mman Posted June 16, 2008 Share Posted June 16, 2008 [Ρε, εγώ νόμιζα ότι έλεγαν "yo, me (=my) man" τα ραπερόνια που άκουγα, αλλά αποδεικνύεται ότι ήταν "yo, mman"!] Κοίτα να δεις... Το αστείο είναι ότι ούτε κι ο ίδιος δεν το ήξερα... Μάλιστα σε ένα (δημοσιευμένο κιόλας) διήγημά μου, επειδή δεν ήξερα πώς διαόλο να το γράψω, τελικά έμεινα στο (εμφανώς λάθος) "my man", αφού δεν μου πήγαινε να γράψω "ma man". Το "mman" ούτε που μου πέρασε απ' το μυαλό... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gully Foyle Posted June 16, 2008 Share Posted June 16, 2008 Κοίτα να δεις... Το αστείο είναι ότι ούτε κι ο ίδιος δεν το ήξερα... Μάλιστα σε ένα (δημοσιευμένο κιόλας) διήγημά μου, επειδή δεν ήξερα πώς διαόλο να το γράψω, τελικά έμεινα στο (εμφανώς λάθος) "my man", αφού δεν μου πήγαινε να γράψω "ma man". Το "mman" ούτε που μου πέρασε απ' το μυαλό... Θα σας απογοητεύσω, αλλά το Urban dictionary διαφωνεί. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Electroscribe Posted June 16, 2008 Share Posted June 16, 2008 Θα σας απογοητεύσω, αλλά το Urban dictionary διαφωνεί. Πραγματικά είναι θετικό που κάθισες να το ψάξεις και να μας πληροφορήσεις (γενικά το φόρουμ έχει ένα μικρό πρόβλημα με το ότι δεν καταδέχονται όλοι να πάρουν μέρος σε όλες τις συζητήσεις στις οποίες θα μπορούσαν να προσφέρουν κάτι), αλλά το είχαμε υπόψη μας και αστειευόμασταν. Έκανα λογοπαίγνιο με το "me man" (το "my man" με τζαμαϊκανή προφορά) και το ψευδώνυμο του "Μι του Μανωλιού". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παρατηρητής Posted June 16, 2008 Author Share Posted June 16, 2008 Ο Μι ο Μανωλιός είναι χιπχόπερ και οι ράπερς τον τιμούν προφέροντας το όνομα του. Απλώς τα λεξικά δεν έχουν ενημερωθεί ακόμα Λοιπόν ο epic λογοτέχνης, βελτιωμένος και ολοκληρωμένος στο δικό του τόπικ http://community.sff.gr/index.php?showtopic=7491. Υο mman! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gully Foyle Posted June 16, 2008 Share Posted June 16, 2008 Sorry, my bad. Ένοχος έλλειψης χιούμορ. Μόνο που η απάντηση του Μιχάλη με παραπλάνησε. Θα 'πρεπε να το σκεφτώ περισσότερο. (δεν βρήκα αυτό που αυτομαστιγώνεται) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihilio Posted August 28, 2011 Share Posted August 28, 2011 BUMP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drake Ramore Posted August 28, 2011 Share Posted August 28, 2011 Διάβασα τον οδηγό, και επιτέλους κατάλαβα τον λόγο που απεχθάνομαι το (κλασσικό) φάντασυ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wordsmith Posted March 20, 2016 Share Posted March 20, 2016 Ξαναbump γιατί έχει πλάκα και είναι και επιμορφωτικόν. Διάβασα τον οδηγό, και επιτέλους κατάλαβα τον λόγο που απεχθάνομαι το (κλασσικό) φάντασυ. Το κακό, γεμάτο κλισέ φάντασυ ελπίζω να εννοείς. Αυτό είναι που περιγράφεται στο κείμενο του λινκ. Τα καλά προσπαθούν να πρωτοτυπήσουν και να μη γίνουν κλώνοι του Τόλκιν. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts