mman Posted March 12, 2009 Share Posted March 12, 2009 (edited) Μόλις έμαθα ότι σήμερα η Athens Voice έχει συνέντευξη τεσσάρων Ελλήνων συγγραφεών του Φανταστικού. Πρόκειται για την Βάσω Tiessa Χρήστου και τους κ.κ. Αλέκο Παπαδόπουλο, Παναγιώτη PiKei Κούστα και έναν μαϊντανό. Μια και οι τρεις από τους τέσσερεις είναι sff-ίτες, είπα να σας το πω νωρίς αν και δεν έχω πιάσει ακόμα το φύλλο στα χέρια μου. (εδίτιον το ανασφαλές: ελπίζω να πέτυχα το σωστό forum. Αν όχι, παρακαλώ τους μοντεράτορες για την κατάλληλη μετακόμιση.) Edited March 12, 2009 by mman Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariposa Posted March 12, 2009 Share Posted March 12, 2009 http://www.athensvoice.gr/books/av,17269,Βook_voice.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mman Posted March 12, 2009 Author Share Posted March 12, 2009 http://www.athensvoice.gr/books/av,17269,Βook_voice.html Υπέροχα! Δεν το είχα βρει ακόμα. Και με χαρά βλέπω ότι είναι εκεί όλος ο καλός ο κόσμος: Arachnida, timekeeper, dreamwhisperer... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiessa Posted March 12, 2009 Share Posted March 12, 2009 Ευχαριστούμε για το link, Mariposa. Είχαμε δώσει τη συνέντευξη πριν από το τόσο πολύ καιρό, που εγώ τουλάχιστον είχα ξεχάσει τι είχα πει... Κι απ' ό,τι βλέπω το τέσσερις έχει γίνει δέκα στην πορεία. Καλό το timing του Δημήτρη Φύσσα, πάντως, αφού κατάφερε να συμπέσει με την έναρξη του sff-rated. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mman Posted March 12, 2009 Author Share Posted March 12, 2009 [...] Κι απ' ό,τι βλέπω το τέσσερις έχει γίνει δέκα στην πορεία. [...] Ακριβώς. Επειδή οι ερωτησούλες είχαν απαντηθεί τόσο καιρό πριν, κι εγώ ήξερα μόνο για τέσσερις. Οπότε αν μπορεί κάποια/ος να αλλάξει κατάλληλα τον τίτλο του topic θα διατελούσα υπόχρεος... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naroualis Posted March 12, 2009 Share Posted March 12, 2009 Κοίτα, η Ε.Φ. απαιτεί από τον αναγνώστη της να μπει «παρθένος» στο βιβλίο, να αποδεχτεί άλλες αρχές, και στη συνέχεια να τσεκάρει συνεχώς αν ο συγγραφέας είναι συνεπής στις συνθήκες που δημιούργησε ή τον δουλεύει. Όπως σε κάθε αναζήτηση ηδονής, αυτή η δυσκολία σού προσφέρει στο τέλος εξωτικές ανταμοιβές. Τάδε έφη Κούστας. Κι αν μπορούσα θα υπέγραφα κι εγώ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ntoing Posted March 12, 2009 Share Posted March 12, 2009 hey thnx! γαμάτο το λινκ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ntoing Posted March 12, 2009 Share Posted March 12, 2009 Κρατάω αυτό: "Κυρίως όμως γράφω Ε.Φ. για να ζήσω, χωρίς (σχεδόν) κανένα ρίσκο, χίλιες ζωές σε μία" Μιχάλης Μανωλιός Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arachnida Posted March 12, 2009 Share Posted March 12, 2009 Ναι!! Τι ωραία, ακόμα μία φορά το sff έχει κάνει κατάληψη κάπου. Ευχαριστούμε φυσικά και τον Δημήτρη Φύσσα για τη φιλοξενία. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nienor Posted March 12, 2009 Share Posted March 12, 2009 Χα! Μπράβο, ωραίο ήτανε Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tetartos Posted March 12, 2009 Share Posted March 12, 2009 Τα συγχαρητήριά μου σε όλους και μπράβο για τις έξυπνες απαντήσεις! Ακριβώς. Επειδή οι ερωτησούλες είχαν απαντηθεί τόσο καιρό πριν, κι εγώ ήξερα μόνο για τέσσερις. Οπότε αν μπορεί κάποια/ος να αλλάξει κατάλληλα τον τίτλο του topic θα διατελούσα υπόχρεος... Μιχάλη, you owe me one... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mman Posted March 13, 2009 Author Share Posted March 13, 2009 [...] Μιχάλη, you owe me one... In fact, I owe you six... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
constantinos Posted March 13, 2009 Share Posted March 13, 2009 Παιδιά πολλά συγχαρητήρια για τις απαντήσεις και κυρίως για την θερμή υποστήριξη ενός ολόκληρου παραγνωρισμένου είδους. Άντε μπας κι αλλάξει τελικά κάτι… Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παρατηρητής Posted March 13, 2009 Share Posted March 13, 2009 Παιδιά πολλά συγχαρητήρια για τις απαντήσεις και κυρίως για την θερμή υποστήριξη ενός ολόκληρου παραγνωρισμένου είδους. Άντε μπας κι αλλάξει τελικά κάτι… Εσύ που ήσουν αγόρι μου όταν τους έπαιρναν συνέντευξη; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
constantinos Posted March 13, 2009 Share Posted March 13, 2009 Εγώ είχα παρουσιαστεί από την Athens Voice όταν βγήκε η ΝΤΛΠ πέρισσι το Χειμώνα μαζί με 12 άλλους πρωτοεμφανιζόμενους. Δυστυχώς τότε δεν ήταν αφιέρωμα στο φανταστικό αλλά στους καινούργους γενικά. Έτσι κι αλλιώς όπως έχεις καταλάβει Γιώργο, λίγοι είχαν πάρει χαμπάρι ότι το δικό μου βιβλίο ανήκει στη λογοτεχνία του φανταστικού. ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παρατηρητής Posted March 13, 2009 Share Posted March 13, 2009 Έτσι κι αλλιώς όπως έχεις καταλάβει Γιώργο, λίγοι είχαν πάρει χαμπάρι ότι το δικό μου βιβλίο ανήκει στη λογοτεχνία του φανταστικού. ;) Αυτό ξανα πες το! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
heiron Posted March 14, 2009 Share Posted March 14, 2009 constantinos, Τυχερός είσαι...Έτσι το βιβλίο σου προωθείται καλύτερα!Πάντως πρόσφατα που το πέτυχα σε μεγάλο βιβλιοπωλείο ήταν μαζί με άλλα καινούργια ελληνικά γενικά.Όχι με φάντασυ.Βέβαια δεν είχε καθόλου ελληνικά στη Φανταστική Λογοτεχνία τώρα που θυμάμαι. ον τοπικ,καλή η συνέντευξη.Γνωστά πράγματα για εμάς πάνω κάτω(άλλωστε κάποιοι είναι "δικοί μας") αλλά σίγουρα είναι καλό αυτά τα πράγματα να ακούγονται και παραέξω. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts