Jump to content

SFFNoWriMo 2009


Nihilio
 Share

Recommended Posts

Τι είναι αυτό; Είναι μία πρόκληση προς όλους τους συγγραφείς να γράψουν ένα βιβλίο τουλάχιστον 50000 λέξεων μέσα στο μήνα Νοέμβρη. Ως είθησται, για 5η συνεχή χρονιά το SFF.gr θα διοργανώσει μια παράπλευρη εκδήλωση στο εργαστήριο, όπου και τα μέλη θα μπουν στη μαζοχιστικα επίπονη διαδικασία να γράψουν 50000 λέξεις μέσα σε ένα μήνα.

 

Και θα με ρωτήσετε: ποιος τρελός θα γράψει τόσο;

Το 2005 ο Dain (πλέον Oberron) τα κατάφερε με το "Τζον Κάδμος: Αθάνατος". Πίσω του οι Nienor με τη Μεγάλη Δίκη και 21.857 λέξεις, ο υποφαινόμενος με τον οίκο του Θεού με 20130 λέξεις και ο Atrelegis με 1000 λέξεις του Σίγμα Γέννεσις.

Στο παρασκήνιο τώρα, την εποχή εκείνη έπαιζαν πολλά δράματα που απέσπασαν πολύ κόσμο από τη συγγραφή, ενώ ο νικητής προσπαθούσε τελευταία στιγμή να σηκώσει το κείμενο και το φόρουμ δεν τον άφηνε.

 

Το 2006 νικήτρια ήταν η Sonya με το Δακρυσμένο Κρίνο, ενώ στους συνήθεις ύποπτους Nihilio (πλέον Nyheelliw - 25000 λέξεις με την Επιστροφή των Οχτώ) και Nienor (με τα Γράμματα από τη φυλακή) προστέθηκε και η Τρίλλιαν με τον Ωρίωνα.

Στο παρασκήνιο, πάλι υπήρχαν ψιλοδράμματα, αλλά η αλήθεια είναι ότι οι περισσότεροι είχαμε μπει με μισοτελειωμένες ιδέες στη διοργάνωση και κάπου στα μισά βρήκαμε τοίχο.

 

Σίγουρα αναρρωτιέστε ποιος μας έβγαλε ασπροπρόσωπους το 2007; Ε, το 2007 ήταν και η παραγωγικότερη χρονιά, με τους Narualis (Ερυθρά Σανδαράχη), Electroscribe (ο Φοβήτορ), DinoHajigiorgi (Οστεοδρόμιο) και ο υποφαινόμενος (Σακάτες Άγιοι) τερμάτισαν επιτυχώς.

Στο παρασκήνιο η διοργάνωση ήταν πολύ ήρεμη, η Narualis είχε τελειώσει από τις 23 του μήνα και ο electroscribe 5 μέρες μετά ενώ ο υποφαινόμενος είχε τερματίσει τελευταίος στη Witching hour της 30ης. Όταν όμως έφτασε η 30ή του μήνα, το φόρουμ ήταν κάτω και όλοι σηκώσαμε τα γραπτά μας την 1η Δεκέμβρη.

 

Το 2008 η παραγωγή έπεσε, καθώς νικήτριες αναδείχτηκαν οι Sonya (Η Μάντισσα της Άρκοντ) και Narualis (Κόμπες ο Ντερλικοτής: Το αυγό του Δρακοαφέντη). Dain, Nienor και DinoHajigiorgi δεν τερμάτισαν εγκαίρως, με τους δύο κυρίους να έχουν φτάσει όμως πολύ κοντά.

Στο παρασκήνιο, ο υποφαινόμενος το έχασε επειδή ήταν φαντάρος και δυστυχώς είχε χάσει τις εξελίξεις.

 

 

Στα δια ταύτα τώρα, όσοι ψήνεστε μπορείτε να απευθυνθείτε σε κάποιον admin για πρόσβαση στο εργαστήριο. Και μην ξεχνάτε, στο SFFNoWriMo δεν προσπαθούμε να ξεπεράσουμε κάποιον άλλον, απλά βάζουμε ένα στοίχημα με τον εαυτό μας και ελέγχουμε τις δυνατότητές μας.

 

Επίσημη σελίδα

Σελίδα στο εργαστήριο

Edited by Nihilio
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

GDUMP! (το νέο bump) Έλα να μην ξεχνιόμαστε! Ποιοι θα σηκώσουν το βάρος ενός ατέλειωτου μήνα γραψίματος; 3 μέρες μείνανε.

Εγώ πάντως είμαι μέσα, έχω βρει το θέμα και τον working τίτλο και τα notes ψιλοετοιμάστηκαν.

Ποιοί άλλοι το ψήνουν? Dino εκείνα τα στοιχήματα για το ποιός θα βγάλει εις περας την αποστολή θα τα στήσουμε;

Link to comment
Share on other sites

Dino εκείνα τα στοιχήματα για το ποιός θα βγάλει εις περας την αποστολή θα τα στήσουμε;

 

Είμαι έτοιμος.

 

post-1004-125684227144_thumb.png

Link to comment
Share on other sites

Εγώ έχω υπογράψει το χαρτί της άδειας από την προηγούμενη εβδομάδα, έχω ετοιμάσει τον σκελετό από το Σεπτέμβριο (Πάνω από χίλιες λέξεις σκελετός, χώρις τα working notes που λες, ΝτίνοΞ) και το μόνο που μου μένει να αποφασίσω είναι πώς θα πεθάνει η mater famiglia. Είχα βρει ένα καταπληκτικό τρόπο, αλλά το ξέχασα, γιατί δεν το έγραψα αμέσως. Αλλά πού θα πάει; Θα το θυμηθώ.

Link to comment
Share on other sites

Guest Anime_Overlord

Τι να πω, έχω σημειώσεις για ένα εκατομμύριο λέξεις. Θα δω αν μπορώ να συνεχίσω το Ααρών με ρυθμό 2 χιλιάρικα την ημέρα. Χωρίς λίγο φίντμπακ, χάνω την όρεξη να συνεχίσω.

Link to comment
Share on other sites

Δεν έχω κάνει τίποτα (όχι ότι και πέρσυ που είχα τόσες σημειώσεις δηλαδή έγινε κάτι...) αλλά ξέρω ποια ιστορία θα γράψω, δεν έχω τίποτα από χρόνο για αυτό το μήνα αλλά έχω τουλάχιστον τη διάθεση. Θα δούμε... με το συγκεκριμένο συνδυασμό δεν έχει ξεκινήσει ξανά πάντως...

Link to comment
Share on other sites

Τι να πω, έχω σημειώσεις για ένα εκατομμύριο λέξεις. Θα δω αν μπορώ να συνεχίσω το Ααρών με ρυθμό 2 χιλιάρικα την ημέρα. Χωρίς λίγο φίντμπακ, χάνω την όρεξη να συνεχίσω.

Φίντμπακ και Νανοριμο δεν πάνε πακέτο. Απλά γράφεις σαν βάσκος.

 

Στο μεταξύ έχω πήξει στις εργασίες για το Νοέμβρη. Αν καταφέρω να ξεκλέβω μισή ώρα το πρωί, μία το βράδυ και κάνω λίγο guerilla writing ανάμεσα στο διάβασμα θα τα καταφέρω. Απλά θα με χάσετε από το ίντερνετ.

 

ΥΓ: Σημειώσεις φυσικά και δεν έχω, μόνο σκόρπιες ιδέες.

Edited by Nihilio
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Όνομα βιβλίου: OMNISCIENT - The Tales of Bob

Όνομα συγγραφέα: Κωνσταντίνος Κέλλης

Είδος: Metafictional Σάτιρα

Βία; Ναι

Σεξ; Ναι

Αριθμός Λέξεων: 51,500

Γλώσσα: Αγγλικά

Αυτοτελής; Ναι

Σχόλια: Ξεκίνησε 1η Νοέμβρη στις 01:00 μετά τα μεσάνυχτα. Τέλειωσε 21 Νοέμβρη 12.35 ώρα Αγγλίας.

 

tunnel.jpg

 

And there's the light at the end of the Tunnel. We did it Bob! :holiday:

 

Συγγραφικά, ο πιο κουραστικός, μοναχικός, δύσκολος, πιο ΓΑΜΑΤΟΣ Νοέμβριος που πέρασα ποτέ. Σας προτείνω το μαρτύριο ανεπιφύλακτα. Έχουμε τρομερή παρέα στο εργαστήριο και ο ένας καμτσικώνει τον άλλον να προχωρήσει. Ευχαριστώ όλους για το σπρώξιμο και είναι σειρά μου να σπρώξω... ΓΡΑΦΤΕ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ! ΓΡΑΦΤΕ! (Αmandel, μπορώ να δανειστώ λίγο το μαστίγιο;)

Link to comment
Share on other sites

Συγχαρητήρια, Ντίνο-Μακ-Ξάνθη, αυτό που κατάφερες είναι αξιοσημείωτο! :holiday:

Μπράβο σε όσους προσπάθησαν. Ζηλεύω τέτοιον οργασμό δουλειάς, θέλω κάποτε να το καταφέρω κι εγώ να γράφω τόσο συγκεντρωμένη.

Και πάλι μπράβο.

 

Edit: Διορθώνω το "προσπάθησαν" με "προσπαθούν", γιατί ω, τι βλακεία μου, είναι ακόμα Νοέμβρης! :tease:

Edited by Cassandra Gotha
Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστώ όλους για το σπρώξιμο και είναι σειρά μου να σπρώξω... ΓΡΑΦΤΕ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ! ΓΡΑΦΤΕ! (Αmandel, μπορώ να δανειστώ λίγο το μαστίγιο;)

 

Ωωωω συγχαρητηριαααα:thmbup:

 

Μπράβο και εις ανώτερα! Πολυ ευχαρίστως να σου δανείσω το μαστίγιο :D (το μεγάλο κχιολα για να τους φτάνεις από την Σκωτία:mellow:)

Link to comment
Share on other sites

:thmbup:

Το 'ξερα εγώ.

Ντίνο, τα θερμά, καταπράσινα από ζήλεια, συγχαρητήριά μου!

:first:

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστώ άπαντες. Aγρανάπαυση στο κείμενο ως τον Δεκέμβρη και διορθώσεις στις διακοπές των Χριστουγέννων στην Ξάνθη.Και τώρα, I can haz victory pizza με τους roommates:-) Υ.Γ. Μιχάλη βοήθησες, στο λέω να το ξέρεις. Thanks.

Edited by DinMacXanthi
Link to comment
Share on other sites

Συγχαρητήρια κύριος :)

 

Είσαι τουλάχιστον εντυπωσιακός! 20 μέρες! Ούτε καν το μήνα. :)

Link to comment
Share on other sites

Για το μεταπτυχιακό πότε θα διαβάσεις; Άμα συνεχίσεις έτσι, θα μείνεις καμιά δεκαριά χρόνια στην Αγγλία, γράφοντας μυθιστορήματα. Τώρα που το σκέφτομαι, δεν είναι και άσχημη ιδέα.

Link to comment
Share on other sites

Ωπ, δεν το είχα δει αυτό. Συγχαρητήρια! Εύχομαι χρόνο ρεκόρ και στην έκδοση :first:

Link to comment
Share on other sites

Μπράβο, μπράβο, μπράβο Ντίνο.

Καταπληκτικό αποτέλεσμα μιας πολύ δύσκολης προσπάθειας. Με κέντρισε να γινω μέλος του εργαστηρίου για να την διαβάσω και να δω τι επιτέλους γινεται εκει μέσα που κάνει τους ανθρώπους να ξεπερνάνε τον εαυτό τους. (Ελπίζω μόνο να γίνω αποδεκτός , μιας και κάποια πρώιμη προσπάθεια μου ειχε αποτύχει οικτρά.)

Link to comment
Share on other sites

Συγχαρητήρια, ΝτίνοΜακ. Τώρα, πῶς κατάφερες νὰ γράψεις τόσες χιλιάδες λέξεις μέσα σὲ τόσο σύντομο χρονικὸ διάστημα εἶναι ἀξιοθαύμαστο. Σὲ ζηλεύω. Συγχαρητήρια καὶ πάλι!

 

 

Link to comment
Share on other sites

Κάπου εδώ να κάνουμε έναν φετεινό απολογισμό (μιας και όλα φαίνεται πλέον ότι έχουν κριθεί.

 

Ο Ντίνος McXanthi ολοκλήρωσε το έργο του Omniscient: Tales of Bob στις 21 Νοεμβρίου με 51,500 λέξεις.

Ο υποφαινόμενος ήταν ο δεύτερος να περάσει την κόκκινη γραμμή σήμερα στις 8, ώρα Αγγλίας, ενώ το word του καταγράφει 50890 λέξεις. Το έργο του, Daemon's Labyrinth

Τρίτη ήταν η Ναρουάλις με το έργο Δεσίδα, που το ολοκλήρωσε στις 2 το μεσημέρι ώρα Ελλάδας. Απολογισμός: 50,022 λέξεις

Τέταρτος λόγω αδιευκρίνιστης ώρας ο Anime Overlord με τα κεφάλαια του τιτάνιου έπους Ααρών που γράφει, συμπληρώνοντας αυτό το μήνα 50.370 λέξεις.

Επίσης πριν λίγο ολοκλήρωσε και ο τρίτος ξενιτεμένος του φόρουμ, ο Northerain, με 51354 λέξεις και τίτλο: The Outpost Νεκρολόγιο

 

 

Three cheers λοιπόν στο sff που έσπασε το ρεκόρ των 4ρων νικητών του 2007. Μπύρες σε όλους!

Edited by Nihilio
Link to comment
Share on other sites

Πόσοι?

 

DSC00627.JPG

 

Πόσοι!?

 

DSC00647.JPG

 

ΠΟΣΟΙ!?!

 

4-27-thumb-large.jpg

 

5! ΠΕΝΤΕ! ΜΙΑ ΜΟΥΤΖΑ ΝΙΚΗΤΕΣ!! :first: :first: :first: :first: :first: ΤΑ ΣΠΑΣΑΜΕ ΟΛΑ, ΕΤΣΙ? ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΟΛΛΑ!

 

Βουρ για την strongbow που με περιμένει στο ψυγείο. :beer:

Edited by DinMacXanthi
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

You agree to the Terms of Use, Privacy Policy and Guidelines. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue..