Jump to content

ΟΙ ΕΚΔΟΣΕΙΣ COMICWORLD ΣΤΟ 37Ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΒΙΒΛΙΟΥ


euthimis
 Share

Recommended Posts

Οι Εκδόσεις Comicworld σας καλούν στο περίπτερο τους στο 37o Φεστιβάλ Βιβλίου. Το 37ο Φεστιβάλ Βιβλίου, διοργανώνεται από τον Σ.ΕK.B. (Σύλλογος Εκδοτών Βιβλίου) και θα πραγματοποιηθεί στον πεζόδρομο της Διονυσίου Αρεοπαγίτου, κάτω από την Ακρόπολη, από τις 14 έως τις 30 Σεπτεμβρίου. Η φετινή διοργάνωση είναι αφιερωμένη στον Διαπολιτισμικό Διάλογο, σε συνεργασία με τις πρεσβείες χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, και το εν λόγω αφιέρωμα θα έχει τον τίτλο «Οι καλές ιστορίες κάνουν τον κόσμο καλύτερο». Στο πλαίσιο αυτό θα πραγματοποιηθούν εκθέσεις, συζητήσεις, συναντήσεις προβολές και άλλες εκδηλώσεις. Οι ημέρες και ώρες λειτουργίας του Φεστιβάλ είναι οι εξής: Δευτέρα - Πέμπτη από 18:00 έως 22:30, Παρασκευή και Σάββατο από 18:00 έως 23:00 και την Κυριακή από 10:00 έως 22:30. Στο περίπτερο 84 των εκδόσεων μας θα στηθεί μια ξεχωριστή γιορτή για τους λάτρεις και μη των κόμικ και της φαντασίας με ήρωες, θεούς, μυθικά πλάσματα και μάχες να ζωντανεύουν στο χαρτί!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τo 37o Φεστιβαλ Βιβλίου ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:

www.sekb.gr .

Σας περιμένουμε λοιπόν όλους στο περίπτερο 84 των εκδόσεων Comicworld να σας γνωρίσουμε και να μιλήσουμε από κοντά για τα κόμικ των εκδόσεων μας και όχι μόνο. Επίσης θα σας ενημερώσουμε για επερχόμενες κυκλοφορίες μας!

Εκδόσεις Comicworld

Το Comicworld ιδρύθηκε το 2003 για να βοηθήσει στην προώθηση της 9ης τέχνης και της φαντασίας στη χώρα μας. Με την ολοκλήρωση του 1ου Mad Comicfest 2003 δημιουργήθηκε το πρώτο κατάστημα στον Κορυδαλλό Αττικής, που στη συνέχεια άνοιξε τη δικτυακή πύλη

www.comicworld.gr για να ενημερώνει τους φανατικούς και μη του είδους με νέα που σχετίζονται με το χώρο των κόμικς. Το 2005 άνοιξε και το δεύτερο κατάστημα στο Χαλάνδρι Αττικής. Το Comicworld είναι υπεύθυνο για εκδηλώσεις όπως το Mad Comicfest, το 1o Games Fair Μαγικών Πυλών και οι 24hour Comics Day 2006-2008.

Η πρώτη μας έκδοση ήταν το flip κόμικ Κόπια/Mr. Universe των Νίκο Κούτση, Μιχάλη Μανωλιού και Βασίλη Γκογκτζιλά που κυκλοφόρησε το 2006. Επίσης οι καλύτερες ιστορίες των διαγωνισμών μας 24 hour Comics Day 2006 & 2007 έχουν μεταφερθεί στο χαρτί σε 2 τόμους από τις εκδόσεις μας. Τον Μάρτιο του 2007 κυκλοφόρησε η πρώτη μας μεταφρασμένη έκδοση, το Spawn Godslayer της Todd McFarlane Productions, σε σενάριο του Βrian Holguin και σχέδιο του Jay Anacletto, ενώ τον Φλεβάρη του 2008 κυκλοφόρησε και το Spawn Godslayer Vol 1 σε σχέδια των Philip Tan και Jeff De Los Santos και τον Ιούλιο κυκλοφόρησε και το δεύτερο τεύχος της σειράς. Τέλος τον Μάρτιο του 2008 κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις μας και το Spawn Gunslinger της Todd McFarlane Productions, σε σενάριο του David Hine και σχέδιο των Bing Cansino & Geirrod Van Dyke.

Πλέον με τις Εκδόσεις Comicworld ελπίζουμε ότι θα φέρουμε στο αναγνωστικό κοινό μια σειρά βιβλίων κόμικς με ποιότητα στο σενάριο και στο σκίτσο από καταξιωμένους δημιουργούς και νέα ταλέντα! Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις Εκδόσεις Comicworld ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:

www.comicworld.gr

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

You agree to the Terms of Use, Privacy Policy and Guidelines. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue..