Jump to content

Mythastrian Character Photomanips


Oberon
 Share

Recommended Posts

Δειλά-δειλά και με την ενθάρυνση της Nienna και κάποιων ακόμα φίλων άρχισα να κάνω Photomanipulations, πορτραίτα προς το παρόν, από διάφορους χαρακτήρες της Μυθαστρίας, του "σύμπαντός" μου. Όλες οι εικόνες βασίζονται σε επεξεργασμένες φωτογραφίες μαζί με ζωγραφική στο Photoshop.

 

Η Μυθαστρία είναι ένας τεράστιος οργανισμός στο χώρο και το χρόνο αποτελούμενος από χιλιάδες φυλές, σε διάφορα στάδια εξέλιξης, από όντα όπως οι άνθρωποι μέχρι υπερ-διαστατικές οντότητες που η επικοινωνία μαζί τους είναι πρακτικά αδύνατη για μας. Σκοπός είναι η εξέλιξη ολόκληρων κόσμων η και κοινωνιών ώστε να γίνουν κάτι σαν "μέλη" της Μυθαστρίας. Όταν ένας κόσμος η μια κοινωνία, και σπάνια κάποιο άτομο γίνεται μέλος, απλά η Μυθαστρία εκδηλώνεται σε κάποιο επίπεδο ως προς το νέο μέλος. Οι παρακάτω χαρακτήρες είναι "πράκτορες"- ελλείψει καλύτερης λέξης- για τη Μυθαστρία, χωρίς αυτό να σημαίνει πως υπάρχει κάποια εμφανής ιεραρχική οργάνωση. Απλά όταν χρειάζεται κάτι η κάποιος πράκτορας, εμφανίζεται στο σωστό τόπο και χρόνο. Ανάμεσα στους χαρακτήρες της Μυθαστρίας είναι και η Φαινώ, και όλο το Φαιναικό τάγμα, για την οποία έγραψα στην ιστορία της 3ης άσκησης. :) Ως τώρα έχω σχεδιάσει κάπου 1300 τέτοιους χαρακτήρες.

 

Volcana-manip.jpg

Ηφαίστεια η Λυχνοφόρος: Mερικοί λένε πως η Ηφαίστεια γεννήθηκε πριν δισεκατομύρια χρόνια όταν η Γη ήταν ακόμα διάπυρη, άλλοι λένε πως είναι ένα τζίνι της Φωτιάς, άλλοι πάλι λένε πως δεν είναι παρά μια γυναίκα που έχει στη διάθεσή της κάποια παράξενη τεχνολογία. Η ίδια δε μιλά. Χαμογελά μόνο, και ανάβει το λυχνάρι της. Και όποιος την δει και το επιθυμεί απλά την ακολουθεί......αλλά κανείς δεν γυρίζει πίσω ίδιος όπως πριν.

 

 

 

Miriam-manip2.jpgMiriam-manip.jpg

Μίριαμ της Ωκεάνα: Μύθος σε αρκετούς κόσμους και μυημένη στο Φαιναικό τάγμα στη Νεκτάνεβα, η Μίριαμ, μια απλή κοπέλα από την Ωκεάνα, έναν νησιωτικό κόσμο που περιστρέφεται γύρω από το άστρο Αλκυόνη των Πλειάδων, είναι το άβαταρ της πνευματικότητας των Πλειάδων στη Γη. Γι'αυτό και έρχεται συχνά. Εδώ και 1500 χρόνια!

 

 

 

WhiteMother-manip.jpg

Η Μεγάλη Λευκή Μητέρα: Κάπου κοντά στο κέντρο του γαλαξία, εκεί που πρωτογεννήθηκαν τα άστρα, η Λευκή Μητέρα και οι σύντροφοί της λέγεται πως πρωτοίδρυσαν τη Μυθαστρία. Ίσως ναι, ίσως όχι. Δασκάλα και σχεδόν θεά για πολλούς, εξελιγμένο όν εκατομύρια χρόνια μπροστά από τα περισσότερα έλλογα όντα, η Μεγάλη Λευκή Μητέρα είναι ένα κέντρο, μια εστία και πυξίδα μέσα στις ψυχές και το νου όλων των Μυθάστριων. Πέρα από το καλό και το κακό, πέρα από τη δυαδικότητα προκαλεί λατρεία, δέος και, αν χρειαστεί, ανείπωτο τρόμο.

 

 

Avatar-manip.jpg

AI-Avatar: Ναι, είναι τεχνητό ον. Όχι, δεν ενδιαφέρεται να γίνει άνθρωπος. Ναι, έχει συναισθήματα όταν θέλει. Όχι, δεν θέλει να κατακτήσει την ανθρωπότητα.Ναι, έχει μέσα στο νου του τη γνώση από την εποχή της πτώσης της Ατλαντίδας μέχρι τη δημιουργία του ορατού κόμβου της Μυθαστρίας στον 102ο αιώνα. Ναι, η ανθρωπότητα υπάρχει και τότε και έχει την αίσθηση του χιούμορ ακόμα. Γι'αυτό και το ΑΙ σημαίνει Artificial Intelligence, και συγχρόνως είναι το όνομα ενός πανάρχαιου προφήτη-συγγραφέα ε.φ. του οποίου τη μορφή διάλεξε για τον εαυτό του ο ΑΙ-Αβαταρ.

 

Ελπίζω να σας αρέσουν και να μου πείτε τη γνώμη σας. (είτε σας αρέσουν είτε όχι) :)

Edited by Dain
Link to comment
Share on other sites

Πολύ όμορφα Dain, καλά έκανες και τα ανέβασες! Περιμένουμε κι άλλα έργα σου. :)

 

Μου άρεσε πολύ το τελευταίο προσωπικά, το βρήκα πολύ έξυπνο το πώς ανοίγει το κεφάλι και φαίνεται η "γνώση" που περιέχει μέσα. :sorcerer:

Link to comment
Share on other sites

Cataplicticus! :thmbup:

 

Αναμένουμε να διαβάσουμε και περισσότερες αφηγήσεις στο σύμπαν της Μυθαστρίας.

Link to comment
Share on other sites

I'm not saying a word until I've had a decent night's sleep!!!

(εκτός αν είναι επίτειδες, θα μπορούσε το κεφάλι της μητέρας να δένει καλύτερα με το φόντο, όπως στα άλλα;)

:bangin: :bangin: :bangin: :bangin: :bangin: (self-pusnishment)

 

 

 

(άουτς!) Οι Μούσες μαζί σου, φίλε Dain!

-Ορφέας

Link to comment
Share on other sites

Αγαπητέ Dain η δουλειά σου είναι εκπληκτική. Το γεγονός ότι έχεις σχεδιάσει 1300 χαρακτήρες μου προκαλεί απλά δέος. Ωραίοι οι 4 χαρακτήρες σου! Πότε σκοπεύεις να εχμ.. κάνεις Photomanipulation τους υπόλοιπους 1296;

Link to comment
Share on other sites

Dain, τα λόγια είναι περιττά, φίλε μου. Τα manips είναι κυριολεκτικά φοβερά και ακόμη με εντυπωσίασε το ότι πίσω από κάθε χαρακτήρα είναι μία ολόκληρη ιστορία. Επίσης μου αρέσουν πολύ τα ονόματα (πχ Φαινώ), δίνουν ένα ιδιαίτερο άρωμα. Κάνε και μια νεράιδα που να τη λένε... Λινδεσφάρνη :p

Link to comment
Share on other sites

Dain είσαι μέγας φωτομανιπιουλάτωρ! Τι άλλο να πώ; Περισσότερο μου άρεσε ο κύριος AI-Avatar, και η μεγάλη λευκή μητέρα που είναι και λίγο τρομάκτικ :o

 

Γι'αυτό και το ΑΙ σημαίνει Artificial Intelligence, και συγχρόνως είναι το όνομα ενός πανάρχαιου προφήτη-συγγραφέα ε.φ. του οποίου τη μορφή διάλεξε για τον εαυτό του ο ΑΙ-Αβαταρ.

 

Damnit! Χαχα! Εξαίσιον :sorcerer:

 

ΥΓ: Και γράψε και τίποτα μυθαστρένιο και πόσταρε, μη μας πορώνεις μόνο πετώντας με πονηρό τρόπο διάφορες πληροφορίες για να μας εξάπτεις το ενδιαφέρον! Άι!

Link to comment
Share on other sites

Έχω ξαναδεί τις δουλειές σου αυτές. Τις τρεις πρώτες μου τις έχεις δείξει εσύ, και την τελευταία την είδα στο photobucket σου.

Ξέρω πως είναι από τις πρώτες δουλειές σου και είναι πολύ εντυπωσιακές ειδικά για πρώτες δουλειές!

Συνέχισε έτσι, εγω συνεχίζω να σε παροτρύνω.

Σαν concept μου αρέσει ο AI. Πολύ. Είναι έξυπνη εικόνα.

Απο άποψη καθαρά οπτική προτιμώ την Μύριαμ. Νομίζω στο έχω ξαναπεί.

:)

Link to comment
Share on other sites

Ώρε Διονύση, τρομερές οι φωτομανιπιουλέισιονς!

 

Ηφαίστεια η Λυχνοφόρος: Η αγαπημένη μου απο τις τέσσερις. Ιδίως τα μαλλιά... Ολοζώντανα. Σχεδόν μπορώ να τα δώ να σιγοκαίνε...

 

Ενα πράγμα που μου χτυπάει άσχημα όμως, είναι τα μάτια της. Μου φαίνονται λίγο παράταιρα με την υπόλοιπη εικόνα.

 

Μίριαμ της Ωκεάνα: Και αυτή πολύ όμορφη. Δεν έχω τίποτα να της ψέξω. Fabulous!

 

Η Μεγάλη Λευκή Μητέρα: Αυτή δεν μου πολυάρεσε, για δύο λόγους κυρίως: Ενω το σώμα και το background είναι ωραία, το κεφάλι δεν κολλάει. Φαίνεται να είναι δυσδιάστατο, και δεν μου δίνει την εντύπωση οτι είναι μέρος της εικόνας -- σαν κάποιος να το κόλλησε απλά.

 

AI-Avatar: Πιο πολύ μου άρεσε ο χαρακτήρας, παρα η εικόνα! (χωρίς να σημαίνει οτι δεν είναι καλοφτιαγμένη). Ένα σημείο της που μου χτύπησε λίγο άσχημα ήταν ο συνδιασμός του κεφαλιού με τα αντικείμενα μέσα του. Θα μπορούσαν να ήταν πιο... blended, ωστε να είναι πιο αληθοφανές και φυσικό.

 

Ταύτα. Αναμένουμε και άλλα Μυθαστριακά έργα σου!

Link to comment
Share on other sites

Μμμμ...πολύ ωραίες. Όπως κατάλαβες, θέλουμε κι άλλες πληροφορίες κι άλλες εικόνες. Οι 2.000 χαρακτήρες είναι πραγματικά απίθανος αριθμός. Φαντάζομαι έχεις δουλέψει πολύ πάνω στο θέμα.

Είναι τρομερή δουλειά πάντως για αρχάριο, Εγώ ούτε που θα μπορούσα να φανταστώ να κάνω κάτι παρόμοιο.

Πόσταρε και καμιά ιστορία ή έστω κάποιο εκτενέστερο προφίλ για τους χαρακτήρες από τη Μυθαστρία!...

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστώ για τα σχόλια παιδιά. Μου δίνετε θάρρος. :)

 

Nihilio said:

Πολύ καλά τα πορτρέτα. Να δούμε όμως και γραπτά κάποια στιγμή.

 

Θα τα δείτε σιγά-σιγά. Αλλά μ'αρέσει εξ ίσου η ζωγραφική με το γράψιμο.

 

Orpheus said:

εκτός αν είναι επίτειδες, θα μπορούσε το κεφάλι της μητέρας να δένει καλύτερα με το φόντο, όπως στα άλλα;)

 

Δεν είναι επίτηδες, αν και το όλο εφφέ εντείνεται από το χέρια της που "τονίζουν" το κεφάλι. Απλά δεν ήξερα πως να το κάνω πιο blended. :p

 

Pooka said:

Επίσης μου αρέσουν πολύ τα ονόματα (πχ Φαινώ), δίνουν ένα ιδιαίτερο άρωμα. Κάνε και μια νεράιδα που να τη λένε... Λινδεσφάρνη

 

Πράγματι δίνω μεγάλη σημασία στα ονόματα. Νεράιδα Λινδεσφάρνη, ε? Χμμμμ, για να σκεφτώ. ;)

 

Meldokios είπε:

Damnit! Χαχα! Εξαίσιον      ΥΓ: Και γράψε και τίποτα μυθαστρένιο και πόσταρε, μη μας πορώνεις μόνο πετώντας με πονηρό τρόπο διάφορες πληροφορίες για να μας εξάπτεις το ενδιαφέρον! Άι!

 

Eίναι τρεις ιστορίες που προσπαθώ να τελειώσω εδώ και κάτι βδομάδες. Μου είναι κάπως δύσκολο να γράφω ολοκληρωμένες ιστορίες. Παρ'όλο που ένα σχέδιο είναι πολύ πιο χρονοβόρο να τελειώσει από τη στιγμή του μολυβιού ως το τελευταίο click με το ποντίκι στο χρωμάτισμα, το γράψιμο με κουράζει περισσότερο. Θέμα συνήθειας, υποθέτω. Αν εγώ είμαι πονηρός, τότε εσύ είσαι πανέξυπνος. Ξέρεις για ποιο πράγμα μιλάω, ε?

 

Nienna said:

Ξέρω πως είναι από τις πρώτες δουλειές σου και είναι πολύ εντυπωσιακές ειδικά για πρώτες δουλειές!  Συνέχισε έτσι, εγω συνεχίζω να σε παροτρύνω.

 

Το ξέρω και σε ευχαριστώ. Μάλιστα πρωτού ανεβάσω τα σχέδιά μου εδώ έκανα μερικές διορθώσεις σύμφωνα με τις συμβουλές που μου έδωσες και οι οποίες ήταν πολύτιμες. Ειδικά για τα μαλλιά και τις σκιές στη Μίριαμ.

 

Rikochet said:

Mεγάλη Λευκή Μητέρα: Αυτή δεν μου πολυάρεσε, για δύο λόγους κυρίως: Ενω το σώμα και το background είναι ωραία, το κεφάλι δεν κολλάει. Φαίνεται να είναι δυσδιάστατο,

 

Δες την απάντησή μου πιο πάνω στο Ορφέα. Σε σχέση με την Ηφαίστεια, δεν είμαι σίγουρος πως κατανοώ τι εννοείς παράταιρα τα μάτια της. Το ότι δεν έχουν ίριδες είναι επίτηδες. Είναι το "εφφέ" της, ας πούμε. :blink:

 

Throgos και Comatose: Όντως έχω ασχοληθεί πολύ εδώ και κάμποσες δεκαετίες. Βέβαια καμμία σχέση δεν είχαν τα πρώτα σχέδια και concepts με το πως έχει εξεληχθεί το σύμπαν αυτό τώρα. Σιγά-σιγά θα κάνω και άλλα. Σκοπεύω, αν βρω το χρόνο και το κουράγιο, να κάνω ένα τεράστιο Photomanip με αρκετούς χαρακτήρες και τον "Κεντρικό Κόμβο" που ανέφερα πιο πάνω. Αφού πρώρα τελειώσω τις ιστορίες που γράφω.

Link to comment
Share on other sites

Ωχ και εμένα μου άρεσαν πολύ πολύ! Ειδικότερα μου άρεσε πιο πολύ απο όλα η ηφαίστεια γιατί έχω μια κάποια αδυναμία στην φωτία, στο κόκκινο κτλ

Και φαίνεται πως έχεις δουλέψει πολύ, όταν μου είπες πως έκανες τρεις ώρες για την καθεμιά εντυπωσιάστηκα! Δεν χρείαζεται να σου πω πως πρέπει οπωσδήποτε να συνεχίσεις να φτιάχνεις και άλλους χαρακτήρες του κόσμου σου!

Θυμήθηκα μάλιστα όσο τις κοιτούσα και εκείνο το απίστευτο κομμάτι σου με την φαινώ σε μια άσκηση του εργαστηριού... :cool2: κλαπ κλαπ :lol:

Link to comment
Share on other sites

ΘΕΛΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΩΡΑ.

Αλλιώς θα κόψουμε το κεφάλι του Dain και θα το σκανάρουμε σαν τον "τελευταίο χαρακτήρα του έπους Μυθαστρία".

Με φόντο ένα ηφαίστειο και κάτι δεντράκια.

Link to comment
Share on other sites

  • 8 months later...

(Μμμμ... η Μίριαμ είναι Κυρία των Προραφαηλιτών; :p )

Εμένα το τετραψήφιο νούμερο δε μου εμπνέει δέος: απλώς δεν μπορώ να το συλλάβω! Κι άλλη Μυθαστρία! Θέλουμε ΟΛΗ τη Μυθαστρία!!! :p

 

Κeep everything up! Everything/Alles/Tous/Tutti/Omnia/O-Λ-Α!

 

:D

 

Οι Μούσες μαζί σου,

-Ορφέας

 

Υ.Γ.: Συσσωρευμένη ενέργεια, συγγνώμη, αν είναι τόσο κακό, μαζέψτε με για Σπαμ! :blush:

Edited by Orpheus
Link to comment
Share on other sites

Δεν τα είχα δει έως τώρα! Είναι πραγματικά αξιόλογες δουλειές! Οι δύο πρώτες είναι απλά εξαιρετικές! Έχεις καιρό να ανεβάσεις συνέχεια απ' ότι βλέπω! Αναμένω στο ακουστικό μου! Keep walking, Dain!

Link to comment
Share on other sites

Είναι πολύ όμορφο μαζί με τον κόσμο σου να σχεδιάζεις και τις εικόνες του. Είναι και τα τέσσερα πολύ όμορφα και από τι βλέπω (από τα ονόματα) αρχικά ήταν στα ελληνικα το όλο κόνσεπτ. Μαρέσουν ακόμη περισσότερο γιαυτό.

 

Θα ήθελα κι εγώ να δω κι αλλα όταν θα θες να τα δείξεις.

Link to comment
Share on other sites

Eυχαριστώ παιδιά. :) Νίενορ, τι εννοείς οτι το concept ήταν στα Ελληνικά? :mellow: Kάποια ακόμα "'έργα" μου έχω ανεβάσει στη Gallery, αν και όχι Photomanipulations.

Επίσης συνδέονται με την ιστορία Moonlight on Verdant God Isle, της οποίας τα πρώτα κεφάλαια ανέβασα χτες στη βιβλιοθήκη.

Ορφέα, όταν πρωτοσχεδιάσα τη Μίριαμ το 1982 ήταν κάτι σαν ιέρεια ή new age καλόγρια αν θες, και από κει εξελίχθηκε σε ένα σημαντικό και περίπλοκο χαρακτήρα, της οποίας την ιστορία γνωρίζω και συνεχίζω να δημιουργώ μέσα στο νου μου. Αυτή και η Ηφαίστεια είναι οι μούσες μου, ούτως ειπείν, και μια που οι Προραφαελίτες λάτρευαν την ιδέα της "μούσας", υποθέτω πως έχεις δίκιο, κατά κάποιο τρόπο. :p

 

Tα περισσότερα σχέδια μου είναι σε άλμπουμ και τετράδια και δεν έχουν σκαναριστεί ακόμα. Πάντως θα ανεβάσω κι άλλα στη Gallery σύντομα.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Έχω ήδη γράψει κάτι, Χάρε. :)

Εδώ παρακάτω είναι το λίνκιον για το Ευρετήριο Ιστοριών που έκανε ο Nihilio, (με πολύ κόπο) όταν χωρίσαμε τις βιβλιοθήκες.

Αν πας στο όνομά μου θα δεις τις ιστορίες που έχω ποστάρει στο φόρουμ, όπως και όλων των υπολοίπων συμφορουμιτών (εξαίρεση είναι μόνο οι ιστορίες από τα write-offs και οι ασκήσεις στο Εργαστήρι).

 

Οι ιστορίες που σχετίζονται με τη Μυθαστρία είναι οι παρακάτω:

Moonlight On Verdant God Isle (ατελείωτη ακόμα)

This Is GNN 1 και 2

Τέλος, Μπάαλορ:Οι Τελευταίες Στιγμές ενός Αυτοκράτορα.

 

Kαι για το nanowrimo που τελειώνει την επόμενη βδομάδα ήδη γράφω μια Mythastrian novella. ;)

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

τα χω δει, και αυτα στη gallery, αλλα τώρα πρόσεξα πως δεν έχω γράψει ούτε ένα σχόλιο :bag:

Όντως εχει γίνει καταπληκτική δουλειά, και αν το εκδοσεις ποτε καλό θα ειναι να μπουν οσο περισσότερες γίνεται.

βασικά, απ όλες όσες έχω δει, μόνο αυτή με το χορο της Μυριαμ με ψιλοχαλάει (στη gallery, που δε φαινεται ουτε μια σκια, και ουτε μια τσάκιση στη φούστα της). οι υπόλοιπες είναι απλά υπέροχες.

Eχεις πάρει αρκετα στα σοβαρα τον κόσμο σου κι αυτό είναι πολύ όμορφο...

Link to comment
Share on other sites

Apo kairo tis eixa parathrhsei k h8ela na kanw kapoies parathrhseis :rolleyes:

 

1) Giati einai se ellhnika ta onomata? Einai xaza edelws :p. Opoios mperdepse ta mi8ologika-like onomata me thn fantasy kata megalo pososto apetixe.

 

2) ta efe girw apo ta proswpa einai ekplhktika. Mou arsoun para poli. Den mporw na pw to idio gia ta idia proswpa, miazoun k den exoun zwh, san na vlepw mia fatsa me kragion panw katw :p

 

3) Eidika h fatsa tou tipou me ta granazia mou 8imizei edelws ton Kane apo to Amerikaniko Wrestling!!!!

 

Kata ta alla, den exw ka8olou dokimasei na ftiaksw otidhpote se photoshop, opote i better keep my mouth shut mias k den eimai kaliteros apo kanena edw mesa :whistling:

Edited by VGeo
Link to comment
Share on other sites

Brave, thanks για το σχόλιο. Στη Γκάλλερυ η Μίριαμ (με τη σχολή του χορού) είναι μόνο, όπως είχα γράψει νομίζω, δε θυμάμαι τώρα, ένα skin για το Sims, οπότε σαν χαμηλής ποιότητας 3d μοντέλο δεν έδινε τη δυνατότητα για περισσότερες λεπτομέρειες. Η εικόνα είναι μόνο μια μεγέθυνση. :p

 

VGeo, καλώς ήρθες στο φορούμιον και επίσης ευχαριστώ για το σχόλιο.

(Μια παράκληση μόνο. Γράφε στα Ελληνικά και όχι Greeklish).

Πάντα χαίρομαι και όταν άλλοι ζωγράφοι έρχονται εδώ. Θα γράψω κάποιο σχόλιο και για τα δικά σου σκίτσα σήμερα.

Για να απαντήσω όμως στο σχόλιο σου.

 

1. Αν και τείνω να γράφω κάποια ονόματα στα Αγγλικά ή στα Λατινικά, εφ'όσον γράφω και ιστορίες θέλω οι χαρακτήρες μου να έχουν Ελληνικά ονόματα, όσο το δυνατόν. Δεν είμαι σίγουρος αν βρίσκεις "χαζα" αυτά καθαυτά τα ονόματα ή την Ελληνική τους μετάφραση. Πάντως δε μου φαίνεται ποιο "χαζό" ας πούμε το Μίριαμ της Ωκεάνα, από το Miriam of Oceana. :p Ίσως είναι επειδή δεν έχουμε συνηθίσει να ακούμε φάντασυ ονόματα στα Ελληνικά, δεν ξέρω.

 

2. Πιθανόν να έχεις δίκιο. Και γω είμαι καινούργιος στο photomanipulation με το Photoshop. Προσπαθώ ακόμα. Μάλιστα λέω να κάτσω να κάνω ένα "εξώφυλλο" για το Μυθαστριακό βιβλίο που έγραψα για το nanowrimo.

 

3. Aν και δεν ξέρω τον Kane η εικόνα στην οποία βασίστηκε ο τύπος με τα γρανάζια είναι είναι μία του συγγραφέα Ισαακ Ασίμωφ.

 

Όλοι μαθαίνουμε οπότε μην προβληματίζεσαι. Οι κριτικές βοηθάνε πάντα. :)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

23 Mαΐου 2975, Aθηναϊκός Αρκοναός, Υπεράττικα. Ώρα: 10:15 μ.μ.

 

 

Η Dame Μίριαμ της Ωκεάνα, πρέσβειρα της Ωκεάνα στη Γη, και ο αξιότιμος κύριος Τζον Κάδμος εισέρχονται στον Αρκοναό, καλεσμένοι στη στέψη της Ηγεμόνος Βία 1ης της Σολαριανής Ομοσπονδίας.

 

 

post-59-1189032149_thumb.jpg

 

Πού συμβαίνουν όλα αυτά και τι δουλειά έχει η Μυθαστρία εκεί? Σε μια σκηνή στο Τζον Κάδμος 2 που γράφω (ήδη Ο Τζον έχει συναντήσει τη Μίριαμ σε σαμανικό ταξίδι στο μέλλον), την οποία θα ποστάρω σύντομα, και ολόκληρη η ιστορία σε κάποιο άλλο τόμο όταν γραφτεί.

 

Ελπίζω να σας αρέσει και κάντε κανα σχόλιο γιατί μου έφυγε ο πάτος. Πρέπει να βγήκε καλούτσικη η εικόνα πάντως. ;)

Edited by Dain
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

You agree to the Terms of Use, Privacy Policy and Guidelines. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue..