Kafka Posted May 28, 2012 Share Posted May 28, 2012 Δύο ηλεκτρονικές δημοσιεύσεις, η μία ενός κειμένου που υπάρχει και εδώ (Η προσπάθεια), και η άλλη στο Βακχικόν: http://www.vakxikon.gr/content/view/1187/831/lang,el/ Το κείμενο "Ο ανώνυμος άνθρωπος" δεν υπάρχει στο sff, αν θέλει κανείς ας του ρίξει μια ματιά Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
abuno Posted June 7, 2012 Share Posted June 7, 2012 Μια ηλεκτρονική δημοσίευση. Λαβύρινθος Το διήγημα υπάρχει και στην βιβλιοθήκη (Διάφορες ιστορίες) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andkand Posted June 8, 2012 Share Posted June 8, 2012 Το τρομακτικό μυστικό του Αϊνστάιν: αλλόκοτα διηγήματα (έκδοση 2012, Lulu.com) Το τρομακτικό μυστικό του Αϊνστάιν: αλλόκοτα διηγήματα [e-book] (έκδοση 2012, Lulu.com) Σχολική εκδρομή[διήγημα] – One: Story (Ιαν. 2012) Αμάρ [διήγημα] –Λογοτεχνικό Μπιστρό (Ιούν. 2012) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kafka Posted June 9, 2012 Share Posted June 9, 2012 Συνεργασία με το περιοδικό "Σοδειά", στο τεύχος (πιθανότατα) του ερχόμενου Σεπτεμβρίου. Το διήγημα δεν υπάρχει στο sff και έχει τίτλο "Γκρίζοι τοίχοι" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
abuno Posted June 10, 2012 Share Posted June 10, 2012 Και μια δημοσίευση στο ONE STORY. 10-6-2012 Η τελευταία ζωντανή λάμψη Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nostalgist Posted June 14, 2012 Share Posted June 14, 2012 http://apostaktirio.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=1510:2012-01-15-18-43-55&catid=57:e-books&Itemid=66 Δε το λες και έκδοση ακριβώς Ένα πεζό ποιήμα 10 σελίδων με θέμα μια εναλλακτική ιστορία της σικελικής εκστρατείας Το πρώτο και τελευταίο που βγήκε απο τις εκδόσεις κολχόζ :lol::lol: Υπάρχουν και 2 παλιές συλλογές μου στο myebooks αλλά επιφυλλάσομαι επειδή είναι οι παλιές εκδόσεις και εκ τοτε τους έχω αλλάξει τα φώτα Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Souzana Posted June 15, 2012 Share Posted June 15, 2012 Καλημέρα σε όλους! Αυτό είναι το νέο μυθιστόρημα φαντασίας από τις Εκδόσεις Πατάκη. Κυκλοφόρησε αρχικά στο διαδύκτυο σαν blog με αναρτήσεις ανά κεφάλαιο. Η μεγάλη αναγνωσιμότητά του οδήγησε στην έκδοσή του. Πρόκειται για μυθιστόρημα φαντασίας για παιδιά και για νέους. http://web1.patakis....-tis-psyxis-mas 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atrelegis Posted June 30, 2012 Share Posted June 30, 2012 Ωραία, τώρα μπορώ να γράψω και εγώ εδώ! Something in the Sandox-Open Hearts Publishing, Petulant Parables Antology 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atrelegis Posted July 14, 2012 Share Posted July 14, 2012 (edited) Οκέι, να εξηγήσω πριν ξεκινήσουν τα κλασσικά αστεία... Μετά από μήνες επί μηνών προσπάθειας, συγγραφής και γενικού ψαξίματος, κατάφερα επιτέλους να βάλω σε σειρά και να εκδώσω το πρώτο μου βιβλίο στα Αγγλικά, το Stone Cold Countenance! Είναι σε μορφή e-book, αλλά το σημαντικότερο είναι ότι είναι μία αρχή! Τι είναι το Stone Cold Countenance; Ξεκίνησε αρχικά σαν Γρανίτινο Πρόωσπο, μια σειρά από ιδέες στα Ελληνικά στο blog μου, αλλά άρχισα να το μεταφράζω στα αγγλικά, το είδα να ανθίζει εκτός ελέγχου στο μυαλό μου και πολύ σύνομα είχα στα χέρια μου 180 σελίδες υλικό! Είναι Γουέστερν, μετά από μια μαγική αποκάλυψη, έχει εκδίκηση, πιστόλια, πνεύματα, μαγεία και μπορείτε να διαβάσετε τα πρώτα 5 κεφάλαια τζάμπα στο blog μου! Και το καλύτερο; Το e-book κοστίζει μόνο ένα δολλάριο! Και το ακόμη καλύτερο; Η ΕΚΔΟΣΗ ΔΕ ΜΟΥ ΚΟΣΤΙΣΕ ΤΙΠΟΤΑ. Διαβάστε τα πρώτα 5 κεφάλαια δωρεάν ΕΔΩ! Edited July 16, 2012 by aScannerDarkly link 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Namris Posted August 1, 2012 Share Posted August 1, 2012 Καλημέρα και καλό μήνα. Ο 2ος τόμος του μυθιστορήματος «Ο Ερημίτης των Αθηνών» είναι έτοιμος. Μπορείτε να τον κατεβάσετε δωρεάν από τη διεύθυνση: https://sites.google.com/site/athenshermit/ Τίτλος : Ο Ερημίτης των Αθηνών – Το Δράμα του Μονόκερου Σελίδες: 535 Είδος : 50% Κοινωνικό, 40% Μεταφυσική, 10% Πολιτική 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andkand Posted August 21, 2012 Share Posted August 21, 2012 Παγίδευση [διήγημα] – περιοδικό Συμπαντικές Διαδρομές, τχ. 18, Αυγ. 2012, σελ. 70-72 Μικροδιήγημα #103 - Στο ebook #Tweet_Stories: λογοτεχνία σε 140 χαρακτήρες 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickmarvel Posted August 31, 2012 Share Posted August 31, 2012 Στις 2/12/2009 ενημέρωσα για την κυκλοφορία του δεύτερου βιβλίου του Νικ Μάρβελ, "Ο Νικ Μάρβελ και ο μαρμαρωμένος βασιλιάς", με αποτέλεσμα τρεις σελίδες posts και "κλείδωμα" του topic. Κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί και το 2006 όταν ενημέρωσα για το πρώτο βιβλίο της σειράς, "Ο Νικ Μάρβελ και ο πόλεμος με το θηρίο". Όποιος έχει το κουράγια να διαβάσει το topic εκείνο, της 2/12/2009, θα απορεί γιατί επανέρχομαι σήμερα να ενημερώσω ότι κυκλοφόρησε το τρίτο βιβλίο του Νικ Μάρβελ, "Ο Νικ Μάρβελ και το νησί της Αφροδίτης". Στην ερώτηση, τού γιατί επιμένω, θα απαντήσω ότι πιστεύω ακόμη στον ειλικρινή και πολιτισμένο διάλογο με όσους έχουν πραγματικά διαβάσει κάποιο απ’ τα τρία βιβλία, μια σειρά με πολύ ενδιαφέρον, που εντάσσεται απόλυτα στο χώρο του «φανταστικού». 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adicto Posted September 21, 2012 Share Posted September 21, 2012 Xτυπάμε ξύλο καλού κακού, αλλά απ' ότι φαίνεται Οκτωβρη θα είμαι και εγώ μία επι χρήμασι εκδιδόμενη πένα 9 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Adicto Posted September 25, 2012 Popular Post Share Posted September 25, 2012 Λοιπόν σήμερις πέσανε οι τζίφρες! Μιλάμε για συλλογή διηγημάτων από εκδόσεις Μπατσιούλα. Προφανώς και έχω χ...στεί από τη χαρά μου!!! Θα σας κρατάω ενήμερους για τα της έκδοσης, βιβλιοπαρουσίαση, κλπ κλπ υγ και να δούμε ποιόν θα εθελοντίσω για την παρουσίαση 15 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
abuno Posted September 27, 2012 Share Posted September 27, 2012 (edited) Δημοσίευση ενός ποιήματός μου στο fanzine ''Chimeres'' To ποίημα υπάρχει στη βιβλιοθήκη ποίησης με τον τίτλο ''Μελαγχολία του Αυγούστου'' αλλά μετονομάστηκε κατόπιν πρότασης της Cassandra Gotha... ''Φύλλα φθινοπώρου'' http://chimeres.info/zine/24/fylla-f8inopwroy/ Edited September 27, 2012 by abuno 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kafka Posted October 13, 2012 Share Posted October 13, 2012 Έχω και εγώ ένα διήγημα στο ίδιο τεύχος του περιοδικού Χίμαιρες... Σε λίγες μέρες θα κυκλοφορήσουν δύο ακόμα κείμενα μου σε ισάριθμα έντυπα περιοδικά. Για την ώρα έχω ξεπεράσει τις δέκα δημοσιεύσεις (σε περιοδικά) σε ένα χρόνο. Ελπίζω να συνεχιστεί και ίσως και να αυξηθεί ο ρυθμός των συνεργασιών... 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wordsmith Posted October 20, 2012 Share Posted October 20, 2012 Νάτη η έκδοση που σας έλεγα! Είναι και ο Αντώνης ο Solonor μέσα. Το Λογοτεχνικό Μπιστρό ανακοινώνει την έκδοση της πρώτης ανθολογίας του, Λογοτεχνικό Μπιστρό 2009-2010. Μια αντιπροσωπευτική συλλογή από διηγήματα και ποίηση που παρουσιάστηκαν στο Λογοτεχνικό Μπιστρό τον πρώτο χρόνο της εμφάνισής του στο διαδίκτυο. Συμμετέχουν: Νίκος Αραπάκης, Γιώργος Βέης, Χαράλαμπος Γιαννακόπουλος, Δημήτρης Ζαφείρης, Κέλλυ Θεοδωρακοπούλου, Λύο Καλοβυρνάς Νίκος Καρακάσης, Χαριτίνη Καρρά, Σοφία Κολοτούρου Αύγουστος Κορτώ, Ελένη Κοφτερού, Πολυχρόνης Κουτσάκης, Γιάννης Λειβαδάς, Βασίλης Μανουσάκης, Μανώλης Μεσσήνης, Δημήτριος Μουζάκης, Αλεξάνδρα Μπακονίκα, Γιώργος-Ίκαρος Μπαμπασάκης, Χαρά Νικολακοπούλου, Γιάννης Νικολούδης, Χαριτίνη Ξύδη, Ιφιγένεια Παρασκευά, Αντώνης Πάσχος, Χριστόφορος Παυλίδης, Ρένα Ρώσση - Ζαΐρη, Κωνσταντίνα Τασσοπούλου, Μαρία Τσιράκου Γιάννης Φαρσάρης Το βιβλίο είναι διαθέσιμο στο Amazon σε Ευρώπη και Αμερική, όπως και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Σύντομα θα ακολουθήσει η δεύτερη ανθολογία μας: "Λογοτεχνικό Μπιστρό 2011". Λογοτεχνικό Μπιστρό της Στέλλας 8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trickster Posted October 30, 2012 Share Posted October 30, 2012 Ενα όμορφο ταξίδι ολοκληρώθηκε πριν λίγες μέρες και το πρώτο μου βιβλίο είναι πλέον γεγονός! Αν έχετε λίγο χρόνο ρίξτε μια ματιά στη σελίδα που στήσαμε γι αυτο. Οποιοδήποτε σχόλιο ευπρόσδεκτο! Ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο και το ενδιαφέρον σας !! http://monopatia.iwrite.gr/ 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Stanley Posted November 11, 2012 Popular Post Share Posted November 11, 2012 Κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία η ποιητική μου συλλογή Ανεκπλήρωτοι Φόβοι από τις εκδόσεις Πολύτροπον. Μην χαίρεστε, "φόβοι" λέει, όχι "τρόμοι" 12 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andkand Posted November 15, 2012 Share Posted November 15, 2012 (edited) Καπανδρέου, Ανδρέας. Ο γιος της μάγισσας: αλλόκοτες ιστορίες. Θεσσαλονίκη: Συμπαντικές Διαδρομές, 2012. ISBN: 978-618-500-2022 Σελίδες: 130 Διαστάσεις: 21x14 Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο Λιανική Τιμή: 11.5 Ευρώ Κατηγορία: Επιστημονική φαντασία, φαντασία, τρόμος Edited November 15, 2012 by Ο Γιος της Μάγισσας 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nova Posted November 28, 2012 Share Posted November 28, 2012 Χμμ, νομίζω αυτό πάει εδώ. Στο τεύχος Δεκεμβρίου του Mystery, έχει ένα άρθρο μου για τον Ισαάκ Ασίμωφ και το έργο του. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nostalgist Posted December 5, 2012 Share Posted December 5, 2012 http://www.24grammata.com/?p=34397 H νέα έκδοση του 24grammta.com (σειρά εν καινώ) Ξενοφώντας Μακρόπουλος Όταν γυρίσεις… 28 ποιήματα για ένα δεκαήμερο του Ιούλη Fliping book αριθμός σειράς 21, ημ. έκδοσης: 05/11/2012 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kafka Posted December 20, 2012 Share Posted December 20, 2012 (edited) Τρεις νέες δημοσιεύσεις σε έντυπα περιοδικά. Τα διηγήματα δεν υπάρχουν (έστω για την ώρα) στο sff. Ίαμβος, Subtales και ένα περιοδικό ανώνυμων αιώνων του εξωτερικού Οι τίτλοι τους είναι "Το παιχνίδι" (Ίαμβος), "Η σημείωση ενός νεκρού" (SubTales), "Ο πόνος" (ξένο περιοδικό) Edited December 20, 2012 by Kafka 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Lady Nina Posted December 25, 2012 Popular Post Share Posted December 25, 2012 Την τελευταία εβδομάδα με περίμεναν δυο αναπάντεχες, ευχάριστες εκπλήξεις! Λέτε να ήταν το Πνεύμα των Χριστουγέννων; Την περασμένη Τρίτη, έλαβα ένα τηλεφώνημα, κατά το οποίο με ενημέρωσαν πως ποίημά μου εκδόθηκε σε ένα ημερολόγιο για το 2013 υπό την επιμέλεια της κυρίας Ζαλώνη. Στην αρχή εκνευρίστηκα που δεν είχαν ζητήσει την άδειά μου, αλλά ύστερα σκέφτηκα πως κάθε έκδοση καλή είναι και πως το ποίημα το είχα στείλει για ένα διαγωνισμό πέρυσι, οπότε ίσως δε χρειάζονταν την άδειά μου. Όπως και να'χει, ελπίζω τουλάχιστον να έχουν όνομα κάτω απ'το ποίημα... Αν το πετύχει κανείς πουθενά, ας μου πει! Όσο για τη δεύτερη έκπληξη συνέβη εχθές, όταν στο λογαριασμό μου με περίμενε ένα email, που με ενημέρωνε για την έκδοση ενός ebook, στο οποίο θα περιληφθεί κι ένα διήγημά μου, το οποίο βρίσκεται κι εδώ μέσα! 13 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
abuno Posted January 20, 2013 Share Posted January 20, 2013 Το διήγημα ''Η τελετή'' στην ανθολογία Θρύλοι του σύμπαντος ΙΙ και το διήγημα ''Μια ώρα νωρίτερα'' στο ΕΦ ΖΙΝ Και μια ηλεκτρονική δημοσιεύση του ποιήματος ''Του καιρού'' http://poihsh-logotexnia.blogspot.gr/2013/01/abuno.html στο ιστολόγιο ''Ποίηση και λογοτεχνία'' 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts