WILLIAM Posted August 22, 2017 Share Posted August 22, 2017 Τα βιβλιοπαιχνίδια είναι από τις αγαπημένες μου ασχολίες ειδικά σε ταξίδια, ξέρει κανείς αν βγαίνουν ακόμα; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ioannis Fasoulas Posted October 21, 2019 Share Posted October 21, 2019 εγω εχω απο το 1-5 ενας φιλος πουλαει τα 1,2,3,4 και 1,2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vkal Posted July 15, 2020 Share Posted July 15, 2020 πόσο κοστίζουν; υπάρχουν; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lacta13 Posted September 4, 2020 Share Posted September 4, 2020 On 1/3/2011 at 8:12 PM, WILLIAM said: Μέχρι τώρα δεν είχα ξανασυνατήσει άνθρωπο που να ξέρει τι είναι ο Μοναχικός Λύκος και ελάχιστοι ξέρανε τι είναι τα βιβλιοπαιχνίδια. Έχω όλη τη σειρά, Kai, Magnakai, Grand Master και New Order, τα λατρεύω και ακόμα παίζω περιπέτειες. Βοήθησαν στο να γνωρίσω τον κόσμο των βιβλίων φαντασίας και στα πρώτα μου βήματα σαν συγγραφέα. Έχω κατεβάσει και σε ηλεκτρονική μορφή όσα έχουν φτιαχτεί για να μην τα κουβαλάω εδώ και' κει. Κάποτε θα ήθελα να φτιάξω και δικά μου μιας και έχω και δικό μου κόσμο τώρα πια. On 1/3/2011 at 8:12 PM, WILLIAM said: Καλησπέρα, να ρωτησω οταν εννοεις εχεις ολη την σειρά, εννοεις σε βιβλιο; και στα ελληνικά; γιατι απ οτι ξερω είχαν βγει στην Ελλάδα μεχρι το 6... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MountainRoot Posted September 6, 2020 Share Posted September 6, 2020 Πάντως τα καλύτερα που έχω βρει με διαφορά είναι η σειρά Destiny Quest. Φθηνά με πααααρα πολλές ώρες για να τα τελειώσεις. Με απίστευτο αριθμό αντικειμένων και στοιχείων. Είναι με διαφορά χρόνια μπροστά απο άλλα και έχουν διορθώσει πολλά περίεργα και κακά των storybooks που λατρεύω. Πχ έχουν χάρτη και διαλέγεις εσύ που θέλεις να πας κάθε φορά. Επίσης γίνεται ένα άτυπο save και αν χάσεις απλά σε πετάει έξω από την τοποθεσία και μπορείς να ξαναμπείς εκτός και αν σου πει οτι ήταν μόνο για μία φορά. Έχεις κανονικά character sheet και διαλέγεις κλάση και ιδιότητες και άλλα χίλια δυο πράγματα. Έχω γράψει και review σε περιοδικό αν το ψάξει κανείς και θέλει να διαβάσει περισσότερα. http://www.destiny-quest.com/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WILLIAM Posted September 9, 2020 Share Posted September 9, 2020 Ενδιαφέρον δείχνει, θα το ψάξω με την πρώτη ευκαιρία. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts