Fan-tasy Posted July 29, 2012 Share Posted July 29, 2012 (edited) από αυτά που αναφέρετε παραπάνω, θα αναφερθώ μόνο σε αυτά που δεν μου άρεσαν. scanner darkly: ωραία νοήματα θέλει να περάσει, αλλά η ταινία είναι μέτρια. stalker: το μόνο ενδιαφέρον σημείο είναι στο τέλος. έχω διαβάσει ότι η ταινία ήταν αρχικά κοντά στο βιβλίο, αλλά αργότερα αλλάχτηκε σε αυτό που είδα. ελπίζω το βιβλίο για το οποίο τόσα λέγονται, να είναι όντως εξαιρετικό και να περιέχει λίγη επιστημονική φαντασία. Edited July 29, 2012 by Fan-tasy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BladeRunner Posted July 29, 2012 Share Posted July 29, 2012 Δύσκολη η επιλογή... Έχω δει πάνω από 100 ταινίες που έχουν ΕΦ στοιχεία μέσα, δεν είναι ιδιαίτερα πολλές βέβαια, αλλά είμαι σε καλό δρόμο πιστεύω. Από αυτές, διαλέγω τις εξής δέκα: (σίγουρα αφήνω στην άκρη κάποιες αλλά τι να κάνουμε...). Η σειρά είναι τυχαία. 01. Blade Runner 02. District 9 03. Terminator II 04. Twelve Monkeys 05. The Terminator 06. Total Recall 07. Aliens 08. Alien 09. They Live 10. Predator Και μια σημείωση: Άφησα στην άκρη τις ταινίες Star Wars και Star Trek που έχω δει, γιατί πολύ απλά θα ήταν μόνο αυτές στην λίστα! Επίσης αν σας παραξενεύει που δεν υπάρχουν στην παραπάνω λίστα ταινίες όπως αυτές: 2001, Κουρδιστό Πορτοκάλι, Σολάρις, Μάτριξ, Inception κλπ... είναι επειδή δεν τις έχω δει ακόμα (!). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Διγέλαδος Posted July 29, 2012 Share Posted July 29, 2012 2001, Κουρδιστό Πορτοκάλι, Σολάρις, Μάτριξ, Inception κλπ... είναι επειδή δεν τις έχω δει ακόμα (!). Έχεις δει 100 ταινίες και δεν έχεις δει το Μάτριξ; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BladeRunner Posted July 29, 2012 Share Posted July 29, 2012 Και όμως... Ποτέ δεν είναι αργά φυσικά... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts