Jump to content

Αγαπημένοι χαρακτήρες


Darkchilde
 Share

Recommended Posts

Ποιοί είναι οι αγαπημένοι σας χαρακτήρες; Από ποιό βιβλίο, σειρά, ταινία, κλπ; Σε αυτό το thread επιτρέπονται χαρακτήρες από παντού. Απλά δεν υπάρχει κάποιο γενικό μέρος να μπεί, και η Γενική Λογοτεχνία μια χαρά μας κάνει. Επίσης με κάθε χαρακτήρα, πείτε και δυο λόγια.

 

Και αρχίζω:

 

1. Aragorn [Lord of the Rings] . Και δεν μιλάω για τον ηθοποιό αλλά για την πρώτη αγάπη όταν πρωτοδιάβασα τα βιβλία. Είχα λατρέψει τον Aragorn από την αρχή. Ο Viggo Mortensen έδωσε πνοή στον ρόλο.

2. Spock [star Trek: TOS] : Ποτέ δεν μ'αρεσε ο Kirk, πάντα προτιμούσα τον Spock. Είμαι του στυλ της Jadzia Dax όταν είπε: "Not him, Spock!" Μάλλον επειδή προτιμώ κάποιος να έχει και μυαλό.

3. Desslick [battleship Yamato, ή στα ελληνικά Διαστημόπλοιο Αργώ]: Ο κακός της υπόθεσης. Δεν θυμάμαι γιατί μου άρεσε τόσο πολύ, ήμουν μικρή όταν τα έβλεπα, μάλλον πρέπει να τα ξαναδώ...

4. Jason [battle of the Planets]: Ένας από τους G-Force, και επειδή δεν ήταν το καλό παιδάκι όπως ο Mark, αλλά είχε και το εγωιστικό και επαναστατικό, και μερικές φορές έκανε του κεφαλιού του.

5. Severus Snape [Harry Potter]: Μακράν ο καλύτερος χαρακτήρας της σειράς. Ο καλύτερα σχεδιασμένος, εμβαθυμένος χαρακτήρας θα έλεγα. Και μόνο στο τελευταίο βιβλίο μαθαίνουμε όλη την ιστορία του Snape.

6. Kakashi Hatake [Naruto]: Δεν νομίζω να υπάρχει έκπληξη εδώ. Όποιος έχει δεί το anime ή διαβάσει το manga, Μπορεί άνετα να καταλάβει γιατί είναι αγαπημένος χαρακτήρας.

7. Jiraiya [Naruto]: Ο ero-sennin είναι από τους καλύτερους χαρακτήρες του Naruto. Όταν τον πρωτοβλέπεις δεν σου γεμίζει ακριβώς το μάτι αλλά...

8. L [Death Note]: Είναι έξυπνος, εκκεντρικός και του αρέσουν τα γλυκά. What's not to like???? [Μακάρι να είχαμε όλοι τον μεταβολισμό του].

 

That's it for now. Back later. Waiting for your characters too.

Edited by Darkchilde
Link to comment
Share on other sites

Jason από το Battle of the Planets! Συμφωνώ απόλυτα, αλλά πού το θυμήθηκες αυτό; Ήμουν σαν την κόρη μου όταν τον θαύμαζα!...

Και ο Snape, με διαφορά ο καλύτερος χαρακτήρας του Harry Potter. Ξεχωρίζει ακόμα και στα μάτια κάποιου που έχει δει μόνο τις ταινίες.

Πολύ πρόχειρα, προσθέτω όσους/ες μου έρχονται άμεσα στο μυαλό:

 

1. Την Molly, την δολοφόνο με τα ηλεκτρονικά πρόσθετα και τα χαρακτηριστικά πτυσσόμενα νύχια-λεπίδες στο Neuromancer του Gibson (κάπου το έχω ξαναγράψει αυτό...).

2. Σούζαν Κάλβιν! Η στεγνή σκύλα ρομποτολόγος του "I, robot" (του καλού μας δόκτορα φυσικά) άφησε εποχή με τον ψυχρό, κακό κι ανάποδο χαρακτήρα της που έδειχνε την ανθρωπιά του (συνήθως προς τα ρομπότ) με τους πιο αναπάντεχους και περίεργους τρόπους.

3. Ο ρώσος Ξεχνάω-τ'-ονομά-του (αλκοολικός!) αστροναύτης της αποστολής προς τον Άρη, στην "Επέτειο" του Θανάση Βέμπου (σε αντίθεση με τον υπερβολικά τέλειο και "καλό" Έλληνα αστροναύτη του ίδιου βιβλίου).

4. Ο εκπληκτικός καθυστερημένος/διάνοια αφηγητής Charlie Gordon, του Flowers for Algernon του Daniel Keyes (ίσως το καλύτερο διήγημα Ε.Φ. ever), με την πολυδιάστατη προσωπικότητά του που αποκαλύπτεται μετά την εγχείρηση αύξησης νοημοσύνης. (Οι Ιάπωνες σχημάτισαν μια ουρά που τύλιγε τρεις φορές το κτήριο όταν ο δημιουργός του υπέγραφε τα αντίτυπα του αντίστοιχου μυθιστορήματος...)

5. O "Stop, David... Will you stop, David?" HAL 9000, υπολογιστής του all time classic "2001: Space Odyssey".

6. H "γεννήθηκα-γυναίκα-αλλά-όλα-διορθώνονται" Βάσκεζ, κομάντο στο Aliens με τις φοβερές και τρομερές ατάκες της.

7.Ο Μαύρος που έπαιζε τον εφευρέτη του τσιπ των Terminator στο Terminator 2 ("A-ha, a-ha, I dunno, a-ha a-ha, how much longer, a-ha, I can hold it"...)

 

Θα επανέλθω μόλις κατεβάσω κι άλλους από τον σκληρό. Γαμωτ! Τόσοι υπέροχοι κακοί και δεν μου έρχεται κανένας!... Α!

 

8. Το Μουλάρι της Γαλαξιακής Αυτοκρατορίας! No comments και φυσικά no spoilers! (Όσοι δεν έχουν ιδέα από Mουλάρι, ας τρέξουν να το διαβάσουν χθες!)

Link to comment
Share on other sites

Να ποιόν ξέχασα! Την Susan Calvin. Απίστευτη γυναίκα, καταπληκτική επιστήμονας... Συμφωνώ απόλυτα.

 

Όσον αφορά το Battle of the Planets, ποτέ δεν το ξέχασα... Από τις αγαπημένες μου σειρές, και ο Jason ο αγαπημένος μου χαρακτήρας. Επίσης μόλις παρέλαβα και την original Japanese series Gatchaman, απ'όπου πετσοκόβοντας το και προσθέτοντας τις σκηνές με τον 7-Zark-7 μας ήρθε ως Battle of the Planets.

Link to comment
Share on other sites

Ο πράσινος Power Ranger επειδή ήταν μακρυμάλλης :atongue:

 

Για να σοβαρευτούμε:

 

Λογοτεχνία:

Φιγκόλφιν: ένας από τους ξωτικοβασιλείς, μια επική μορφή για την οποία αξίζει να διαβαστεί το Σιλμαρίλλιον ξανά και ξανά

Γκλορφίντελ: όποτε με ρωτούν για τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών πάντα αυτός μου έρχεται στο νου. Όταν διάβαζα τα βιβλία, σε κάθε σελίδα που περνούσε παρακαλούσα να εμφανιζόταν και να βοηθήσει την ομάδα. Μέχρι σήμερα δεν ξέρω γιατί με κέρδισε τόσο αυτή η μορφή

Τζαρί Α Κονέλ: πάντα είχα μια ιδιαίτερη προτίμηση στους δευτεραγωνιστές. Ετούτος ο "βαρδούλης" με κέρδισε πιο πολύ από τον αγαπητό Κόρουμ

Ρέστλιν: μα δεν είναι γλυκήτατος; Όλοι άλλωστε έχουμε μια σκοτεινή-καταστροφική-ισοπεδωτική πλευρά! Η σχέση του δε με τον αδελφό του μου θύμιζε πάντα εμένα και το δικό μου brother

 

Ταινίες:

Κοράκι: φαντάζομαι καταλαβαίνετε σε ποιον αναφέρομαι

Ψαλλιδοχέρης: λατρεμένος

 

