Δημήτρης Posted September 28, 2016 Share Posted September 28, 2016 (edited) Ο Bladerunner μου δώρισε τα παρακάτω, τον ευχαριστώ πολύ: - Μόνικα Τζ. Ορούρκ: Μαρτύρια της Σάρκας (Λογείον) - Ντάνιελ Κις: Λουλούδια για τον Άλγκερνον (Κέδρος) - Ουόλτερ Μίλερ: Η Παράσταση (Alien) - Τζον Ρούσο: Νεκροζώντανοι (Σίμωσι) Edited September 28, 2016 by Δημήτρης 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BladeRunner Posted September 30, 2016 Share Posted September 30, 2016 Μετά από πολύ ψάξιμο... 1. Χανς Χέλμουτ Κίρστ - Η νύχτα των στρατηγών (εκδόσεις Μαίανδρος)2. Στιβ Χόντελ - Ο εκδικητής της Μαύρης Ντάλιας (εκδόσεις Πατάκη) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeoVa Posted September 30, 2016 Share Posted September 30, 2016 1. Καθώς ψυχορραγώ, William Faulkner. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημήτρης Posted October 1, 2016 Share Posted October 1, 2016 Από Πρωτοπορία με 24 ευρώ: - Γκράχαμ Μάστερτον: Το Μάνιτου (Jemma Press) - Γκράχαμ Μάστερτον: Η Εκδίκηση του Μάνιτου (Jemma Press) - Χανς Φαλάντα: Μόνος στο Βερολίνο (Πόλις) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mictantecutli Posted October 1, 2016 Share Posted October 1, 2016 με περίπου 70 ευρώ, πήρα αυτά από το Fantasticon. Βαριέμαι να γράφω τώρα 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregor1 Posted October 2, 2016 Share Posted October 2, 2016 Απο Πρωτοπορια Νεράιδες - Brian Froud 12E Απο Ποθητο Ο Βιβλιοθηκαριος - Larry Beinhart 5Ε Εκλειψη - Stephanie Meyer 5Ε Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mictantecutli Posted October 2, 2016 Share Posted October 2, 2016 (edited) Δεύτερος γύρος FantastiCon και θα αρχίσω να μαζεύω βελανίδια για να βγάλω τον χειμώνα... Edited October 2, 2016 by Mictantecutli 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BladeRunner Posted October 3, 2016 Share Posted October 3, 2016 Πέντε ωραίες νέες κυκλοφορίες, με 60€: 1. Χάρλαν Κόμπεν - Ο ξένος (εκδόσεις Μεταίχμιο)2. Σίρλεϊ Τζάκσον - Ζούσαμε πάντα σ'ένα κάστρο (εκδόσεις Μεταίχμιο) 3. Γιουστ Ντε Βρις - Ο καθηγητής είναι νεκρός (εκδόσεις Μεταίχμιο)4. Πιερ Λεμέτρ - Τρεις μέρες, μια ζωή (εκδόσεις Μίνωας)5. Ντέιβιντ Κάρκιτ - Ο γλωσσολόγος ήταν σχεδόν τέλειος (εκδόσεις Πατάκη) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cassandra Gotha Posted October 4, 2016 Share Posted October 4, 2016 Πήρα από το ΦantastiCon τα εξής βιβλία (που μου τα υπογράψανε και οι συγγραφείς τους, πολύ πρόθυμα, χωρίς καν να τους το ζητήσω - ντρεπόμουν, η μικρή ) : Το Μαργαριτάρι της Αβύσσου, του Γιώργου Βορέα Μελά, το Δάσος με τα Πέπλα, της Ειρήνης Μαντά (για 'μας Ιρμάντα), τη συλλογή Κόρες της Νύχτας, που περιέχει τα διηγήματα που διακρίθηκαν στον διαγωνισμό του diavaseme και των εκδόσεων Ars Nocturna, (πολλά μέλη του sff στους συγγραφείς), η Ευθυμία Δεσποτάκη (Naroualis) μου χάρισε το δεύτερο τεύχος του Κόμπες του Ντερλικωτή "Το Βελανιδωτό Διαμαντοτρύπανο" (το βιβλίο διατέθηκε δωρεάν στο Φαντάστικον) και, τέλος, κέρδισα σε κλήρωση το πολύ όμορφο εικαστικά βιβλίο "Έρως" της Χριστίνας Μανιά, από τις εκδόσεις mamaya. Το βιβλίο είναι το ίδιο ωραίο και λογοτεχνικά. Διάβασα την πρώτη ιστοριούλα και μου άρεσε πολύ η απόδοση του γνωστού ελληνικού μύθου. Η επόμενη είναι ένας κινέζικος μύθος, και δεν ξέρω τι άλλο ακολουθεί. Το εικαστικό κομμάτι είναι της Μαρίας Καλιαμπέτσου. Αυτά. Έξι βιβλία από το διήμερο, είμαι πολύ ευχαριστημένη. 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
watcher Posted October 4, 2016 Share Posted October 4, 2016 Μόλις πήρα τα: 1) Πάμπλο Εσκομπάρ απο εκδόσεις Μίνωας 2) Φαμπέρ απο εκδόσεις Πόλις 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BladeRunner Posted October 5, 2016 Share Posted October 5, 2016 Βρήκα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ τρία βιβλία που έψαχνα πολύυυυ καιρό, αλλά και ένα σχετικά καινούργιο σε πολύ χαμηλή τιμή... 1. Τζον Κρακάουερ - Χωρίς οξύγονο (εκδόσεις Πατάκη)2. Ντραούζιο Βαρέλα - Σταθμός Καραντιρού (εκδόσεις Φανταστικός Κόσμος)3. Τζόναθαν Χαρ - Θανάσιμος κίνδυνος (εκδόσεις Πατάκη)4. Εντουάρντο Γκαλεάνο - Το ποδόσφαιρο στη σκιά και στο φως (εκδόσεις Πάπυρος) Και τα τέσσερα μου κόστισαν 30€. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BladeRunner Posted October 10, 2016 Share Posted October 10, 2016 Φρέσκο πράμα... 1. Ντον Γουίνσλοου - Το Καρτέλ (εκδόσεις Καστανιώτη)2. Φίλιπ Μάγιερ - Ο γιος (εκδόσεις Καστανιώτη)3. Τομ Ρομπ Σμιθ - Η φάρμα (εκδόσεις Πατάκη)4. Ζ.Μ. Μπλας Ντε Ρομπλές - Το νησί του σημείου Νέμο (εκδόσεις Πόλις) Τίναξα την μπάνκα στον αέρα με τα τέσσερα παραπάνω βιβλία, αλλά, διάολε, είναι γαμάτα! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vaggelis Posted October 10, 2016 Share Posted October 10, 2016 Από τα Public:Ροζέ Μαρτέν Ντυ Γκαρ, Ζαν Μπαρουά 13,94€ . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BladeRunner Posted October 12, 2016 Share Posted October 12, 2016 Ωραίο πακετάκι, με 30€: 1. Στέφανος Κόκκινος - Η θραύση των οστών (εκδόσεις Mamaya)2. Γιώργος Αποστόλου - Αγωνία έπρεπε να είναι το όνομά της (εκδόσεις Mamaya)3. Γιώργος Βορέας-Μελάς - Το μαργαριτάρι της αβύσσου (εκδόσεις Mamaya) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
watcher Posted October 12, 2016 Share Posted October 12, 2016 (edited) Καρτέλ -Γουίνσλοου- Καστανιώτης Edited October 12, 2016 by watcher 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BladeRunner Posted October 13, 2016 Share Posted October 13, 2016 Εμπιστεύτηκα την κριτική του nihilio στο Goodreads, και τσίμπησα το "Κάτι χαμογελάει στις σκιές" του Ηλία Φουντούλη (εκδόσεις Χρονικό). Επίσης τσίμπησα το ολόφρεσκο "Ο Τσάρος της αγάπης και της τέκνο", του Άντονι Μάρα, που κυκλοφόρησε σήμερα από τις εκδόσεις Ίκαρος. Δεν έχω σταματημό, λέμε! 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vaggelis Posted October 17, 2016 Share Posted October 17, 2016 Από την Πολιτεία με 34,65€ Τόμας Μαν, Η Λότε στη Βαϊμάρη 9,94€ Χέρμαν Μπροχ, Οι Υπνοβάτες 1 - 1888, Πάσενοβ 10,65€ Τόμας Γουλφ, Γύρνα σπίτι αγγελέ μου 9,01€ Κάρελ Τσάπεκ, Η απελευθέρωση του απόλυτου 2,97€ Μπράιαν Στέημπλφορντ, Τα άνθη του κακού 2,08€ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mictantecutli Posted October 18, 2016 Share Posted October 18, 2016 (edited) Ο ξένος- Harlan Coben 14,90Αμαρτωλά νυστέρια- Tess Gerritsen(ψοφάω για τον τίτλο.... Σαν Ελληνική τσόντα του '80 είναι...) με 1 ευρώ. Edited October 18, 2016 by Mictantecutli Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BladeRunner Posted October 19, 2016 Share Posted October 19, 2016 Από Κλειδάριθμο, με 27€: 1. Πάτρικ Ντίλον - Αναζητώντας τον Οδυσσέα2. Μαρκ Άλεν Σμιθ - Ο εξομολογητής Και από παλαιοβιβλιοπωλείο/ιδιώτη: 1. Γκας Ρούσο - Το Συνδικάτο (εκδόσεις Ηλέκτρα). 15€ 2. Χέρμπερτ Άζμπερι - Οι συμμορίες της Νέας Υόρκης (εκδόσεις Μεταίχμιο). 13€ Ήταν δυο βιβλία που έψαχνα πάρα μα πάρα πολύ καιρό! Πρέπει να είναι εξαιρετικά... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregacm Posted October 19, 2016 Share Posted October 19, 2016 Πριν την Αγχονη και Το Τελευταιο Επιχειρημα, του Αμπερκρομπι. Ειπα να τα παρω για να κλεισω την τριλογια μηπως και εξαντληθουν και τρεχω, ενω ακομη δεν εχω διαβασει το πρωτο. Πηρα και το 5ο του Μαυρου Πυργου, Οι Λυκοι της Καλα. Συμπληρωνεται και αυτη η σειρα σιγα σιγα. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
