Jump to content

24 HOUR COMICS DAY 2008


euthimis
 Share

Recommended Posts

banner4.jpg

 

Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή, η ομάδα του Comicworld σας ανακοινώνει και σας προσκαλεί στο 24 Ηour Comics Day που διοργανώνει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.

 

Το 24 Hour Comics Day είναι μια πρόκληση δημιουργίας κόμικ που γίνεται για τρίτη φορά στην χώρα μας, μετά τις 2 πρώτες επιτυχημένες διοργανώσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Ο διαγωνισμός θα λάβει χώρα στις 25 και 26 Οκτώβρη 2008 και θα στεγαστεί στον Πολιτιστικό Χώρο Bios στο κέντρο της Αθήνας (Πειραιώς 54). Ο μαραθώνιος - διαγωνισμός και φέτος πραγματοποιείται σε 49 διαφορετικές τοποθεσίες σε 14 χώρες (και συνέχεια προστίθενται νέες τοποθεσίες).

 

Το 24 Hour Comics απευθύνεται σε σκιτσογράφους, εικονογράφους, επαγγελματίες ή ερασιτέχνες καθώς και άλλους εικαστικούς καλλιτέχνες, οι οποίοι θα πρέπει να δημιουργήσουν μια ιστορία κόμικς 24 σελίδων μέσα σε 24 συνεχόμενες ώρες .

 

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 15:00 το μεσημέρι του Σαββάτου 25 Οκτώβρη με τους ενδιαφερόμενους καλλιτέχνες που θα συμμετέχουν να προσέρχονται και να συμπληρώνουν τις δηλώσεις συμμετοχής τους. Οι επίσημες 24 ώρες δημιουργίας θα ξεκινήσουν στις 17:00 και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 26 Οκτωβρίου στις 17:00.

 

Για να ενημερωθείτε περισσότερο για τον διαγωνισμό και τους κανόνες του μπορείτε να διαβάσετε το http://comicworld.gr/docs/24hourcomicFAQ.htm

ή να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του 24 Hour Comics Day http://www.24hourcomics.com

 

 

Για δηλώσεις συμμετοχής on-line στείλτε e-mail στο info@comicworld.gr με τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο επικοινωνίας) ή επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 210 4957843 και 210 6856070.

 

Σύντομα θα ακολουθήσει συμπληρωματικό δελτίο τύπου με περισσότερες λεπτομέρειες για την φετινή εκδήλωση.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
Τι έγινε με αυτό; Το πήρε κανείς πρέφα; Πήγε κανένας; Κάτι;

 

Πλήρες ρεπορτάζ στο 9 της Ελευθεροτυπίας.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

You agree to the Terms of Use, Privacy Policy and Guidelines. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue..