jjohn Posted March 8, 2019 Share Posted March 8, 2019 Εγώ θα προσπαθήσω να διαβάσω μέσα στο Σαββατοκύριακο. Έχω αναγνωστικό μπλόκο τον τελευταίο καιρό, αλλά θα δούμε... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
John Ernst Posted March 8, 2019 Author Share Posted March 8, 2019 ψηφίζω πρώτος. θεωρώ ότι και ο Σπύρος και η Αταλάντη είχαν καλές εμπνεύσεις, αλλά δεν κατάφεραν να τις αποδώσουν. Οπότε ψηφίζω τον Ντίνο, που το πήγε πιο απλά και απέδωσε στο 100% αυτό που ήθελε να πει 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ballerond Posted March 9, 2019 Share Posted March 9, 2019 Κι εγώ έριξα την ψήφο μου, πάει στον Ντίνο γιατί ήταν περισσότερο πειστικός κι εντός θέματος 😉 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
John Ernst Posted March 9, 2019 Author Share Posted March 9, 2019 Δύο 24ωρα μας έμειναν και δε βλέπω ιδιαίτερη κινητικότητα Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elgalla Posted March 10, 2019 Share Posted March 10, 2019 Ψήφισα τον Ντίνο γιατί αξιοποίησε καλύτερα την εισαγωγή, κατά τη γνώμη μου. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ιρμάντα Posted March 10, 2019 Share Posted March 10, 2019 Ψήφισα και εγώ. Συγχαρητήρια σε συμμετέχοντες, διοργανωτή και σχολιαστές. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
John Ernst Posted March 12, 2019 Author Share Posted March 12, 2019 Θεωρώ ότι το Write off πήγε πολύ καλά. Ευχαριστώ για τις συμμετοχές και το χρόνο σας. Θα πω συγχαρητήρια στους συμμετέχοντες και κυρίως στον Ντίνο που η ιστορία του ξεχώρισε στη βαθμολογία. Μετά το διαγωνισμό, είμαι στη διάθεσή σας για άλλο ένα παιχνίδι, εξάλλου σας χρωστάω μία εισαγωγή. 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elgalla Posted March 12, 2019 Share Posted March 12, 2019 Μπράβο, Ντίνο! 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted March 12, 2019 Share Posted March 12, 2019 Ευχαριστώ, ευχαριστώ επίσης για την ευκαιρία να συναγωνιστώ ακολουθώντας μια τόσο πιασάρικη εισαγωγή. Ήταν ευκαιρία να ξεμουδιάσω και να διαβάσω δύο ωραία διηγήματα. Ραντεβού στον μεγάλο διαγωνισμό. 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ιρμάντα Posted March 12, 2019 Share Posted March 12, 2019 (edited) Μπράβο Ντίνε! Αλλά μην καλομαθαίνεις, περιμένουμε και άλλες συμμετοχές σου σε παιχνίδια και διαγωνισμούς!😀 Edited March 12, 2019 by Ιρμάντα Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MadnJim Posted March 19, 2019 Share Posted March 19, 2019 Κάλλιο αργά παρά αργότερα, που λένε και στο χωριό μου. Συγχωρήστε με, θέματα υγείας με ανάγκασαν να απέχω για λίγες μέρες. Ευτυχώς που είχα ήδη προλάβει να ψηφίσω! Πολλά συγχαρητήρια, Ντίνο! Τη δική σου ιστορία είχα ψηφίσει κι εγώ και χαίρομαι πολύ που επανήλθες από το block σου με νίκη. Ελπίζω να διαβάσω κι άλλα καινούρια δικά σου στο εξής, αλλιώς εδώ είμαστε να ξαναπαίξουμε και να σε βάλουμε πάλι στο τριπάκι. Από πού πάνε για τη γαλέρα ρε παιδιά; 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Posted by DinoHajiyorgi,
Νικήτρια ιστορία στο Write off #91
Recommended by Φάντασμα
4 reactions
Go to this post