watcher Posted October 19, 2016 Share Posted October 19, 2016 Mo Hayder: Η σιωπή των δέντρων Samuel Bjork: Ο παγωμένος άγγελος Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MountainRoot Posted October 20, 2016 Share Posted October 20, 2016 Απο Bookdepository φυσικά: 1 - Shadows of Self - Brandon Sanderson 8€ Εϊπα να τσιμπήσω επιτέλους τώρα που έπεσε η τιμή το 2ο βιβλίο απο την 2η τριλογία του πολυαγαπημένου μου Brandon Sanderson. Γαμώ το marketing τους ρε σεις με το να βγάζουν το softcover pocket size μετά απο άκουσον άκουσον 1 και 1μιση χρόνο μετά την κυκλοφορία του βιβλίου. Θα τσίμπαγα κατευθείαν και το 3ο μέρος που έχει βγει το The bands of Mourning αλλά είναι ακόμα στα 16€ και μιλάμε απλά για το softcover απλά είναι το μεγάλο μέγεθος. Εντάξει επιχείριση είναι και τα βιβλία αλλά νομίζω οτι το παρακάνουν με τους χρόνους τους. Το bands για παράδειγμα νομίζω οτι ειναι να βγει στα 8€ περι τον Φεβρουάριο του 2017 και έχει βγει απο τον ιανουάριο του 2016. 2 - City of Stairs - (The Divine Cities #1 ) Bennet Robert Jackson 8€ Έχει βγει και το 2ο μέρος της 3λογίας αλλά θα περιμένω να δω τι παίζει με το πρώτο και αν είναι όντως τόσο καλό όσο φαίνετε και ακούγεται ήθελα και άλλα βιβλία αλλά τι να κάνουμε πχ μερικά που έχω βάλει στο μάτι για μελλοντικές αγορές είναι - The Census-Taker , China Mieville (περίεργη μικρή ιστορία του china. Στο public ειχε 20€ ενω στο BD 11€ ακριβώς η ίδια σκληρόδετη έκδοση) - The Mirror Empire, Kameron - Sandman Slim (για την δόση μου απο τον Dresden που έχει ξεχάσει οτι είναι συγγραφέας και πρέπει να μας δώσει το επόμενο βιβλίο) - The Library at Mount Char (περίεργο βιβλίο που μου κάνει κάτι να το διαβάσω) - The Merro Tree (δεν εχω ιδέα γιατί μου κάνει κλικ είναι εντελώς blind επιλογή) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mictantecutli Posted October 21, 2016 Share Posted October 21, 2016 Λούλα- Βαγγέλης Ραπτόπουλος, καινούριο 14,80 Ας με σταματήσει κάποιος... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημήτρης Posted October 22, 2016 Share Posted October 22, 2016 (edited) Από Πρωτοπορία με 31 ευρώ: -Τζεφ Βάντερμιερ: Αφανισμός (Καστανιώτης) -Τζεφ Βάντερμιερ: Επιβολή (Καστανιώτης) - Χ. Φ. Λάβκραφτ: Η Σκιά πέρα από τον Χρόνο (Αίολος) Και από παλαιοβιβλιοπωλεία με 35 ευρώ: - Τόμας Ρ. ΜακΝτόναφ: SETI: Έρευνα για Εξωγήινη Νοημοσύνη- Η Αναζήτηση Ζωής στο Σύμπαν (Κάτοπτρο) - Φράνσις Μαζίερ: Το Νησί του Πάσχα (Κάκτος) - Σάμιουελ Ντιλέινι: Αυτοκρατορικό Αστέρι (Απόπειρα) - Παντελής Γιαννουλάκης: Κυβερνοδιάστημα (Terra Nova) - Απαγορευμένος Πλανήτης: Τεύχος 10- Φθινόπωρο 1990 (Ars Longa/ ΝΕΜΟ) Edited October 22, 2016 by Δημήτρης 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BladeRunner Posted October 27, 2016 Share Posted October 27, 2016 Με 20€ από ιδιώτες: 1. Ζαν Εσνόζ - Αστραπές (εκδόσεις Πόλις)2. Ζαν Εσνόζ - Δρόμος αντοχής (εκδόσεις Πόλις)3. Λιζ Γένσεν - Η 9η ζωή του Λουί Ντρα (εκδόσεις Κέδρος). ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!4. Σάρα Μπλέντελ - Ξεχασμένα κορίτσια (εκδόσεις Κλειδάριθμος) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts