Ivan Gig Nth Yuk Posted May 9, 2008 Share Posted May 9, 2008 Συγχαρητήρια. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Electroscribe Posted May 9, 2008 Share Posted May 9, 2008 Συγχαρητήρια, Ντίνο. Θυμάσαι ένα ΠΜ που σου είχα πει (ανάμεσα σε διάφορες μπούρδες που καλά έκανες και τις αγνόησες) ότι έχεις πολύ σοβαρές πιθανότητες για πρώτη θέση με αυτό το κείμενο; Μπράβο σου που πίστεψες στην αξία του βιβλίου σου. Ζηλέψτε οι άλλοι που είστε πολύ ταλαντούχοι και δε στείλατε. Εύχομαι αυτή να είναι η αρχή μιας μακριάς και διαρκώς ανοδικής πορείας στα ελληνικά (και όχι μόνο) γράμματα. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mman Posted May 9, 2008 Share Posted May 9, 2008 Ντίνο - Ντίνο! Τα θερμά-τρελά μου συγχαρίκια για την σύλληψη! Όχι μόνο την συγγραφική, η οποία θα είναι σίγουρα εξαίρετη για να κερδίσει, αλλά και την ολίγο πιο κυριολεκτική: Από σήμερα αρχίζει η πρώτη σου συγγραφική εγκυμοσύνη και σου εύχομαι καλή λευτεριά κατά τον Σεπτέμβρη. Περιμένουμε τα γεννητούρια πως και πως! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted May 9, 2008 Share Posted May 9, 2008 Από σήμερα αρχίζει η πρώτη σου συγγραφική εγκυμοσύνη και σου εύχομαι καλή λευτεριά κατά τον Σεπτέμβρη. Όπως το φοβόμουν. Έχουν περάσει λίγες ώρες, κι όλας ξεκίνησαν οι ψίθυροι της αμφιβολίας. "Μήπως το ονειρεύτηκα το τηλεφώνημα;" Να μπορούσα να το ξεχάσω μέχρι τότε... Ευχαριστώ ξανά όλους για την μοιρασμένη χαρά σας. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sylook Posted May 9, 2008 Share Posted May 9, 2008 Μπράβο! Καλές πωλήσεις! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
heiron Posted May 9, 2008 Share Posted May 9, 2008 "Μήπως ήταν μια φάρσα του σατανικού Νάικοζαλ;" Όπως και να'χει συγχαρίκια κι από μένα. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sileon Posted May 9, 2008 Share Posted May 9, 2008 Μπράβο Ντίνο! Πραγματικά, το αξίζεις. Καλή αρχή εύχομαι! Έτσι, πάντα τέτοια στο σφφ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παρατηρητής Posted May 9, 2008 Share Posted May 9, 2008 Εύγε και από εμένα Ντίνο! Πολύ ευχάριστη έκπληξη! Επιτέλους...θα εκδοθείς!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikosal Posted May 9, 2008 Share Posted May 9, 2008 Ρε Ντίνο... Ρε Ντίνο... Τι ήθελες και το ανακοίνωσες εδώ μέσα μόλις έκλεισα το τηλέφωνο; Πού να το φανταστώ; Α ρε γαμώτο... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikosal Posted May 9, 2008 Share Posted May 9, 2008 χεχε ένα μεγάλο μπράβο, και εις ανώτερα! Με αγάπη, αληθινή εκτίμηση για τις ικανότητές σου, προσδοκία να δω το βιβλίο, βεβαιότητα για τα επόμενα βήματά σου! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted May 9, 2008 Share Posted May 9, 2008 Ρε Ντίνο... Ρε Ντίνο... Τι ήθελες και το ανακοίνωσες εδώ μέσα μόλις έκλεισα το τηλέφωνο; Πού να το φανταστώ; Α ρε γαμώτο... Αν σε πίστευα, θα έλεγα πως...έχεις μεγάλο ταλέντο να δίνεις τόσο θελκτική, γυναικεία χροιά στη φωνή σου. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihilio Posted May 9, 2008 Share Posted May 9, 2008 Ντίνο συγχαρητήρια. Το αξίζεις και πρέπει να νιώθεις δικαίωση μετά από τόσες προσπάθειες. Άντε και best seller. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oberon Posted May 9, 2008 Share Posted May 9, 2008 Αν σε πίστευα, θα έλεγα πως...έχεις μεγάλο ταλέντο να δίνεις τόσο θελκτική, γυναικεία χροιά στη φωνή σου. Ορίστε! Του είπανε "συγχαρητήρια" και αμέσως βλέπει "θελκτικές, γυναικείες χροιές" στις φωνές των αλλωνών! Σκέψου όταν εκδοθεί κιόλας! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tetartos Posted May 9, 2008 Share Posted May 9, 2008 Παιδιά, τώρα πέρα από την πλάκα, να του το πούμε πριν κλείσει η μέρα; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikosal Posted May 9, 2008 Share Posted May 9, 2008 Νομίζω ότι ήρθε η ώρα. Ντίνο, όλα αυτά τα χρόνια δεν είμαι αυτό που νομίζεις. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trillian Posted May 9, 2008 Share Posted May 9, 2008 Ντίνο μου, πολλα πολλά πολλά συγχαρητήρια κι από μένα!!! :D Εδώ δεν το έχω πιστέψει εγώ ακόμα, οπότε πόσο μάλλον εσύ, αλλά κάτι μου λέει ότι όταν το πιστέψεις επιτέλους θα ακούσουμε μια φωνή χαράς μέχρι εδώ στην Αθήνα Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
araquel Posted May 10, 2008 Share Posted May 10, 2008 με λίγη καθυστέρηση (αργώ να πάρω λίγο στροφές) μεσιέ ντίνος, μούτσας συγχαρητήριας!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παρατηρητής Posted May 21, 2008 Share Posted May 21, 2008 Και ναι, επιτέλους, έπειτα απο τόσο καιρό αναμονής, τα αποτελέσματα του διαγωνισμού ανακοινώθηκαν στην ιστιοσελίδα του ΟΞΥ Μπορείτε να δείτε και μόνοι σας http://www.oxy.gr/community/events.cfm?ID=4384 Πρώτος ο δικός μας Ντίνος Χατζηγεωργίου (άντε αυτό είναι δώρο για την σημερινή ονομαστική σου εορτή φίλτατε) με το Η Καρδιά του Δαίμονα Δεύτερος ο Βασίλης Σπάνδαγος με το Ο Γιάννης με τα λαμπερά μάτια Και άλλες Παράξενες Νουβέλες και τρίτος ο Ξενοφών Ίσαρης με το Ενεργονεία Άντε και καλή τύχη μάγκες Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Electroscribe Posted May 21, 2008 Share Posted May 21, 2008 και τρίτος ο Ξενοφών Ίσαρης με το Ενεργονεία Δικός μα δεν είναι κι αυτός; Δεν μπορώ να θυμηθώ ψευδώνυμο, αλλά συγχαρητήρια φίλε κι από 'μένα. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tetartos Posted May 21, 2008 Share Posted May 21, 2008 Δικός μα δεν είναι κι αυτός; Δεν μπορώ να θυμηθώ ψευδώνυμο, αλλά συγχαρητήρια φίλε κι από 'μένα. Το ψευδώνυμο είναι Dune... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arachnida Posted May 21, 2008 Share Posted May 21, 2008 Το ψευδώνυμο είναι Dune... Απ' το στόμα μου το πήρες. Ε λοιπόν αυτό είναι έκπληξη και για μένα ευχάριστη. Νομίζω έγινε πραγματικότητα ένα από τα μεγαλύτερα όνειρα της ζωής του. Νομίζω ήταν κάτι που το ήθελε περισσότερο από οποιονδήποτε. Συγχαρητήρια. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sylook Posted May 22, 2008 Share Posted May 22, 2008 Συγχαρητήρια και στον Dune λοιπόν. Το Φόρουμ μεταμορφώνεται σε πανίσχυρο guild συγγραφέων Ε.Φ.Φ. B) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kitsos Posted May 22, 2008 Share Posted May 22, 2008 Ξανα συγχαρητήρια στο Ντίνο και στον Dune. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sileon Posted May 22, 2008 Share Posted May 22, 2008 Συγχαρητήρια και στον Dune! Άντε παιδιά, καλή συνέχεια! Εύχομαι αυτή η διάκριση να αποτελέσει την αρχή μια ανοδικής πορείας στον συγγραφικό χώρο. Και..καλές πωλήσεις! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted May 22, 2008 Share Posted May 22, 2008 Συγχαρητήρια και από μένα προς τον Dune. Έχω κι εγώ ελπίδες για τους συγγραφείς φορουμίτες του sff. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts