sff.gr - Επιστημονική Φαντασία, Μυθοπλασία, Τρόμος: FFL Halloween Special - sff.gr - Επιστημονική Φαντασία, Μυθοπλασία, Τρόμος

Jump to content

ΠΡΟΣΟΧΗ:

Τα περιεχόμενα του forum «Βιβλιοθήκη» διατίθενται στους επισκέπτες του αποκλειστικά για ανάγνωση και άσκηση κριτικής από τα μέλη. Απαγορεύεται η ανατύπωσή τους, σε οποιοδήποτε άλλο μέσο και με οποιoδήποτε τρόπο καθώς και για εμπορικούς σκοπούς, χωρίς γραπτή άδεια του ιδιοκτήτη - κατόχου των πνευματικών δικαιωμάτων του περιεχομένου. Το περιεχόμενο θα πρέπει να είναι αναρτημένο μέσα στο site του SFF.gr και όχι σε εξωτερικό σύνδεσμο.
  • 15 Pages +
  • « First
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Last »
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

FFL Halloween Special

Poll: Ψηφίστε τις αγαπημένες σας ιστορίες (32 member(s) have cast votes)

ψηφίζετε ΑΥΣΤΗΡΑ τρεις ιστορίες

1. Narualis - Το σπίτι αυτό (8 votes [8.33%] - View)

Percentage of vote: 8.33%

2. The Sea is burned - Η τσάντα από νάιλον (5 votes [5.21%] - View)

Percentage of vote: 5.21%

3. npaps - Η Τζίλντα (4 votes [4.17%] - View)

Percentage of vote: 4.17%

4. Mindtwisted - Τα γλυκά του εφιάλτη (9 votes [9.38%] - View)

Percentage of vote: 9.38%

5. TheΗunter-writer - Νυχτερινό (3 votes [3.12%] - View)

Percentage of vote: 3.12%

6. niceguy0973 - Ξεγέλασμα ή κέρασμα (0 votes [0.00%])

Percentage of vote: 0.00%

7. Mesmer - Επισκέψεις (9 votes [9.38%] - View)

8. Tregorian - Το γλυκό που καίει (3 votes [3.12%] - View)

9. Stanley - Φάρσα ή... (10 votes [10.42%] - View)

Percentage of vote: 10.42%

10. Cassandra Gotha - Τα μπισκότα της Μάρας (12 votes [12.50%] - View)

Percentage of vote: 12.50%

11. Eugenia Rose - Η κολοκύθα (12 votes [12.50%] - View)

Percentage of vote: 12.50%

12. aScannerDarkly - Ο Γκίγκης (9 votes [9.38%] - View)

13. dagoncult - Γλυκά για τους νεκρούς (7 votes [7.29%] - View)

Percentage of vote: 7.29%

14. Jesus deSaad - candy (2 votes [2.08%] - View)

Percentage of vote: 2.08%

15. Διγέλαδος - Γλυκά (3 votes [3.12%] - View)

Vote Guests cannot vote

#1 User is offline   Nihilio 

• Τιποτένιος
  • View blog
  • Group: Global Moderators
  • Όνομα:Μιχάλης

Posted 29 Οκτώβριος 2011 - 03:51

31 Οκτωβρίου οι δυτικοί γιορτάζουν το Halloween, και τί καλύτερο από ένα event για να γιορτάσουμε κι εμείς την πιο fantasy γιορτή*.

Θέμα: γλυκά
---
Για όσους δεν γνωρίζουν τι είναι ένα Flash Fiction Live, ιδού όλες οι πληροφορίες:

Κυριακή 30 Οκτώβρη και ώρα 10 το βράδυ, οι υποψήφιοι συμμετέχοντες συγγραφείς συγκεντρώνονται σ'αυτό το τόπικ ( λίγο νωρίτερα από τις 10 μ.μ). Από τη στιγμή, με το ρολόι, που ανακοινωθεί το θέμα στο παρόν ποστ, έχετε ακριβώς 90 λεπτά για να γράψετε μια μικρή, ολοκληρωμένη ιστορία πάνω στο θέμα. Οι ιστορίες πρέπει να έχουν τουλάχιστον 400 λέξεις. Ανώτερο όριο δεν υπάρχει, αλλά να θυμάστε πως τα λεπτά κυλούν και δεν πρόκειται να δωθεί η παραμικρή παράταση. Οι ιστορίες πρέπει να έχουν θεματολογία που να ταιριάζει με τη γιορτή του Halloween, κατά προτίμηση τρόμου/weird tale χωρίς όμως να αποκλείονται το fantasy και η επιστημονική φαντασία και ολοκληρωμένες!

Θα ανεβάσετε τις ιστορίες σας στο παρόν τόπικ. Για την ψηφοφορία θα μάθετε αφού καταθέσετε τις ιστορίες σας.

Δηλώστε λοιπόν συμμετοχές στο παρόν τόπικ, αλλά όλοι μπορούν να πάρουν μέρος οποιαδήποτε στιγμή. Δεν είναι υποχρεωτικό να το πείτε από πριν.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ:
Narualis - Το σπίτι αυτό
The Sea is burned - Η τσάντα από νάιλον:
npaps - Η Τζίλντα
Mindtwisted - Τα γλυκά του εφιάλτη
TheΗunter-writer - Νυχτερινό
niceguy0973 - Ξεγέλασμα ή κέρασμα
Mesmer - Επισκέψεις
Tregorian - Το γλυκό που καίει
Stanley - Φάρσα ή...
Cassandra Gotha - Τα μπισκότα της Μάρας
Eugenia Rose - Η κολοκύθα
aScannerDarkly - Ο Γκίγκης
dagoncult - Γλυκά για τους νεκρούς
Jesus deSaad - candy
Διγέλαδος - Γλυκά
---
Ψηφοφορία

Ο κάθε ένας θα ψηφίσει αυστηρά τρεις ιστορίες.
Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στις 10 Νοέμβρη.
Ο νικητής κερδίζει ένα βιβλίο από τη συλλογή του διοργανωτή. Δεν υποχρεούται να διοργανώσει το επόμενο "τακτικό" FFL (αυτό το αναλαμβάνει η θάλασσα) ούτε κάποιο άλλο FFL Special (αν και μπορεί να του ζητηθεί σε περίπτωση που διοργανωθεί κάτι τέτοιο).

This post has been edited by Nihilio: 30 Οκτώβριος 2011 - 23:59

- Civilised men are more discourteous than savages because they know they can be impolite without having their skulls split, as a general thing.

R.E. Howard - The Tower of the Elephant
0

• 15 Pages +
  • « First
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Last »
  • You cannot reply to this topic

Other Replies To This Topic

#81 User is offline   aScannerDarkly 

• Scanners live in vain
  • Group: Moderators

Posted 30 Οκτώβριος 2011 - 23:28

τα κατάφερα.

Attached File(s)

Ένιωσα ότι με πλησίαζε και με τριγύριζε αυτός ο βόμβος, πυκνός σαν σμάρι από μέλισσες, μέχρι που έφτασα να ξεχωρίζω κάποιες λέξεις, σχεδόν άηχες: "Προσευχήσου στο Θεό για μας". Αυτό άκουσα να μου λένε. Πάγωσε τότε η ψυχή μου. Γι΄αυτό κι εσείς με βρήκατε νεκρό.

0

#82 User is offline   dagoncult 

• Group: Members

Posted 30 Οκτώβριος 2011 - 23:32

Κι εγώ

Attached File(s)

'I believe the signs of the reptile masterSunbound spacepod rising fasterEarth drenched in black under starless sky aboveMan on the mountain sets free the holy dove'Sleep - Holy Mountain
0

#83 User is offline   Jesus DeSaad 

• Όνομα:Jesus

Posted 30 Οκτώβριος 2011 - 23:33

για να δουμε αν προλαβα

Attached File(s)

• Attached File  candy.doc (41,5K)
    Number of downloads: 35

0

#84 User is offline   Διγέλαδος 

• Lucid Dreamer
  • View blog
  • View gallery
  • Όνομα:Alex

Posted 30 Οκτώβριος 2011 - 23:33

Attached File  ΓΛΥΚΑ.doc (13K)
Number of downloads: 27
"We realize the author's ability but think that he should become less fantastic and in this new novel he is more so."

0

#85 User is offline   Nihilio 

• Τιποτένιος
  • View blog

Posted 30 Οκτώβριος 2011 - 23:34

Και κάπου εδώ κλείνουν και οι συμμετοχές. Σε πέντε λεπτάκια θα ξέρετε και για το πώς ψηφίζετε.

ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΤΟΥ ΤΖΑΚ

Φυσικά και έγραφα παράλληλα με εσάς και ιδού το αποτέλεσμα, αν και είναι και εκτός θέματος πέρα από εκτός συναγωνισμού:
“Δε θα με κεράσεις ένα ποτό, ξένε;”
“Δυστυχώς δεν πίνω,” της απάντησε όσο πιο φιλικά μπορούσε ο Αύγουστος.
Η μασκαρεμένη γυναίκα τον κοίταξε τόσο έντονα που ούτε οι μακριές βλεφαρίδες της δεν έκρυβαν το βάθος των ματιών της. “Μπορείς πάντα να μου πάρεις ένα ποτό και να κάτσεις στο τραπέζι μου. Έχω... αρκετές κακές συνήθειες.”
Αν ήταν άντρας, σκέφτηκε ο μάγος, σίγουρα θα ήταν μεσμεριστής Μάγιστρος. Αλλά ήταν σχεδόν βέβαιος ότι η έλξη που του ασκούσε το βλέμμα της δεν είχε τίποτα το μαγικό. “Τι πίνεις;”
“Τι θες εσύ να με κεράσεις;”
Ο μάγος έμεινε για λίγο αμήχανος. Μισούσε το Καρναβάλι των Σκιών και η περσινή γιορτή, που είχε κοντέψει να τελειώσει με αυτόν στην κρεμάλα για έναν φόνο που δεν έκανε – ο νόμος του Λάχαντρος συγχωρούσε τα πάντα εκτός από τη Δαιμονολατρία, τον έκανε να μη θέλει να βγει από το σπίτι του. Βέβαια η τύχη τον έκανε να καταλήξει χωρίς μάσκα και σε ένα καπηλειό όπου κάποιος ήθελε να του αναθέσει άλλη μία δουλειά που σχετιζόταν με αστρολογικούς χάρτες, χαρτομαντεία και άλλες τέτοιες αγγαρείες που κανένας σοβαρός μάγος δε θα έκανε.
Και, φεύγοντας, έπεσε πάνω σε μία μασκαρεμένη γυναίκα που τον φλέρταρε. Θα έπρεπε να είχε φύγει, αλλά τον κράτησε η περιέργεια του: ήταν άραγε πόρνη που έψαχνε για πελάτη, κάποια γυναίκα από καλό σπίτι που ακολουθούσε το πατροπαράδοτο έθιμο του μασκαρέματος ή, μήπως η συνάντησή τους δεν ήταν τυχαία. Προχώρησε ανάμεσα στους δύο μεγαλόσωμους καλικατζαρέους που τρέκλιζαν από το μεθύσι, πήδηξε πάνω από τη λίμνη ξερατών που είχε αφήσει στο πάτωμα ένας λιπόθυμος οπλίτης και απόρησε με το γιατί ένας μουσάτος μισθοφόρος από τη Ρεμόν θα ντυνόταν ποτέ νεράιδα, και έφτασε στον πάγκο του κάπελα που έσφυζε από κίνηση, καθώς μισομεθυσμένοι μασκαράδες ζητούσαν ένα ποτό ακόμα.
Ο μάγος πέρασε ανάμεσα στους υπόλοιπους πελάτες και παρήγγειλε ένα ποτήρι μελόκρασο – το αγαπημένο ποτό της Κασσάνδρας, σκέφτηκε καθώς επέστρεφε στο τραπέζι της γυναίκας. Προσπάθησε να μη σκεφτεί καν το γιατί πήρε το ποτό της αγαπημένης του που είχε εξαφανιστεί πριν έναν χρόνο – αν δεν ήταν η καταραμένη η γιορτή πέρσι τώρα τα πράγματα να ήταν αλλιώτικα και, για μία στιγμή μόνο, όταν έφτασε στο τραπέζι και είδε το πονηρό χαμόγελο κάτω από τη λευκή λεία μάσκα της γυναίκας, σκέφτηκε ότι ίσως η νύχτα να μην ήταν εντελώς φιάσκο.
“Στην υγειά σου,” του είπε εκείνη και ήπιε μια μικρή γουλιά από το ποτό σου. “Για μια στιγμή φοβήθηκα ότι θα μου έφερνες κάποια από τις απαίσιες μπύρες του λιμανιού”.
“Για μια στιγμή το φοβήθηκα κι εγώ,” απάντησε ο Αύγουστος, ενώ το σενάριο της πόρνης έσβησε μία και καλή από το μυαλό του – γιατί τι θα έκανε μία πόρνη πολυτελείας σε αυτή την τρώγλη;
“Η μάσκα σου μοιάζει πολύ φυσική. Σχεδόν σαν πρόσωπο.”
“Είναι το πρόσωπό μου,” της απάντησε, “είχα μία επαγγελματική συνάντηση πριν λίγο και θα επέστρεφα σπίτι μου.”
“Τότε τι κάνεις ακόμα εδώ;” Τα βαθιά της μάτια, μπλε σαν την ήρεμη θάλασσα κοίταξαν βαθιά μέσα στα δικά του.
“Ποτέ δεν είναι αργά για να αλλάξει κανείς γνώμη, έτσι δεν είναι;”
“Ναι,” απάντησε αινιγματικά η γυναίκα και ο μάγος ένιωσε να τον ζώνουν τα φίδια. Μήπως είχε πει κάτι λάθος;
“Πώς σε λένε;” ρώτησε.
“Πρέπει να βγαίνεις πιο συχνά στο καρναβάλι. Θα μάθεις ότι ποτέ δεν κάνεις αυτή την ερώτηση.”
“Μπορώ τουλάχιστον να ρωτήσω πώς να σε λέω;”
Η γυναίκα τον κοίταξε μέσα από μισόκλειστες βλεφαρίδες. “Πως θες να με λες;”
Ο Αύγουστος κρατήθηκε για να μην πει Κασσάνδρα. “Μίλνα. Θα σε λέω Μίλνα.”
“Και ποια είναι αυτή η Μίλνα, Τζακ.”
“Δε με λ-”
“Θυμάσαι τι είπαμε για τα ονόματα;”
“Ναι. Είναι κάποια με μάτια όμορφα σαν τα δικά σου.” Κρατήθηκε και δεν συμπλήρωσε ότι ήταν και αυτή μεγαλύτερή του, όπως η γυναίκα που είχε εμπρός του.
Η γυναίκα χαμογέλασε. “Και ότι περίμενα να μου πεις ότι έχω τα πιο όμορφα μάτια στη Λαμόρκ. Με απογοητεύεις.”
“Η Μίλνα είναι από το Άμορακ.”
Η γυναίκα δάγκωσε το κάτω χείλος της. “Είσαι πολυταξιδεμένος κι ας μη φαίνεσαι πολύ μπερμπάντης. Για πες μου για τη Μίλνα.”
Ο Αύγουστος δίστασε. “Δεν είναι ευχάριστη ιστορία,” της είπε.
“Μήπως ήταν τρομαχτική ιστορία; Θα ήθελα να ακούσω μία αυτό το βράδυ.”
Κάποιες ιστορίες είναι πολύ τρομαχτικές για να της αφηγηθείς, σκέφτηκε ο Αύγουστος. “Δε θα ήθελα να ταράξω αυτά τα υπέροχα μάτια,” της είπε. “Και όχι, δεν είναι τρομαχτική ιστορία, αν και μου είχαν αφηγηθεί μία τρομαχτική ιστορία από το Άμορακ, αν θες να την ακούσεις.”
“Για πες...”
“Στο Άμορακ υπάρχουν ακόμα πολλά μαγικά πλάσματα. Τελώνια, Λευκοί Άνθρωποι, Καλικατζαρέοι, Δράκοντες και ότι άλλο μπορείς να σκεφτείς. Υπάρχουν μεγάλες εκτάσεις δασών απάτητες από άνθρωπο και ποτέ δεν ξέρεις τι κατοικεί εκεί μέσα. Έτσι και οι κάτοικοι των χωριών κοντά στα δάση αυτά έχουν τελετουργικά για να εξευμενίζουν τα πλάσματα αυτά.”
“Σε ένα από τα χωριά αυτά κατοικούσε και ένα Τελώνιο. Οι κάτοικοι τον φώναζαν Τζακ και φοβούνταν τα βράδια που ο Τζακ κατέβαινε για να τους κλέψει φαγητό. Συνήθως έβγαινε στη χάση του φεγγαριού και, για να αποφύγουν τις αταξίες του του άφηναν πάντα ένα γλυκό στην είσοδο του χωριού. Μία πίτα ή ζαχαρόψωμο ή κάτι καφέ που φτιάχνουν στις αποικίες και που το λένε σοκολάτα.”
“Πώς είναι αυτή η σοκολάτα;”
“Γλυκόπικρη,” απάντησε ο μάγος, ενώ σημείωνε ότι η γυναίκα σίγουρα δεν ήταν από πλούσιο σπιτικό, αλλιώς θα είχε δοκιμάσει κάποιες εξωτικές λιχουδιές. Μάλλον έχω να κάνω με τη γυναίκα κάποιου μαγαζάτορα, συμπέρανε, και συνέχισε την ιστορία του, προσπαθώντας να την εντυπωσιάσει.
“Όλα κυλούσαν ήσυχα στο χωριό αυτό, μέχρι να έρθει στα μέρη τους ο πατέρας Αύγουστος. Ήταν ένας κυνηγός μαγισσών, ένας παχύς άντρας με κατακόκκινο πρόσωπο και όρεξη τόσο μεγάλη που θα μπορούσε να φάει ένα βόδι στην καθισιά του. Και οι κυνηγοί μαγισσών στις αποικίες δεν έχουν καμία σχέση με την Ιερά Εξέταση της Λαμόρκ. Είναι χοντροκέφαλοι και ημιμαθείς φανατικοί που τις περισσότερες φορές δεν μπορούν να ξεχωρίσουν ένα καλικατζάρι από την πεθερά του Αλφρέδου Μάρτανγκ.”
“Ούτε εγώ μπορώ να ξεχωρίσω την πεθερά του Αλφρέδου Μάρτανγκ από ένα καλικατζάρι,” είπε κρυφογελώντας η γυναίκα, επιβεβαιώνοντας στον Αύγουστο ότι ήταν ντόπια. Ήπιε λίγο από το ποτό της, ακούμπησε το χέρι της στο πόδι του μάγου και τον ενθάρρυνε να συνεχίσει.
“Που λες λοιπόν, όταν ο κυνηγός μαγισσών έμαθε για το γλυκό που οι κάτοικοι άφηναν στον καλικάτζαρο-”
“Τελώνιο δεν ήταν;”
Ο Αύγουστος σταμάτησε και σκέφτηκε γρήγορα ποιες ήταν οι πιθανότητες μία γυναίκα καταστηματάρχη να ήξερε τη διαφορά. “Συγνώμη, μπερδεύτηκα. Δεν ξέρω κι εγώ τη διαφορά.”
“Κάτι μου λέει ότι την ξέρεις,” του είπε η γυναίκα. “Δε φοράς μάσκα και σχεδόν βλέπω στο πρόσωπό σου ότι όχι μόνο την ξέρεις αλλά ότι μάλλον έχεις δει με τα μάτια σου τη διαφορά.”
“Κι αν πράγματι έχω δει τη διαφορά;”
“Τότε θα προτιμούσα να μου έλεγες μια δικιά σου ιστορία. Όχι κάτι που σου είπε κάποια με τα ομορφότερα μάτια στο Άμορακ.”
“Δε θες να μάθεις το τέλος;” τη ρώτησε ο Αύγουστος, παραξενεμένος με τη συμπεριφορά της.
“Όχι. Είσαι πολύ κακός στο να λες ιστορίες.”
“Δεν είσαι η πρώτη που μου το λέει.”
“Θα προτιμούσα να μου έλεγες κάτι από τη ζωή σου... Τζακ. Όχι τα ψέματα που ακούω για εσένα στα καπηλειά ή που διαβάζω στα βιβλία...”
“Νόμιζα ότι απόψε το βράδυ κανένας δε λέει ονόματα και ιστορίες για τον εαυτό του...”
Η γυναίκα σούφρωσε τα χείλη της και κοίταξε το τραπέζι εμπρός της. “Τη μισώ αυτή τη μέρα.”
“Αλλά δε θα μου μίλαγες αν ήταν κάποια άλλη, έτσι δεν είναι;”
Τα μάτια της σηκώθηκαν και καρφώθηκαν στα δικά του. “Πολύ φοβάμαι πως όχι. Είσαι τόσο έξυπνος όσο λένε και δε χρειάζεται να σου εξηγήσω το γιατί...”
“Δε θες να μάθεις τι έγινε με το γλυκό του Τζακ;” τη ρώτησε εκείνος.
“Ο κακός Αύγουστος πήρε την τιμωρία που του άξιζε και ο Τζακ έφαγε το γλυκό που του αναλογούσε. Αυτές οι ιστορίες είναι τόσο βαρετές.”
Όχι, σκέφτηκε ο Αύγουστος, αλλά προτίμησε να χαμογελάσει συγκαταβατικά. Η ιστορία που του είχε πει η Μίλνα ήταν πολύ πιο τρομαχτική από αυτό.
“Αναρωτιέμαι με ποιον άλλο τρόπο μπορεί ο Τζακ να με διασκεδάσει,” είπε η γυναίκα.
“Θα ήθελες να δοκιμάσεις λίγη σοκολάτα. Νομίζω ότι έχω μία πλάκα κάπου στο σπίτι μου.”
“Ο Τζακ θα το φάει το γλυκό του τελικά,” είπε η μασκαρεμένη γυναίκα και άδειασε με μια τελευταία ρουφηξιά το ποτήρι της.

Ο Αύγουστος δε θα ξεχνούσε εύκολα εκείνο το βράδυ. Λίγο πριν το ξημέρωμα η γυναίκα του είχε ψιθυρίσει στο αυτί τη φράση “Ένα ποτό, ένα όνομα, μια ιστορία, μικρέ” και είχε χαθεί σαν όνειρο από δίπλα του. Είχε ψάξει για μέρες το νόημα της φράσης, μέχρι που ο φίλος και συγγραφέας των περιπετειών του Αλφρέδος Μίραν του είπε για το θρύλο της μοναχικής γυναίκας.
“Λένε ότι εμφανίζεται στο καρναβάλι σε όσους κουβαλούν μία ιστορία που τους γεμίζει τύψεις. Θα τους ζητήσει ένα ποτό, ένα όνομα και μία ιστορία και έπειτα θα περάσει τη νύχτα μαζί τους. Λένε ότι, όταν το επόμενο πρωί έρθει, η ιστορία που της είπαν θα ξαλαφρώσει για πάντα τη συνείδησή τους.”
Ο Αύγουστος ξανάφερε στο νου του την πλατεία, την Μίλνα στην πυρρά και το ανθρώπινο τέρας που την είχε καταδικάσει σε αυτή. “Τη φώναξα Μίλνα,” είπε στο συγγραφέα και εκείνος δαγκώθηκε. “Της είπες την αλήθεια;”
“Φυσικά και όχι,” απάντησε ο μάγος με ένα πικρό χαμόγελο.
- Civilised men are more discourteous than savages because they know they can be impolite without having their skulls split, as a general thing.

0

#86 User is offline   dagoncult 

Posted 30 Οκτώβριος 2011 - 23:35

πωπω... ωραία δεν ήταν; Posted Image
'I believe the signs of the reptile masterSunbound spacepod rising fasterEarth drenched in black under starless sky aboveMan on the mountain sets free the holy dove'Sleep - Holy Mountain
0

#87 User is offline   aScannerDarkly 

• Scanners live in vain

Posted 30 Οκτώβριος 2011 - 23:38

Δεν έχω ξανασυμμετάσχει σε τέτοιο παιχνίδι, κι ας είμα αρκετά χρόνια στο φόρουμ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΓΧΟΣ! Πολύ ωραία ήταν όμως.
Ένιωσα ότι με πλησίαζε και με τριγύριζε αυτός ο βόμβος, πυκνός σαν σμάρι από μέλισσες, μέχρι που έφτασα να ξεχωρίζω κάποιες λέξεις, σχεδόν άηχες: "Προσευχήσου στο Θεό για μας". Αυτό άκουσα να μου λένε. Πάγωσε τότε η ψυχή μου. Γι΄αυτό κι εσείς με βρήκατε νεκρό.

0

#88 User is offline   anysias 

• Όνομα:Βασίλης

Posted 30 Οκτώβριος 2011 - 23:40

πφφφ καλη επιτυχια σε όσους πρόλαβαν λοιπον!
0

#89 User is offline   Stanley 

• τρώωλ
  • View blog
  • Όνομα:Χρήστος

Posted 30 Οκτώβριος 2011 - 23:42

Ευχαριστώ τους godspeed black emperor για την παρέα! Δεν περίμενα να γράψω 1000 λέξεις σε λιγότερο από μια ώρα, ήταν πολύ ωραία εμπειρία!
Ένας άνθρωπος που τον μποδίζουν να βαδίζει
ένας άνθρωπος που τον αλυσοδένουνε
0

#90 User is offline   aScannerDarkly 

• Scanners live in vain

Posted 30 Οκτώβριος 2011 - 23:42

View PostStanley, on 30 Οκτώβριος 2011 - 23:42, said:

Ευχαριστώ τους godspeed black emperor για την παρέα! Δεν περίμενα να γράψω 1000 λέξεις σε λιγότερο από μια ώρα, ήταν πολύ ωραία εμπειρία!

Εγώ που έγραψα 1900 τι να πω;

0

#91 User is offline   Sonya 

• The Champion
  • Όνομα:Χριστίνα

Posted 30 Οκτώβριος 2011 - 23:43

Μπράβο συμμετοχές γι ακόμα μια φορά!!

Δεν μπορώ να υποσχεθώ ότι θα σας διαβάσω (νανόριμο+εργαστήρι=θάνατος), αλλά θα προσπαθήσω!
Literature is a textually transmitted disease , normally contracted in childhood.

0

#92 User is offline   TheHunter-Writer 

• Dream of northern lights
  • View blog

Posted 30 Οκτώβριος 2011 - 23:48

Δεν έχω ξαναγράψει τόσες λέξεις σε τόση λίγη ώρα. 1189 λέξεις σε λιγότερο από 90 λεπτά :yahoo:
“If you only read the books that everyone else is reading, you can only think what everyone else is thinking.” Haruki Murakami, Norwegian wood
“It is a good thing to know what it is to be poor, and a better thing if you can do it in company.”― Marilynne Robinson, Gilead

0

#93 User is offline   lizbeth_covenant 

• Όνομα:Λίνα

Posted 30 Οκτώβριος 2011 - 23:48

Κι εγώ δεν πρόλαβα!! :crybaby: Πολύ εκνευριστικό να μην προλαβαίνεις ε;

Έγραφα για τη Σιέλο και τον πρίγκιπα των γλυκών! Η αλήθεια είναι πως εγώ φταίω, γιατί το πήρα απ' την αρχή χαλαρά. Αν δεν κατέληγα τελικά μόνη με δυο κοιμισμένα γατάκια και να μην έχω τι να κάνω, μάλλον δε θα το προσπαθούσα σήμερα. Αλλά τα πήγαινα καλάαα!! Πφφφ δεν πειράζει την επόμενη φορά!

Καλή επιτυχία σε όσους τα κατάφεραν!! :)
Να είμαι μ'αυτούς που θέλω, είναι αρκετό.
Να περιτριγυρίζομαι από ζεστή, χαμογελαστή σάρκα που αναπνέει, είναι αρκετό.
Να εφορμώ απερίσκεπτα.
Να υποταχθώ σε σένα, όποιος κι αν είσαι, κι εσύ να υποταχθείς σε μένα.
Να νιώθω σήμερα και κάθε μέρα ότι είμαι αρκετή όπως είμαι.
Να χαθώ αν έτσι πρέπει.
Θα ταΐσω τα απομεινάρια της ζωής με μία ώρα ολοκλήρωσης και ελευθερίας.
Με μία σύντομη ώρα ευτυχίας και τρέλας.

0

#94 User is offline   aScannerDarkly 

• Scanners live in vain

Posted 30 Οκτώβριος 2011 - 23:50

Εμένα πάντως ήρθε ο γατούλης απ' έξω να με σαμποτάρει στα τελευταία λεπτά, γιατί ήθελε να μπει στο σπίτι, αλλά κατάφερα και τον αγνόησα (για πέντε λεπτά, μετά τού άνοιξα).

0

#95 User is offline   Nienor 

• Όνομα:Κιάρα

Posted 30 Οκτώβριος 2011 - 23:51

Μπράβο σε όλους παιδιά :) Θα σας διαβάσω από αύριο :)
0

#96 User is offline   Nihilio 

• Τιποτένιος
  • View blog

Posted 30 Οκτώβριος 2011 - 23:52

Και μετράμε 15 συμμετοχές.

Πώς θα ψηφίσουμε λοιπόν.
Ανοίγω τώρα poll. Ο κάθε ένας θα ψηφίσει αυστηρά τρεις ιστορίες. Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στις 10 Νοέμβρη.
Παρακαλείστε εδώ να ψηφίσετε τρεις ιστορίες μόνο. Αλλιώς οι mods θα σας βρούμε και θα σας κάψουμε το σπίτι ενώ θα κουτσομπολεύουμε το γιατί ψηφίσατε μόνο τη συγκεκριμένη δεσποσύνη ή αν νομίζετε ότι είστε έξυπνος που ψηφίσατε τους πάντες εκτός από εκείνον που δε χωνεύετε. Μην πείτε ότι δε σας προειδοποιήσαμε...

0

#97 User is offline   aScannerDarkly 

• Scanners live in vain

Posted 30 Οκτώβριος 2011 - 23:52

Ερώτηση. Να βάλουμε τις ιστορίες και στη βιβλιοθήκη για τα σχόλια;

0

#98 User is offline   Stanley 

• τρώωλ
  • View blog

Posted 30 Οκτώβριος 2011 - 23:55

Δεν έχω διαβάσει ακόμα, αλλά ένα έχω να πω: Npaps, η Τζίλντα είναι η γυναίκα του Εστεμπάν Γκουτιέρεζ;Posted ImagePosted ImagePosted ImagePosted Image
Ένας άνθρωπος που τον μποδίζουν να βαδίζει
ένας άνθρωπος που τον αλυσοδένουνε
1

#99 User is offline   Eugenia Rose 

• Master Of Disaster
  • View blog
  • View gallery
  • Όνομα:Eugenia

Posted 30 Οκτώβριος 2011 - 23:56

View PostNihilio, on 30 Οκτώβριος 2011 - 23:52, said:

Και μετράμε 15 συμμετοχές.

Πώς θα ψηφίσουμε λοιπόν.
Ανοίγω τώρα poll. Ο κάθε ένας θα ψηφίσει αυστηρά τρεις ιστορίες. Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στις 10 Νοέμβρη.
Παρακαλείστε εδώ να ψηφίσετε τρεις ιστορίες μόνο. Αλλιώς οι mods θα σας βρούμε και θα σας κάψουμε το σπίτι ενώ θα κουτσομπολεύουμε το γιατί ψηφίσατε μόνο τη συγκεκριμένη δεσποσύνη ή αν νομίζετε ότι είστε έξυπνος που ψηφίσατε τους πάντες εκτός από εκείνον που δε χωνεύετε. Μην πείτε ότι δε σας προειδοποιήσαμε...

Σε εμάς δεν απείλησες κανένα και ψαχνόματαν. :tease:
You see, a library is people. It's not books. People are waiting in there, thousands of people, who wrote the books.
You go in the library and you pull a book off the shelf, and you open it, and what are you looking for? A mirror. All of a sudden, a mirror is there and you see yourself, but your name is Charles Dickens.
You find the author who can lead you through the dark.
0

#100 User is offline   npaps 

• View blog

Posted 31 Οκτώβριος 2011 - 00:03

View PostSonya, on 30 Οκτώβριος 2011 - 23:43, said:

Μπράβο συμμετοχές γι ακόμα μια φορά!!

Δεν μπορώ να υποσχεθώ ότι θα σας διαβάσω (νανόριμο+εργαστήρι=θάνατος), αλλά θα προσπαθήσω!

Ε αμα δεν το διαβάσεις εσύ, τζάμπα τόγραψα.:(
0

Share this topic:

• 15 Pages +
  • « First
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Last »