Ιρμάντα Posted July 4, 2023 Share Posted July 4, 2023 Θα ζητήσω, αν και εφόσον συμφωνείτε, παράταση μέχρι Παρασκευή....ευχαριστώ...😌 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιώργος77 Posted July 4, 2023 Author Share Posted July 4, 2023 Πολύ ευχαρίστως να δοθεί η παράταση. Μίλησα με τον Κλόουν του Μίροκοου και μου είπε ότι συμφωνεί🤡... 1 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ιρμάντα Posted July 4, 2023 Share Posted July 4, 2023 Ευχαριστώ συμπαίκτες μου! 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ιρμάντα Posted July 6, 2023 Share Posted July 6, 2023 Στο μεταξύ.... 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Φάντασμα Posted July 7, 2023 Share Posted July 7, 2023 Υπενθύμιση: Μπορείτε να υποβάλετε τις ιστορίες σας σήμερα μέχρι τις 12 τα μεσάνυχτα. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Featured Comment Ιρμάντα Posted July 7, 2023 Featured Comment Share Posted July 7, 2023 Να μαι κι εγώ εδώ Enjoy! 3 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
silag Posted July 7, 2023 Share Posted July 7, 2023 Ορίστε και η δικιά μου χαζομαρούλα.. 4 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Φάντασμα Posted July 7, 2023 Share Posted July 7, 2023 Έχετε 10 μέρες στην διάθεσή σας (ξεκινώντας από σήμερα Σάββατο 8 Ιουλίου μέχρι την Δευτέρα 17 Ιουλίου) για να διαβάσετε και ψηφίσετε τις 2 από τις 5 συνολικά ιστορίες που σας άρεσαν περισσότερο. Την τελευταία μέρα, το Poll κλείνει στις 12 τα μεσάνυχτα. Αν χρειάζεστε περισσότερες μέρες ανάγνωσης, μπορείτε να το συζητήσετε με τους συμπαίκτες σας. 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αρίστος Posted July 17, 2023 Share Posted July 17, 2023 Συγχαρητήρια στην @Ιρμάντα και σε όλα τα παιδιά που έγραψαν. Το ευχαριστήθηκα πολύ το παιχνίδι. Ιδιαίτερα εμπνευσμένη η εισαγωγή του @Γιώργος77, αλλά δεν περίμενα κάτι λιγότερο ! Στα επόμενα ... 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ιρμάντα Posted July 17, 2023 Share Posted July 17, 2023 Συγχαρητήρια σε όλους όσους συμμετείχαν, έγραψαν, σχολίασαν. Και στον Γιώργο που μας βύθισε σε άρρωστα μονοπάτια... 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roubiliana Posted July 18, 2023 Share Posted July 18, 2023 Συγχαρητήρια @Ιρμάντα, συγχαρητηρια σε όλους κ ευχαριστούμε @Γιώργος77 για την έμπνευση. Δεν είχα ξαναγράψει κάτι με κλόουν. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ιρμάντα Posted July 18, 2023 Share Posted July 18, 2023 Οφείλω να πω πως δεν είχα την παραμικρή ιδέα τι να γράψω στο παιχνίδι γιατί η εισαγωγή του Κυρίου @Γιώργος77ήταν από τις πιο αλλόκοτες και δύσκολες που έχουν παίξει και καλά να μας κάνει δλδ. Καμιά φορά άμα με στοιχειώνει λευκή σελίδα ακούω μουσική, άκουσα λοιπόν αυτό Spoiler Και ήξερα ότι το έχω. Ειδικά με το στίχο είδα την Ιερουσαλήμ σαν μια παπαρούνα πάνω στο βράχο ήξερα ότι το έχω, οπότε ζήτησα την παράταση ως την Παρασκευή. Αυτά. Να είστε όλοι καλά. Α και να ετοιμάζεστε για το επόμενο. Εικόνα και επί τόπου σκεφτόμουν, τι λέτε; 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roubiliana Posted July 18, 2023 Share Posted July 18, 2023 κι ένα πλοτς μας έχει λήψει. Αλλά και το εικόνα και επι΄τόπου δεν το έχω παίξει ποτέ. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Posted by Ιρμάντα,
Νικήτρια ιστορία στο Write off #97
Recommended by Φάντασμα
4 reactions
Go to this post