Μουσική (ποιος σας είπε ότι κι εκεί δεν υπάρχουν φάντασι μορφές;):

Warrior of Ice: Ο ήρωας στους πρώτους τέσσερις δίσκους των Rhapsody. Όχι τίποτα το ιδιαίτερο αλλά δέκα χρόνια τώρα ακούω τις ιστορίες του και χαίρομαι

Set Abominae: Η trademark φιγούρα των Iced Earth, γεννημένη από το χέρι του Greg Capullo (βλέπε Spawn). Γνωστός επίσης ως Wicked και Watcher έχει δική του τριλογία ενώ ο τελευταίος δίσκος της μπάντας καθώς και ο επερχόμενος τους, είναι αφιερωμένοι σε αυτόν και τη φυλή του

 

Κόμικς

Venom: αξεπέραστος!!!

Μύθος: είναι πάντα κακομούτσουνος, σπασμένος, τσαμπουκαλής, ξέρει καράτε, δέρνει θεούς και δαίμονες ενώ κάνει τους γνωστούς μυθικούς ήρωες να μοιάζουν κομπάρσοι (έχει δείρει και το Alien που πήγε να το παίξει Τυφωνέας)

Edited by Παρατηρητής
Link to comment
Share on other sites

Λοιπόν, συνεχίζοντας την λίστα, επειδή όλο και κάποιον θυμάμαι και λόγω των posts εδώ:

 

9. Susan Calvin[Robot series - Isaac Asimov]: όπως είπα και πριν, μα είναι δυνατόν να ξέχασα αυτή την καταπληκτική γυναίκα; Όχι τίποτε άλλο θέλω να λέγομαι και fan του Asimov.

10. Raistlin Majere [Dragonlance - M. Weiss/T. Hickman]: I am sorry I forgot about you, my Lord! Will not happen again! :agrin: O καλύτερος χαρακτήρας σε όλο το Dragonlance. Υπάρχουν πολλοί χαρακτήρες που προσπάθησαν μετέπειτα να του μοιάσουν αλλά δεν τα κατάφεραν ποτέ.

11. Darth Vader[star Wars]: Αυτονόητο. Δεν νομίζω να έχει κανείς αντίρρηση; Όχι αλλά αν έχετε, lighhtsabers υπάρχουν!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Αγαπημένοι ήρωες?

 

1. Severus Snape - (Harry Potter) - Ο μόνος κακός που ποτέ δεν τον κατάλαβε κανείς.... Και από τους λίγους που συμπάθησα στο τέλος (εννόωντας με το 6ο βιβλίο....)

2. Aragorn - (Lord of the Rings) - Ακούραστος, πιστός, γεννημένος ήρωας...

3. Faramir - (Lord of the Rings) - Πολεμιστής - 'Ηρωας - και Χαμηλών τόνων....

4. Wesley - (The Princess Bride) - As you wish... What else can I say?

5. Conan - Χρειάζεται και ειδικός λόγος?

6. Count Dracula - σε όλες του τις παραλαγές... - Μην εμπισττεύεσαι ποτέ Βρυκόλακα.... (Θα έπρεπε να είναι η τελευταία φράση σε πολλα βιβλία του θέματος....)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Χμμμ...αγαπημένοι χαρακτήρες λοιπόν...

 

Όσοι μου έρχονται από βιβλία:

Ο Πάι'Ο'Πα από το Ιμάτζικα του Μπάρκερ (ο μοναδικός θα έλεγα χαρακτήρας που μέχρι τώρα με συγκίνησε τόσο πολύ)

Η Μόμο από την ομώνυμη νουβέλα του Μίχαελ Έντε.

Ο Σαμ από τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών του Τόλκιν.

Ο Σέβερους Σνέιπ και ο Ρον από τη σειρά Χάρι Πότερ της Ρόουλινγκ.

 

Από ταινίες:

 

Ο Ψαλιδοχέρης

Ο Χάνιμπαλ Λέκτερ

Ο Γάτος από την Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων

 

Από κόμικ...χμμ, από όσα έχω διαβάσει μου έχουν κολλήσει στο μυαλό

Η Προμηθεία από την ομώνυμη σειρά κόμικ του Άλαν Μουρ.

Ο Μικρός Κθούλου πάλι από την ομώνυμη σειρά κόμικ του Γιώργου Τσούκη

Link to comment
Share on other sites

Και συνεχίζω κι εγώ, μιας και έχω δεί μερικά πραγματάκια, αλλά τελευταία έχω κολλήσει με την νέα σειρά Doctor Who:

 

12. Doctor Who: είτε Eccleston είτε Tennant, ο καθένας έχει την δική του γοητεία ως Doctor... [Δεν ξέρω ακόμα για τον επόμενο, θα δείξει η επόμενη σαιζόν]

13. Captain Jack Harkness: Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να πώ κάτι, όποιος τον έχει δεί στις εμφανίσεις του στο Doctor Who, καταλαβαίνει περί τίνος πρόκειται. Δεν έχω δεί ακόμα το Torchwood, αλλά σύντομα, μόλις τελειώσω με το Who.

Link to comment
Share on other sites

Ο Οβελίξ φυσικά!

Θέλεις ατάκες, θέλεις σκέψεις, θέλεις δράση;

Η παρουσία του 'γέμιζε' με κάθε τρόπο τη σκηνή. :lol:

Link to comment
Share on other sites

 

3. Faramir - (Lord of the Rings) - Πολεμιστής - 'Ηρωας - και Χαμηλών τόνων....

 

Καλά, ο Φάραμιρ είναι τζιτζί, ρε σεις.. Έχει ένα κατιτίς... σε βγάζει ένα πράγμα... να θες να τον περιθάλψεις στον κόρφο σου ένα κάτι...

Και στην ταινία δεν απογοήτεψε, παρ' όλο που εγώ τον περίμενα (απαιτούσα!) μελαχροινό. Όπως στο βιβλίο. Να στέκονται ψηλά στα τείχη αυτός και η Έογουιν, κοντά-κοντά, ατενίζοντας πέεερα τη Μόρντορ, κι ο ένεμος να τους ανακατεύει τα μαλλιά... ααααχ...

Link to comment
Share on other sites

Α. έχω κάμποσους (κι επίσης με παραξενεύει που δεν έχουμε πολλές γυναίκες στην λίστα...)

 

Από Τόλκιν έχουμε τους εξής:

 

α) Φάραμιρ: ευγενής (στην ψυχή), άνθρωπος που μπορεί ν' αναγνωρίσει το γενικό καλό υπό οιεσδήποτε συνθήκες

β) Φέανορ: απ' τις λίγες διφορούμενες προσωπικότητες του Τόλκιν, με μάγευε η φλόγα του. Αυτός δημιούργησε την γλώσσα των ξωτικών, αυτός πρόδοσε την φυλή του για το μίσος του. Τον είχα αγαπήσει

γ) Λούθιεν: η απόλυτη θυσία, η απόλυτη αγάπη. Καρδούλες

δ) Γκόλουμ: βασανισμένο "παιδί", υποχείριο του δαχτυλιδιού, κι όμως μια στιγμή απόσταση απ' το να ξαναβρεί τον εαυτό του με λίγες λέξεις συμπάθειας

ε) Μέλκορ: ο επαναστάτης, αντιδραστικός, εφευρετικός, το μαύρο πρόβατο των παιδιών του Ιλούβαταρ. Όμως, χάρη στην εμμονή του πατέρα του, δεν θα μάθουμε ποτέ αν το δικό του τραγούδι ήταν όντως το κακό ή απλά το διαφορετικό...

 

Από Kay (επίσης λατρεμένος) τους εξής:

 

α) Διανώρα: παλεύει ανάμεσα στα δικά της συναισθήματα, με κεντρικό άξονα έναν και μόνο άνθρωπο. Ήταν απ' τις ελάχιστες φορές που ταυτίστηκα τόσο πολύ με χαρακτήρα

β) Μπράντιν: είναι καλός; είναι κακός; Κατά την διάρκεια του βιβλίου, ταλαντευόμουν ανάμεσα στο να τον σιχαθώ για την κατάρα που έριξε, να τον συμπονέσω για τους λόγους που την έριξε και στο τέλος ένιωσα μια ισχυρή υπερηφάνεια για τον πόνο και την δύναμή του. Απίστευτα προσεγμένος χαρακτήρας, σεβασμός στον μεγαλοφυή Kay που παίζει τέτοιες προσωπικότητες στα δάχτυλά του και καταστρέφει ανηλεώς την ψυχική ηρεμία των αναγνωστών του

γ) Ντάιαρ: γυναικάς, τυχοδιώκτης, ανέμελος και ρεμάλι, αλλά διάολος στο μυαλό, πιστός στον δικό του κώδικα τιμής, την μεγαλύτερη θυσία την κάνει χαμογελώντας και χωρίς κανένας να του το ζητήσει. Καρδούλες

δ) Αμάρ: ποιητής, δολοφόνος, ρομαντικός κι αμείλικτος ταυτόχρονα. Πώς να μην τον ερωτευτεί κανείς;

 

Θα συνεχίσω με άλλους συγγραφείς και χαρακτήρες...

Link to comment
Share on other sites

  1. Mathew Slaughter (Τrust) :dangerous because he is sencere or sincerely dangerous?Αρνούμενος να συμβιβαστεί με τα κοινωνικά στερεότυπα και την ζωή που είχε προαποφασιστεί γι' αυτόν, πνευματώδης, μοναχικός και πολύ ιδιαίτερος ως χαρακτήρας, αποτελούσε πάντα το ανδρικό μου πρότυπο.
  2. Johnny (Naked) : κυνικός, πεσσιμιστής, παραιτημένος και απογοητευμένος μόλις στα 27 του χρόνια, περιφέρεται στους δρόμους λέγοντας λόγια που χτυπάνε κατευθείαν στην καρδιά...
  3. Petit Nicolas: ο γεμάτος αθωότητα πιτσιρίκος, ο ήρωας των παιδικών μου χρόνων...
  4. Happy Prince: η αγάπη είναι η απόλυτη θυσία...
  5. Dr Gregory House: ο ήρωας που λατρεύω να μισώ...
  6. Dr. Henry Philip "Hank" McCoy AKA Beast :πάντα έβρισκα εξαιρετικά γοητευτικό τον μεταλλαγμένο που του αρέσει να διαβάζει...
  7. Cop 663 (Chugking Express):Ο πληγωμένος αστυνομικός που μιλά στην πετσέτα του κ στο σαπούνι του...Ένας από τους πιο ιδιαίτερους χαρακτήρες του Wong Kar Wai
  8. George Baily (It's a wonderful life) :Λατρεύω αυτόν τον παλιομοδίτη ήρωα που ενσαρκώνει τα ιδανικά μιας άλλης εποχής, τόσο μακρινής σε μας.
  9. Mr Darcy :ένας από τους πιο γοητευτικούς ήρωες στην ιστορία της λογοτεχνίας.

Edited by supermario
Link to comment
Share on other sites

Τους πάτησε το τρένο. :Ρ

 

Λοιπόοοον! Συνεχίζω με τον θείο Τέρρυ. Η πρώτη (και φυσιολογική) αντίδραση, θα ήταν ΟΛΟΙ! Αλλά θα προσπαθήσω να διαχωρίσω κάποιους ξεχωριστούς αγαπούληδες.

 

α) Κάροτ. Ένας τύπος δύο μέτρα μπόι, ο οποίος μεγάλωσε με νάνους και νομίζει ότι είναι νάνος. Αδέκαστος, αθώος κι αγαπητός απ' όλη την τρελή πόλη που ονομάζεται Ανκ-Μόρπορκ, εξ αίματος βασιλιάς της (ο οποίος ενώ το γνωρίζει, σφυρίζει ανέμελα) και απίστευτος διπλωμάτης. Καρδούλες και μερικές σφαλιάρες. Χαρά στο κουράγιο της λυκανθρωπίνας Άνγκουα που τον έχει σύντροφο.

β) Σάμιουελ Βάιμς. Ο αρχηγός της φρουράς της Ανκ-Μόρπορκ, αφεντικό τόσο του Κάροτ όσο και της Άνγκουα (και πολλών άλλων απίστευτων χαρακτήρων για τους οποίους θα μπορούσα να γράφω για μέρες χωρίς να μπορέσω ποτέ να εξαντλήσω το θέμα). Κυνικός, πανέξυπνος και παμπόνηρος, ουσιαστικά το δεξί χέρι του επίσης λατρεμένου

γ) Βετινάρι. Ο "κυβερνήτης" της Ανκ Μόρπορκ. Τόσο διαολεμένα έξυπνος που έχει εκπαιδεύσει μέχρι και τα ποντίκια στο μπουντρούμι του παλατιού (απ' το οποίο μπορεί να βγει ανά πάσα στιγμή, όσο καλά κι αν τον μαντρώσουν), οργάνωσε το έγκλημα στην πόλη (γιατί το ανοργάνωτο έγκλημα είναι πολύ πιο μπελαλίδικο απ' το οργανωμένο) κι έχει φέρει τα πάντα και τους πάντες στα μέτρα του. Προσκυνάμε την μεγαλοφυία μέχρι να κοψομεσιαστούμε.

δ) DEATH. Χωρίς σχόλια.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Ξαναδιάβασα πρόσφατα, μετά από καμμιά δεκαπενταριά χρόνια κάτι μισοξεχασμένα βιβλία από τις αρχές των 90'ς και την ερωτεύτηκα ξανά μανά από την αρχή: Medrian! Από τα "A black bird in silver" και "A black bird in darkness" της Freda Warrington. Ααααχ, τί άτομο!!

Link to comment
Share on other sites

Ας παραθέσω και εγώ :

Από Λογοτεχνία :

 

Παγκ : Ο μαθητευόμενος μάγος και αργότερα ο πανίσχυρος μάγος από το Riftwar Saga του Feist.

Τόμας : O νεαρός με την διττή προσωπικότητα και τις πανίσχυρες εσωτερικές μάχες, που με τη βοήθεια της πανοπλίας του πήγε κόντρα σε όλα τα ρεύματα και ταμπού του κόσμου του.

Ρόλαντ : Από τον Μαύρο Πύργο. Χωρίς σχόλια!

Σέρλοκ Χολμς : Γιατί απλά δεν υπάρχει ο τύπος!

Σίγουρα μου ξεφεύγουν κάποιοι θα συμπληρώσω αργότερα.

 

Από κόμιξ :

 

Κόναν : ...

Τιμωρός ή Punisher : Για την τέχνη του αντι ήρωα.

 

Από ταινίες/ τηλεοπτικές σειρές :

Duncan Macleod : Από την τηλεοπτική σειρά Highlander. Η σχεδόν απόλυτη ταύτιση με έναν ήρωα! Respect!

Fox Mulder : Φοβερός περιθωριακός τύπος που δεν σταματάει να με εκπλήσσει!

Vincent Vega : O Τζον Τραβόλτα στο Pulp Fiction! Τι να πεί κανείς!

 

Θα συμπληρώσω αργότερα όσους θυμηθώ!

Link to comment
Share on other sites

Απο ταινίες:

 

1 – Leon. Απο την ομόνυμη ταινία με τον Jean Reno

 

2 – Connor McCloud. The one and only Highlander.

 

2 - Alfred Bester. Απο το Babylon 5. Για μένα απο τους καλύτερους κακούς που υπήρξαν ποτέ. The corps is Mother, the Corps is Father.

 

3 – GhostDog. Από την ομόνυμη ταινία

 

4 – Hannibal Lecter. Αγαπημένη ατάκα: Αυτή είναι γυναίκα. Να τρώει ο Λέκτερ και της Κλαρίς να μην δίνει

 

5 - Dr Gregory House

 

6 – Gatz. Απο τον anime Berserk. Αν και απο τα Ανιμε είναι πάρα πολύ αυτοί που γουστάρω.

 

7 – Μύθος. Απο την σειρά Χαϊλάντερ

 

 

 

 

Απο βιβλία αλλά και κόμικ είναι αρκετοί και δεν μπορώ να διαλέξω.

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

3 – GhostDog. Από την ομόνυμη ταινία

 

 

 

 

Κι εγώ τον λατρεύω αυτόν τον ήρωα, ίσως και λόγω της ερμηνείας του Forest Whitaker!Jim Jarmusch F.Ε!

Edited by supermario
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

You agree to the Terms of Use, Privacy Policy and Guidelines. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue..