xtapodimimos Posted May 9, 2012 Author Share Posted May 9, 2012 <<Εντάξει, ριχ' το. Ποιά σκέφτεσαι Τζο; Τη Σουζάνα Πλέσετ;>>Πριν προλάβει να απαντήσει ο Ρος, μια διαπεραστική σειρήνα τρένου ήχησε τρομακτικά από την άλλη άκρη των γραμμών. Κι εκείνη τη στιγμή έκανα κάτι που δεν είχα κάνει ποτέ πριν. Φωνάζοντας "Όχι!" έσπρωξα τον Ρος όσο πιο δυνατά μπορούσα. Μάρτυς μου ο Θεός, φοβόμουν τόσο πολύ αυτό που θα έλεγε που είχα ξεχάσει εντελώς που βρισκόμαστε. Με στενοχωρήσατε.... Είναι από τη "Φωνή της Σκιάς μας" - J. Caroll. Βάλε ξανά μπλάκ κατ!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackCatGirl Posted May 10, 2012 Share Posted May 10, 2012 "Μάλλον πρέπει να γυρίσω. Έχουμε να πάμε για ψώνια. Πρώτα, όμως, ήθελα να ρίξω μια ματιά τριγύρω. Βλέπεις, ποτέ δε ζούσαμε κοντά σε δάσος. Ευχαριστώ Ντέιβιντ. Είχε πλάκα." Μέχρι να σκεφτώ να τη ρωτήσω βρισκόταν ήδη στο μέσο της σειράς με τις πέτρες. "Ε, πού πίσω; Πού πας;" Χαμογέλασε. "Μένουμε με τους Τσάντλερ. Η Σούζαν και εγώ. Η Σούζαν είναι αδερφή μου". Τότε σηκώθηκα και εγώ, λες και κάποιος είχε τραβήξει κάποια αόρατα νήματα, κάνοντάς με να πεταχτώ όρθιος. "Με τους Τσάντλερ; Με τη Ρουθ; Τη μαμά του Ντόνι και του Γουίλι;" Διέσχισε το ποταμάκι, και γύρισε και με κοίταξε. Κι έξαφνα κάτι στην έκφρασή της άλλαξε. Με κοίταξε με επιφύλαξη. Που μου έκοψε τη φόρα. "Σωστά. Είμαστε ξαδέλφια. Δεύτερα ξαδέλφια. Νομίζω πως είμαι ανιψιά της Ρουθ". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinMacXanthi Posted May 10, 2012 Share Posted May 10, 2012 (edited) Ketchum, Το κορίτσι του διπλανού πόρταλ της διπλανής πόρτας. Edited May 10, 2012 by DinMacXanthi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackCatGirl Posted May 10, 2012 Share Posted May 10, 2012 Σωστός! Περιμένουμε το δικό σου quote.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μιχάλης Posted June 4, 2012 Share Posted June 4, 2012 Κωσταντινεεεεε!!!Σειρά σου. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αιθεροβάμων Posted July 7, 2012 Share Posted July 7, 2012 " Βωμό θα έστηνα λατρείας γιορτής, πανίερης θυσίας το αίμα σου σπονδή κι η σάρκα σου αμβροσία κι η χορτασμένη μου κραυγή θα κράταγε ως την αυγή." Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinMacXanthi Posted July 7, 2012 Share Posted July 7, 2012 Μήπως... Steppenwolf? http://www.youtube.com/watch?v=rMbATaj7Il8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αιθεροβάμων Posted July 7, 2012 Share Posted July 7, 2012 Αμεεε ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinMacXanthi Posted July 7, 2012 Share Posted July 7, 2012 Ουπς, είχα ξεχάσει πως εγώ είχα απαντήσει στο προηγούμενο . Τέλος πάντων, κοιτάω και ξανακοιτάω τη βιβλιοθήκη αλλά δεν μπορώ να επιλέξω κάτι οπότε ας βάλει κάποιο άλλο μέλος, αν έχει κανένα ωραίο χωρίο! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wordsmith Posted July 7, 2012 Share Posted July 7, 2012 Εγώεγώεγώεγώ! Από το μπλοκάκι μου με τις ατάκες: "Είναι τελείως στερημένος φαντασίας και, κατά συνέπεια, ανίκανος για γνώση" Πολύ δύσκολο, κλασικός ρετρό εφ συγγραφέας, αλλά το βιβλίο δεν είναι γνωστό. (ωραία ατάκα, πάντως, σουφουφίτικη, μη μου πείτε) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μιχάλης Posted July 22, 2012 Share Posted July 22, 2012 Εγώεγώεγώεγώ! Από το μπλοκάκι μου με τις ατάκες: "Είναι τελείως στερημένος φαντασίας και, κατά συνέπεια, ανίκανος για γνώση" Πολύ δύσκολο, κλασικός ρετρό εφ συγγραφέας, αλλά το βιβλίο δεν είναι γνωστό. (ωραία ατάκα, πάντως, σουφουφίτικη, μη μου πείτε) Nα το πάρει το ποτάμι;; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wordsmith Posted July 22, 2012 Share Posted July 22, 2012 Εχω την εντυπωση πως το εχω γραψει στο μεταξυ σε αλλο τοπικ. Ειναι ο H. G. Wells και η "Τροφη των θεων". Πασα στο Ντινο, αν εχει βρει τιποτα καταλληλο. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dagoncult Posted January 27, 2013 Share Posted January 27, 2013 Η φωνή συνέχισε: <<Ο πάτερ Αντόν μπορεί να βγάλει εκείνον τον σταυρό που με καρφώνει εδώ μέσα και να λύσει τα μάγια. Μπορείς να το κάνεις, έτσι δεν είναι πάτερ Αντόν; Θα έκανες τα πάντα για έναν παλιό φίλο, κι εγώ είμαι παλιός σου φίλος. Μπορείς να με πας να βρω τ' αδέρφια μου, πέρα από τη θάλασσα, έτσι δεν είναι; Βελζεβούλ, Λούσιφερ, Μαντιλόν, Σολυμό, Σαρόι, Θόι, Αμεκλό, Σαγραέλ, Πρερεντάν...>> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts