Jump to content

Write οff #96 (EmberRoar vs gismofbi vs John Ernst vs Nick V. vs Roubiliana vs semiral vs Αρίστος vs Γιώργος77)

Ιρμάντα

Ποια είναι η αγαπημένη σου ιστορία; (Ψηφίζετε 2 ιστορίες)  

12 members have voted

1. 1. Οι δύο αγαπημένες μου ιστορίες είναι:

• Αρκούδα με πράσινα μάτια - gismofbi
    • ΠΕΡΙ ΦΙΛΤΡΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΔΑΙΜΟΝΙΩΝ - Roubiliana
    • Το βιβλίο με τα μαγικά - John Ernst
      0
    • Αν θες να κερδίσεις χίλια Κραν, παίξε μου το τραγούδι της Φατμακού με το Κοχύλι του Σιμίρ. - Nick V.
    • Ανθρώπινη σκιά - semiral
    • Ήρωες και Καταστροφείς - EmberRoar
    • Το Μηδέν του Σκότους - Γιώργος77
    • Ειμαρμένη - Αρίστος

This poll is closed to new votes

Recommended Posts

Ναι, @Γιώργος77 θα υπάρξει ανώτατο όριο. Αλλά είχαμε καιρό να παίξουμε και υπήρξε εξαιρετικά μεγάλη (και εξαιρετικά ποιοτική) προσέλευση και είπα θα τα δεχτούμε όλα αυτή τη φορά. Τέσσερα θα ψήφιζα και εγώ αν υπήρχε δυνατότητα.

Θυμηθείτε ότι ο νικητής θα σκαρώσει το επόμενο ωστόσο. Και ΔΕΝ θα το αργήσουμε. Just saying.

Edit: ΔΕΝ θα το αργήσουμε. Σημαντική λεπτομέρεια.

Edited by Ιρμάντα
  • Like 5

Καλημέρα παιδιά!

Σήμερα η τελευταία μέρα όπου ψηφίζουμε, τις αγαπημένες μας ΔΥΟ ιστορίες, μην ξεχνιόμαστε!

• Like 3

Να συγχαρούμε τον Φραντς Κάφκα @Γιώργος77για τη νίκη του (ήταν εκ των δυο ιστοριών που ψήφισα και εγώ.) Περισσότερα αύριο περί του με ποιο ακριβώς σκεπτικό ψήφισα, νομίζω θα έχει ενδιαφέρον να κουβεντιάσουμε κάποια πράγματα. Στο μεταξύ να ευχαριστήσω όλους όσους συμμετείχαν, (χρωστάω σχόλια στον @Nick V., δεν ξεχνώ) και να πω ότι σας απόλαυσα όλους, πολύ. Νομίζω το είχαμε ανάγκη ένα παιχνίδι, η προσέλευση αυτό δείχνει. Και η ποιότητα των ιστοριών επίσης. Μπράβο σε όλους, και πάλι.

• Like 7
  • Thanks 2

Πολλά συγχαρητήρια στον @Γιώργος77. Το απόλαυσα ιδιαίτερα το παιχνίδι, μιας και λόγω περιορισμένου χρόνου είναι ευκαιρία για μένα να "ξεσκουριάζω" λίγο. Να επαναλάβω ότι πραγματικά αξιοσημείωτο για μένα ήταν το υψηλό επίπεδο των κειμένων που διάβασα. Καλή συνέχεια με έμπνευση για όλους !!!

• Like 7

Συγχαρητήρια σε @Γιώργος77 για την πρωτιά! (και αν θυμάμαι καλά, ο νικητής κερνάει μπύρες, πράγμα που η Τζαμ εγκρίνει 😇) Ένα μεγάλο μπράβο και σε @Ιρμάντα γιατί η εισαγωγή της μας ενέπνευσε για τις όμορφες ιστορίες μας. Α! - και μπράβο στον αφανή @Ghost που είναι συνέχεια στα παρασκήνια για να τρέχουν όλα ομαλά.

Οι ιστορίες στο παιχνίδι ήταν εξαιρετικές και είναι κρίμα που έπρεπε να επιλέξω μονάχα δύο. Αχ, τι να κάνουμε.

Συγχαρητήρια σε όλους σας!

• Like 6

Συγχαρητήρια στον Γιώργο για τη νίκη και σε όλα τα παιδιά για τη συμμετοχή καθώς και στους διοργανωτές!

• Like 7

Καλημέρα! Κερνάω μπύρες. Σας περιμένω το Σάββατο στο Γεφύρι της Άρτας...

• Haha 5

Όλοι οι συγγραφείς έγραψαν πολύ όμορφες ιστορίες. Μπράβο στην Ιρμάντα για την εισαγωγή η οποία ενέπνευσε -σε μεγάλο βαθμό από ότι είδα- τους συγγραφείς.

Τα συγχαρητήριά μου στον @Γιώργος77 και @EmberRoar για τις ιστορίες τους. 

• Like 6

Συγχαρητήρια στον @Γιώργος77 και σε όλους τους συμμετέχοντες. Πρώτη φορά έπαιρνα μέρος και το γούσταρα πολύ. Σ' ευχαριστούμε @Ιρμάνταγια την εισαγωγή και τα σχόλια.

• Like 6