KELAINO Posted January 5, 2010 Share Posted January 5, 2010 Life of Brian. Ο Μπράιαν προσπαθεί απεγνωσμένα να πείσει τους οπαδούς του να σκέφτονται για πάρτη τους: -You are all individual! Κι εκείνοι εν χορώ: -Yes! we are all individual!! Και πετάγεται ένας: -Er... I'm not.. Η Αρώνη κάνει την τρελή: - Μαύροι υάκινθοι ανθίζουν στις όχθες του Γουαδαλκιβίρ... Ο έρωτοχτυπημένος Κωνσταντάρας περιμένει την πιτσιρίκα και σκορπίζει γαρύφαλα στο πάτωμα. Μπαίνει ο Παπαγιαννόπουλος και ρωτάει: - Τί κάνεις εκεί; - ..Αυτώνω τα αυτά.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark desire Posted January 6, 2010 Share Posted January 6, 2010 Απο τα υπέροχα "Κοκκινα φανάρια" 1. " Ντόρη, μη φυγεις, θα φαρμακωθω..." (Η Χελμη στα πατώματα παρακαλώντας τον προαγωγο της να μην την εγκαταλειψει) 2. "Ποια ειναι η ταριφα σου, πορνη?" (Ο Παπαμιχαηλ εχει μολις μαθει τι δουλεια κάνει η καλή του-Καρεζη- του εχει ερθει ο ψιλοντουβρουτζας και την πλακωνει στα σκαμπιλια) 3. "Όμορφη δεν ειναι η ζωή, Κατερινα?" (Ο Περγιάλης σε μαθημα ζωής-γιατι τελικά, η ευτυχια ειναι στα απλα πραγματα: Σε δυο τσιγαρα, σε μια καμαρουλα με δυο λουλουδια και μια Καλημερα στον τοιχο...άει στο καλο, με πιασαν τα ρομαντικα μου και θα φαω κραξιμο!) Από το "Λογω τιμης" (το'βλεπε κανεις ή εγω ημουν η μονη?) "Ό,τι δεν προλαβα να ζήσω ήταν όλη μου η ζωή"( από μηνυμα που αφήνει στον τηλεφωνητη του Κουρκουλου η Βολιωτη) Από την "Καλπικη λιρα" "Αόμματος ειπααααα!" (Ο Φωτοπουλος ως ψευτοζητιανος, και το γελιο πεφτει συννεφο!) Από το "Κατι κουρασμενα παληκάρια" (την ταινια που αναφερει η Kelaino) "Χουφτωσ'την, χουφτωσ'την!" (ο Παπαγιαννόπουλος σε μαθηματα φλερτ προς τον Κωνστανταρα-all time classic) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Celestial Posted January 6, 2010 Share Posted January 6, 2010 Ιεροσυλια να ξεχασουμε την ΑΤΑΚΑ!!!! ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ!!! τι να λεμε τωρα μη σου πω και στασου μυγδαλα... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark desire Posted January 7, 2010 Share Posted January 7, 2010 "Της Κακομοίρας" aka "Ζηκος ο μπακαλογατος" Ο Ζήκος (Χατζηχρηστος) έχει αγκαζαρει ενα γραμμόφωνο και παει κατω από το παράθυρο της καλης του να κάνει κανταδα!Κατι που η ώρα ειναι περασμενη, κατι που το'χει στη διαπασων, ενοχλει λιγακι τους γειτονους, με αποτελεσμα μια αγανακτισμένη μητερα που της ξυπνησε το μωρο να τον περιλουσει με μια λεκανη νερο. Ο ηρωας μας κοιταει θυμωμενα προς τα πάνω και ξαμολαει ατακα: -Α, μωρη σκουληκαντερα! Μ' εκανες κι εκανα και μπάνιο που'χα κανει και το Πασχα.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KELAINO Posted January 7, 2010 Share Posted January 7, 2010 Ο "ξεχνάω τ' όνομά του" στο Τεμπελόσκυλο: - Μάνα! Καφέ!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
βαρτιμαιος Posted January 7, 2010 Share Posted January 7, 2010 (edited) μη σου πω και στασου μυγδαλα... Εισαι ο ανθρωπος μου!!!!!!!!!!!!!!!!! Edited January 7, 2010 by βαρτιμαιος Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KELAINO Posted February 16, 2010 Share Posted February 16, 2010 Crom, I have never prayed to you before. I have no tongue for it. No one, not even you will remember if we were good men, or bad. Why we fought, or how we died. No, all that matters is that two stood against many. That's what's important. Valour pleases you Crom, so grant me one request, grant me revenge. And if you do not listen, then the hell with you! (Απίστευτη λογοδιάρροια από Κόναν, πριν την τελική μάχη) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naroualis Posted February 17, 2010 Share Posted February 17, 2010 Η Αρώνη κάνει την τρελή: - Μαύροι υάκινθοι ανθίζουν στις όχθες του Γουαδαλκιβίρ... Ε, μη μου το χαλάς! Μαύροι νάρκισσοι φυτρώνουν! Για την παρήχηση του ρρρρρρ.... :P μη σου πω και στασου μυγδαλα... Έχω καλυτερη ατάκα από αυτήν την ταινία. Έχουν συλλάβει το Βόγλη και η τουρίστρια ρωτάει έναν ντόπιο γέρο "τι θα πει 'βίασε';" Και τι της λέει ο γέρος; "Βοσκός: γες, γες! Τούριστ: Νόου, νούου!" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sonya Posted February 17, 2010 Share Posted February 17, 2010 (edited) "Look, man, you have no arms left!" "Yes, I do." "No, you don't, look over there!" "It's a flesh wound..." Monty Python-the quest for the holy grail. Αυτή την ταινία την είδα με πολλές πολλές διακοπές για να γελάω σα να μην υπάρχει αύριο... Επίσης, να διορθώσω κι εγώ την Kelaino. "You're all DIFFERENT" "We're all different" "I'm not..." Edited February 17, 2010 by Sonya Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KELAINO Posted February 17, 2010 Share Posted February 17, 2010 Σεβαστείτε τα χρόνια μου βρε, ό,τι μπορώ κάμνω το κακόμοιρο το αλτσχαϊμεριασμένο. (μόλις χθες ανακάλυψα ότι αυτά τα βρίσκει κανείς και με γκουγκλ... ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darkchilde Posted February 18, 2010 Share Posted February 18, 2010 Κορυφαίος διάλογος μεταξύ Daleks και Cybermen στο Doctor Who Doomsday: Cyber-Leader 1: Daleks be warned. You have declared war upon the Cybermen. Dalek Sek: This is not war. This is pest control. Cyber-Leader 1: We have five million Cybermen, how many are you? Dalek Sek: Four. Cyber-Leader 1: You would destroy the Cybermen with four Daleks? Dalek Sek: We would destroy the Cybermen with one Dalek. You are superior in only one respect. Cyber-Leader 1: What is that? Dalek Sek: You are better at dying! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drake Ramore Posted February 18, 2010 Share Posted February 18, 2010 Ήταν φανταστικός διάλογος όντως! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts