Jump to content

A poll of kings


heiron
 Share

Ποιον θα υποστηριζατε για το θρονο του Westeros(απο το "song of ice and fire" του Μαρτιν)  

54 members have voted

  1. 1. Ποιον θα υποστηριζατε για το θρονο του Westeros(απο το "song of ice and fire" του Μαρτιν)

    • Daenerys Targaryen
      18
    • Joffrey Baratheon(-Lannister)
      1
    • Stannis Baratheon
      7
    • Renly Baratheon
      1
    • Robb Stark
      13
    • Κανενα απο τους παραπανω
      14


Recommended Posts

Επειδη υπαρχουν αρκετοι φαν του Μαρτιν ειπα να κανω ενα σχετικο γκαλοπ.Εσεις ποιον/α θα ψηφιζατε και γιατι?Εννοω τι θα υποστηριζατε αν ησασταν αρχοντας του Γουστερος αλλα ας πειτε και ποιον συμπαθειτε ποιο πολυ.

Σιγουρα υπαρχουν και αλλοι ανταγωνιστες που βγαινουν στην πορεια οπως μερικοι βγαινουν απο την μεση.Οσοι θελετε περιοριστειτε στην τελευταια επιλογη!

Link to comment
Share on other sites

Νταινερις?Αργει να διεκδικησει το θρονο και δυσκολο να την υποστηριξει καποιος ανοιχτα.Αφου εγινε βασιλιας ο Ρομπερτ,παει η δυναστεια της.Εγω ψηφισα Σταννις που ειναι ο νομιμος διαδοχος του και ειναι επικινδυνος χαρακτηρας-δεν συγχωρει οσους του αντιστεκονται.Ειναι και η μαγεια στη μεση...Θα τον υποστηριζε και ο Νεντ.

Δικαιολογειστε τις απαντησεις σας παρακαλω.

Link to comment
Share on other sites

Εγώ, κατ'αρχήν, γουστάρω τη Daenerys σαν χαρακτήρα. Αλλά, πέραν τούτου, νομίζω ότι, στο τέλος, θα γίνει Βασίλισσα του Westeros. Θα τα έχουν κάνει τόσο χάος οι άλλοι, που η Daenerys θα έρθει για να εδρεώσει μια σοβαρή εξουσία.

 

Βέβαια, με τον Μάρτιν για συγγραφέα, ποτέ δεν ξέρεις. ;)

Link to comment
Share on other sites

Εγώ ψήφισα τον Rob γιατί είναι Stark αν και δεν πιστεύω ότι θα γίνει ποτέ κάτι περισσότερο από Βασιλιάς του Βορρά.

Link to comment
Share on other sites

Εγώ ψήφισα τον Rob γιατί είναι Stark αν και δεν πιστεύω ότι θα γίνει ποτέ κάτι περισσότερο από Βασιλιάς του Βορρά.

 

Χε-χε-χε-χε... Θα εκπλαγείς κάπου στα μέσα του SoS.

Link to comment
Share on other sites

Εγώ ψηφίζω Νταενέρυς γιατί είναι γεννημένη βασίλισσα...αν και έχω διαβάσει μόνο το GoT, πάντα κατά βάθος την υποστηρίζω, όσο κι αν συμπαθώ τους Σταρκς... Οι μπαράθεον και οι λοιποί να πάνε να πνιγούνε...

Link to comment
Share on other sites

Και εγώ έχω διαβάσει μόνο το ΑοΤ αλλά ψηφίζω Ρομπ. 16 χρονών παιδί και νίκησε ολόκληρο το στρατό των Λάννιστερ. Κια είναι και πολύ συνετός σαν άνθρωπος.

Link to comment
Share on other sites

Οχι ολοκληρο...Εχει ψωμι ακομη..Θα δεις στα επομενα βιβλια.Ουσιαστικα νικησε το μισο απο το στρατο των κεντρικων επαρχιων του Westeros.Και ναι,και εγω πιστευω οτι την μικρη προοριζει ο Μαρτιν για βασιλισσα-ισως παντρευτει κανα Ρομπ για χαπι εντ η Τομεν αν ειναι τεκνατζου.Ο Ρομπ αν και καλο παιδι και ταλαντουχο δεν εχει κανενα δικαιωμα για τον Σιδερενιο Θρονο.

Link to comment
Share on other sites

Nαι, το καταλαβαίνω, με ένα βιβλίο δεν μπορείς να ξέρεις. Να 'ναι καλά ο Martin να γράφει... Πάντως καλό που δεν ξεχωρίζει έναν χαρακτήρα (μιλάω για βασιλείς) και τους αναπτύσει όλους εξίσου.

Link to comment
Share on other sites

Είμαι Starkική... Μάλλον ο Robb. Αλλά και η προοπτική της Daenerys είναι ενδιαφέρουσα γιατί η ίδια είναι πολύ καλοφτιαγμένος χαρακτήρας, με ενδιαφέρον. Είδομεν!

Link to comment
Share on other sites

Ε, τον Robb δεν τον έχει αναπτύξει και ιδιαίτερα, σε σχέση με τους άλλους βασιλείς... ειδικά στο Clash of Kings, νομίζω ότι έχει το λιγότερο "page-space" (πως λέμε screen-time ;) ) από όλους... πιο πολύ ακούμε γι'αυτόν, παρά τον βλέπουμε.

 

Πάντως έχω μια επιφύλαξη για τον τελικό νικητή... δεν διαφωνώ ότι μπορεί να είναι η Νταϊνέρυς αλλά αυτό θα γίνει μόνο αν της το επιτρέψει κάποιος άλλος που υποψιάζομαι ότι θα παίξει σημαντικό ρόλο... :whistling:

Link to comment
Share on other sites

Ουπς! Ψήφισα Robb κατά λάθος. Τον Eddart Stark ήθελα εγώ αν και γνωρίζω πολύ καλά την κατάληξή του.

 

 

Για μένα είναι ο πρωταγονιστής ακόμα και μετά το θάνατό του. Δεν ξέρω πώς γίνεται αυτό αλλά νομίζω ότι δεσπόζει σαν χαρακτήρας στο A Clash of Kings που διαβάζω τώρα.

 

 

Η Νταινέρυς μ'αρέσει πολύ αλλά έχω την εντύπωση ότι θα ήταν πολύ σκληρή. Ο Ρομπ είναι ακόμα πολύ μικρός αν και πολύ ικανός κατά τα φαινόμενα.

 

Και φαντάσου λέει βασίλισσα η Arya! LoL!

Link to comment
Share on other sites

Αυτην την βλεπω να κανει καμια εισβολη στην διπλανη ηπειρο αν τυχον γινει βασιλισσα.Ετσι πολεμοχαρης που ειναι...

Εγω θα προτιμουσα τον Τζον για βασιλια παντως...

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Έχοντας διαβάσει και τα 4 βιβλία πιστεύω ότι στο τέλος θα βασιλέψει η Daenerys me ton Jon.Επειδή όμως με τον Μάρτιν δεν μπορείς ποτέ να κάνεις ασφαλής πρόβλεψη όλα είναι πιθανά.

Link to comment
Share on other sites

Και εγώ Jon(Ice) & Daenerys (fire) βλέπω να βασιλεύουν, αλλιώς Arya και το νόμιμο διάδοχο του Robert.

 

Αν και από όλους τους βασιλιάδες μάλλον Stannis θα υποστήριζα. Δε ξέρω, μου φαίνεται αρκετά ηρωικός αλλά με έναν εντελώς δικό του τρόπο (Κυρίως επειδή τη δική του ιστορία τη βλέπουμε μέσα από τα μάτια του Davos - χαλαρά το πιο "παλικάρι" από τους αφηγητές του SoIaF)

Link to comment
Share on other sites

αλλιώς Arya και το νόμιμο διάδοχο του Robert.

 

Τον Stannis!;

 

Το Jon-Daenerys ζευγάρι ακούγεται όντως λογικό, αλλά έχω την εντύπωση ότι η κατάληξη θα ποιο απροσδόκητη...

Link to comment
Share on other sites

Ναι αλλά αυτός είναι μπάσταρδο, οπότε δεν μπορεί να είναι διάδοχος. Ένας είναι ο νόμιμος διάδοχος και βασιλιάς του Westeros, ο Stannis Baratheon. Διαφορετικές απόψεις θεωρούνται προδοσία τιμωρούμενη με θάνατο στη πυρά! :fire: :mace:

Link to comment
Share on other sites

Ναι αλλά αυτός είναι μπάσταρδο, οπότε δεν μπορεί να είναι διάδοχος. Ένας είναι ο νόμιμος διάδοχος και βασιλιάς του Westeros, ο Stannis Baratheon. Διαφορετικές απόψεις θεωρούνται προδοσία τιμωρούμενη με θάνατο στη πυρά! :fire:  :mace:

 

Βλάσφημε! Ο σιδερένιος θρόνος ανήκει δικαιωματικά μόνο σε ένα άτομο: την Daenerys! Οι μόνοι πραγματικοί βασιλιάδες στο westeros ήταν, είναι και θα είναι οι targaryen! Dracarys! :diablo:

 

:bag:

Link to comment
Share on other sites

Κανενας δεν ψηφιζει τον Ρενλυ.Κλαψ...Εμενα μου αρεσε και παρα το γεγονος οτι του καταλογιζουν σφετερισμο-ΣΠΟΙΛΕΡ-αυτος ειχε προτεινει στον Νεντ να παρει το θρονο αλλα αυτος δεν τον ακουσε και την πατησε.

Δεν τον ηθελε (τον θρονο) για τον εαυτο του απλα ηξερε οτι ο Σταννις δεν εκανε-δεν τον ηθελε ο κοσμος.Το ιδιο ενιωθε και ο Ρομπερτ προφανως για αυτο και τον ειχε τοσο παραπεταμενο τον μεγαλο αδερφο.

Αυτο με τον Τζον και την Νταενερυς πολυ λογικο για να συμβει.Αρα δεν θα συμβει.Βρε δεν παιρνει την αδερφη του ο Τζον καλυτερα(την Αρυα)?!?Εξαλλου κατι τετοια συνηθιζονται στο Westeros.

Βασιλισσα κατα 90% θα ειναι η Νταινερις αλλα βασιλιας?Μηπως γιατρευτει ο Μπραν (με μαγεια!) και γινει αυτος ο τυχερος?

Link to comment
Share on other sites

O Renly θα ήταν όλο φρου φρου κι αρώματα και θα συνέχιζε το καταστροφικό έργο του Robert με αποτέλεσμα οι Others και η Dany να βρουν το βασίλειο μπάτε σκύλοι αλέστε... όχι ότι τώρα είναι διαφορετικά τα πράγματα βέβαια. Άσε ότι μάλλον θα ασχολιόταν περισσότερο με το να παίζει "κρύψε-το-σπαθί" με τον Loras ;)

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...

Τώρα που έπαθα κι εγώ το χοντρό κόλλημα με τον Μάρτιν, ξέθαψα αυτό το τοπίκιο.

 

Εγώ πιστεύω ότι βασιλιάς θα γίνει ο Τζον. Βασικά έχω αυτήν την μικρή θεωρία ότι ο Τζον δεν είναι γιος του Νεντ αλλά της αδελφής του και του μακαρίτη Ταργκάρυεν. Ετσι συνδυάζει τον πάγο (Σταρκ μεριά) και τη φωτιά (Ταργκάρυεν μεριά). Οπως είπα, είναι μικρή θεωρία.

 

Βέβαια ούτε η Νταινέρις με χαλάει αλλά δεν νομίζω ότι θα της αρέσουν τα 7 βασίλεια.

 

Φυσικά μπορεί να κάνουμε όλοι λάθος. Μήπως γίνει ο Tyrion τελικά?

Link to comment
Share on other sites

Άλλη μια ψήφος στην Daenerys από εδώ. She woke the dragon, after all... (αν και αυτός ο μουρλός συγγραφέας δε θα διστάσει να κάνει τον Bran γαμάουα αρχιμάγο, άρα μπορεί να την σταματήσει ...)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
Εγώ πιστεύω ότι βασιλιάς θα γίνει ο Τζον. Βασικά έχω αυτήν την μικρή θεωρία ότι ο Τζον δεν είναι γιος του Νεντ αλλά της αδελφής του και του μακαρίτη Ταργκάρυεν.

 

Χεχεχεχε...Την ίδια ακριβώς υποψία έχω κι εγώ (μάλιστα, με τα λιγα στοιχεία που μας δινει, αυτή είναι και η πιο πιθανή εξήγηση κατα τη γνώμη μου). Daenerys κι εγώ, μαζί με John ή Arya (δηλ. οι 3 αγαπημένοι μου χαρακτηρες :p). Τώρα ποιος θα γινει τελικά...με το μπάχαλο που γίνεται ποτέ δεν ξέρεις...Valar morgulis άλλωστε :p. Αχ, άντε να βγει και το επομενο...

 

O Stannis απο την άλλη...είναι περιεργος τύπος :p. Κάτι μου λέει ότι θα την πατήσει άγρια όμως, ίσως περισσότερο κι απο άλλους στο παιχνίδι (και μερικοι την πατάνε όντως πολυ άσχημα...)Αν ανατρεπονταν οι παραπανω χαρακτηρες, το Σταννις θα έλεγα κι εγώ μάλλον, αλλα μόνο απο άποψη δικαιώματος. Αν το πηγαίναμε απο άποψη ικανοτήτων, θα έβαζα χαλαρά τον Tyrion :D (κι ας ειναι Λανιστερ)

 

Μα καλά, ποιος ψήφισε τον Joffrey?!

Edited by trillian
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

You agree to the Terms of Use, Privacy Policy and Guidelines. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue..