lizbeth_covenant Posted November 30, 2011 Share Posted November 30, 2011 Τέλειιιοοοο!!!! Συγχαρητήρια και πολλές επιτυχίες!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eugenia Rose Posted November 30, 2011 Share Posted November 30, 2011 Συγχαρητήρια Παρατηρητή! Καλές πωλήσεις εύχομαι. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sonya Posted November 30, 2011 Share Posted November 30, 2011 Άντε, άντε! Γιατί έχουν να γίνουν και αποστολές στο εξωτερικό, να μας έρθει πριν τις γιορτές! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
northerain Posted November 30, 2011 Share Posted November 30, 2011 Congratz ρε μάγκα να 'ούμε. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mman Posted December 1, 2011 Share Posted December 1, 2011 Κάλλιο αργά παρά ποτέ. Συγχαρητήρια και καλοτάξιδο! Πού το βρίσκουμε; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μάρβιν ΑΑΠ Posted December 1, 2011 Share Posted December 1, 2011 Συγχαρητήρια! Χίλια να γίνουν Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DimitrisX Posted December 1, 2011 Share Posted December 1, 2011 Καλοτάξιδο, παίδες !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big Fat Pig Posted December 2, 2011 Share Posted December 2, 2011 Να ένα ωραίο δώρο για τις γιορτές. Συγχαρηρήρια! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solonor Posted December 7, 2011 Share Posted December 7, 2011 Μπράβο! Άντε, καλές πωλήσεις! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
heiron Posted December 7, 2011 Share Posted December 7, 2011 Aντε,επιτελους.Καλες πωλησεις κτλ κτλ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KELAINO Posted December 7, 2011 Share Posted December 7, 2011 Εμείς οι Ευρωπαίοι, πώς το προμηθευόμαστε; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naroualis Posted December 7, 2011 Share Posted December 7, 2011 Δίνετε σε μένα μια διεύθυνση και φτάνει τρεις μέρες μετά την έκδοσή του... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παρατηρητής Posted December 16, 2011 Author Share Posted December 16, 2011 Χαίρετε! Με χαρά σας ανακοινώνω πως το Τραγούδι του Χρόνου από σήμερα κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία. Για όσους επιθυμούν να ακολουθήσουν το Λουκά και τη Φωτεινή στο μαγικό ταξίδι τους στη Νοέλα, οι πύλες είναι ανοιχτές! Καλή αντάμωση φίλοι σουφουφήτες! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sonya Posted December 16, 2011 Share Posted December 16, 2011 At long last, a most deservedly happy ending! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DimitrisX Posted December 16, 2011 Share Posted December 16, 2011 Συγχαρητήρια και μπράβο για πολλοστή φορά! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted December 16, 2011 Share Posted December 16, 2011 Χαίρετε! Με χαρά σας ανακοινώνω πως το Τραγούδι του Χρόνου από σήμερα κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία. Για όσους επιθυμούν να ακολουθήσουν το Λουκά και τη Φωτεινή στο μαγικό ταξίδι τους στη Νοέλα, οι πύλες είναι ανοιχτές! Καλή αντάμωση φίλοι σουφουφήτες! Μπράβο φίλε μου! Να μας το περιγράψεις όταν στο φέρουν και στο δικό σας μαγαζί. Θα το τακτοποιήσεις ο ίδιος; Πιο άμεσο promotion από υπάλληλο βιβλιοπωλείου δεν θα είχε την ίδια τύχη πουθενά αλλού! (Το φαντάζομαι καθόλου σωστά;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παρατηρητής Posted December 16, 2011 Author Share Posted December 16, 2011 Χαίρετε! Με χαρά σας ανακοινώνω πως το Τραγούδι του Χρόνου από σήμερα κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία. Για όσους επιθυμούν να ακολουθήσουν το Λουκά και τη Φωτεινή στο μαγικό ταξίδι τους στη Νοέλα, οι πύλες είναι ανοιχτές! Καλή αντάμωση φίλοι σουφουφήτες! Μπράβο φίλε μου! Να μας το περιγράψεις όταν στο φέρουν και στο δικό σας μαγαζί. Θα το τακτοποιήσεις ο ίδιος; Πιο άμεσο promotion από υπάλληλο βιβλιοπωλείου δεν θα είχε την ίδια τύχη πουθενά αλλού! (Το φαντάζομαι καθόλου σωστά;) Βρίσκεται ήδη στο Metropolis και μια συνάδελφος με ενημέρωσε πως το έχουν τοποθετήσει στη βιτρίνα! Βλέπεις, από όλες αυτές τις μέρες που θα δουλέψουμε σερί ως τα Χριστούγεννα, σήμερα βρέθηκα να έχω ρεπό...! Ε λοιπόν πρώτη φορά θέλω τόσο πολύ να πάω στο μαγαζί να δουλέψω, χεχε! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted December 16, 2011 Share Posted December 16, 2011 Χαίρετε! Με χαρά σας ανακοινώνω πως το Τραγούδι του Χρόνου από σήμερα κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία. Για όσους επιθυμούν να ακολουθήσουν το Λουκά και τη Φωτεινή στο μαγικό ταξίδι τους στη Νοέλα, οι πύλες είναι ανοιχτές! Καλή αντάμωση φίλοι σουφουφήτες! Μπράβο φίλε μου! Να μας το περιγράψεις όταν στο φέρουν και στο δικό σας μαγαζί. Θα το τακτοποιήσεις ο ίδιος; Πιο άμεσο promotion από υπάλληλο βιβλιοπωλείου δεν θα είχε την ίδια τύχη πουθενά αλλού! (Το φαντάζομαι καθόλου σωστά;) Βρίσκεται ήδη στο Metropolis και μια συνάδελφος με ενημέρωσε πως το έχουν τοποθετήσει στη βιτρίνα! Βλέπεις, από όλες αυτές τις μέρες που θα δουλέψουμε σερί ως τα Χριστούγεννα, σήμερα βρέθηκα να έχω ρεπό...! Ε λοιπόν πρώτη φορά θέλω τόσο πολύ να πάω στο μαγαζί να δουλέψω, χεχε! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
David1778 Posted December 16, 2011 Share Posted December 16, 2011 Συγχαρητήρια Γιώργο! Η υπομονή τελικά ανταμείβεται. Καλοτάξιδο και χιλιοπώλητο! Και όταν κάποιος πελάτης ζητήσει καμιά συμβουλή για βιβλίο, ξέρεις εσύ ποιό θα προτείνεις! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παρατηρητής Posted December 16, 2011 Author Share Posted December 16, 2011 Και όταν κάποιος πελάτης ζητήσει καμιά συμβουλή για βιβλίο, ξέρεις εσύ ποιό θα προτείνεις! Φυσικά! Τι καλύτερο από "Τα Χριστούγεννα του Μάικ του Φασολάκη" της Μαρί Κυριακού, χαχα! Ευχαριστώ για τις ευχές φίλε μου! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naroualis Posted December 16, 2011 Share Posted December 16, 2011 Ααααχ! Ξεγεννήσαμε βρε παιδί! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nienor Posted December 16, 2011 Share Posted December 16, 2011 Συγχαρητήρια ρεεεε. Άντε επιτέλους Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cassandra Gotha Posted December 16, 2011 Share Posted December 16, 2011 Τέτοια να βλέπω να χαίρομαι! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadend Posted December 16, 2011 Share Posted December 16, 2011 Επιτέλους ανηπομονώ να το πιάσω στα χέρια μου Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lady Nina Posted December 16, 2011 Share Posted December 16, 2011 Έχω δεν έχω γίνει περδίκι, Δευτέρα πρωί στήνομαι έξω από Πρωτοπορία Πάτρας και το τσιμπάω!!! Καλοτάξιδο κι από εδώ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts