Jump to content
Sign in to follow this  
Guest Anime_Overlord

(ΜΠΙΠ) τις εκλογές μου, (ΜΠΙΠ)

Recommended Posts

Guest roriconfan

(ΜΠΙΠ) τις εκλογές μου, (ΜΠΙΠ)

Και τότε βγήκε το κουτί με την επόμενη επιλογή. Να τελειώσω μέσα της ή έξω της;

 

Τι δίλλημα, τι δίλλημα… Την προηγούμενη την είχα κάνει ένα ξεγυρισμένο facial. Εκείνο όμως ήταν μούρη και όχι μ(ΜΠΙΠ). Βέβαια, εκείνη ήταν με ροζ μαλλί και αρκετά λόλι, και ποτέ δεν έχανα την ευκαιρία να τα μουσκεύω τα ιαπωνεζάκια νυμφίδια με το έξαλλο ανύπαρκτου χρώματος μαλλί. Τούτη εδώ όμως ήταν καστανομάλλα MILF, και με ικέτευε να την γεμίσω με την… αγάπη μου. Οπότε τι να επιλέξω, τι να επιλέξω…

 

«Τάκηηη!»

 

«Παράτα με μάνα, έχω μια πολύ σημαντική απόφαση να πάρω.»

 

«Αχ, μπράβο γιόκα μου, σκέψου πολύ προσεκτικά τι θα ψηφίσεις.»

 

«Τι να ψηφίσω;…»

 

Α, σωστά, σήμερα κάνανε εκλογές για κάτι που δεν έδωσα σημασία να καταλάβω. Αφού όμως σταμάτησα να βλέπω τηλεόραση και σπάνια έβγαινα έξω, το μόνο που ήξερα ήταν ότι γίνονταν εκλογές. Αν ήταν τοπικές, εθνικές, κρατικές, ιδιωτικές, δεν είχα ιδέα. Μόνο ότι έπρεπε με το ζόρι να ψηφίσω κάποιον.

 

«(ΧΟΝΚ) θα ψηφίσεις.» μου είπε ο πατέρας μου. «Μη τολμήσεις να βοηθήσεις τους άλλους. Πρέπει η οικογένεια να μείνει συσπειρωμένη και όλοι μας να ψηφίζουμε το ίδιο.»

 

«Δεν με εμπνέει το κόμμα σου. Δε το ψηφίζω.»

 

«Σάμπως σε εμπνέει και κανένα παλιο-μαντράχαλε; Έπιασες τα τριάντα και δεν έχεις ιδέα από πολιτικά. Μα που ζεις πια;»

 

«Δεν με νοιάζει γιατί δε θα αλλάξει τίποτα, ότι κι αν ψηφίσω. Όποιος κι αν βγει, οι ίδιες (ΜΠΙΠ) θα γίνονται.»

 

«Αφού δεν σε νοιάζει, τότε ψήφισε το κόμμα της οικογένειας. Τουλάχιστον, ψήφισε ότι και οι υπόλοιποι και κάνε μας χαρούμενους. Εντάξει γιόκα μου; Ψήφισε ότι σου λέμε να χαρούμε.»

 

«Σιγά μη το κάνω. Έχω την ελευθερία να ψηφίσω ότι θέλω εγώ και όχι ότι θέλεις εσύ.»

 

«Μα δεν θέλεις τίποτα!»

 

«Ακριβώς. Γι αυτό και θα ψηφίσω (ΜΠΙΠ) λευκό.»

 

«Τι λες ρε χαμένο; Το λευκό σημαίνει ότι δεν ξέρεις τι θέλεις.»

 

«Όχι, σημαίνει ότι δε μου αρέσει κανένας τους.»

 

«Αφού δεν ξέρεις κανέναν. Πώς να σου αρέσει κάποιος;»

 

«Αφού βλέπω γύρω μου τόσα (ΜΠΙΠ) προβλήματα, σημαίνει ότι δεν κάνουνε σωστά την δουλειά τους.»

 

«Μα γι αυτό και πρέπει να ψηφίσεις (ΧΟΝΚ). Αν ψηφίσεις (ΤΖΤΖΤΖΤΖ) ή κάτι άλλο, τα προβλήματα θα χειροτερέψουν.»

 

«Τρίχες. Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός είναι 40 χρόνια τώρα το πολιτικό κλίμα. Όλο βλακείες γίνονται και όλο τους ίδιους ξαναψηφίζετε. Μα πόσο κορόιδα είστε πια; Έτσι θα αλλάξει η κατάσταση;»

 

«Αυτήν την φορά θα αλλάξει κάτι. Μας το υποσχέθηκαν.»

 

«Ενώ όλες τις προηγούμενες τι (ΜΠΙΠ) σας κάνανε; Λευκό και πάλι λευκό.»

 

Βγήκα από το σπίτι και τον άφησα να γκρινιάζει πίσω μου. Όρεξη που τον είχα. Λες και έχει σημασία η (ΜΠΙΠ) ψήφος μου. Η ψήφος μου θα είχε σημασία αν ψήφιζα μια ιδεολογία. Αλλά όχι, η ψήφος κατέληξε να σημαίνει μόνο ποιος (ΜΠΙΠ) θα είναι το σκυλάκι του ΝΑΤΟ στην Ελλάδα. Βρε τι δημοκρατικούς και χουντικούς και κομουνιστές κάθονται και λένε όλοι; Τι σκοτίζονται και ωρύονται για το τίποτα; Όποιος κι αν είναι στην εξουσία, ότι του λένε άλλοι θα κάνει.

 

Καθώς περπατούσα προς το εκλογικό κέντρο, βούιζε ο τόπος με (ΜΠΙΠ) προπαγανδιστικές διαφημίσεις και είχαν πνίγει οι δρόμοι με (ΜΠΙΠ) φυλλάδια. Να που πήγαιναν οι φόροι που πλήρωνε ο κοσμάκης. Δημόσια έργα και (ΜΠΙΠ). Οι φόροι σπαταλιούνται για να παραμένουνε οι καρεκλοκένταυροι καθιστοί.

 

Και οι βιτρίνες των καταστημάτων, όλες είχανε αναμμένες τηλεοράσεις με ειδήμονες να προσπαθούνε επί ώρες να μαντέψουνε την έκβαση των εκλογών. Λες και αυτό θα σήμαινε κάτι. Λες και θα κερδίζανε γλειφιτζούρι αν το βρίσκανε. Λες και ο μέσος αναποφάσιστος δε θα επηρεαστεί από αυτό και θα ψηφίσει το κόμμα που ΔΕΝ προβλέπεται να κερδίσει. Δηλαδή κάνουνε γκάλοπ για να ΜΗΝ βγει αυτό που προβλέπουνε; Τόση φασαρία, τόσα λεφτά, τόση βαβούρα για το τίποτα. Και για κάτσε, αφού υποτίθεται ότι οι δημοσκοπήσεις απαγορεύονται προεκλογικά, τι (ΜΠΙΠ) κάθονται όλοι αυτοί και κάνουνε τώρα; Και πολύ (ΜΠΙΠ) είναι οι νόμοι!

 

«Κάνεις μεγάλο λάθος που δεν νοιάζεσαι.» είπε ένας συνδεσμίτης της νεολαίας του (ΧΟΝΚ). «Η ψήφος σου καθορίζει το μπλοκ που κατατάσσεσαι.»

 

«Το ποιο;»

 

«Την ομάδα σου ρε παιδάκι μου. Αν κερδίσει το κόμμα που ανοικτά υποστηρίζεις, οι πιθανότητες να προοδεύσεις αυξάνονται. Όχι γιατί επικρατεί η ιδεολογία που θέλεις αλλά γιατί… είσαι με τους νικητές.»

 

«Ρε, για ρουσφετοκρατία μου μιλάς;»

 

«Μα όχι! Σαν ανταμοιβή που τους βοηθάς να παραμένουνε στην εξουσία, αυξάνεις τις πιθανότητες να σε “βοηθήσουνε” να διοριστείς κάπου. Που είναι το κακό σε αυτό;»

 

«Α, εντάξει τότε. Δε θέλω να διοριστώ πουθενά. Να περάσω την ζωή μου παίζοντας βιντεοπαιχνίδια και να με ταΐζουνε θέλω. Αυτό μπορούνε να το εξασφαλίσουν;»

 

Ο συνδεσμίτης με κοίταξε περίεργα και απομακρύνθηκε, γυρεύοντας άλλους αναποφάσιστους. Του φάνηκα μάλλον χαμένη υπόθεση κι έτσι έπαψε να ασχολείται μαζί μου. Ωραία, βρήκα την ησυχία μου.

 

Μ’ αρέσει που υποτίθεται ότι είμαι εκτός πραγμάτων και κατά τα άλλα συνειδητοποιώ πολλά περισσότερα από το κάθε (ΜΠΙΠ) κομματόσκυλο που όλη μέρα τρέχει και χτυπιέται και βροντοφωνάζει για το τίποτα. Μ’ αρέσει που λένε ότι η μεγαλύτερη συμμετοχή είναι που θα βοηθήσει τον τόπο να λύσει τα προβλήματά του. Τρίχες! Κι εγώ λέω ότι θα τα λύσει η μικρότερη συμμετοχή.

 

Έχουνε επαναπαυτεί στις δάφνες τους όλοι αυτοί οι πολιτικοί και αφήνουνε τον κοσμάκη να τους ψηφίζει και μάλιστα του λένε ότι "δεν" έχει και άλλη επιλογή αν θέλει να ασχοληθούνε με τα προβλήματά του. Στην πραγματικότητα όμως, όταν κινδυνεύει η θεσούλα τους είναι που θα κινητοποιηθούνε και θα ασχοληθούνε πραγματικά. Οπότε λέω ότι αν ΔΕΝ ψηφίζει ο κόσμος στις εκλογές, τότε είναι που οι πολιτικοί πραγματικά θα νοιαστούνε και θα κάνουνε κάτι για τον κόσμο. Γιατί τότε θα καταλάβουνε ότι αυτοί θα έχουνε ανάγκη εμάς και όχι εμείς αυτούς.

 

Και θα έχει ο κοσμάκης και την ησυχία του αντί να χτυπιέται και να γκαρίζει και να μαλώνει για ένα μάτσο (ΜΠΙΠ).

 

Όσο για το ότι αν δεν ψηφίζεις, τιμωρείται από τον νόμο είναι ένα μάτσο (ΜΠΙΠ). Ψέματα, η ψήφος δεν είναι υποχρεωτική. Κι εγώ ψηφίζω μόνο για να περάσει η ώρα και να σταματήσει να γκρινιάζει ο γέρος μου.

 

«Μπράβο παλικάρι μου, μην μπλέκεσαι με τα βύσματα.» είπε ένας μεσήλικας που κρυφάκουσε τι είπα στον συνδεσμίτη. «Θα σου κολλήσουνε ταμπελάκια και θα σε ελέγχουνε για μια ζωή. Έτσι, μπράβο, βοήθα να σταματήσει η παρανομία και να κερδίζουμε επιτέλους αξιοκρατικά τις δουλειές μας.»

 

«Τι λες μπάρμπα;» του είπα θυμωμένος. «Δεν είμαι ενάντια στα ρουσφέτια. Απλά δε μου δώσανε αυτό που ήθελα.»

 

«Μα τι λες, θέλεις να βοηθήσεις να παραμείνει η σαπίλα και η αναξιοκρατία σαν μάστιγες της χώρας μας;»

 

«Γιατί μιλάς λες και κάποτε υπήρχε δικαιοσύνη; Μόνο οι παράνομοι και οι απατεώνες προοδεύουνε από τότε που κατεβήκαμε από τα δέντρα.»

 

«Είναι λάθος.»

 

«Είναι φυσιολογικό. Δεν προσπαθώ να αλλάξω κάτι που είναι φυσιολογικό. Εσύ μάλλον είσαι ο παράξενος εδώ που προσπαθείς να μεταλλάξεις την φυσική τάξη των πραγμάτων.»

 

«Δεν ξέρεις τι λες. Είσαι με το μέρος αυτών που με τα λεφτά και την εξουσία κάνουνε ότι θέλουνε;»

 

«Δε κατάλαβα, αφού έχουνε λεφτά και εξουσία… γιατί να ΜΗΝ κάνουνε ότι θέλουνε; Γι αυτό δεν προσπαθούνε όλοι να γίνουνε πλούσιοι και διάσημοι; Για να περνάει το δικό τους; Τι διάβολο να την κάνεις την εξουσία και το χρήμα αν ΔΕΝ τα καταχράζεσαι;»

 

«Μα για να βοηθάς τους αδύναμους και τους καταφρονεμένους.»

 

«Να φάω την ζωή μου για να γίνω το δουλάκι των μίζερων και των φτωχομπινέδων; Μα πόσο (ΜΠΙΠ) μπορεί να είναι κάποιος για να το θέλει αυτό; Δεν κάθομαι καλύτερα να περιμένω κάποιον άλλον να γίνει πλούσιος και διάσημος και μετά να έχω το θράσος να του απαιτώ να με ταΐζει και να με ποτίζει με τα λεφτά του, με το πρόσχημα ότι είναι νόμιμο και απαραίτητο;»

 

«Είναι παράνομο!»

 

«Ναι, αλλά αφού με τα λαδώματα και τις υποσχέσεις φτάσανε όλοι αυτοί εκεί που φτάσανε, σημαίνει ότι όλοι τους στηρίξανε και τους στηρίζουνε. Όλοι είναι παράνομοι και όλοι θέλουνε αυτήν την κατάσταση.»

 

«Είναι ανήθικο.»

 

«Αφού είναι ανήθικο, τότε γιατί όλοι παρανομούν και (ΜΠΙΠ) τα πάντα; Μάλλον κοροϊδεύεις τον εαυτό σου μπάρμπα. Έτσι είναι οι άνθρωποι και αυτό θέλουνε. Αν δεν το θέλανε, δεν θα υπήρχε σε μια κατά τα άλλα δημοκρατική χώρα. Οπότε, μόκο.»

 

Ο μεσήλικας μου έριξε μερικές χριστοπαναγίες και έφυγε. Ρε δεν (ΜΠΙΠ) κι αυτός; Που ζει στον κόσμο των πουλιών και πάει να βγάλει όλους τους υπόλοιπους χαζούς; Στοίχημα βάζω ότι κι αυτός κλέβει φόρους, λέει ψέματα και κάνει μαμουνιές πίσω από την πλάτη των δικών του. Αφού μόνο έτσι επιβιώνεις σήμερα. Αν είσαι ειλικρινής και σωστός… γίνεσαι εγώ. Οπότε, να πάνε στον (ΜΠΙΠ) όλοι τους. Φάτε το λευκό σας και αφήστε με στην ησυχία μου. Γιατί έχω πιο σπουδαία πράγματα για να ασχοληθώ από το να σκοτώνομαι για το τίποτα και μετά να κοροϊδεύω τον εαυτό μου ότι κάνω την διαφορά και βοηθάω τον κόσμο.

 

Οπότε, τώρα μια μόνο είναι η πραγματική απόφαση που πρέπει να πάρω αυτήν την στιγμή… Να τελειώσω μέσα της ή έξω της;

 

…Δε (ΜΠΙΠ)έται; Θα στρίψω κέρμα. Και θα ξαναπαίξω το παιχνίδι μετά να διαλέξω και την άλλη επιλογή και τελείωσε. Σίγα μη κάτσω να σκάσω ενώ ότι κι αν διαλέξω, το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο: Ένα ωραίο, ξεγυρισμένο (ΜΠΙΠ)!

Edited by roriconfan

Share this post


Link to post
Share on other sites
Electroscribe

Ξεκινάς τέλεια, δίνοντας μέσα από την κοσμάρα του ήρωά σου το θέμα (την επιλογή)

 

Μετά το χάνεις, προσπαθώντας να αναπληρώσεις όσα ΜΠΙΠ δεν έβαλες στο προηγούμενο

 

Προς το τέλος χτυπάς κέντρο, δίνοντας άλλες οπτικές γωνίες

 

Και τελικά δεν αποφεύγεις το λάθος που κάνεις σε όλα τα κείμενά σου τελευταία: αντί να δώσεις αυτό που θες μέσα από την ιστορία, το πετάς χύμα στον αναγώνστη, σα μανιφέστο, λες και δεν τον εμπιστεύεσαι να το καταλάβει μόνος του αν το πεις έμμεσα

Share this post


Link to post
Share on other sites
Elvenstar

Ως κείμενο είναι πάρα πολύ χαριτωμένο ως κεντρική ιδέα όμως θα διαφωνήσω γιατί η λύση σε όλους τους μπιμπ (καθώς λες κ εσύ) είναι η μεγαλύτερη συμμετοχή μας, σ αυτή την απαράδεκτη κατάσταση φτάσαμε με τα ιδεολογήματα του '90 που πρόβαλαν το μοντέλο του ανθρώπου που τίποτα δεν του κάνει εντύπωση κ για τίποτα δεν νοιάζεται. Ε φυσικά αυτό βολεύει ΟΛΑ μα Ο Λ Α τα κόμματα γιατί οι εκπρόσωποι τους περνάνε καλά μασώντας τα λεφτά μας κ κλέβοντας τις δουλειές μας δίνοντάς τες στου γνωστούς κ στους παρατρεχάμενους κ μετά βγαίνοντας στα κανάλια να μας πουν ένα σωρρό μπουρδες αλλά στην ουσία έχοντας στο μυαλό τους το ίδιο ερώτημα που είχε ο ήρωάς σου με την καστανομάλα

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest roriconfan
Και τελικά δεν αποφεύγεις το λάθος που κάνεις σε όλα τα κείμενά σου τελευταία: αντί να δώσεις αυτό που θες μέσα από την ιστορία, το πετάς χύμα στον αναγώνστη, σα μανιφέστο, λες και δεν τον εμπιστεύεσαι να το καταλάβει μόνος του αν το πεις έμμεσα

Εμ, αυτά τα φλασάκια δεν τα έγραψα σκεφτόμενος ότι θα απευθύνονταν σε απόφοιτους πανεπιστημίου. Σε καθημερινούς ανθρώπους, που τα βιβλία τα έχουνε για να γεμίζει όμορφα η βιβλιοθήκη είχα σαν target group. Και πως να το κάνουμε, δεν τους εμπιστεύομαι να το "πιάσουν" μόνοι τους. Αν τόσο πια το πιάσουν, θα τους δώσω μετά κάτι άλλο, πιο έμμεσο.

 

ως κεντρική ιδέα όμως θα διαφωνήσω γιατί η λύση σε όλους τους μπιμπ (καθώς λες κ εσύ) είναι η μεγαλύτερη συμμετοχή μας

Ε, χμ, γούστο του καθενός το τι πρέπει να γίνει αλλά εγώ αντιθέτως λέω ότι πρέπει να συμμετέχουμε λιγότερο. Έχουνε επαναπαυτεί στις δάφνες τους όλοι αυτοί οι πολιτικοί και αφήνουνε τον κοσμάκη να τους ψηφίζει και μάλιστα του λένε ότι "δεν" έχει και άλλη επιλογή. Στην πραγματικότητα όμως, όταν κινδινεύει η θεσούλα τους είναι που θα κινητοποιηθούνε και θα ασχοληθούνε πραγματικά. Οπότε λέω, αν δεν ψηφίζουνε ΟΥΤΕ οι μισοί σε κάθε εκλογές, τότε είναι που οι πολιτικοί πραγματικά θα νοιαστούνε και θα κάνουνε κάτι για τον κόσμο. Γιατί τότε θα καταλάβουνε ότι αυτοί θα έχουνε ανάγκη εμάς και όχι εμείς αυτούς. Με πιάνεις;

 

ΕDIT: Καλή ιδέα αυτήν. Μόλις την πρόσθεσα στο κείμενο.

Edited by roriconfan

Share this post


Link to post
Share on other sites
Elvenstar
Ε, χμ, γούστο του καθενός το τι πρέπει να γίνει αλλά εγώ αντιθέτως λέω ότι πρέπει να συμμετέχουμε λιγότερο. Έχουνε επαναπαυτεί στις δάφνες τους όλοι αυτοί οι πολιτικοί και αφήνουνε τον κοσμάκη να τους ψηφίζει και μάλιστα του λένε ότι "δεν" έχει και άλλη επιλογή. Στην πραγματικότητα όμως, όταν κινδινεύει η θεσούλα τους είναι που θα κινητοποιηθούνε και θα ασχοληθούνε πραγματικά. Οπότε λέω, αν δεν ψηφίζουνε ΟΥΤΕ οι μισοί σε κάθε εκλογές, τότε είναι που οι πολιτικοί πραγματικά θα νοιαστούνε και θα κάνουνε κάτι για τον κόσμο. Γιατί τότε θα καταλάβουνε ότι αυτοί θα έχουνε ανάγκη εμάς και όχι εμείς αυτούς. Με πιάνεις;

 

Κοίτα δεν πρόκειται περί γούστου αλλά για την περιχαράκωση των δικαιωμάτων μας. Πάντως στην Αμερική που δεν ψηφίζουν ούτε οι μισοί από τον πληθυσμό δεν είδα να σκάει κανείς. Άλλωστε θα έχεις ακούσει κ την έκφραση που μας πετάνε συνέχεια στα μούτρα η δημοκρατία δεν έχει αδιέξοδα που σημαίνει ότι κ μεταξύ τους να ψηφίζονται αυτοί καλά θα περνάνε να είσαι σίγουρος γι αυτό κ δεν θα έχουν κ το άγχος για το ποιος θα βγει θα το ξέρουν από πριν.

Edited by Elvenstar

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest roriconfan

Οπότε, δεν πρέπει να σκάμε και πάλι. Αφού ή είναι προαποφασισμένο ποιος θα κερδίσει ή θα βγει απλά ένα σκυλάκι του ΝΑΤΟ. Δεν βλέπω λόγο να ασχολούμαστε με την πολιτική αν δεν μπορούμε να την επιρεάσουμε ουσιαστικά. Και η σύγκριση με την Αμερική είναι κάπως άδικη αφού αυτοί είναι στην κορυφή και λένε σε εμάς τι να κάνουμε. Άλλωστε, εκεί όλοι οι πρόεδροι και οι γερουσιαστές είναι σε γκλοπ πολύ πιο τρανά από τα ποταπά της Ελλάδος. Skull and Bones, Masons, Tektons, Shion και δε συμμαζεύεται.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Nihilio

Για το κείμενο θα συμφωνήσω με τον Electroscribe. Έξυπνη η αρχή με το δίλημα του ήρωα, αλλά στη συνέχεια αρχίζεις να τα λες όλα χύμα, υποτιμώντας την ευφυία του αναγνώστη σου (θα εκπλαγεις με το τι "πιάνει" ο "μέσος άνθρωπος"

 

Ε, χμ, γούστο του καθενός το τι πρέπει να γίνει αλλά εγώ αντιθέτως λέω ότι πρέπει να συμμετέχουμε λιγότερο. Έχουνε επαναπαυτεί στις δάφνες τους όλοι αυτοί οι πολιτικοί και αφήνουνε τον κοσμάκη να τους ψηφίζει και μάλιστα του λένε ότι "δεν" έχει και άλλη επιλογή. Στην πραγματικότητα όμως, όταν κινδινεύει η θεσούλα τους είναι που θα κινητοποιηθούνε και θα ασχοληθούνε πραγματικά. Οπότε λέω, αν δεν ψηφίζουνε ΟΥΤΕ οι μισοί σε κάθε εκλογές, τότε είναι που οι πολιτικοί πραγματικά θα νοιαστούνε και θα κάνουνε κάτι για τον κόσμο. Γιατί τότε θα καταλάβουνε ότι αυτοί θα έχουνε ανάγκη εμάς και όχι εμείς αυτούς. Με πιάνεις;

Τώρα, όσο λιγότερο ασχολείσαι με τα πολιτικά, τόσο πιο πολλές λευκές επιταγές δίνεις στους λίγους που ασχολούνται. Αν θέλεις κάτι διαφορετικό πρέπει είτε α) να παίξεις το παιχνίδι της πολιτικής ή β) να τους αναγκάσεις να φέρουν το παιχνίδι στα δικά σου μέτρα. Με το να μην ασχολείσαι, κάποιοι παίρνουν αποφάσεις για εσένα χωρίς εσένα.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest roriconfan

Εντάξει παιδιά, το πήρα το μύνημα των εκλογών. Από εδώ και πέρα τα υπόλοιπα ΜΠΙΠ θα είναι χωρίς χύμα εξηγήσεις. Ας υποθέσουμε ότι ξεκίνησα χαλαρά τα πρώτα ΜΠΙΠ για να προετοιμάσω τον αναγνώστη για πιο δύσκολα αργότερα.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Electroscribe
Εντάξει παιδιά, το πήρα το μύνημα των εκλογών.

 

Δεν υπάρχει μήνυμα. Εσύ πως τα θες τα κείμενα.

 

Αλλά:

 

Εμ, αυτά τα φλασάκια δεν τα έγραψα σκεφτόμενος ότι θα απευθύνονταν σε απόφοιτους πανεπιστημίου. Σε καθημερινούς ανθρώπους, που τα βιβλία τα έχουνε για να γεμίζει όμορφα η βιβλιοθήκη είχα σαν target group.

 

Εδώ έχει κυρίως καλλιεργημένους (έστω κι αν δεν είναι πτυχιούχοι κάποιοι) βιβλιόφιλους. Οπότε θα πάρεις και αντίστοιχες γνώμες. Εκτός κι αν διευκρινήσεις από ποια σκοπιά θες να τα δούμε.

Share this post


Link to post
Share on other sites
aScannerDarkly

...Και όπως σου έχω ξαναπεί, η άποψή μου είναι ότι δεν πρέπει να ρίχνεις το επίπεδο του κειμένου σου, γιατί κάποιοι δεν θα το καταλάβουν. Τότε θα καταδικάσεις και τον εαυτό σου να πέσεις στο μέτριο επίπεδο του υποτιθέμενου κοινού.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Dark desire

"Όποιος κι αν βγει, οι ίδιες (ΜΠΙΠ) θα γίνονται."

 

Τρομακτικα αληθινό....

Να σου πω τη μαυρη αληθεια, το ακυρο έχει πιο πολλη πλακα από το λευκό.

Ως δικαστική αντιπροσωπος , και με την εμπειρία τριων εκλογικών αναμετρήσεων ως τώρα, είδα μερικά απίστευτα, ευφάνταστα και αστεία, ορισμένα εκ των οποίων παραθέτω:

1. Ενα ΛΟΤΤΟ

2. Ένα προφυλακτικό (στο φακελάκι του)

3. Ένα φυλλάδιο σουβλατζίδικου

4.Δυο φυλλα κωλόχαρτου (είπαμε ότι οι εκλογές είναι σκΜΠΙΠ!)

5. Η φωτογραφία ενός ,εχμ, εν στύσει ανδρικού μορίου (αυτό κι αν ειχε πλακα, γιατί στην εφορευτική είχα δυο μεσήλικες θειτσες και μια γεροντοκόρη ...)

 

Κρίμα που τα άκυρα πρέπει να μονογράφονται και να παραδιδονται στο Πρωτοδικείο. Ετοιμάζουμε εισήγηση με δυο συναδέλφους να φτιάξουμε μουσείο ακυρων ψηφοδελτίων

Share this post


Link to post
Share on other sites
Nova

Εγώ πάλι έχω διαβάσει δυο τρεις ιστορίες του Ρορίκονφαν και πρέπει να παραδεχθώ πως διασκεδάζω πάρα πολύ!

 

Σίγουρα το στυλ σου θέλει δουλειά ακόμη και θα έπρεπε να έχει λίγη παραπάνω ποικιλία -κυρίως στον τρόπο γραφής και στο είδος των ιστοριών που γράφεις- αλλά για να γράψω την αλήθεια για μένα είναι ένα ποτήρι παγωμένο νερό μέσα στον καύσωνα.

 

Ίσως θα έπρεπε να γράψεις και μια ιστορία χωρίς μπιμπ και να γράψεις τις πραγματικές βρισιές, για να δούμε το αποτέλεσμα. Υπάρχουν πολλοί συγγραφείς που είναι ωμοί στο γράψιμό τους και αυτό δεν τους κάνει χειρότερους. Πιστεύω μάλιστα πως με το μηδενιστικό στυλ των ιστοριών σου οι βρισιές θα ταιριάξουν απόλυτα.

 

Συνέχισε ακάθεκτος!

 

(Αναρωτιέμαι μόνο για ένα πράγμα, αν σου αρέσουν όλοι και θέλεις να τους ψηφίσεις όλους, τότε είναι άκυρο αλλά θα χωράει να περάσει τη σχισμή, οέο;)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest roriconfan
το στυλ σου θέλει δουλειά ακόμη και θα έπρεπε να έχει λίγη παραπάνω ποικιλία -κυρίως στον τρόπο γραφής και στο είδος των ιστοριών που γράφεις

Το παλεύω, σου δίνω τον λόγο μου. Έχω ήδη έτοιμη την ιστορία για τον διαγωνισμό του εργαστηρίου και θα την ανεβάσω την ερχόμενη βδομάδα. Αν και το υφάκι είναι παρόμοιο, εγκαινιάζω ένα νέο στοιχείο που αν έχει πέραση, θα το εδραιώσω. Get ready for the non-linear reading! Αποσκοπεί να σας κάνει να φύγετε από το παράθυρο σαν τελειώσετε την ανάγνωση.

 

Ίσως θα έπρεπε να γράψεις και μια ιστορία χωρίς μπιμπ και να γράψεις τις πραγματικές βρισιές, για να δούμε το αποτέλεσμα.

Το έκανα ήδη και μου την διαγράψανε γιατί ήταν πολύ... ΜΠΙΠ στο χωρατό βρισίδι. Θα σου το στείλω με pm να χαρείς... επίπεδο.

Edited by roriconfan

Share this post


Link to post
Share on other sites
wordsmith

"Όποιος κι αν βγει, οι ίδιες (ΜΠΙΠ) θα γίνονται."

 

Τρομακτικα αληθινό....

Να σου πω τη μαυρη αληθεια, το ακυρο έχει πιο πολλη πλακα από το λευκό.

Ως δικαστική αντιπροσωπος , και με την εμπειρία τριων εκλογικών αναμετρήσεων ως τώρα, είδα μερικά απίστευτα, ευφάνταστα και αστεία, ορισμένα εκ των οποίων παραθέτω:

1. Ενα ΛΟΤΤΟ

2. Ένα προφυλακτικό (στο φακελάκι του)

3. Ένα φυλλάδιο σουβλατζίδικου

4.Δυο φυλλα κωλόχαρτου (είπαμε ότι οι εκλογές είναι σκΜΠΙΠ!)

5. Η φωτογραφία ενός ,εχμ, εν στύσει ανδρικού μορίου (αυτό κι αν ειχε πλακα, γιατί στην εφορευτική είχα δυο μεσήλικες θειτσες και μια γεροντοκόρη ...)

 

Κρίμα που τα άκυρα πρέπει να μονογράφονται και να παραδιδονται στο Πρωτοδικείο. Ετοιμάζουμε εισήγηση με δυο συναδέλφους να φτιάξουμε μουσείο ακυρων ψηφοδελτίων

 

Bump εδώ επειδή είναι επίκαιρο και επειδή νομίζω ότι αρκετούς τρελούς επιστήμονες εδώ μέσα μας εκφράζει (οκ, κατά βάθος ίσως λίγο) η φράση

 

Δε θέλω να διοριστώ πουθενά. Να περάσω την ζωή μου παίζοντας βιντεοπαιχνίδια και να με ταΐζουνε θέλω. Αυτό μπορούνε να το εξασφαλίσουν;

 

:lol:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

You agree to the Terms of Use, Privacy Policy and Guidelines. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue..