Παρατηρητής Posted June 24, 2009 Share Posted June 24, 2009 Αν και τα έχουμε πει τόσες φορές, συγχαρητήρια κι από μένα! Καλύτερα ο Πατάκης από το Λιβάνη που ήταν η πρώτη σου επιλογή. Εκείνος επέλεξε Αράχνες, ο Πατάκης Κοράκια! (Γκοθίλα κι έτσι ) ΥΓ μη με αφήνεις να γκρινιάζω μόνος τώρα που εκδόθηκες...! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arachnida Posted June 24, 2009 Share Posted June 24, 2009 Αν και τα έχουμε πει τόσες φορές, συγχαρητήρια κι από μένα! Καλύτερα ο Πατάκης από το Λιβάνη που ήταν η πρώτη σου επιλογή. Εκείνος επέλεξε Αράχνες, ο Πατάκης Κοράκια! (Γκοθίλα κι έτσι ) Ρε οι Αράχνες είναι πολύ πιο cool. Ας βάλουμε ένα κοράκι να μονομαχήσει με μια ταραντούλα να δούμε ποιος θα το σκάσει σε χρόνο dt. Πέρα απ' την πλάκα, νομίζω ότι αντικειμενικά μιλώντας έκαναν λάθος επιλογή οι δικοί μου :/ Ο Λέφ είναι πολύ καλύτερος συγγραφέας. Αλλά μία μέρα θα τον πλησιάσω. Για την ώρα του έχω κλέψει εκείνο το εντυπωσιακό "μετείκασμα", πλέον το κολάω σε ό,τι γράφω. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maron fiero Posted June 24, 2009 Share Posted June 24, 2009 Συγχαρητηρια Electroscribe σε σενα κ σε οσους γραφουν γενικοτερα...ειλικρινα θεωρω αξιοθαυμαστη τη συγγραφη..ελπιζω καποτε να γραψω κ γω μια ιστοριουλα εστω, χωρις να την σκισω και να την πεταξω... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihilio Posted June 24, 2009 Share Posted June 24, 2009 Ρε οι Αράχνες είναι πολύ πιο cool. Ας βάλουμε ένα κοράκι να μονομαχήσει με μια ταραντούλα να δούμε ποιος θα το σκάσει σε χρόνο dt.Πέρα απ' την πλάκα, νομίζω ότι αντικειμενικά μιλώντας έκαναν λάθος επιλογή οι δικοί μου :/ Ο Λέφ είναι πολύ καλύτερος συγγραφέας. Αλλά μία μέρα θα τον πλησιάσω. Για την ώρα του έχω κλέψει εκείνο το εντυπωσιακό "μετείκασμα", πλέον το κολάω σε ό,τι γράφω. Εξάλλου το ίδιο είναι ο Spider-man με το Κοράκι; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sileon Posted June 25, 2009 Share Posted June 25, 2009 Ναι, αλλά έχετε δει το κοράκι του electro; Είναι ένα κοράκι νααα, με το συμπάθειο. Μια χαψιά τα κάνει τα αραχνοειδή. Λοιπόν, τα συγχαρίκια μου και απο το φόρουμ, γιατί τα γραπτά μένουν. Εύχομαι καλές πωλήσεις, χρυσά ράφια και πολυέκδοτος! Μπράβο!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naroualis Posted August 4, 2009 Share Posted August 4, 2009 (edited) Δεν ξέρω αν θα το έχουμε μέσα στο 2009, αλλά κοιτάξτε τι ετοίμαζε γνωστή φυσιογνωμία του φόρουμ... Άντε και στα δικά μας! Επειδή έγινε μπέρδεμα με το ποιος εκδίδεται και ποιος όχι, αντιγραφω το πρώτο μου ποστ εδώ (το είχα στο Galactic Senate) και θα παρακαλούσα κάποιον από τους μοντ να σβήσει το αρχικό. Please? Edited August 4, 2009 by Naroualis Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dolph Posted August 4, 2009 Share Posted August 4, 2009 Συγχαρητήρια και σε σένα! Άντε με το καλό να το δούμε στα ράφια!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blondbrained Posted August 15, 2009 Share Posted August 15, 2009 Ω Θεοί! Συγχαρητήρια!!! Σε περίμενα στη γωνία εσένα (με την καλή έννοια). Άντε να δούμε τι θα πρωτοδιαβάσω, τώρα που δεν προλαβαίνω ούτε να ... εχμ. ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΟΣΚΑΡ ΚΑΛΕ! (το Νόμπελ τέλος πάντων) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
northerain Posted September 3, 2009 Share Posted September 3, 2009 Ρε! Ρε! Συγχαρητήρια! Χο. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
*Aria* Posted September 4, 2009 Share Posted September 4, 2009 Συγχαρητήρια κι από μένα! Τέτοια να ακούμε και να ευφραίνεται η καρδιά μας! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Electroscribe Posted September 4, 2009 Author Share Posted September 4, 2009 Ευχαριστώ πολύ, παιδιά. Αν δεν αλλάξει κάτι, μέσα στις επόμενες 10-15 ημέρες, θα έχω νεότερα να σας πω σχετικά με ην πορεία μου προς τα ράφια (π.χ. θα ξεκινήσει η διαδικασία των διορθώσεων) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arachnida Posted September 13, 2009 Share Posted September 13, 2009 Λευτέρη θέλουμε update. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dolph Posted December 25, 2009 Share Posted December 25, 2009 Electroscribe χαιρετώ! Έχουμε κάποιο νέο για την έκδοση; Για Δεκέμβρη-Γενάρη μιλάς αρχικά και είπα να επανέλθω Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Electroscribe Posted January 8, 2010 Author Share Posted January 8, 2010 Electroscribe χαιρετώ! Έχουμε κάποιο νέο για την έκδοση; Για Δεκέμβρη-Γενάρη μιλάς αρχικά και είπα να επανέλθω Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον! Λόγω διαφόρων συγκυριών, είμαστε τώρα στο δεύτερο χέρι διορθώσεων, από τα τρία που είναι προγραμματισμένα. Αυτό μου είπαν σημαίνει πως δύσκολα θα προλάβει το βιβλίο να εκδοθεί μέσα στο Γενάρη (περισσότερα για τη διαδικασία της επιμέλειας στο σχετικό τόπικ, όταν ολοκληρωθεί). Τώρα, αν πάμε αυτόματα για Φλεβάρη ή θα θεωρηθεί κάποια άλλη ημερομηνία αργότερα μέσα στο πρώτο τρίτο του 2010 πιο πρόσφορη από τους υπεύθυνους, δεν έχω ενημερωθεί ακόμη. Πάντως η διαδικασία προχωράει κι αυτό είναι καλό. Νεότερα όταν θα τα έχω κι ο ίδιος. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arachnida Posted January 8, 2010 Share Posted January 8, 2010 Εννοείται ότι είναι καλύτερα τέλη Φεβρουαρίου, παρά τον Ιανουάριο. Είναι πολύ ευχάριστη εξέλιξη. Γενικά πιστεύω ότι αυτό το βιβλίο είναι μεγάλο και κρίσιμο στοίχημα για το ελληνικό φανταστικό. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihilio Posted January 8, 2010 Share Posted January 8, 2010 Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον! Λόγω διαφόρων συγκυριών, είμαστε τώρα στο δεύτερο χέρι διορθώσεων, από τα τρία που είναι προγραμματισμένα. Αυτό μου είπαν σημαίνει πως δύσκολα θα προλάβει το βιβλίο να εκδοθεί μέσα στο Γενάρη (περισσότερα για τη διαδικασία της επιμέλειας στο σχετικό τόπικ, όταν ολοκληρωθεί). Τώρα, αν πάμε αυτόματα για Φλεβάρη ή θα θεωρηθεί κάποια άλλη ημερομηνία αργότερα μέσα στο πρώτο τρίτο του 2010 πιο πρόσφορη από τους υπεύθυνους, δεν έχω ενημερωθεί ακόμη. Πάντως η διαδικασία προχωράει κι αυτό είναι καλό. Νεότερα όταν θα τα έχω κι ο ίδιος. Καθυστερήσεις λόγω διορθώσεων γενικά είναι πολύ συχνές. Με το καλό να το δούμε στα ράφια. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solonor Posted January 8, 2010 Share Posted January 8, 2010 the good stuff slows to become! Θα κάνουμε υπομονή λοιπόν! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
anomanter Posted January 8, 2010 Share Posted January 8, 2010 Και, better slow than never! θα προσέθετα :-) Προσοχή μόνον, ο νόμος του Μέρφυ καραδοκεί στις διορθώσεις της τελευταίας στιγμής οι οποίες είναι πολύ πιθανόν να χρειαστούν αργότερα διόρθωση. Συνεπώς, όσο πιο τελευταία στιγμή γίνουν κάποιες διορθώσεις, τόσο πιθανότερο είναι να απολυθεί αργότερα ο διορθωτής. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihilio Posted January 8, 2010 Share Posted January 8, 2010 Και, better slow than never! θα προσέθετα :-) Προσοχή μόνον, ο νόμος του Μέρφυ καραδοκεί στις διορθώσεις της τελευταίας στιγμής οι οποίες είναι πολύ πιθανόν να χρειαστούν αργότερα διόρθωση. Συνεπώς, όσο πιο τελευταία στιγμή γίνουν κάποιες διορθώσεις, τόσο πιθανότερο είναι να απολυθεί αργότερα ο διορθωτής. Μεγάλο ποσοστό τους είναι freelancers. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παρατηρητής Posted July 5, 2010 Share Posted July 5, 2010 Bump καθώς.... στον κατάλογο του Πατάκη σχετικά με τις νέες κυκλοφορίες του 2010 (Ιούλιος - Αύγουστος - Σεπτέμβριος), το μοναδικό βιβλίο στη σειρά 10.6.8 ΜΥΘΙΣΤΟΡΉΜΑΤΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ, είναι το Κοράκι σε Άλικο Φόντο του Ελευθέριουο Κεραμίδα (Electroscribe). Στην πρώτη παράγραφο της παρουσίασης διαβάζω: Μια πανίσχυρη αυτοκρατορία σε παρακμή. Τρεις άντρες που ακολουθούν τον δικό τους μοναχικό δρόμο δίχως καν να γνωρίζονται. Για να σωθεί η αυτοκρατορία πρέπει κι οι τρεις να πετύχουν τους στόχους τους ταυτόχρονα. Το πρώτο μέρος μιας στιβαρής τριλογίας επικής φαντασίας για αναγνώστες κάθε ηλικίας. και παρακάτω στη δεύτερη: Πολυπρόσωπο και πολυφωνικό μυθιστόρημα επικής φαντασίας, σε περιβάλλον που θυμίζει ελληνικό Μεσαίωνα, όπου παρακολουθούμε την πτώση μιας αυτοκρατορίας μέσα από τις ιστορίες τριών κεντρικών ηρώων που πλέκονται μεταξύ του δίχως φαινομενικά να τέμνονται. Ο πρωτοεμφανιζόμενος συγγραφέας καταφέρνει με τον στιβαρό του λόγο, την ακρίβεια στις περιγραφές του και τις επικές σκηνές μαχών, να στήσει ένα απόλυτα πιστευτό σκηνικό, που θα συνεπάρει τους φανατικούς των μυθιστορημάτων του είδους και όχι μόνο. Άντε, σε λίγο κοντά μας! ...time has come for the crow to fly away Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drake Ramore Posted July 5, 2010 Share Posted July 5, 2010 Μπράβο στον Λευτέρη που το αξίζει! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arachnida Posted July 5, 2010 Share Posted July 5, 2010 Πολυπρόσωπο και πολυφωνικό μυθιστόρημα επικής φαντασίας, σε περιβάλλον που θυμίζει ελληνικό Μεσαίωνα, όπου παρακολουθούμε την πτώση μιας αυτοκρατορίας μέσα από τις ιστορίες τριών κεντρικών ηρώων που πλέκονται μεταξύ του δίχως φαινομενικά να τέμνονται. Ο πρωτοεμφανιζόμενος συγγραφέας καταφέρνει με τον στιβαρό του λόγο, την ακρίβεια στις περιγραφές του και τις επικές σκηνές μαχών, να στήσει ένα απόλυτα πιστευτό σκηνικό, που θα συνεπάρει τους φανατικούς των μυθιστορημάτων του είδους και όχι μόνο. Πολύ καλογραμμένη αυτή η περιγραφή. Περιμένουμε το Κοράκι! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaratoth Posted July 5, 2010 Share Posted July 5, 2010 Ακούγεται φοβερά ελκυστικό. Θα είναι στα υπόψην μου. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wordsmith Posted July 5, 2010 Share Posted July 5, 2010 Άντε, επιτέλους, γιατί τον είχαν πρήξει το Λευτέρη στο περίμενε... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihilio Posted July 5, 2010 Share Posted July 5, 2010 Επιτέλους κοντά μας. Καλές πωλήσεις, Λευτέρη. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts