Jump to content

Ραφλγκαφ! Δυο λόγια για τον Τίμοθυ Πάρκερ...


demiraval
 Share

Recommended Posts

Εδω ο νεαρος Τίμοθυ Πάρκερ.

timothy%20parker%202small.jpg

Επιδοξος μάγος και νυν ταχυδακτυλουργός, σ αυτό το σκίτσο, ακόμη χωρίς κανένα διακριτικό του μοχθου του.

Επιστρέφει ξανά ένα πρωί του Βάλαχαρ (ο δεύτερος καλοκαιρινός μήνας της Αντάκρης - σύμφωνα με το ημερολόγιο των Δυτικών Καστροπόλεων), στο σπουδαστήριο της Γκριμόριεν, στο Άμπεροτ.

 

Πολλές εκπλήξεις τον περιμένουν ωστόσο... Πράγματα που χάθηκαν, υπερήλικες μάγοι με κρίσεις προσωπικότητας, ένα παιχνίδι με τράπουλα κι ενα αντίπαλον δέος από τα παλιά.

Πόσο μπορείτε να περιμένετε για να μαθετε;

 

timothy%20profile.jpg

 

Η συνέχεια της έρευνας σε λίγες μέρες...

 

(Φήμες κυκλοφορούν σχετικά με την ύπαρξη ενός πολύ συγκεκριμένου τρολ (!) καθώς και για την ανάμειξή του στην ιστορία μας. Προσοχή! Ουδεμία ευθύνη φέρω αν προκληθεί κάποιος απρόβλεπτος πανικός στις τάξεις των αναγνωστών μου.)

 

ΜΜ

Edited by demiraval
Link to comment
Share on other sites

Το σκίτσο σου είναι όμορφο, "στυλάτο" και πολύ εκφραστικό. Μ'αρέσουν και οι πληροφορίες που δίνεις. Αν φτιάξεις ή έχεις ήδη φτιάξει σχέδια και από άλλους χαρακτήρες, πόσταρέ τα αν θέλεις. Μ'αρέσει πολύ να βλέπω πως φαντάζεται κάθε συγγραφέας τους χαρακτήρες του.

 

Τεχνικά μπορεί να εξελιχθεί το σχέδιό σου φυσικά, αν και δεν μπορώ να κρίνω από ένα μόνο, αλλά από ό,τι βλέπω έχεις κάμποσες "κατασκευαστικές" γραμμές, πράγμα που αν μη τι άλλο σημαίνει πως είσαι προσεκτικός και έχεις την επιθυμία να δώσεις τον καλύτερο εαυτό σου σε ό,τι κάνεις και να εξελιχθείς. Μπράβο λοιπόν. :)

Edited by Dain
Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστώ πολυ για τα σχόλια, βέβαια, πρεπει να πω ότι δεν μπορώ να τα αξιωθώ, μιας και τα σχέδια τα έχει κανει ο φίλος μου ο Κώστας Αράπης, ο οποίος έχει δημιουργήσει μια πληθώρα στυλάτων σχεδίων σχετικά με την Ονειρένια, που θα συνοδευουν και το κείμενο στην τελική του μορφή. Να σημειώσω επίσης ότι αυτές οι ιστορίες δεν αποτελούν μέρος του μυθιστορήματος μου, αλλα μόνο μικρές αυτοτελείς διηγήσεις απο τις πρώιμες περιπέτειες των παιδιών-πρωταγωνιστών του, στη χώρα της Αντάκρης. Επιπλέον πληροφορίες θα ανεβάζω τακτικά, αλλα απο τον Ιούνιο κι επειτα μιας και τώρα βρίσκομαι στο μεταίχμιο μετακομίσεων και μεταφορών εν γένει. Ευχαριστώ για το ενδιαφερον σας και ελπιζω να τα πούμε σύντομα!

 

~Κώστας~

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

You agree to the Terms of Use, Privacy Policy and Guidelines. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue..