soukelef Posted August 14, 2023 Posted August 14, 2023 Όνομα Συγγραφέα: Λευτέρης Σουκουλδάνος Είδος: fantasy, folk-fantasy, folk-horror Βία; Ελάχιστη Σεξ; Όχι Αριθμός Λέξεων: 3096 Αυτοτελής; Ναι Σχόλια: Για το https://community.sff.gr/topic/20344-πλοτς-8-nick-v-vs-roubiliana-vs-sandy1dritsakou-vs-soukelef-vs-αρίστος/ Ρουσάλκα.pdf 4 1 Quote
Αρίστος Posted August 26, 2023 Posted August 26, 2023 Μου αρέσει το folkore ύφος των γραπτών σου. Είναι δείγμα προσωπικής ταυτότητας. Έξυπνη η χρήση παραδοσιακών μυθικών πλασμάτων και αρμονική χρήση των οδηγιών του παιχνιδιού. Το ευχαριστήθηκα πολύ. Μπράβο σου ! 1 Quote
Nick V. Posted August 27, 2023 Posted August 27, 2023 Η ιστορία σου, με μια λέξη (άντε, με τέσσερεις) είναι του γούστου μου. Καλογραμμένη και με ιδιαίτερο λεξιλόγιο που δίνει ένα όμορφο χρώμα στο τελικό αποτέλεσμα. Ο τίτλος σου, νομίζω, θα μπορούσε να ήταν λίγο καλύτερος. Καλή συνέχεια σε ό,τι γράφεις. 1 Quote
Roubiliana Posted August 28, 2023 Posted August 28, 2023 Spoiler Ο τίτλος θα μπορούσε να ήταν καλύτερος. Καλή ιδέα να χρησιμοποιήσεις μυθικά πλάσματα στο παιχνίδι. Ωραία και η ανατροπή και η εκδίκηση. Ισως σε κάποια σημεία να γίνεται πολύ επεξηγηματικό, αυτο που λενε tell. Αυτό σε πετάει λιγάκι εκτός ατμόσφαιρας. 1 Quote
Recommended Posts