Drake Ramore Posted August 15, 2010 Share Posted August 15, 2010 Κυριε διαχειριστά, στο πάνελ της διαχείρισης υπάρχει η δυνατότητα να οριστεί ο αριθμός των παραθέσεων απ' όσο γνωρίζω. Μια παράθεση ή εστω και δύο, είναι αρκετές. Θα εξαλείψει "το φαινόμενο της μπαμπούσκας". Υ.Γ Είναι όντως ενοχλητικές 5-6 παραθέσεις στην σειρά. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Διγέλαδος Posted August 15, 2010 Share Posted August 15, 2010 ε ναι, αλλά με όλο τον πανικό, δεν μ' άφησε ο σκηνοθέτης να το απολαύσω. Ενώ επειδή το μάτριξ είχε λιγότερες σκηνές τέτοιες όπως και είπες είχα περισσότερο χρόνο να το αφομοιώσω και να το απολαύσω. Ρε μπας, και γέρασα; καλά μη βαράτε, σβήνω τώρα.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
magosoz Posted August 18, 2010 Share Posted August 18, 2010 Παιδιά εγώ το είδα τo Inception στην Αγγλία! Καλά, η ταινία δεν παίζεται! Ο Nolan είναι φοβερός σκηνοθέτης και οι ηθοποιοί τα σπάνε! Έχει φοβερή δράση και έξυπνο σενάριο.Όταν έρθει εδώ την ξαναβλέπω άνετα;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinMacXanthi Posted August 18, 2010 Share Posted August 18, 2010 Non-Euclidian Architecture and Oniric Manipulations: it had to be covered... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihilio Posted August 18, 2010 Share Posted August 18, 2010 Non-Euclidian Architecture and Oniric Manipulations: it had to be covered... Ώρες ώρες το unspeakable vault ξεπερνάει τον εαυτό του. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanley Posted August 18, 2010 Author Share Posted August 18, 2010 Αυτό είναι σπόιλερ?!:Ρ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinMacXanthi Posted August 18, 2010 Share Posted August 18, 2010 Καλά θα 'ταν Όχι απλά παραλληλίζει τη σχέση των ονείρων του Inception με τους ονειρόκοσμους του Λάβκραφτ. Ο οποίος Νόλαν έχει δηλώσει θαυμαστής του HPL και των themes του. Μετά από την ταινία, κάτι φαίνεται όντως. (θα κοιτάξω να βρω την συνέντευξη στο Empire) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
heiron Posted August 18, 2010 Share Posted August 18, 2010 Ο οποίος Νόλαν έχει δηλώσει θαυμαστής του HPL και των themes του Αντε μωρε,σιγα μην θαυμαζει τη δευτεραντζα τον ασημαντο Λαβκραφτακη... Πολυ καλη φαινεται,μου αρεσαν κι ολες οι ταινιες που τις μοιαζουν και οι ταινιες του Νολαν μου αρεσουν...και οι ταινιες ΕΦ δεν με χαλανε βασικα. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanley Posted August 18, 2010 Author Share Posted August 18, 2010 Πλάκα πλάκα,σε ταινία θα λέει πολύ περισσότερο ο Λάβκραφτ!! Δείτε κι αυτό να (κωλο)χαρείτε! http://www.deadline.com/2010/07/guillermo-del-toro-and-james-cameron-ready-to-climb-at-the-mountains-of-madness-together-at-universal/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihilio Posted August 18, 2010 Share Posted August 18, 2010 Καλά θα 'ταν Όχι απλά παραλληλίζει τη σχέση των ονείρων του Inception με τους ονειρόκοσμους του Λάβκραφτ. Ο οποίος Νόλαν έχει δηλώσει θαυμαστής του HPL και των themes του. Μετά από την ταινία, κάτι φαίνεται όντως. (θα κοιτάξω να βρω την συνέντευξη στο Empire) To αστείο είναι ότι τώρα πιάνω τον παραλληλισμό, ούτε που είχα σκεφτεί "Αυτό είναι Λάβκραφτ" όταν έβλεπα την ταινία (κάτι που πχ μου είχε συμβεί στο "Στόμα της Τρέλας" ή στο "Λαβύρινθο του Πάνα". Πάντως η φάση με την πόλη που διπλώνει είναι απλά μεγαλειώδης. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanley Posted August 23, 2010 Author Share Posted August 23, 2010 Αυτά που διαβάζω για την ταινία δεν έχουν προηγούμενο....Δεν μπορώ να περιμένω μέχρι αύριο!!!!!!!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tattoman Posted August 23, 2010 Share Posted August 23, 2010 έχω κλήσει εισιτήρεια για αύριο, με την κοπέλα μου. Ελπίζω να μην κοιμηθεί πάνω από τα ποκ-κορν Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wordsmith Posted August 23, 2010 Share Posted August 23, 2010 έχω κλήσει εισιτήρεια για αύριο, με την κοπέλα μου. Ελπίζω να μην κοιμηθεί πάνω από τα ποκ-κορν Μια ένδειξη ίσως να είναι το πώς αντέδρασε στο Matrix. Εκεί κοιμήθηκε; Εγώ θα το δω μάλλον την επόμενη βδομάδα, να μη γίνεται και χαμός από τον κόσμο, γιατί, απ' ό,τι βλέπω εδώ, ουρές θα γίνονται... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sileon Posted August 23, 2010 Share Posted August 23, 2010 Το έργο είναι πάρα μα πάρα πολύ καλό. Κι όσο περνάει ο καιρός κι ωριμάζει μέσα μου, και το κάνω τούμπες, το αναποδογυρίζω και το επεξεργάζομαι στο κεφάλι μου, μου αρέσει όλο και περισσότερο. Είναι στην μεγάλη τριάδα των καλύτερων έργων που είδα φέτος. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tattoman Posted August 24, 2010 Share Posted August 24, 2010 έχω κλήσει εισιτήρεια για αύριο, με την κοπέλα μου. Ελπίζω να μην κοιμηθεί πάνω από τα ποκ-κορν Μια ένδειξη ίσως να είναι το πώς αντέδρασε στο Matrix. Εκεί κοιμήθηκε; Εγώ θα το δω μάλλον την επόμενη βδομάδα, να μη γίνεται και χαμός από τον κόσμο, γιατί, απ' ό,τι βλέπω εδώ, ουρές θα γίνονται... κοίτα, εγώ την βλέπω για πιο ποιοτική ταινία από το μάτριχ. Λίγο οι ηθοποιοί λίγο το σενάριο. Θα δούμε μωρέ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AftPeakTank Posted August 24, 2010 Share Posted August 24, 2010 έχω κλήσει εισιτήρεια για αύριο, με την κοπέλα μου. Ελπίζω να μην κοιμηθεί πάνω από τα ποκ-κορν Μια ένδειξη ίσως να είναι το πώς αντέδρασε στο Matrix. Εκεί κοιμήθηκε; Εγώ θα το δω μάλλον την επόμενη βδομάδα, να μη γίνεται και χαμός από τον κόσμο, γιατί, απ' ό,τι βλέπω εδώ, ουρές θα γίνονται... κοίτα, εγώ την βλέπω για πιο ποιοτική ταινία από το μάτριχ. Λίγο οι ηθοποιοί λίγο το σενάριο. Θα δούμε μωρέ. Θα μας τρελανς τελεις;;;;; Το μάτριξ έχεις την παραμικρή ιδέα πόσο προσεγμένη και ταινία ήταν; Σαφώς το 2ο μέρος δεν ήταν τόσο ποιοτικό όσο το 3ο και το φυσικά το 1ο αλλά δεν νομίζω ότι αυτό χαλάει το σύνολο τόσο πολύ που να σε κάνει να αναφέρεσαι στη γενικότητα! Περιμένω πως θα είναι πολύ καλό, αλλά όχι και να τα ισοπεδώνουμε όλα! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted August 24, 2010 Share Posted August 24, 2010 Σήμερα ξεκινάει το πρόγραμμα του ο μοναδικός χειμερινός κινηματογράφος της Χαλκίδας, το Μάγια της ODEON, με το Inception φυσικά. Χαλκίδα αυτή, με Χαλκιδαίους, δεν περιμένω να γίνεται σκοτωμός, Τρίτη μέρα. Θα ρισκάρω να πάω να δω το έργο πρώτη μέρα, πρώτη προβολή, και λέω "ρισκάρω" γιατί συνήθως στην πρώτη προβολή είναι που ο μηχανικός προβολής ξεκινάει να μαθαίνει την κόπια του, κάνοντας κάποια λαθάκια φωτισμού, σωστού κάδρου, εστίασης φακού κλπ, συν όποια κουσούρια μπορεί να έχει η ίδια η κόπια, σκαλώματα και τέτοια. Μετά, στις υπόλοιπες μέρες έχει στρώσει το πράγμα. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinMacXanthi Posted August 24, 2010 Share Posted August 24, 2010 Θα μας τρελανς τελεις;;;;; Το μάτριξ έχεις την παραμικρή ιδέα πόσο προσεγμένη και ταινία ήταν; Σαφώς το 2ο μέρος δεν ήταν τόσο ποιοτικό όσο το 3ο και το φυσικά το 1ο αλλά δεν νομίζω ότι αυτό χαλάει το σύνολο τόσο πολύ που να σε κάνει να αναφέρεσαι στη γενικότητα! Περιμένω πως θα είναι πολύ καλό, αλλά όχι και να τα ισοπεδώνουμε όλα! 2ο; 3ο; Το Matrix ήταν ένα, έτσι δεν είναι; (προσέξτε τι θα απαντήσετε.) Υπάρχουν πολλοί πάντως που τα συγκρίνουν, βρέθηκα σε μια συζήτηση με ένα μάτσο μεταπτυχιακούς film studies (2 από τους 3 συγκάτοικους μου είναι στο εν λόγω πρόγραμμα και πήγα μαζί τους). Απόφαση δεν βγήκε, πράγμα που κατ'εμέ τιμάει και τις 2 ταινίες. Μην ξεχνάμε πάντως πως οι ταινίες απέχουν 10 χρόνια μεταξύ τους, και αν και αγγίζουν το ίδιο theme (είναι πραγματική η... πραγματικότητα; ) δεν μοιάζουν και τόσο. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AftPeakTank Posted August 24, 2010 Share Posted August 24, 2010 Θα μας τρελανς τελεις;;;;; Το μάτριξ έχεις την παραμικρή ιδέα πόσο προσεγμένη και ταινία ήταν; Σαφώς το 2ο μέρος δεν ήταν τόσο ποιοτικό όσο το 3ο και το φυσικά το 1ο αλλά δεν νομίζω ότι αυτό χαλάει το σύνολο τόσο πολύ που να σε κάνει να αναφέρεσαι στη γενικότητα! Περιμένω πως θα είναι πολύ καλό, αλλά όχι και να τα ισοπεδώνουμε όλα! 2ο; 3ο; Το Matrix ήταν ένα, έτσι δεν είναι; (προσέξτε τι θα απαντήσετε.) Υπάρχουν πολλοί πάντως που τα συγκρίνουν, βρέθηκα σε μια συζήτηση με ένα μάτσο μεταπτυχιακούς film studies (2 από τους 3 συγκάτοικους μου είναι στο εν λόγω πρόγραμμα και πήγα μαζί τους). Απόφαση δεν βγήκε, πράγμα που κατ'εμέ τιμάει και τις 2 ταινίες. Μην ξεχνάμε πάντως πως οι ταινίες απέχουν 10 χρόνια μεταξύ τους, και αν και αγγίζουν το ίδιο theme (είναι πραγματική η... πραγματικότητα; ) δεν μοιάζουν και τόσο. Thats my boy... μα φυσικά ήταν μία, και για να ακριβολογήσω, έπρεπε να μην την κόψουν σε 3 κομμάτια γιατί με αυτόν τον τρόπο το 2ο που είχε και τις περισσότερες σκηνές μάχης, χάθηκε. Όποιον και να ρωτήσεις, σχεδόν δεν θυμάται τι γίνεται. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinMacXanthi Posted August 24, 2010 Share Posted August 24, 2010 Δεν μ'έπιασες μάλλον Αφτ (δεν θα σ'αρέσει το υπόλοιπο, brace yourself) Το Ματριξ (το original) αξίζει να μνημονεύεται με κάθε scifi hotshot ταινία που βγαίνει για πάντα, από δω και μπρός. Τα άλλα 2 βδελυρά afterbirths, που τα γύρισαν μετά την επιτυχία του original μόνο και μόνο για να βγάλουν λεφτά (βγάλανε, και μάλιστα με ουρά βροντόσαυρου) απαξιώ να τα έχω στη μνήμη μου. Αν δεν υπήρχε το 1ο, θα ήταν 2 καλούτσικες ταινίες action. Σε σύγκριση με το 1ο, το μόνο που αξίζουν είναι τα soundtracks τους. (άπειρες ώρες συγγραφής με τα instrumental του. Mona Lisa overdrive και δε συμμαζεύεται...) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AftPeakTank Posted August 24, 2010 Share Posted August 24, 2010 Δεν μ'έπιασες μάλλον Αφτ (δεν θα σ'αρέσει το υπόλοιπο, brace yourself) Το Ματριξ (το original) αξίζει να μνημονεύεται με κάθε scifi hotshot ταινία που βγαίνει για πάντα, από δω και μπρός. Τα άλλα 2 βδελυρά afterbirths, που τα γύρισαν μετά την επιτυχία του original μόνο και μόνο για να βγάλουν λεφτά (βγάλανε, και μάλιστα με ουρά βροντόσαυρου) απαξιώ να τα έχω στη μνήμη μου. Αν δεν υπήρχε το 1ο, θα ήταν 2 καλούτσικες ταινίες action. Σε σύγκριση με το 1ο, το μόνο που αξίζουν είναι τα soundtracks τους. (άπειρες ώρες συγγραφής με τα instrumental του. Mona Lisa overdrive και δε συμμαζεύεται...) Α ναι, και αυτό είναι μια άποψη αλλά νομίζω πως ήθελαν εξ'αρχής να κάνουν πάνω από μια ταινίες έτσι δεν είναι; Παρόλα αυτά η πρώτη θα μπορούσε να σταθεί και από μόνη της... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihilio Posted August 24, 2010 Share Posted August 24, 2010 Υπάρχουν πολλοί πάντως που τα συγκρίνουν, βρέθηκα σε μια συζήτηση με ένα μάτσο μεταπτυχιακούς film studies (2 από τους 3 συγκάτοικους μου είναι στο εν λόγω πρόγραμμα και πήγα μαζί τους). Απόφαση δεν βγήκε, πράγμα που κατ'εμέ τιμάει και τις 2 ταινίες. Μην ξεχνάμε πάντως πως οι ταινίες απέχουν 10 χρόνια μεταξύ τους, και αν και αγγίζουν το ίδιο theme (είναι πραγματική η... πραγματικότητα; ) δεν μοιάζουν και τόσο. Εγώ την σύγκριση την έκανα κυρίως για το οπτικό κομμάτι και το πώς εντάσει το reality re-writing πάνω στο action μέρος της. Για αυτό πχ δεν ανέφερα Dark City ή Existenz, δεν είναι το ίδιο αν και πλησιάζουν πιο πολύ θεματικά. Δεν μ'έπιασες μάλλον Αφτ (δεν θα σ'αρέσει το υπόλοιπο, brace yourself) Το Ματριξ (το original) αξίζει να μνημονεύεται με κάθε scifi hotshot ταινία που βγαίνει για πάντα, από δω και μπρός. Τα άλλα 2 βδελυρά afterbirths, που τα γύρισαν μετά την επιτυχία του original μόνο και μόνο για να βγάλουν λεφτά (βγάλανε, και μάλιστα με ουρά βροντόσαυρου) απαξιώ να τα έχω στη μνήμη μου. Αν δεν υπήρχε το 1ο, θα ήταν 2 καλούτσικες ταινίες action. Σε σύγκριση με το 1ο, το μόνο που αξίζουν είναι τα soundtracks τους. (άπειρες ώρες συγγραφής με τα instrumental του. Mona Lisa overdrive και δε συμμαζεύεται...) +1000 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
heiron Posted August 24, 2010 Share Posted August 24, 2010 το 2ο που είχε και τις περισσότερες σκηνές μάχης, χάθηκε. Όποιον και να ρωτήσεις, σχεδόν δεν θυμάται τι γίνεται. http://www.youtube.com/watch?v=Qm7yR1bsKq8&feature=search Τι Λαβκραφτ και ιστοριες,καθαρα Ντικ ειναι η ταινια!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wordsmith Posted August 24, 2010 Share Posted August 24, 2010 Εμένα μου φαίνεται ότι όλες οι σκηνές μάχης είναι πάνω-κάτω ίδιες. Πόση ποικιλία να υπάρχει πια; Και, ναι, τα έχω δει και τα 3 Matrix. Το πρώτο μού άρεσε περισσότερο, τα άλλα με μπέρδεψαν. Ειδικά το 2ο. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asxeth Posted August 24, 2010 Share Posted August 24, 2010 Χμμμ... απορία... μπορεί να το δει κάποιος που δεν του αρέσει η επιστημονική φαντασία, φαντασία και όλα τα συναφή ή να το πάρω απόφαση και να πάω να δω μόνη μου την ταινία; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts