niceguy0973 Posted October 19, 2011 Share Posted October 19, 2011 Πρόλαβα και σας διάβασα όλες... Η ψήφος μου σε Eugenia, lizabeth και Sonya... καλή επιτυχία!!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eugenia Rose Posted October 19, 2011 Share Posted October 19, 2011 Έκανε το κάλεσμα, το ξόρκι τραγουδούσε... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lizbeth_covenant Posted October 19, 2011 Share Posted October 19, 2011 Πέντε αδερφές παγίδεψε εκεί που τρεις ζητούσε... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cassandra Gotha Posted October 19, 2011 Share Posted October 19, 2011 Τώρα που πιάστηκε αυτός στο δίχτυ που 'χει υφάνει... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nienor Posted October 19, 2011 Share Posted October 19, 2011 Ζητάει άλλων βοήθεια το χρέος του να κάνει... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sonya Posted October 19, 2011 Share Posted October 19, 2011 Μα οι φωνές των αδερφάδων τον στοιχειώνουν. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eugenia Rose Posted October 19, 2011 Share Posted October 19, 2011 Διάλεξε τις Ερινύες σου Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lizbeth_covenant Posted October 19, 2011 Share Posted October 19, 2011 (edited) Στόλισε τα Υφαντά τους Edited October 19, 2011 by lizbeth_covenant Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cassandra Gotha Posted October 19, 2011 Share Posted October 19, 2011 Ή για πάντα θα πάψει το τραγούδι τους Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nienor Posted October 19, 2011 Share Posted October 19, 2011 Και θα σε στοιχειώνει μόνο η σιωπή τους Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sonya Posted October 19, 2011 Share Posted October 19, 2011 Διάλεξε, Ντίνο, τις Ερινύες της καρδιάς σου. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheTregorian Posted October 19, 2011 Share Posted October 19, 2011 ω μετά απ' αυτό Monsieur Χατζηγιώργη, είναι κρίμα να τις αγνοήσετε!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted October 20, 2011 Author Share Posted October 20, 2011 Θα ρίξω άλλη μια ανάγνωση στα έργα και θα διαλέξω τις αγαπημένες μου. (Αναστεναγμός). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eugenia Rose Posted October 20, 2011 Share Posted October 20, 2011 (edited) Εντωμεταξύ στα της αριθμητικής 16 ψήφισαν. Αναμενόμενο σύνολο ψήφων: 16x3=48 Το σύνολο ψήφων είναι 44. Μήπως κάπου να τονίζαμε ότι πρέπει να είναι 3 οι ψήφοι; Γιατί η απόκληση όλο και μεγαλώνει. Edited October 20, 2011 by Eugenia Rose Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted October 20, 2011 Author Share Posted October 20, 2011 Εντωμεταξύ στα της αριθμητικής 16 ψήφισαν. Αναμενόμενο σύνολο ψήφων: 16x3=48 Το σύνολο ψήφων είναι 44. Μήπως κάπου να τονίζαμε ότι πρέπει να είναι 3 οι ψήφοι; Γιατί η απόκληση όλο και μεγαλώνει. Εγώ δεν μπορώ να δω ποιοι ψηφίζουν και πόσες ψήφους ρίχνουν. Αν μπορούν να το δουν οι moderators, παρακαλώ να ακυρώσουν τις λάθος ψήφους. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheTregorian Posted October 20, 2011 Share Posted October 20, 2011 Νομίζω φταίει κι ο τίτλος του poll που μπορεί να παραπλανήσει: "Ποια είναι η ερινύα της καρδιάς σας" κι ο αναγνώστης που δεν παρακολουθεί και τρομερά το διαγωνισμό απαντάει: αυτή! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihilio Posted October 20, 2011 Share Posted October 20, 2011 O ένας που έχει ψηφίσει μοναχά μία βρέθηκε και ειδοποιήθηκε να αλλάξει ψήφο, τώρα αρκεί να βρούμε και τον δεύτερο που ψήφισε ανάμεσα στην απάντηση του Robin χθες το απόγευμα και σήμερα... Ας αποφασίσει ο Ντίνος τι θα γίνει με το ποστ, αν δηλαδή θα κάνουμε τελικό έλεγχο και θα ακυρώσουμε ψήφους ή αν αλλάξει η διαδικασία ψηφοφορίας. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sonya Posted October 20, 2011 Share Posted October 20, 2011 Κάποιος να κάνει άλλη μια καλή και να βάλει στο αρχικό ποστ την υπενθύμιση ότι είναι τρεις οι ιστορίες που πρέπει να ψηφίζονται... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted October 20, 2011 Author Share Posted October 20, 2011 Η ψηφοφορία πρέπει να μείνει ως έχει. Η νέα υπενθύμιση στο poll (ευχαριστώ γι αυτό) εύχομαι να αποτρέψει νέα λάθη. Στο τέλος της ψηφοφορίας θα διαγραφούν οι άκυρες ψήφοι. Τώρα πως να ψηφίσω εγώ τα αγαπημένα μου κορίτσια; (Όχι, γκουχ, κάποιες δεν είναι πιο αγαπημένες από άλλες). Δεν έδωσα βάση στα σχόλια των άλλων αναγνωστών. Μου άρεσαν όλα τα διηγήματα. Ο "μετρητής Ερινύας" χτύπησε στην καρδιά μου ίδιες μονάδες του κόκκινου. Όλες τίμησαν την εισαγωγή στον ίδιο βαθμό. Η κάθε ιστορία είχε τα δυνατά και τα αδύνατα της σημεία σε παρόμοια συχνότητα. Οπότε; Τι να έκανα; Αφέθηκα στο βασικό συναίσθημα, όπως όταν διαβάζω ποίηση που δεν καταλαβαίνω, και πήρα την θερμοκρασία μου μετά από κάθε ανάγνωση, χωρίς επιστημονική ανάλυση του γιατί. Ή μπορεί και να λέω μπούρδες. Πολύ πιθανό να διάλεξα, αναγκαστικά, τα δύο που θα απέρριπτα για τελείως χαζούς, νια-νιά λόγους. Και δεν θα στους πω. Νια-νια-νιά! Που μου βγάλατε την ψυχή - άντε να τελειώνουμε! Η επιλογή μου: Nienor - Sonya - Eugenia Rose. Τελείως αντικειμενικά. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lizbeth_covenant Posted October 21, 2011 Share Posted October 21, 2011 Διάβασα απ'την αρχή αυτό το τόπικ, έτσι για να περάσει η ώρα!! Είναι το πιο τρομαχτικό, βασανιστικό, σαδιστικό τόπικ (ειδικά για τον διοργανωτή)!! Αλλά είχε απίστευτη πλάκα! Ένα χάος! Πρώτα ο ενθουσιασμός, μετά οι λέξεις που ξεφεύγουνε λίγο παραπάνω ενώ άλλες ξεμένουνε πίσω, μετά τραγικές ακυρώσεις συμμετοχών, μετά αργοπορία και παρατάσεις... Σκυλιά, γατιά, δράκοι!! Θα γίνει και του χρόνου;; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted October 21, 2011 Author Share Posted October 21, 2011 Θα γίνει και του χρόνου;; Αι υποψήφιαι ερινύαι θα πρέπει να μου ρίξουν απίστευτο μασαζάκι, μετά συνοδείας full-body ελαίων, μανικιούρ-πεντικιούρ, τραπεζώματα αγαπημένων εδεσμάτων, κανακεύματα, γλυκόλογα, κουλουπου-κουλουπου, ... για να το σκεφτώ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sonya Posted October 21, 2011 Share Posted October 21, 2011 Εγώ διαλέγω το τραπέζωμα, γιατί: α) έχω τενοντίτιδα και δεν μπορώ να κάνω μασάζ για πολλή ώρα, β) είμαι άρχηστη σε μανικιούρ και πεντικιούρ γ) είμαι ακόμα πιο άχρηστη στα κανακέματα και τα γλυκόλογα. Δε μου βγαίνει, είμαι κάφρος. :Ρ Αλλά μαγειρεύω! Και κάνω και γλυκά. Οπότε υπόσχομαι το λουκούλειο γεύμα. ΟΥΦ. Πρόλαβα. :Ρ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest old#2065 Posted October 21, 2011 Share Posted October 21, 2011 Διάβασα, η καλύτερα απόλαυσα και τις πέντε ιστορίες. Πριν ψηφίσω να ρωτήσω κάτι τον Ντίνο, γιατί με μπερδεύει. Θα ψηφίσουμε για τα τρία καλύτερα διηγήματα η πρέπει να μπεί και ο παράγοντας Ερινύα-τιμωρός. Γιατί αν πρέπει να κρίνουμε σε ποιό διήγημα η ηρωίδα είναι και Ερινύα, βλέπω ότι λόγω της "οργής" που μπαίνει στο υποχρεωτικό κείμενο, έχουμε υποχρεωτικά προσωπικό κίνητρο για εκδίκηση, άρα δεν είναι θεικοι τιμωροί όπως απαιτεί ο ρόλος της Ερινύας. Υποθέτω λοιπόν ότι το κάλεσμα για Ερινύες είναι κάτι που αναφέρεται στις συγγραφείς και όχι στο περιεχόμενο. Σωστά; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted October 21, 2011 Author Share Posted October 21, 2011 Θα ψηφίσουμε για τα τρία καλύτερα διηγήματα η πρέπει να μπεί και ο παράγοντας Ερινύα-τιμωρός. "Ερινύα" δεν είναι καμία από τις ηρωίδες των διηγημάτων. Όχι αναγκαστηκά, όχι ηθελημένα. Και είναι στην τελική άσχετο. "Ερινύα" είναι η συγγραφέας. Ο όρος "Ερινύα", εδώ στο φόρουμ, αναφέρεται στην συγγραφέα εκείνη που πετυχημένα μας στερεί το "happy-end", μας δίνει αντ'αυτού ένα σπαρακτικό "κακό-end", ή "άδικο-end", που σε κάνει στο φινάλε να πεις "όχι ρε, γατί;", που σου κάνει κόμπο τα σωθικά, ή έστω σου φράζει με έναν κόμπο τον λαιμό, ή ακόμα καλύτερα, σε καταφέρνει να κλάψεις. Είναι παράγοντας στην ψήφο, ναι, να σκεφτείς σε ποιο βαθμό ποιο διήγημα κατάφερε κάτι από τα άνωθεν. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest old#2065 Posted October 21, 2011 Share Posted October 21, 2011 Θα ψηφίσουμε για τα τρία καλύτερα διηγήματα η πρέπει να μπεί και ο παράγοντας Ερινύα-τιμωρός. "Ερινύα" δεν είναι καμία από τις ηρωίδες των διηγημάτων. Όχι αναγκαστηκά, όχι ηθελημένα. Και είναι στην τελική άσχετο. "Ερινύα" είναι η συγγραφέας. Ο όρος "Ερινύα", εδώ στο φόρουμ, αναφέρεται στην συγγραφέα εκείνη που πετυχημένα μας στερεί το "happy-end", μας δίνει αντ'αυτού ένα σπαρακτικό "κακό-end", ή "άδικο-end", που σε κάνει στο φινάλε να πεις "όχι ρε, γατί;", που σου κάνει κόμπο τα σωθικά, ή έστω σου φράζει με έναν κόμπο τον λαιμό, ή ακόμα καλύτερα, σε καταφέρνει να κλάψεις. Είναι παράγοντας στην ψήφο, ναι, να σκεφτείς σε ποιο βαθμό ποιο διήγημα κατάφερε κάτι από τα άνωθεν. Κατανοητό. (Ελπίζω να μην ήταν πολύ χαζή ερώτηση ) Ευχαριστώ Ντίνο, πάω να ψηφίσω. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts