LordElric Posted May 22, 2011 Share Posted May 22, 2011 (edited) Γειά και από εμένα. Αν καταλήξετε στον Στράουμπ έχω ήδη στα ράφια μου το Κοκο (αλλά είμαι πρόθυμος να πάρω και το έταιρο που υπόθηκε). Τα βιβλία του αίματος τα έχω διαβάσει μεν, μου λείπει το πρώτο δε (δανεικό και αγύριστο,με αφορμή αυτό δεν ξαναδάνεισα ποτέ ξανά βιβλίο,χαχαχα). Να ρίξω στο τραπέζι κι εγώ μια πρόταση; Το πρώτο βιβλίο του Νεκροσκόπου. Μπορεί να μην είναι τόσο σύντομο ανάγνωσμα,αλλά εμένα με απορόφησε τόσο που το διάβασα σε χρόνο ρεκόρ (τουλάχιστον για τα δικά μου δεδομένα). Edited May 22, 2011 by LordElric Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihilio Posted August 30, 2011 Share Posted August 30, 2011 (edited) Πόσοι λέτε να ξαναρχίσουμε με το Σεπτέμβρη; Σας έχω και πρόταση για βιβλίο, το Hellraiser/The Hellbound Heart του Clive Barker. Όσοι ενδιαφέρεστε, δηλώστε συμμετοχή. Edited August 30, 2011 by Nihilio Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackCatGirl Posted August 30, 2011 Share Posted August 30, 2011 εγωωωωωω...!! ειμαι μεσα! αν και δεν εχω διαβασει το συγκεκριμενο βιβλιο που προτεινεις.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anwrimos23 Posted August 30, 2011 Share Posted August 30, 2011 Eνδιαφέρομαι και μάλιστα αρκετά, πολύ καλή ιδέα! Τα περισσότερα posts παρουσιάζουν κάποιο βιβλίο και αμέσως μετά κάποιο επόμενο και πάει λέγοντας, χωρίς να δίνεται το απαραίτητο βάθος σε κάποιο συγκεκριμένο. Το Hellraiser το είχα διαβάσει αρκετά παλιά... οπότε πρέπει να του ξαναρίξω μία ματιά στα γρήγορα. Να προτείνω και εγώ ένα; τον Άρχοντα του Ψεύδους, γιατί το παρήγγειλα χθες από e shop Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihilio Posted August 30, 2011 Share Posted August 30, 2011 (edited) Κι εγώ τον έχω στα υπόψη τον Άρχοντα του Ψεύδους, Ανώριμε. Ίσως το πιάσουμε τον Οκτώβρη. εγωωωωωω...!! ειμαι μεσα! αν και δεν εχω διαβασει το συγκεκριμενο βιβλιο που προτεινεις.. Άρα είναι μια καλή ευκαιρία να το κάνεις τώρα. Edited August 30, 2011 by Nihilio Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackCatGirl Posted February 3, 2012 Share Posted February 3, 2012 Γιατί σταμάτησε το Horror book club? Πότε θα βάλετε το επόμενο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihilio Posted February 3, 2012 Share Posted February 3, 2012 Γιατί σταμάτησε το Horror book club? Πότε θα βάλετε το επόμενο; Επειδή στο τελευταίο που έγινε δεν υπήρξε ενδιαφέρον. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackCatGirl Posted February 3, 2012 Share Posted February 3, 2012 Βασικά, κατά τη γνώμη μου φταίει ο τρόπος επιλογής των βιβλίων που θα σχολιαστούν. Καλύτερα θα ήταν να επιλέγονται με βάση τι γράφει ο καθένας μας ότι έχει ήδη διαβάσει, και όχι βιβλία που το πιο πιθανό είναι να μη πάει κανένας να τα αγοράσει το συγκεκριμένο μήνα που θα ανοίξει το thread. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihilio Posted February 3, 2012 Share Posted February 3, 2012 (edited) Βασικά, κατά τη γνώμη μου φταίει ο τρόπος επιλογής των βιβλίων που θα σχολιαστούν. Καλύτερα θα ήταν να επιλέγονται με βάση τι γράφει ο καθένας μας ότι έχει ήδη διαβάσει, και όχι βιβλία που το πιο πιθανό είναι να μη πάει κανένας να τα αγοράσει το συγκεκριμένο μήνα που θα ανοίξει το thread. Μπορούμε να γράφουμε για αυτά που έχουμε διαβάσει στα σχετικά τόπικ. Ή να τα ξαναδιαβάζουμε. Αυτός νομίζω είναι ο σκοπός ενός Book Club. Εκτός κι αν έχεις να προτείνεις κάτι άλλο, οπότε μπορείς να δώσεις περισσότερες λεπτομέρειες; Edited February 3, 2012 by Nihilio Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackCatGirl Posted February 3, 2012 Share Posted February 3, 2012 Α, νόμιζα ότι ειδικά μέσω του συγκεκριμένου thread προτείνονται από τους mods βιβλία για κάθε μήνα, και μετά ανοίγεται ένα τόπικ ειδικά για το εν λόγω βιβλίο προκειμένου να σχολιαστεί από τα μέλη που διαβάζουν (και ποστάρουν στη) λογοτεχνία τρόμου. Δεν έχω κάτι να προτείνω, απλά αναρωτήθηκα για το αν θα ξαναγίνει και πότε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Management RObiN-HoOD Posted February 3, 2012 Management Share Posted February 3, 2012 Είναι σε φάση αναδιοργάνωσης ... όταν υπάρξουν νέα θα το μάθετε με τις γνωστές διαδικασίες ... stay tuned Link to comment Share on other sites More sharing options...
Airbourne Posted September 3, 2013 Share Posted September 3, 2013 Bump! Πιστεύω ότι το φόρουμ έχει αρκετούς που αρέσκονται στο είδος...Αυτό είναι φανερό. Εγώ δεν έχω πολύ καιρό που ασχολούμε με το συγκεκριμένο είδος αλλά μου αρέσει. Θα θέλατε να συνεχίσει...φυσικά προτεραιότητα σε αυτο (στο να μπορεί ή όχι) έχουν οι Μεγάλοι Παλαιοί του φόρουμ καθώς και ο ίδιος ο Pope Kthulu Him Self...Πιστεύω ότι με τόση αναδιοργάνωση έχουν ανοίξει οι πύλες: *Μουαχα χα χα.... *Ο πολύς James Herbert βλάπτει σοβαρά την υγεία.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Management RObiN-HoOD Posted September 4, 2013 Management Share Posted September 4, 2013 Υπάρχει πλέον η ΛΑΦ που καλύπτει το θέμα book club. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts