Roland Deschain Posted March 8, 2016 Share Posted March 8, 2016 (edited) Δεν έχω σκοπό να πείσω κάποιον.Απλά αναφέρω τη δική μου εμπειρία απο τις αγορές μου.Πάντως δεν θεωρώ κάποιον απατεώνα που πουλάει καινούρια βιβλία σε χαμηλές τιμές.Τώρα απο κει και πέρα τί να πώ...; Edited March 8, 2016 by Roland Deschain Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregor1 Posted March 9, 2016 Share Posted March 9, 2016 Με 15-20E που θες για ενα Bell στον Βιβλιοανιχνευτή αγοράζεις σχεδόν καμιά 10αριά στο Μοναστηράκι.Ή εναλλακτικά τουλάχιστον 5-6 απο ιδιώτες. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lich King Posted March 11, 2016 Share Posted March 11, 2016 Τα τελευταία που αγόρασα είναι: το αυτό του stephen king revival(στα ελληνικά) του stephen king νύχτες τρόμου του dean koontz ο μυστηριώδες ξένος του twain mark ο κλέφτης του πάντοτε του clive barket( το πρώτο βιβλίο που αγοράζω από αυτών) ο οδοιπόρος του gibran kahlil στην αποικία των τιμωρημένων του franz kafka ο ιππότης των εφτά βασίλειον του george martin το στοιχειωμένο πνεύμα την ελαιζαμπελ του κρις γουντιγκ(λέει ότι έχει γίνει και ταινία άλλα πρώτη φορά το ακούω). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alucard Posted March 11, 2016 Share Posted March 11, 2016 Τα τελευταία που αγόρασα είναι: το αυτό του stephen king revival(στα ελληνικά) του stephen king νύχτες τρόμου του dean koontz ο μυστηριώδες ξένος του twain mark ο κλέφτης του πάντοτε του clive barket( το πρώτο βιβλίο που αγοράζω από αυτών) ο οδοιπόρος του gibran kahlil στην αποικία των τιμωρημένων του franz kafka ο ιππότης των εφτά βασίλειον του george martin το στοιχειωμένο πνεύμα την ελαιζαμπελ του κρις γουντιγκ(λέει ότι έχει γίνει και ταινία άλλα πρώτη φορά το ακούω). Δεν έγινε ποτέ. Αλλά το βιβλίο είναι πολύ καλό (για πιο young adult) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BladeRunner Posted March 15, 2016 Share Posted March 15, 2016 Μετά από 17 μέρες αποχής, ξανακύλησα... Από Ποθητό: 01. Τζο Άμπερκρομπι - Μισός Βασιλιάς (εκδόσεις Μεταίχμιο)02. Πιρς Μπράουν - Ο χρυσός γιος (εκδόσεις Μεταίχμιο) Από Μοναστηράκι/ιδιώτες: 03. Άντονι Ο'Νιλ - Η αυτοκρατορία της αιωνιότητας (εκδόσεις Bell). 2€04. Ντάνιελ Σίλβα - Η τελευταία αποστολή (εκδόσεις Bell). 2€05. Μαρκ Μιλς - Αμαγκάνσετ (εκδόσεις Bell). 2€ 06. Πίτερ Έιμπραχαμς - Στο στόμα του λύκου (εκδόσεις Bell). 2€07. Πίτερ Έιμπραχαμς - Ο καθηγητής (εκδόσεις Bell). 2€08. Τζον Γκριν - Αναζητώντας την Αλάσκα (εκδόσεις Λιβάνη). 5€09. Τζακ Κέρουακ - Μοναχικός ταξιδιώτης (εκδόσεις Πλέθρον). 3€10. Ουίνστον Γκρουμ - Φόρεστ Γκαμπ (εκδόσεις Καστανιώτη). 2€ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
heiron Posted March 17, 2016 Share Posted March 17, 2016 Καταφθάνουν επιτέλους τα πακέτα που είχα παραγγείλει το Φλεβάρη. Time and again του Jack Finney Consider Phlebas του Iain M. Banks Sword of Destiny του Andrzej Sapkowski Το τελευταίο λογικά καθυστέρησε κάπως το πακέτο αυτό καθώς δεν ήταν άμεσα διαθέσιμο. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BladeRunner Posted March 18, 2016 Share Posted March 18, 2016 (edited) Με 10€ τσίμπησα: 01. Σάρα Γουότερς - Οι ενοικιαστές (εκδόσεις Λιβάνη)02. Ντούσαν Κοβάτσεβιτς - Underground (εκδόσεις Λιβάνη)03. Σταυρούλα Σκαλίδη - Γραφείον ο φόβος (εκδόσεις Πόλις) Edited March 18, 2016 by BladeRunner Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BladeRunner Posted March 22, 2016 Share Posted March 22, 2016 Με 45€ τσίμπησα τα εξής: 1. Τζέσι Μπάρτον - Το κουκλόσπιτο (εκδόσεις Πατάκη)2. Άλαν Φερστ - Αποστολή στο Παρίσι (εκδόσεις Πατάκη)3. Μπράντον Σάντερσον - Ατσαλόκαρδος (εκδόσεις Μεταίχμιο)4. Κέιτ Μος - Η κόρη του ταριχευτή (εκδόσεις Μεταίχμιο) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
heiron Posted March 22, 2016 Share Posted March 22, 2016 Συμπληρώνω κι άλλη μια σειρά στη βιβλιοθήκη μου (αν και είναι διαφορετικές εκδόσεις οπότε δεν βάζω όλους τους τόμους μαζί παρά την πρόσφατη τακτοποίηση των ραφιών μου). Baroque Cycle λοιπόν με The Confusion και The System of the World του Neal Stephenson 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BladeRunner Posted March 28, 2016 Share Posted March 28, 2016 Από Πολιτεία, με περίπου 46€: 01. Μόνικα Τζ. Ο'Ρουρκ - Μαρτύρια της σάρκας (εκδόσεις Λογείον)02. Μισέλ Τουρνιέ - Ελεάζαρ (εκδόσεις Εξάντας)03. Αμίν Μααλούφ - Σαμαρκάνδη (εκδόσεις Ωκεανίδα)04. Γιγέν Λι - Χίλια χρόνια καλές προσευχές (εκδόσεις Καστανιώτη)05. Μάριο Βάργκας Γιόσα - Οι αρχηγοί/Τα αντράκια (εκδόσεις Καστανιώτη)06. Τσαρλς Μπουκόφσκι - Σημειώσεις ενός πορνόγερου 1 (εκδόσεις Απόπειρα)07. Τσαρλς Μπουκόφσκι - Σημειώσεις ενός πορνόγερου 2 (εκδόσεις Απόπειρα)08. Ισμαήλ Κανταρέ - Η κόρη του Αγαμέμνονα/Ο Διάδοχος (εκδόσεις Του Εικοστού Πρώτου)09. Ισμαήλ Κανταρέ - Φάκελος "Ο" (εκδόσεις Του Εικοστού Πρώτου)10. Ισμαήλ Κανταρέ - Τα ταμπούρλα της βροχής (εκδόσεις Του Εικοστού Πρώτου) Και από περίπτερο: 11. Κάμπελ Άρμστρονγκ - Συνωμοσία θανάτου (εκδόσεις Bell). 2€ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregacm Posted March 29, 2016 Share Posted March 29, 2016 Απο ιδιωτη, με 10 ευρω, αγορασα και παρελαβα σημερα το Ο Κοσμος της Φωτιας και του Παγου. Ειναι λιγο τερας, αλλα ειναι ωραια εκδοση. Και ηταν και σε πολλη καλη κατασταση! 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Βακχος Posted March 30, 2016 Share Posted March 30, 2016 Βρήκα στο μοναστηράκι εντελώς τυχαία (κοίταζα λαογραφικά) τον Θόλο του King, σε μια πολύ ωραία έκδοση με χρυσό ανάγλυφο εξώφυλλο, για το 1000ο Bell λέει. Εννοείται το άρπαξα, 5 ευρώ για 1100+ σελίδες King δεν είναι τίποτα.Θα διαβαστεί λίαν συντόμως. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BladeRunner Posted March 30, 2016 Share Posted March 30, 2016 Αγόρασα το Ο ιεροεξεταστής, του Μαρκ Άλεν Σμιθ, που κυκλοφόρησε αυτή την βδομάδα από τις εκδόσεις Κλειδάριθμος. Θα το διαβάσω λίαν συντόμως! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anwrimos23 Posted March 30, 2016 Share Posted March 30, 2016 (edited) Aγόρασα 4 βιβλία50κατι ευρώ Eισαι Ομορφη- Πολανικ To Σχημα Πρωθυστερο- Βεμπος Το χρυσο μηλο-Ιlluminatus trilogy To πετραδι των 7 αστεριών- Μπραμ Στοουκερ Εντωμεταξυ τα εχω και στα αγγλικα όλα τα παραπάνω (πλην του ελληνικου) αλλα μου αρεσαν οι ελληνικες εκδοσεις δεν μπορεσα να αντισταθω Edited March 30, 2016 by Anwrimos23 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mictantecutli Posted April 1, 2016 Share Posted April 1, 2016 (edited) Είμαι πολύ περήφανος γιατί άντεξα ένα μήνα(παρά 2-3 μέρες) χωρίς να αγοράσω βιβλία Δεν είμαι καθόλου περήφανος, γιατί κατέβηκα για 2 βιβλία και πήρα 7. Και στο τέλος του μήνα με βλέπω να τρώω... πασατέμπο Επίσης είμαι μέσα στον... αγοραστικό μου στόχο, ο οποίος είναι κάθε μήνα να αγοράζω 1-2 βιβλία του Ελληνικού φανταστικού. Από Πολιτεία:Κοράκι σε άλικο φόντο- Ελευθέριος Κεραμιδάς(6,27 ευρώ)Δράκων βιβλίο ΙΙ: Μεταμόρφωση- Χρήστος Α. Κασκαβέλης(15,29)Εκτός ελέγχου- J.G.Ballard(5 ευρώ)Danse Macabre- Stephen King(9,71)Από ιδιώτη σε άριστη κατάσταση και αφού διάβασα αποθεωτικά σχόλια και εδώ και στο Goodreads πήρα με 6 ευρώ το καθένα τα:Ο αιώνιος πόλεμος- Joe HaldemanΥπερίων- Dan SimmonsΚαι από περίπτερο(το έχω "παράδοση" να παίρνω τα καινούρια Bell από περίπτερο):Ο νεκρός φοιτητής- John Katzenbach Edited April 1, 2016 by Mictantecutli 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BladeRunner Posted April 4, 2016 Share Posted April 4, 2016 1. Πατρίσια Χάισμιθ - Κάρολ (εκδόσεις Μεταίχμιο). 4€ 2. Κώστας Σαμαράς - Καταζητείται (εκδόσεις Κέδρος). 3€3. Σκοτ Τάροου - Αθώος μέχρι αποδείξεως του εναντίου (εκδόσεις Bell). 2€ Το πρώτο το βρήκα στην πιο καινούργια έκδοση και σε άριστη κατάσταση, ενώ τα άλλα δυο ήταν βιβλία που έψαχνα για πάρα πολύ καιρό (και τα βρήκα και σε καλή κατάσταση γενικά). Και αυτά έχοντας ως χρονικό περιθώριο μόλις 10 λεπτά. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
white_unicorn Posted April 5, 2016 Share Posted April 5, 2016 Μια βόλτα χτες και γύρω στην 1 ώρα μέσα στα Public κατέληξα να βρω τα Vampire Chronicles Part 3 : Coffins (τελευταίο κομμάτι και κάτω από 2 ευρώ ) http://community.sff.gr/topic/13368-δάγκωσέ-μεbest/?p=270037 ένα μικρό σχόλιο εδώ Diana Gabaldon : Dragonfly in Amber (στα 8.99) δωράκι για την κουμπάρα μου Επίσης είδα τα Η Πτώση, Η Αιώνια Νύχτα, και τα δύο κάτω από 10 ευρώ στο Bazaar του Public αλλά είπα να βρω πρώτα το Ίχνος και να τα πάρω με τη σειρά... Ανάλογο ποστ για την τριλογία εδώ http://community.sff.gr/topic/13368-δάγκωσέ-μεbest/?p=261679 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BladeRunner Posted April 5, 2016 Share Posted April 5, 2016 1. Χανς Φάλαντα - Ο πότης (εκδόσεις Κίχλη). 9€2. Δημοσθένης Παπαμάρκος - Γκιακ (εκδόσεις Αντίποδες). 4€3. Μορίς Ατιά - Η κόκκινη Μασσαλία (εκδόσεις Πόλις). 5€4. Ραβί Σανκάρ Ετέθ - Το χρώμα του πένθους (εκδόσεις Άγρα). 2€5. Τζον Κάτσενμπαχ - Ο νεκρός φοιτητής (εκδόσεις Bell). 6,93€6. Αντόνιο Μουνιόθ Μολίνα - Πανσέληνος (εκδόσεις Πατάκη) Ευχαριστώ πολύ τον φίλο Γιώργο που μου έστειλε το τελευταίο βιβλίο. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregacm Posted April 6, 2016 Share Posted April 6, 2016 Πακετακι Bell απο eshop 22/11/63 - Stephen King Μικροσκοσμος - Michael Crichton Η Οργη των Αγγελων - John connoly Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alanon Posted April 6, 2016 Share Posted April 6, 2016 ειχα αρκετο καιρο να παρω κατι και κατεβηκα κεντρο και "ξεμπουκωσα" συνολικα 40 ευρω και πηρα το πακετακι eshop 22/11/63 - Stephen King Μικροσκοσμος - Michael Crichton Η Οργη των Αγγελων - John connoly 9.90 από καραβάνι αλληλεγγυης με 7 ευρω 3 βιβλια του δικαστη τι και το άρωμα από περιπτρο με 3 ευρω 2 bell ο κοκκινος δρακος μαυρω χώμα και από πολιτεια με 20 ευρω αλλα 3 βιβλια του διακαστη Τι και την σιωπή του τάφου Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BladeRunner Posted April 8, 2016 Share Posted April 8, 2016 Με 30€ πήρα τα εξής: 1. Τόνι Πάρσονς - Ο σάκος του φόνου (εκδόσεις Μεταίχμιο)2. Έτγκαρ Κέρετ - Το κορίτσι στο ψυγείο (εκδόσεις Καστανιώτη)3. Ισαάκ Ασίμοφ - Επιχείρηση Αφροδίτη (εκδόσεις Κάκτος)4. Φίλιπ Ντικ - Η μετεμψύχωση του Τίμοθι Άρτσερ (εκδόσεις Parsec) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
heiron Posted April 8, 2016 Share Posted April 8, 2016 Οι Δώδεκα Αιώνιοι του Justin Cronin Αφού ολοκλήρωσε την τριλογία του ο άνθρωπος μπορώ να τη συνεχίσω άφοβα. Καλά, όχι και άφοβα, ίσως φοβηθώ καθώς θα διαβάζω. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BladeRunner Posted April 12, 2016 Share Posted April 12, 2016 Από παλαιοβιβλιοπωλεία και ιδιώτες: 1. Ντάβιντ Λάγκερκραντζ - Το κορίτσι στον ιστό της αράχνης (εκδόσεις Ψυχογιός). 7€2. Τομ Ρόμπινς - Το άρωμα του ονείρου (εκδόσεις Αίολος). 3€3. Τζον Μπέρεντ - Μεσάνυχτα στον κήπο του καλού και του κακού (εκδόσεις Λιβάνη). 8€. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!4. Ρόμπερτ Λάντλαμ - Η προδοσία του Τριστάνου (εκδόσεις Bell). 2€5. Τομ Κλάνσι - Άμεσος κίνδυνος (εκδόσεις Bell). 3€6. Ρίτσαρντ Μοντανάρι - Ανελέητος (εκδόσεις Bell). 2€ Και από Πατάκη: 7. Ρικ Γιάνσεϊ - Η απέραντη θάλασσα (εκδόσεις Πατάκη). Φρέσκο-φρέσκο. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alucard Posted April 13, 2016 Share Posted April 13, 2016 Μετά από πολύ πολύ καιρό, είπα να κάνω την παρασπονδία μου! Curse of Strahd (εντάξει,rpgοβιβλίο είναι αλλά το αγόρασα κι αυτό, σωστά;) Eisenhorn - Dan Abnett (ολόκληρη η τριλογία με σκληρό εξώφυλλο σε περιορισμένη έκδοση. Δεν κρατήθηκα) Α, και κέρδισα από τις εκδόσεις Ars Nocturna για τα 8 χρόνια λειτουργίας τους το Σκοτεινά Κεφάλαια του Τζανέτου Καβαλιώτη. Ακόμα δεν ήρθε βέβαια αλλά από Δευτέρα φαντάζομαι θα το έχω 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BladeRunner Posted April 13, 2016 Share Posted April 13, 2016 Με 11€ από ιδιώτη: 1. Αλεχάντρο Ζάμπρα - Τρόποι να γυρίζεις σπίτι (εκδόσεις Ίκαρος)2. Τ. Ρ. Ρίτσμοντ - Τι άφησε πίσω της (εκδόσεις Bell) Και τα δυο φετινές κυκλοφορίες! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts