Jump to content

Άμορφος

Πυθαρίων

Recommended Posts

Δεν ξέρω αν είναι βαμπιροϊστορία, ζομποϊστορία ή οτιδήποτε άλλο. Δε με πολυνοιάζουν αυτά, ούτως ή άλλως. Αυτό που ξέρω είναι πως είναι από τα πιο ανατριχιαστικά και τρομακτικά πράγματα που έχω διαβάσει ποτέ. Και δεν τρομάζω, ούτε με κείμενα, ούτε με ταινίες. Γοητευτικά ανατριχιαστικό, βαθύτατα ποιητικό, χωρίς να γίνει ούτε στάλα απωθητικό στην προσπάθειά του αυτή.

bump.

Ω ναι, bump.

A, ωραία. Έκανες bump αυτό που θα κάνω bump σε λίγο καιρό...:lol:

Αν κάτι αξίζει τον κόπο ένα bump (και ο "Άμορφος" σίγουρα αξίζει) ε, αξίζει και δύο.

Τρομερό διήγημα. Με όλες τις σημασίες της λέξης.

Aυτό κατάφερε σχεδόν να με τρομάξει κι εμένα. Ίσως αν ήταν σκηνή από ταινία, να έβγαζα το "σχεδόν". Πολύ όμορφο, ατμοσφαιρικό, ζωντανό και καλογραμμένο. Γιατί θα τρόμαζε περισσότερο μια γυναίκα από έναν άντρα; Εγώ δε φαντάζομαι τον εαυτό μου σαν μητέρα και υποθέτω ότι φτάνει αυτό. Πολύ ενδιαφέρον και το ντοκυμαντέρ που μας μετέφερε ο κος Τουίτι μας.

Συγχαρητήρια στον Πυθαρίωνα! :thmbup:

• 3 months later...

Δεν άργησα; Άργησα;

Λοιπόν (βαθιά ανάσα)

...bump εδώ γιατί του αξίζει!

Και θα είμαι λακωνικός όπως και η ιστορία: Γέννα υπό μη ρόδινες συνθήκες.

Τα υπόλοιπα μέσα σας.

Παιδια δεν καταλαμβαίνω γιατί το λέτε φριχτό. Εγώ βρίσκω την γραφή αυτού του δηιγήματος υπέροχη και πρωτότυπη. Ο τρόπος που περιγράφει είναι μαγικός και περνά όλες τις στιγμές απο μπροστά σου. Δεν είναι φριχτό. Είναι ένας υπέροχος τρόμος.

Προφανώς το λένε "φριχτό" με την καλή έννοια :D

Και μένα μου άρεσε αλλά λόγω φύλου δε τη γλίτωσα την ανατριχίλα... Είναι μια καλή προσπάθεια και μπράβο σου. Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα μετά από τόση τρυφερότητα να εμφανιζόταν το μωρό της Ρόζμαρι αλλά ήταν εξαιρετική εξέλιξη.

Κάπως έτσι το σκέφτομαι...

vampire+baby+1.jpg

Ευχαριστώ για το ωραίο ξύπνημα. devil2.gif

Edited by Oceanborn

Πφφ έλεος μου ξέφυγε από κεκτημένη ταχύτητα. Γιατί δεν μένεις στο σχολιασμό της ιστορίας καλύτερα; :)

@ DinMcXanthi:

Ένα όψιμο, αλλά μεγάλο, ευχαριστώ για το bump. Εκείνες τις μέρες δεν παρακολουθούσα το site.

Αποφεύγω να επανέρχομαι σε συζητήσεις και σχόλια μετά από κάποιο διάστημα γιατί μοιάζει έντεχνη ή σκόπιμη αυτο - επικαιροποίηση.

@ aScannerDarkly, mman, wordsmith:

Να είστε καλά παιδιά, ευχαριστώ για τα σχόλια.

@ mman (ξανά):

Ευχαριστώ για το δεύτερο bump. Τιμή μου.

• 3 months later...