Nienna Posted December 12, 2004 Share Posted December 12, 2004 (edited) Scarlet As if the wind has many names, to name her for her dreams of love... As if the flowers know her tears which feed them to their coloured bloom... She walks the roads they once did walk – but now her lover is away; the forest sings, and sings a loss; she sighs and starts to pray... But noone hears her now, she feels, noone reads her lips of pain. Her only friend silver becomes, silver and shining steel her blame. As if the wind has many names, to name her for her scarlet lips... As if the flowers this time know that also tears can scarlet be... ...one breath and she is no more. ~ Γραφτηκε μέσα σε πέντε λεπτά για να στηρίξει μια φωτογραφική σύνθεση μιας φίλης . Η σύνθεση είχε το όνομα 'Scarlet' κι έτσι κι εγώ εμπνεύστηκα να γράψω αυτό. Πάει ένα τρίμηνο - τετράμηνο. Edited October 17, 2006 by Nienna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oberon Posted February 2, 2005 Share Posted February 2, 2005 Είναι παράξενο πως ενώ δεν διάβάζω και γενικά δεν πολυκαταλαβαίνω από ποίηση μερικά ποιήματα με αγγίζουν. Ίσως γιατί δεν είναι μόνο ποιήματα αλλά συγχρόνως ζωγραφιές, εικόνες που λένε μια ιστορία η ίσως ιστορίες σε μορφή ποιήματος. Κάπως έτσι είδα αυτό το ποίημα. Μου δημιούργησε έναν υπέροχο αν και θλιμμένο ζωγραφικό πίνακα μες το νου μου, είδα την εικόνα του, και τον ένιωσα. Είδα το περιβάλλον και την ηρωίδα, ένιωσα κάποια συναισθήματα. Θλίψη η και συμπόνοια μαζί, αναμεμιγμένα με μια δόση θαυμασμού. Δεν ξέρω πως αλλιώς να τα εκφράσω, αλλά ίσως είναι καλύτερα να τα πω έτσι κάπως μπερδεμένα παρά να πω ένα ξερό "ωραίο ποίημα ήτανε". Και ναι, ήταν ένα ωραίο ποίημα/ιστορία/ζωγραφιά! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nienna Posted February 3, 2005 Author Share Posted February 3, 2005 Ναι ήταν ζωγραφιά. Προορίζονταν για να πηγαίνει σετ με μια ζωγραφιά. Φωτογραφία - ζωγραφιά. Σ' ευχαριστώ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orpheus Posted February 8, 2005 Share Posted February 8, 2005 Υπέροχο! Ένα δάκρυ σου που έγινε διαμάντι! (Γιατί δεν μας δείχνεις την εικόνα;) ...Ξαναβλέποντας τον τίτλο στη σελίδα, ένιωσα ένα ρίγος... Biiiiis!!! (μπιιιιζ!!!!) -Ορφέας Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nienna Posted February 9, 2005 Author Share Posted February 9, 2005 Υπέροχο!Ένα δάκρυ σου που έγινε διαμάντι! (Γιατί δεν μας δείχνεις την εικόνα;) ...Ξαναβλέποντας τον τίτλο στη σελίδα, ένιωσα ένα ρίγος... Biiiiis!!! (μπιιιιζ!!!!) -Ορφέας <{POST_SNAPBACK}> Σ'ευχαριστώ και πάλι! Ειλικρινά μετανιώνω που δεν άνοιξα το forum νωρίτερα σήμερα. Τα σχόλια σου μου φτιάχνουν τη διάθεση. Κάποτε θα σας δείξω και την εικόνα. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts