Tiessa Posted April 21, 2012 Share Posted April 21, 2012 1. Ο Νιου Ριάλιτι σώζει την παρτίδα. Η οικογένεια θα μπορέσει να... με κοιτάξει ξανά στα μάτια. 2. Και με επιτυχίες ελπίζω. 1. 2. Ευχαριστουμε! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikosal Posted April 22, 2012 Author Share Posted April 22, 2012 Είκοσι μέρες έμειναν για το φεστιβάλ και να ενημερώσω ότι έχουν ήδη ληφθεί ήδη τρία «ρομποτικά» διηγήματα, όπως τα είχαμε ζητήσει. Η προθεσμία υποβολής λήγει την 1η Μαΐου, περισσότερες ανακοινώσεις για τη συγκεκριμένη εκδήλωση στις 9 Μαΐου. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nirgal Posted April 22, 2012 Share Posted April 22, 2012 Θα είμαι κι εγώ με τον αδερφό μου... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sonya Posted April 22, 2012 Share Posted April 22, 2012 ΝΑΙ, ρε φίλε, ΝΑΙ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mman Posted April 22, 2012 Share Posted April 22, 2012 Θα είμαι κι εγώ με τον αδερφό μου... ΝΑΙ, ρε φίλε, ΝΑΙ! A, δε σου 'φτανε το Εργαστήριο, ε; Ήθελες κι επιδόρπιο, ε; 'Ντάξει, έδεσες! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted April 23, 2012 Share Posted April 23, 2012 Είκοσι μέρες έμειναν για το φεστιβάλ και να ενημερώσω ότι έχουν ήδη ληφθεί ήδη τρία «ρομποτικά» διηγήματα, όπως τα είχαμε ζητήσει. Η προθεσμία υποβολής λήγει την 1η Μαΐου, περισσότερες ανακοινώσεις για τη συγκεκριμένη εκδήλωση στις 9 Μαΐου. τα διηγήματα που θα επιλεγούν θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα μας Δηλαδή πόσα θα "επιλεγούν" από 3 διηγήματα; 2; Κι αν γίνουν 4, θα επιλεγούν 3; Κι αν γίνοτν 5, θα επιλεγούν 4; Κι αν... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nirgal Posted April 23, 2012 Share Posted April 23, 2012 Θα είμαι κι εγώ με τον αδερφό μου... ΝΑΙ, ρε φίλε, ΝΑΙ! A, δε σου 'φτανε το Εργαστήριο, ε; Ήθελες κι επιδόρπιο, ε; 'Ντάξει, έδεσες! Το ορεκτικό λείπει... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wordsmith Posted April 26, 2012 Share Posted April 26, 2012 Ρε παιδιά, δεν υπάρχει δρομολόγιο από Πειραιά για Σύρο την Παρασκευή 11/5 το απόγευμα;;; Τουλάχιστον τέτοιο που να βολεύει το ΦΕΦΕ και να μη χάνεις όλη την Παρασκευή. Εγώ μόνο αυτά βρήκα. Τα γρήγορα, που πήγαιναν σε 2 ώρες, τι έγιναν; Τι κάνουμε σε αυτήν την περίπτωση; Παίρνουμε άδεια την Παρασκευή; (Κι αν δε γίνεται; ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted April 26, 2012 Share Posted April 26, 2012 Παίρνουμε άδεια την Παρασκευή; Πάρε άδεια. Έλα με το πρωινό των 8. Παρέα με τον μπατίρη σου. Για κανα 5άωρο!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wordsmith Posted April 26, 2012 Share Posted April 26, 2012 Παίρνουμε άδεια την Παρασκευή; Πάρε άδεια. Έλα με το πρωινό των 8. Παρέα με τον μπατίρη σου. Για κανα 5άωρο!! Το ζήτημα είναι αν θα μου δώσουν άδεια. Αν μου δώσουν, θα πάω από το απόγευμα της Πέμπτης, που φεύγει πιο λογική ώρα. Ευχαριστώ για την πρόσκληση, αλλά θα είναι μεγάλη ταλαιπωρία να είμαι στις 7.35 το πρωί στο λιμάνι(5 ώρες κάνει;!). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted April 26, 2012 Share Posted April 26, 2012 Παίρνουμε άδεια την Παρασκευή; Πάρε άδεια. Έλα με το πρωινό των 8. Παρέα με τον μπατίρη σου. Για κανα 5άωρο!! Το ζήτημα είναι αν θα μου δώσουν άδεια. Αν μου δώσουν, θα πάω από το απόγευμα της Πέμπτης, που φεύγει πιο λογική ώρα. Ευχαριστώ για την πρόσκληση, αλλά θα είναι μεγάλη ταλαιπωρία να είμαι στις 7.35 το πρωί στο λιμάνι(5 ώρες κάνει;!). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Management RObiN-HoOD Posted April 26, 2012 Management Share Posted April 26, 2012 11/05/2012 07:35 ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΣΥΡΟΣ BLUE STAR ITHAKI 11/05/2012 11:35 13/05/2012 16:00 ΣΥΡΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ BLUE STAR ITHAKI 13/05/2012 20:00 Δεν έχω κλείσει αλλά τα παραθέτω πληροφοριακά. Δείτε εδώ: http://www.bluestarf...ntent.asp?loc=1 Αν χάνω κάτι πείτε το μου και εμένα. Επίσης όποιος έχει πληροφορίες ή το οργανώνει ας το πει και στους άλλους ... αν και κάτι μου λέει οτι όλοι την τελευταία στιγμή θα το κάνουνε ... χε χε Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted April 26, 2012 Share Posted April 26, 2012 11/05/2012 07:35 ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΣΥΡΟΣ BLUE STAR ITHAKI 11/05/2012 11:35 13/05/2012 16:00 ΣΥΡΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ BLUE STAR ITHAKI 13/05/2012 20:00 07:35 αναχωρεί το πλοίο την Παρασκευή πρωί;! Και το πλοίο... μάλλον δεν είναι απέναντι από το ΗΣΑΠ πλέον ε; Πρέπει να πάρουμε το λεωφορείο του λιμανιού; Αν τα πράγματα εξελιχθούν καλώς, και έρθω τελικά, όσοι φεύγουμε μαζί να συνεννοηθούμα μιας συνάντησης στο λιμάνι εκτός καραβιού. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Management RObiN-HoOD Posted April 26, 2012 Management Share Posted April 26, 2012 Αυτό με το πρωινό δε το πρόσεξα ... γι αυτό σας λέω .. μιλάτε γιατί τη βλέπω τη δουλειά κολυμπώντας Θα πρέπει να σκεφθώ εναλλακτικές ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikosal Posted April 26, 2012 Author Share Posted April 26, 2012 (edited) Το πρωινό πλοίο, το Blue Star Ιθάκη συγκεκριμένα, είναι απέναντι από τον ηλεκτρικό, ναι. Δεν κάνει -φυσικά- πέντε ώρες, αλλά τέσσερις, και είναι άνετο και ωραίο πλοίο. Συνιστώ θέση αριθμημένη, έχει 2-3 ευρώ περισσότερα από την κοινή, κάτι τέτοιο τέλος πάντων, αλλά κάθεσαι σίγουρα. Δυστυχώς, τα ταχύπλοα δεν έχουν μπει ακόμα (ή τουλάχιστον δεν έχει ανακοινωθεί πότε ξεκινούν) λόγω της κρίσης, της μειωμένης κίνησης και της αύξησης της τιμής των καυσίμων. Σε διαφορετική περίπτωση θα υπήρχε κάποιο νωρίς το απόγευμα, που το περιμέναμε πάντα για να ξεκινήσουμε, αφού έφτανε εδώ κατά τις 19:00. Δυστυχώς αυτή η πολυτέλεια φαίνεται ότι χάθηκε για φέτος και (δυστυχώς ξανά) οι ταξιδιώτες έχουν δύο επιλογές. (α) άδεια την Παρασκευή, κάτι που για αρκετούς (πχ. τους εκπαιδευτικούς, αλλά και άλλους πολλούς) φοβάμαι ότι θα είναι δύσκολο. (β) χάνουν την πρώτη μέρα, με τις πέντε εκδηλώσεις της... Δεν θα είναι ευχάριστο, αλλά τι να κάνουμε; Τέλος πάντων, ό,τι μπορεί βέβαια ο καθένας. Στην περίπτωση του απογευματινού ταξιδιού, μάλλον δεν συμφέρει το Ιεράπετρα αλλά το Blue Star 2 που (με τα σημερινά δεδομένα) φεύγει μια ώρα αργότερα, αλλά είναι ταχύτερο. Συνήθως μπαίνουν μαζί στο λιμάνι. Ως τις 11 Μαΐου πάντως ίσως υπάρξουν αλλαγές, οπότε επιβεβαιώστε πιο κοντά στην ημερομηνία. Με την ευκαιρία που μιλάμε για το βράδυ της Παρασκευής: Ανακοινώθηκε εδώ η πιο σημαντική εκδήλωση της βραδιάς. Edited April 26, 2012 by nikosal Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikosal Posted April 29, 2012 Author Share Posted April 29, 2012 Υπενθύμιση: Την 1η Μαΐου κλείνει η προθεσμία για την υποβολή «ποζιτρονικών» διηγήματων. Την ίδια μέρα θα ανακοινωθεί (κάποια στιγμή νωρίς το απόγευμα) στην ιστοσελίδα redworlds.gr η short list για το καλύτερο διήγημα του 2011, όπως είχε προκηρυχθεί εδώ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tetartos Posted May 2, 2012 Share Posted May 2, 2012 Θα έρθουμε κι εμείς, ο Rhayader κι εγώ. Ντίνο, δε μας βολεύει το πρωινό πλοίο, δυστυχώς (ή ευτυχώς, αν το δει κανείς από τη δική σου πλευρά!) Καλή μας αντάμωση! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μάρβιν ΑΑΠ Posted May 2, 2012 Share Posted May 2, 2012 εγώ, πάλι, δεν μπορώ είναι γραφτό να ξαναεπισκεφτώ την όμορφη Σύρο άλλη φορά. καλά να περάσετε και τρελή επιτυχία στο ΦΕΦΕ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sonya Posted May 2, 2012 Share Posted May 2, 2012 Εγώ το μόνο που ΔΕΝ μπορώ, είναι να περιμένω... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted May 2, 2012 Share Posted May 2, 2012 Ντίνο, δε μας βολεύει το πρωινό πλοίο, δυστυχώς (ή ευτυχώς, αν το δει κανείς από τη δική σου πλευρά!) "Δυστυχώς" Γιώργο. Και από τη δική μου πλευρά. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mman Posted May 2, 2012 Share Posted May 2, 2012 Θα έρθουμε κι εμείς, ο Rhayader κι εγώ. Νίκο (για έκτη φορά γκρινιάρης) πρόγραμμα; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiessa Posted May 2, 2012 Share Posted May 2, 2012 (edited) Ο αντιπρόσωπος της οικογένειας θα φύγει με το πρωινό πλοίο. Εγώ πάλι... Edited May 2, 2012 by Tiessa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μάρβιν ΑΑΠ Posted May 2, 2012 Share Posted May 2, 2012 Εγώ το μόνο που ΔΕΝ μπορώ, είναι να περιμένω... τυχερούλα! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
melkiades Posted May 2, 2012 Share Posted May 2, 2012 Κι εγώ δεν μπορώ με το πρωινό οπότε θα φτάσω το βράδυ της Παρασκευής. Ελπίζω να μην έχετε τελειώσει όοοοολα τα παγωτά μόνοι σας. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikosal Posted May 2, 2012 Author Share Posted May 2, 2012 (edited) mman δεν έχω πρόγραμμα ακόμα. Αλλά τι ρωτάς τώρα και εσύ ο παλιός; Από «απόγευμα Παρασκευής ως μεσημέρι Κυριακής», δεν σου αρκεί αυτό για πρόγραμμα; Μελκιάδες... Το παγωτό θα το προλάβεις. Αλλά κάποια πράγματα θα τα χάσεις. Το ταξίδι πρωί Παρασκευής θα ήταν η καλύτερη περίπτωση για τους ταξιδιώτες μας (και εμάς), αλλά καταλαβαίνω ότι πολλοί δουλεύουν... Edited May 2, 2012 by nikosal Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts