Jump to content
Shadow
Message added by Shadow,

Θα σας παρακαλούσαμε, αν είναι δυνατό, να μην γράφετε κριτικές για βιβλία σε αυτό το topic, επειδή, στο topic με την πάροδο του χρόνου αυξάνονται οι σελίδες και χάνονται οι κριτικές μέσα σε αυτές.

Μπορείτε να κάνετε post τις κριτικές σας μέσα στο topic του εκάστοτε συγγραφέα/βιβλίου (αν υπάρχει), αν δεν υπάρχει, μπορείτε να φτιάξετε εσείς.

Αυτό θα βοηθούσε πολύ υποψήφιους αναγνώστες που θέλουν να διαβάσουν κάποιο βιβλίο/συγγραφέα και θέλουν να διαβάσουν κριτικές.

Recommended Posts

Posted

Το εκπληκτικό -μέχρι στιγμής- αστυνομικό θρίλερ του Chris Carter "The night stalker".

Posted
1 hour ago, Spyrex said:

Το εκπληκτικό -μέχρι στιγμής- αστυνομικό θρίλερ του Chris Carter "The night stalker".

Φίλε Spyrex στα αγγλικά φαντάζομαι το διαβάζεις. Απ'όσο έχω δεί έχουν κυκλοφορήσει μόνο κάποια βιβλία

του Carter βασισμένα στην τηλεοπτική σειρά X Files.

Γνωρίζει κάνεις αν έχει κυκλοφορήσει κάποιο άλλο βιβλίο του στα ελληνικά ή αν πρόκειται να κυκλοφορήσει;

Posted (edited)
24 minutes ago, rush said:

Φίλε Spyrex στα αγγλικά φαντάζομαι το διαβάζεις. Απ'όσο έχω δεί έχουν κυκλοφορήσει μόνο κάποια βιβλία

του Carter βασισμένα στην τηλεοπτική σειρά X Files.

Γνωρίζει κάνεις αν έχει κυκλοφορήσει κάποιο άλλο βιβλίο του στα ελληνικά ή αν πρόκειται να κυκλοφορήσει;

Ο Chris Carter που έχει γράψει σενάρια για την σειρά The X-Files (τα βιβλία που βασίζονται στην τηλεοπτική σειρά έχουν γραφτεί από άλλους συγγραφείς - εδώ υπάρχει και σχετικό τόπικ) είναι διαφορετικός από τον Chris Carter, το βιβλίο του οποίου διάβασε ο Spyrex. Πάντως φαίνεται πολύ δυνατός συγγραφέας αυτός ο Chris Carter και απορώ που δεν έχει κυκλοφορήσει κάποιο βιβλίο του στα ελληνικά.

Edited by BladeRunner
  • Like 2
Posted
38 minutes ago, BladeRunner said:

Ο Chris Carter που έχει γράψει σενάρια για την σειρά The X-Files (τα βιβλία που βασίζονται στην τηλεοπτική σειρά έχουν γραφτεί από άλλους συγγραφείς - εδώ υπάρχει και σχετικό τόπικ) είναι διαφορετικός από τον Chris Carter, το βιβλίο του οποίου διάβασε ο Spyrex. Πάντως φαίνεται πολύ δυνατός συγγραφέας αυτός ο Chris Carter και απορώ που δεν έχει κυκλοφορήσει κάποιο βιβλίο του στα ελληνικά.

οk BladeRunner σε ευχαριστώ για την απάντηση, όντως τα βιβλία του φαίνονται πόλυ ενδιαφέροντα

ας έλπισουμε να τα δούμε και κάποια στιγμή στα ελληνικά

Posted

Έχω αρχίσει το Η εξορία του προσώπου, του Π. Μ. Ζερβού.

Posted

Συνεχίζω με το Ο συνταγματάρχης δεν έχει κανέναν να του γράψει, του Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες.

Posted

Άρχισα το Οι σκλάβοι της μοναξιάς, του Πάτρικ Χάμιλτον.

Posted

Το παιδί της Στάζι- David Young.

Posted

Φράνκεσταϊν

της Μαίρη Σέλλεϊ

Με αφορμή μάθημα ανθρωπολογίας. Now, that's suggested reading...

Posted

Άρχισα το Δίψα για φόνο, του Σολ Μπλακ.

• Like 1
Posted

Θα συνεχισω με Στιβεν Κινγκ και το Νεκρωταφιο Ζωων.

Posted

Γκάι Γκάβριελ Κέι και ''Η Περιπλανώμενη Φλόγα''. 

• Like 2
Posted

Πριν κάνα δίωρο ξεκίνησα το Ο νόμος της νύχτας, του Ντένις Λεχέιν. Φοβερό...

• Like 1
Posted

Έχω αρχίσει το "Ζαν Μπαρουά" του Ροζέ Μαρτέν ντυ Γκαρ.

Posted

Έχω αρχίσει το Η πείνα, του Κνουτ Χάμσουν.

Posted

Γκάι Γκάβριελ Κέι και ''Ο πιο Σκοτεινός Δρόμος''.

• Like 2
Posted

Ξεκίνησα το The Mezzanine, του Nicholson Baker.

• Like 1
Posted

Έχω αρχίσει το Μισός πόλεμος, του Τζο Άμπερκρομπι.

• Like 1
Posted

Ξεκίνησα το Έτσι μίλησε ο Ζαρατούστρα, του Friedrich Nietzsche.

Posted

Έχω αρχίσει το Γιάκομπ φον Γκούντεν, του Ρόμπερτ Βάλζερ.

Posted

Χοσέ Κάρλος Σομόθα και ''Η Θεωρία των Χορδών''.

Posted

Έχω αρχίσει το Το ματωμένο του έργο, του Γκρέαμ Μακρέι Μπερνέτ.

Posted

Δολοφονήστε την Πρόεδρο του Τζέφρυ Άρτσερ.

Posted

Το μυστικό χειρόγραφο- Michael Gruber

Posted

Έχω αρχίσει το "Δόκτωρ Φάουστους", του Τόμας Μαν.

• Like 1