alanon Posted August 12, 2016 Share Posted August 12, 2016 Διακοπες θα παω την Τριτη Λευκαδα Θα παρω μαζι μου το End of Watch- Stephen King σκληροδετη εκδοση. Το μονο αρνητικο με τον King ειναι οτι ξεκινας να διαβαζεις και ξεχνας να μπεις για μπανιο Δεν παιζεται ο μπαγασας στο γραψιμο είναι αλήθεια αυτό που λες...αλλά οι παραλίες στο Λασίθι δεν μου άφησαν πολύ χρόνο για διάβασμα...αύριο γυρίζω και έχω μόλις την πλαστή Αφροδίτη του γκρουμπερ και το μισό 22 11 63 του Κινγκ 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naroualis Posted August 15, 2016 Share Posted August 15, 2016 Θέλω κάτι.... δεν ξέρω. Έχω δεχθεί ως δώρο τον Εκατοντάχρονο που πήδηξε από το παράθυρο. Έχω αρπάξει τη Σέρρα του Καλπούζου (don't judge me) και μια λαογραφία του Ποντιακού Ελληνισμού. Τουβλάκια και τα τρία. Θέλω οπωσδήποτε να πατώσω άλλη μια τριλογία φου-ρου, ίσως το War of the Spider Queen, που το είχα και πέρσι στο μάτι. Κι από την άλλη... έχω Σόνυα, Λαγκώνα, Γιώτσα, και άλλες δημοκρατικές δυνάμεις on hold κι έχω και δύο ή τρεις ιδέες για το κατιτί το δικό μου κι έχω και τον επόμενο Κόμπες... Ουφ. Μου φαίνεται θα τα παρατήσω όλα και θα διαβάσω Γεωλογία Ελλάδας. Σοβαρολογώ. Καιαιαιαιαιαι... ζερό. Ζιλχ. Ναδα. Είχα όλες τις καλές προθέσεις. Είχα μαζί μου τη Στύγα του Κωνσταντίνου Τσουρέκη (μικρό, ιδανικό, λαχταριστό), είχα Κόμπες (για διορθώσεις), είχα και το τούβλο μου, τους Κήπους του Φεγγαριού, του Έρικσον, μεταφρασμένο, ευγενική παραχώρηση (ψέματα, το βρήκε το αγόρασε και μου το πούλησε ο άαααθλιος) του Nihilio. Και τι κατάφερα; 120 σελίδες Έρικσον. σε 10 μέρες. Εγώ. Για μένα μιλάμε τώρα, που στις διακοπές θέλω ένα βιβλίο την ημέρα. Φαντάσου τι κούραση και τι ανάγκη για ΣΤΟΠ-ΦΤΑΝΕΙ-ΣΩΝΕΙ-ΚΑΤΕΒΑΖΩΡΟΛΑ είχα. Τες πα, προβλέπονται μερικές ακόμη μέρες αδείας προς τέλη Οκτώβρη, οπότε ίσως ρεφάρω εκεί. Ναρού όβερ εντ άουτ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wordsmith Posted August 15, 2016 Share Posted August 15, 2016 Ααααα, και έλεγα "ούτε στις διακοπές δεν ξεκουράζεται η Ευθυμία;" Μην αγχώνεσαι, καλέ, πέσε ξερή όσες μέρες θέλεις 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alanon Posted July 29, 2017 Share Posted July 29, 2017 (edited) Τι ωραίο τοπικ...το ξεχάσαμε... Αύριο πρωί πρωί μετά συζύγου και2 νεαρών καταστροφεών ξεκινάμε για το πρώτο μέρος διακοπών που είναι για φέτος 8 μέρες στη σκόπελο... Για να Μην χαλάει η παράδοση ...αναβίωση του βασιλιά και σε κώμα j .felding Edited July 29, 2017 by alanon Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημήτρης Posted July 29, 2017 Share Posted July 29, 2017 (edited) - Τζακ Κέτσαμ/Ρίτσαρντ Λέιμον/Έντουαρντ Λι: Ξεσκαρτάρσιμα - Στίβεν Κινγκ: Κούτζο - Ρέι Μπράντμπερι: Ο Εικονογραφημένος Άνθρωπος - Χ. Φ. Λάβκραφτ: Ο Ίσκιος πάνω από το Ίννσμουθ - Άννα Μαρία Λίλα Μαριότι: Οι Μεγαλύτεροι Φάροι του Κόσμου - Ωρόρα: Ιστορίες από τον Κόκκινο Πλανήτη Τώρα πόσα από αυτά θα προλάβω να διαβάσω, είναι ένα άλλο θέμα. Edited July 29, 2017 by Δημήτρης 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts