rolandofgileaad Posted September 9, 2016 Share Posted September 9, 2016 Tom Clancy έψαχνα στα παλαιοβιβλιοπωλεία και ανέκυψαν αυτά: Παιχνίδια ολέθρου - Τομ Κλάνσυ, Μπελ, 5€ Η μέθοδος των αναπνοών - Στήβεν Κινγκ, Επιλογή, 5€ Μια ημέρα του Ιβάν Ντενίσοβιτς - Αλεξσάνταρ Σοζενίτσιν, Βίπερ, 1€ Η τιμή των Πρίτζι - Ρίτσαρντ Κόντον, Καρρέ, 1€ Πτήση αγωνίας - Κεν Φόλλετ, Μπελ, 0,5€ Ματωμένη γη - Λουίς Λ'Αμούρ, Βίπερ 0,5€ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SymphonyX13 Posted September 11, 2016 Share Posted September 11, 2016 Xθες ήμασταν οικογενειακά καθ' οδόν για Οίτυλο για να παραβρεθούμε σε ένα γάμο. Τα παιδιά δίψασαν και σταματήσαμε σε ένα σούπερ μάρκετ στην Στούπα(φουλ τουριστική περιοχή) και μπαίνοντας το βλέμμα μου έπεσε σε μια γωνία με τύπο. ( ελληνικό και ξένο) Αμέσως τσέκαρα μήπως βρω κάποιο ενδιαφέρων βιβλίο. Το αποτέλεσμα της αναζήτησης μου; Το τελευταίο βιβλίο του αγαπημένου μου Dean R. Koontz, "Ashley Bell" που ήδη έχω ξεκινήσει την αναγνωσή του! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mictantecutli Posted September 11, 2016 Share Posted September 11, 2016 Πήγα στο φεστιβάλ βιβλίου προχθές και κρατήθηκα. Πήρα μόνο το "Όταν σκοτώνουν τα κοτσύφια" της Harper Lee που το ήθελα καιρό. Από 14, το είχαν 9 ευρώ. Και με 5 ευρώ πήρα το "Ο κλεμμένος ουρανός" του Καμιλέρι Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
heiron Posted September 12, 2016 Share Posted September 12, 2016 Για το ξεκίνημα της νέας σχολικής σεζόν πήρα κι εγώ τα βιβλία μου... Μη μ'αφήσεις ποτέ του Καζουο Ισιγκούρο Ο βασιλιάς πρέπει να πεθάνει της Mary Renault Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mictantecutli Posted September 12, 2016 Share Posted September 12, 2016 Παρήγγειλα από τον Ποθητό, το "Η συμφωνία" του Μάριου Καρακατσάνη που το έχει προσφορά 5 ευρώ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihilio Posted September 12, 2016 Share Posted September 12, 2016 Παρήγγειλα από τον Ποθητό, το "Η συμφωνία" του Μάριου Καρακατσάνη που το έχει προσφορά 5 ευρώ Με το παλιό εξώφυλλο να φανταστώ; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mictantecutli Posted September 12, 2016 Share Posted September 12, 2016 Παρήγγειλα από τον Ποθητό, το "Η συμφωνία" του Μάριου Καρακατσάνη που το έχει προσφορά 5 ευρώ Με το παλιό εξώφυλλο να φανταστώ; Δεν έχω ιδέα ποιο είναι το παλιό και ποιο το καινούριο. Τούτο δω πήρα http://pothitosbooks.gr/index.php?route=product/product&path=18_73&product_id=775 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BladeRunner Posted September 13, 2016 Share Posted September 13, 2016 (edited) Τσίμπησα επτά Τεντέν και δυο Κόρτο Μαλτέζε, ενώ βρήκα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ και το "Βασικός ύποπτος" του Λι Τσάιλντ (εκδ. Bell). Edited September 13, 2016 by BladeRunner 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blacksword Posted September 14, 2016 Share Posted September 14, 2016 (edited) Πήρα κι εγώ τα βιβλιαράκια μου για την νέα, φανταστική, χρονιά. Έχουμε κι λέμε: πήρα μερικά ακόμα από την αδυναμία μου τον Gemmell The Legend of the Deathwlaker Winter Soldiers White Wolf The Swords of Night and Day κλείνοντας, σχεδόν, την σειρά με τους Drenai αλλά επίσης πήρα τα: Red Country - Joe Abercrombie Magician - Raymond E. Feist Shadow and Betrayal - Daniel Abraham Seasons of War - Daniel Abraham Gardens of the Moon (10th Anniversary Edition) - Steven Erikson Edited September 14, 2016 by Blacksword 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BladeRunner Posted September 14, 2016 Share Posted September 14, 2016 (edited) Κόμικς: Ακόμα δυο Κόρτο Μαλτέζε στην συλλογή μου, όπως και ένα γουέστερν με τον τίτλο "Τεξ: Ο μοναχικός καβαλάρης". Από παλαιοβιβλιοπωλείο. Και τσίμπησα το "Franklin: Killer on the road" του Χρήστου Τερζίδη (εκδ. Εμπειρία Εκδοτική), το οποίο κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες και μου τράβηξε την προσοχή χάρη στην ιστορία, το εξώφυλλο και την τιμή του (9,90€). Θα διαβαστεί άμεσα. Edited September 14, 2016 by BladeRunner 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
heiron Posted September 15, 2016 Share Posted September 15, 2016 Ήρθε κι ένα πακέτο, μισό (τα άλλα της παραγγελίας τελικά είχαν εξαντληθεί), και καθυστερημένο. Guards! Guards! του Terry Pratchett Μύθος και νόημα του Claude Levi-Strauss Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BladeRunner Posted September 16, 2016 Share Posted September 16, 2016 Με 30€ 1. Νικόλας Σεβαστάκης - Γυναίκα με ποδήλατο (εκδόσεις Πόλις)2. Χρήστος Οικονόμου - Κάτι θα γίνει, θα δεις (εκδόσεις Πόλις)3. Λένος Χρηστίδης - Τα χαστουκόψαρα (εκδόσεις Καστανιώτη)4. Ανδρέας Μιχαηλίδης - Το αμόνι που τραγουδά (εκδόσεις Mamaya) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mictantecutli Posted September 17, 2016 Share Posted September 17, 2016 Από βιβλιοπωλείο στην Καισαριανή, βρήκα τον 'Γ τόμο από τα άπαντα του Σερλοκ Χολμς. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WILLIAM Posted September 18, 2016 Share Posted September 18, 2016 Ο Κήπος Των Πειραμάτων πρώτο και δεύτερο βιβλίο (το τρίτο δεν το είχε δυστυχώς) Κυνηγός Σκιών Η Κληρονομιά Του Στόουνχεντζ Οι Χίλιοι Ο Τζέικ Ράνσομ και η Σκιά Του Βασιλιά Των Νεκρών Έκαστο για 5 ευρώ. Σύνολο 30. Μερικές φορές τα επαρχιακά πανηγύρια είναι χρήσιμα! Τώρα έχει σειρά το ξεπούλημα του Ελευθερουδάκη. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vivliothikarios Posted September 19, 2016 Share Posted September 19, 2016 Βρήκα επιτέλους τον ΑΤΛΑ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ και το ξεκίνησα! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BladeRunner Posted September 21, 2016 Share Posted September 21, 2016 (edited) Από Κλειδάριθμο, με 19€: 1. Ρουθ Γουέαρ - Βαθιά στο σκοτεινό δάσος2. Έντουαρντ Κόνλον - Αίμα στο αίμα Από παλαιοβιβλιοπωλεία, με 15€: 1. Μαρκ Ρόουλαντς - Ο φιλόσοφος και ο λύκος (εκδόσεις Εικοστού Πρώτου)2. Τζόζεφ Ιανούτσι - Η ζωή και τα εγκλήματα ενός μαφιόζου (εκδόσεις Παπαδόπουλος) Edited September 21, 2016 by BladeRunner Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mictantecutli Posted September 21, 2016 Share Posted September 21, 2016 Πήγα στον Ποθητό να παραλάβω το "Η συμφωνία" του Καρακατσάνη και βρήκα με 30% άλλο ένα βιβλίο του, "Το ξύπνημα"(9ε). Και πήρα και το "Πλουτώνειο" του Μάρκου Ρούσσου(5ε). Μου φάνηκε ενδιαφέρουσα η υπόθεση, αλλά τώρα που γύρισα, έριξα μία ματιά στο goodreads και απογοητεύτηκα. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BladeRunner Posted September 23, 2016 Share Posted September 23, 2016 Δυο νέες κυκλοφορίες, με 26€: 1. Χουάν Πάμπλο Εσκομπάρ - Πάμπλο Εσκομπάρ: Ο πατέρας μου (εκδόσεις Μίνωας)2. Γιούνας Γιούνασον - Ο Άντερς, ο φονιάς και οι φίλοι του (εκδόσεις Ψυχογιός) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BladeRunner Posted September 26, 2016 Share Posted September 26, 2016 Τριάδα Ιταλών: 1. Ουμπέρτο Έκο - Φύλλο μηδέν (εκδόσεις Ψυχογιός). 7,20€2. Έρι Ντε Λούκα - Το βάρος της πεταλούδας (εκδόσεις Κέλευθος). 5,60€3. Ντίνο Μπουτζάτι - Οι επτά αγγελιοφόροι (εκδόσεις Αστάρτη). 7,42€ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WILLIAM Posted September 27, 2016 Share Posted September 27, 2016 Οι δώδεκα Αιώνιοι, από την Πολιτεία με 6,90. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mictantecutli Posted September 27, 2016 Share Posted September 27, 2016 Μου ήρθε η παραγγελία από amazon με τα:Stephen King: Uncollected, unpublished(revised and expanded edition)- Rocky Wood" όπως και το update του 2014 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BladeRunner Posted September 27, 2016 Share Posted September 27, 2016 Από παλαιοβιβλιοπωλεία: 1. Ρομπέρτο Σαβιάνο - Μηδέν Μηδέν Μηδέν (εκδόσεις Πατάκη). 6€2. Μοχάμεντου Ουλντ Σλάχι - Γκουαντάναμο: Το ημερολόγιο ενός κρατούμενου (εκδόσεις Ψυχογιός). 5€3. Μίσα Γκλένι - McMafia (εκδόσεις Πάπυρος). 8€4. Τομ Πετσίνις - Quaternia (εκδόσεις Τραυλός). 4€ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
heiron Posted September 27, 2016 Share Posted September 27, 2016 Πήρα τη διλογία Across Realtime δηλαδή τα The Peace War και Marooned in Realtime του Vernor Vinge Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WolfBack Posted September 27, 2016 Share Posted September 27, 2016 Από Πολιτεία με 14,30€ το "Επιβολή" του Jeff Vandermeer. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BladeRunner Posted September 28, 2016 Share Posted September 28, 2016 Παραγγελία από Πρωτοπορία: 1. Ρομπέρτο Σαβιάνο - Το αντίθετο του θανάτου (εκδόσεις Πατάκη). 1,80€2. Ντ. Χ. Θορό - Περιπλανήσεις (εκδόσεις Κέδρος). 7,50€3. Κένεθ Άνγκερ - Η Βαβυλώνα του Χόλιγουντ (εκδόσεις Αιγόκερως). 8,95€4. Λεονάρντο Σάσα - Η υπόθεση Μόρο (εκδόσεις Πατάκη). 8,38€ Και από διάφορους ιδιώτες: 1. Γουίλφρεντ Θέσιγκερ - Οι Άραβες των βάλτων (εκδόσεις Τσαγκαρουσιάνος). 5€2. Τζ. Ρ. Ρ. Τόλκιν - Τα παιδιά του Χούριν (εκδόσεις Αίολος). 6€3. Γιούκιο Μισίμα - Ο ναός του χρυσού περιπτέρου (εκδόσεις Καστανιώτη). 6€4. Σβετλάνα Αλεξίεβιτς - Οι μολυβένιοι στρατιώτες (εκδόσεις Σύγχρονοι Ορίζοντες). 6€ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts