wordsmith Posted April 16, 2014 Share Posted April 16, 2014 Το φόρεμα μου άρεσε κι εμένα, αλλά κυρίως σε αυτό εδώ το βίντεο, όχι στο πραγματικό επεισόδιο, εκεί δε φαινόταν καλά. Και κυρίως το στέμμα της Μ θα το αγόραζα - άσπρα κέρατα και μαύρα τριανταφυλλα. Ή κάτι τέτοιο σε εκδοχή που να φοριέται και σήμερα, όχι στέμμα. Κολιέ, ζώνη, βραχιόλι, ξέρωγώ. http://www.youtube.com/watch?v=hmsDi4P-1YQ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
heiron Posted April 17, 2014 Share Posted April 17, 2014 Kόμπλεξ με τους γάμους; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eugenia Rose Posted April 17, 2014 Share Posted April 17, 2014 Kόμπλεξ με τους γάμους; I see your Martin Wedding and i raise you with this... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KELAINO Posted April 18, 2014 Share Posted April 18, 2014 Περάστε να αφήσετε το λελουδικό σας στο βίρτουαλ νεκροταφείο. ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΠΟΪΛΕΡ http://www.slate.com/articles/arts/television/2014/04/game_of_thrones_deaths_mourn_dead_characters_at_their_virtual_graveyard.html 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nirgal Posted April 22, 2014 Share Posted April 22, 2014 Πασχαλινό επεισόδιο 4.3. Χωρίς πολλή δράση, αλλά καλό. Ειδικά η σκηνή τέλους. Αυτή η ξανθιά είναι η μόνη συμπαθής για βασίλισσα. Όλοι οι υπόλοιποι είναι είτε νερόβραστοι, είτε κομπλεξικοί, είτε ηλίθιοι. Αλλά για να εξηγούμαι: πολύ αμφιβάλλω για το αν θα κατάφερνε να παραμείνει στον σιδερένιο θρόνο για πολύ, αν τελικά αποφάσιζε ότι θέλει να κολυμπήσει. Γιατί πιστεύω ότι μάλλον δε θέλει να βρέξει τα πόδια της. Έχει βρει τη γη που της ταιριάζει. Γουστάρει σκλάβους και αγώνες για το δίκιο του εργάτη. Αν ήταν στο νησί, μάλλον θα τη χάναμε κι αυτήν αργά ή γρήγορα. Πολύ θα ήθελα να πραγματοποιηθεί η συνάντηση "Πρίγκιπα από Ντορν" με "Βουνό". Είμαι περίεργος για το αποτέλεσμα. Μίσος vs Ωμότητα. Πολύ θα ήθελα να δω τη χήρα Τζόφρι ως βασίλισσα, να υπερασπίζεται τον τίτλο της ενάντια στην ξανθιά. Γιατί όμως τις φαντάζομαι να τα βρίσκουν πίνοντας τσάι, ενώ από πίσω η γιαγιά Ταϊρέλ με τον παππού Λάνιστερ να τρώνε τα μουστάκια τους; Α! Παραλίγο να ξεχάσω. Τι ΓΑΜΑΤΗ σκηνή αυτή δίπλα στο πτώμα του αξιολάτρευτου Τζόφρι! Οι Λάνιστερ ξέρουν να τακτοποιούν τα χρέη τους, βρε παιδάκι μου. Απεχθάνονται τις εκκρεμότητες... Καταπληκτική ατάκα: "Όταν πολεμώ, διαλέγω πλευρά, όταν γαμώ όμως...", πρίγκηπας του Ντορν. Όποτε αναγγέλλουν γαλαζοαίματους από το Ντορν σε επίσημα τσιμπούσια, όλοι οι καλεσμένοι τρέχουν να πιάσουν τοίχο. Έμβλημα του Ντορν θα πρέπει να είναι ένα σαπούνι και από κάτω το σύνθημα "εμείς δε σκύβουμε ποτέ, οι άλλοι όμως...". Και στα λατινικά, για να ακούγεται με κύρος: "Nunquam flecti. Quaedam autem." (We never bent. Others do.) Οι αγαπημένοι χαρακτήρες παραμένουν: (κατά σειρά προτεραιότητας) 1) Μπρον, ΜΠΡΟΝ και πάλι ΜΠΡΟΝ!!! (αν και δεν τον είδαμε στο 4.3 και πολύ μας έλειψε, και φοβάμαι ότι όσο θα περνάει ο καιρός, τόσο λιγότερο θα τον βλέπουμε) 2) Τύριον 3) Άρια (με τον Σκύλο μαζί κάνουν φοβερό δίδυμο) 4) Σερ Ντάβος, αν και με ενοχλεί που είναι με τον κλάψα (Θέλω τον θρόνο, είναι δικός μου, ουά, ουά, κάνε κάτι μωρή κόκκινη!) 5) παππούς Λάνιστερ (γιατί είναι μεγάλος p0υ5τη5, και γιατί είναι ο μόνος που καταλαβαίνει ότι είναι ηλίθιο να θέλεις να γίνεις χαλίφης στη θέση του χαλίφη, όταν ο χαλίφης είναι βλαστάρι του γιου σου και της κόρης σου (σιγά μη δεν το ξέρει)). 6) Ξανθιά, αλλά μονάχα όταν βγάζει πύρινους λόγους σε αυτήν την παράξενη γλώσσα (τύφλα να έχουν οι δράκοι της). 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wordsmith Posted April 23, 2014 Share Posted April 23, 2014 Πασχαλινό επεισόδιο 4.3. Χωρίς πολλή δράση, αλλά καλό. Πολύ θα ήθελα να πραγματοποιηθεί η συνάντηση "Πρίγκιπα από Ντορν" με "Βουνό". Είμαι περίεργος για το αποτέλεσμα. Μίσος vs Ωμότητα.Καλομελέτα κι έρχεται. Α! Παραλίγο να ξεχάσω. Τι ΓΑΜΑΤΗ σκηνή αυτή δίπλα στο πτώμα του αξιολάτρευτου Τζόφρι! Οι Λάνιστερ ξέρουν να τακτοποιούν τα χρέη τους, βρε παιδάκι μου. Απεχθάνονται τις εκκρεμότητες... Με όλες τις σημασίες της λέξης όμως... Καταπληκτική ατάκα: "Όταν πολεμώ, διαλέγω πλευρά, όταν γαμώ όμως...", πρίγκηπας του Ντορν. Όποτε αναγγέλλουν γαλαζοαίματους από το Ντορν σε επίσημα τσιμπούσια, όλοι οι καλεσμένοι τρέχουν να πιάσουν τοίχο. Έμβλημα του Ντορν θα πρέπει να είναι ένα σαπούνι και από κάτω το σύνθημα "εμείς δε σκύβουμε ποτέ, οι άλλοι όμως...". Και στα λατινικά, για να ακούγεται με κύρος: "Nunquam flecti. Quaedam autem." (We never bent. Others do.) ΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! Άμα λέω εγώ ότι είναι ψώνιο... 4Χ3: Breaker of Chains (ναι, καλά, μας έπρηξες) -Ρεσιτάλ καταπίεσης από τον μπάρμπα Λάννιστερ: "θα σε κάνω να πεις αυτό που θέλω, θες δε θες". Θα τρίζουν τα κόκαλα του Σωκράτη και της μαιευτικής μεθόδου. Σχεδόν δημιουργεί υποψίες ότι το καθάρισε ο ίδιος το βλαμμένον κλωσσόπουλο. -Της μανδάμ βασίλισσας τής έστριψε τελείως, μου φαίνεται. Άκου να ζητάει από τον ένα αδερφό να σκοτώσει τον άλλον! Ναι, όλοι την τρέλα σου κουβαλάμε. -Εεεε! Τι 'ν' αυτά; Με απογοήτευσε η σκηνή κουτουπώματος διδύμων για τους εξής λόγους: +ήταν πολύ μικρή. Οκέι να είναι με τα ρούχα, το περίμενα, αλλά από χρόνο την ξεπέταξαν. +δεν είναι ξεκάθαρο αν είναι βιασμός ή όχι (επί του οποίου έγινε στην ουσία ο γνωστός χαμός online). Αν είναι βιασμός, δεν το δείχνουν αρκετά σαφώς και/ή δεν ταιριάζει καθόλου με τους χαρακτήρες τους: η μανδάμ έχει δείξει ως τώρα ότι καθόλου δεν τα τρώει κάτι τέτοια και θα αντιστεκόταν περισσότερο, δεν θα έφερνε αντιρρήσεις μόνο για το ακατάλληλο του μέρους. Ο σερ Αχώνευτος έχει δείξει ως τώρα ότι κάνει εγκλήματα για κάποιο σοβαρό λόγο, έστω σοβαρό κυρίως για τον ίδιο με κριτήρια εγωιστικά. Γι' αυτό εδώ δε νομίζω ότι χωράει τέτοια δικαιολογία. Αν δεν είναι βιασμός, οκέι, συμφωνώ, αλλά έπρεπε να το δείξουν πιο καθαρά και να μην παίζουν με την πιθανότητα να παρουσιάζουν ένα έγκλημα ως δικαιολογημένο. -Αυτός με τη χαραγμένη φάτσα πολύ τον άγριο μας κάνει και δείχνει τάσεις να γίνει κάτι σαν κλισέ, ένας χαρακτήρας μαύρος και όχι γκρίζος, σημείο στο οποίο θα απορήσουμε γιατί τον αφήνουν και μιλάει και δεν τον έχουν κομπάρσο. -Γιατί ακριβώς έμειναν τόσο λίγοι οι men in black που δε μπορούν να κάνουν και την αστυνομία και το στρατό μαζί; Τι έχω ξεχάσει; Έγινε ένα μπουρδούκλωμα εκεί με τον Craster αλλά δε μου έρχεται τώρα καμιά σκηνή μαζικής σφαγής κορακιών. -Άρυα + Γομάρι= πολύ καλοφτιαγμένη σκηνή, αλλά έχω την εντύπωση ότι μας λένε και μας ξαναλένε το ίδιο με πολλούς τρόπους: δε μπορείς να είσαι αγγελικά καλός και προσγειωμένος ταυτόχρονα (βλέπε Ned Stark). -Κακία ο Littlefinger! Πάει και ο χοντρούλης, μόλις που καταφέραμε να θυμηθούμε πού τον είχαμε ξαναδεί. -Θράσος ο μπάρμπας, να ζητάει από τον Όμπερυν χάρες! Κι αυτός εξακολουθεί ψώνιο. Άντε να δούμε αν θα κάνει αυτός την έκπληξη στη δίκη Τύριον, γιατί μάλον την έχει βάψει ο αγαπημένος όλων. -Καλή η σκηνή Podrick, αλλά πολύ φοβάμαι ότι δε θα τον ξαναδούμε, εκτός αν είναι να πεθάνει. Η μοίρα των χαρακτήρων τύπου Lancel: να εξαφανίζονται χωρίς καν να πεθαίνουν. -Daenerys, όχι, όχι άλλο, με πόσους τρόπους πια θα κάνει το ίδιο; Έστω και καουμπόικα εντυπωσιακούς. Ο Daario θέτει σοβαρή υποψηφιότητα κι αυτός για ψώνιο. Αλλά νομίζω ότι δε θα έχανε τίποτα σε επική ατμόσφαιρα η σκηνή αν δεν είχε κατούρημα. Είπαμε εντυπωσιασμός της αρκούδας, αλλά το παραξηλώσασι ελαφρώς. Hail to Jack Gleeson ο οποίος κατάφερε να μη γελάσει όσο αποτελούσε ντεκόρ του κουτουπώματος! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
heiron Posted April 23, 2014 Share Posted April 23, 2014 Σχετικά με τους ΜΙΒ, κάτι η σφαγή από τα παγοζόμπι, κάτι η (αλληλο)σφαγή των επιζώντων στου Κράστερ, έμειναν τρεις κι ο κούκος. Οι σημαδεμένοι άγριοι όντως κλισεδιάρικα κακοί, χαλάνε τη συνταγή. Σχετικά με τον μυτόγκα... Ο Mέγα λάθος να φαίνεται σαν βιασμός (αν και νομίζω πως δεν θα αντιμετωπιστεί έτσι, σε τρέιλερ φαίνονται να μιλάνε κανονικά αργότερα) η φάση. Κι όχι επειδή "δεν ήταν έτσι στο βιβλίο" κτλ αλλά γιατί χαλάει την όλη εξέλιξη του χαρακτήρα. Όμως ΗΒΟ είναι, θεώρησαν καλή ιδέα να ρίξουν κάτι σε βιασμό με το σκεπτικό ότι δεν χαλάει το love story όπως δεν χάλασε αυτό των δύο D. Πολύ θα ήθελα να πραγματοποιηθεί η συνάντηση "Πρίγκιπα από Ντορν" με "Βουνό". Είμαι περίεργος για το αποτέλεσμα. Μίσος vs Ωμότητα. Καλομελέτα κι έρχεται. "You raped her. You murdered her. You killed her children." 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
titlos5 Posted April 24, 2014 Share Posted April 24, 2014 Και τον Τζέιμι είχε συνηθίσει να τον έχει σήκω-κάτσε έτσι κι αλλιώς, απ'ό,τι φαίνεται. Γι' αυτό και θα την καθαρίσει... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nienor Posted April 26, 2014 Share Posted April 26, 2014 Ο Τζέιμι δεν κάνει εγκλήματα γενικότερα, κάνει εγκλήματα (και τη μία μαλακία πίσω από την άλλη, και γίνεται αδύναμος και πολλά άλλα) όταν κάτι, οτιδήποτε, αφορά την αδερφή του. Ούτε καν το ότι σκότωσε το βασιλιά που προστάτευε δεν ήταν έγκλημα (τότε παλιά) γιατί το έκανε ακριβώς για αποφύγει ένα πολύ μεγαλύτερο έγκλημα. Η φάση είναι ότι δεν τον ενδιαφέρει τίποτα άλλο, ούτε η θέση, ούτε τα παιδιά του, ούτε τα βασίλεια, ούτε τίποτα εκτός από αυτήν. Κι έτσι μας τον δείχνει και η σειρά μέχρι τώρα. Ανοίξτε μόνο άμα έχετε διαβάσει τα βιβλία: Εγώ θεωρώ πως αυτή η σκηνή είναι πολύ καλά στημένη και προοικονομεί αυτά που συμβαίνουν με το χαρακτήρα του από δω και πέρα. Ο Μάρτιν δεν είχε δώσει ούτε το παραμικρό ψείγμα ότι υπάρχει περίπτωση αυτός ο χαρακτήρας να μην πάει να τη σώσει όταν θα κινδυνεύει η ζωή της. Αυτός ο Τζέιμι, που σκιαγράφησαν τώρα στη διασκευή του σεναρίου, μόλις πιάνει πάτο με αυτή τη σκηνή και θα είναι λογικό όταν σιγά σιγά θα σηκωθεί από τον πάτο να προσπαθήσει να προστατέψει τον εαυτό του από αυτήν. Τάδε έφη Κιάρα Α! Και τα κοράκια ήτανε πάντοτε λιγοστά (και προ Κρέηστερ) γιατί τους έχουνε όλοι γραμμένους, κι αυτούς και το τείχος. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimzar Posted April 28, 2014 Share Posted April 28, 2014 Μήπως μόλις είδαμε τον Nigth's King ???! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eugenia Rose Posted April 28, 2014 Share Posted April 28, 2014 Yep! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
heiron Posted April 29, 2014 Share Posted April 29, 2014 Επική τρολιά το να spoilerιάσουν τους αναγνώστες πάντως... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nova Posted May 2, 2014 Share Posted May 2, 2014 "Νόμος είναι το δίκιο των Ντοθράκι, τα 7 βασίλεια, είναι μια αυταπάτη." Δεν μπορείτε να πείτε, έχει και παλμό... http://oh-bondageupyours.blogspot.gr/2014/04/game-of-elections-to-vol2.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
heiron Posted May 9, 2014 Share Posted May 9, 2014 Είναι εντυπωσιακό πως δεν σχολίασε κανείς το πιο πρόσφατο επεισόδιο, if you know what I mean... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μάρβιν ΑΑΠ Posted May 10, 2014 Share Posted May 10, 2014 ε, τι να σχολιάσει; ότι σποϊλεριάζει αβέρτα το βιβλίο και δείχνει φάτσα κάρτα όσα εκεί απλώς πλανώνται στην ατμόσφαιρα, πολύ πιο πετυχημένα κατά τη γνώμη μου; εντάξει, μου αρέσει και αυτός ο κύκλος, αλλά με όλες αυτές τις αλλαγές φέρνει πιο πολύ σε μεξικάνικη σαπουνόπερα παρά σε όσα μας είχε καλομάθει μέχρι τώρα :DD 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosK Posted May 11, 2014 Share Posted May 11, 2014 Σε αυτή τη σεζόν το κάθε επεισόδιο είναι πιο χλιαρό από το προηγούμενο... Booooooooriiiiiiiiing :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Management RObiN-HoOD Posted May 11, 2014 Management Share Posted May 11, 2014 Φήμες λένε οτι ο Φώσκολος ξαναβρήκε δουλειά.... χαχα Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drake Ramore Posted May 11, 2014 Share Posted May 11, 2014 Εγώ περιμένω το 9ο επεισόδιο να δω ποιος αγαπημένος χαρακτήρας θα πεθάνει... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wordsmith Posted May 12, 2014 Share Posted May 12, 2014 Μα είπαν ότι αυτή τη φορά είναι πιο ανακατεμένη η δομή της σεζόν και δε θα γίνει απαραίτητα στο 9ο επεισόδιο το μπαμ. Μόλις είδα το 6ο και πρέπει να ήταν το 2ο καλύτερο ως τώρα: η ξανθούλα αρχίζει να τα βρίσκει μπαστούνια επιτέλους, ο Oberyn σε ρόλο Bronn, μόνο που δεν έβαλε τα πόδια του πάνω στο τραπέζι του small council, το ψώνιο, της Cersei της πάνε πολύ τα μαύρα, πολύ ωραία αντίθεση οι φάτσες Varys και Oberyn στην ίδια σκηνή (ανθρωπάκι της Michelin από δω, κάργα μεξικάνικες γωνίες από κει), ο Γλυκούλης γλυκούλης σαν αγοράκι, ενδιαφέρον twist από Jaime προς Tywin, άντε να ακούσουμε και λίγο τη φωνή του Mace Tyrell, η δίκη συναρπαστική, αν ήμουν ο Tyrion, ω! θα έκλαιγα στο τέλος. Καλύτερη ατάκα εδώ και πολλά επεισόδια: You are not my friend, my friend. Ααααχαχαχα! Κάθομαι στα καρφιά για το επόμενο. Τι trial by combat θα είναι αυτή, δηλαδή; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μάρβιν ΑΑΠ Posted May 12, 2014 Share Posted May 12, 2014 χμμμ, εγώ νομίζω ότι περιμένω να δω το χτεσινό ή το επόμενο για το μεγάλο μπαμ, χεμχεμχεμ:DD Φήμες λένε οτι ο Φώσκολος ξαναβρήκε δουλειά.... χαχα ε, στο λίγο πιο αιματηρό :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Management RObiN-HoOD Posted May 12, 2014 Management Share Posted May 12, 2014 Πάντως ο συνδυασμός Φώσκολου και Αγγελόπουλου μερικές φορές με σκοτώνει... για να δούμε και τα επόμενα... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μάρβιν ΑΑΠ Posted May 12, 2014 Share Posted May 12, 2014 ποιανού αγγελόπουλου καλέ; σου φάνηκε αργό; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drake Ramore Posted May 12, 2014 Share Posted May 12, 2014 Μα είπαν ότι αυτή τη φορά είναι πιο ανακατεμένη η δομή της σεζόν και δε θα γίνει απαραίτητα στο 9ο επεισόδιο το μπαμ. Αμα πεθαίνουν random σε αυτόν τον κύκλο θα περιμένω το 9ο επεισόδιο μπας και αναστηθεί κανένας (if you know what i mean...) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
heiron Posted May 12, 2014 Share Posted May 12, 2014 (edited) https://www.youtube.com/watch?v=NukjiPP8p8I Κάθομαι στα καρφιά για το επόμενο. Τι trial by combat θα είναι αυτή, δηλαδή; Το ίδιο στυλ trial by combat που είδαμε σε προηγούμενες δίκες (του Τύριον, πάνω στα κορφοβούνια και του Hound στο κρυσφύγετο των κλεφτών και αρματολών). Ορίζει το κατηγορητήριο και ο κατηγορούμενος από έναν champion και πολεμάνε μέχρι θανάτου. Αν δεν βρει ο κατηγορούμενος champion ή αν δεν θέλει να βάλει άλλον μπορεί να πολεμήσει ο ίδιος (όπως τότε ο Hound). Edited May 12, 2014 by heiron Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihilio Posted May 12, 2014 Share Posted May 12, 2014 Μα είπαν ότι αυτή τη φορά είναι πιο ανακατεμένη η δομή της σεζόν και δε θα γίνει απαραίτητα στο 9ο επεισόδιο το μπαμ. Αμα πεθαίνουν random σε αυτόν τον κύκλο θα περιμένω το 9ο επεισόδιο μπας και αναστηθεί κανένας (if you know what i mean...)Στο θανατο της σαιζον επιβεβαιώνεται μια γνωστη παροιμια. Και απο αναστασεις... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts