Morgana Posted April 16, 2007 Share Posted April 16, 2007 Το καραφλό μωρό του Transporter!!!!!!! :w00t: :w00t: :w00t: :w00t: :w00t: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darkchilde Posted April 16, 2007 Author Share Posted April 16, 2007 (edited) Ο Sean Connery είναι όντως γοητευτικότατος άνδρας. Πάντα μου άρεσε. Ο Jean Reno είναι ένα άλλο πολύ καλό παράδειγμα γοητευτικού άνδρα. O Marlon Brando δεν μπορώ να πώ ότι μου άρεσε ποτέ ιδιαίτερα, but Morgana keep it up with me. Μόνο please είπαμε άνδρες από sff σε αυτό το topic. [edit] Τα αστεράκια στο Topic εγώ τα έβαλα [/edit] Edited April 16, 2007 by Darkchilde Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morgana Posted April 16, 2007 Share Posted April 16, 2007 Αγαπητή Darkchilde, έχεις απόλυτο δίκιο.. Άλλα άνθρωπος είμαι κι εγώ... Το ωραίο πρέπει να το θαυμάσω.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spock Posted April 16, 2007 Share Posted April 16, 2007 Πάντως έχω παρατηρήσει ότι ο Sean Connery είναι ο μόνος άντρας που αρέσει σε όλες τις γυναίκες ανεξαρτήτου ηλικίας, και ανεξαρτήτου της δικής του ηλικίας. Δηλαδή ακούω κοπέλες και γυναίκες όλων των ηλικιών που τρελαίνονται να τον βλέπουν και σα νέο άντρα, αλλά και τώρα στα εβδομηνταφεύγα του. Μπράβο τον μπαγάσα... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted April 16, 2007 Share Posted April 16, 2007 Αυτό το περιμένατε;! Ο Harry Potter - Daniel Radcliffe από το θεατρικό Equus. Ίσως είναι ακόμα πολύ νωρίς για να σας πει κάτι. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naroualis Posted April 16, 2007 Share Posted April 16, 2007 Για το Μάρλον: Παίζει για sff-boy, λόγω του Souperman I. Αν και ποτέ δε μου έκανε ιδιαίτερο κλικ... Για το Ζαν Ρενό: Τίποτε. Όλα τα άλλα είναι περιττά. Ακόμη κι ως Τουρκαλατζής στην Αυτοκρατορία των Λύκων ήταν όλα τα λεφτά. Για τον Πόττερ: Ήμαρτον!!! Είχαμε το κορίτσι και το άλογο, τώρα θα έχουμε και το (ξεΐγκλωτο) αγόρι με το άλογο;;; Κάτσε να βρω λίγο Γκάρυ Όλντμαν, να έρθουμε στα ίσα μας... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oberon Posted April 16, 2007 Share Posted April 16, 2007 Κοίτα που μεγάλωσε το Χαρυποτεράκι που χαμογέλαγε και του χυνόταν ο χυμός από το στόμα! Άσχετο: Τι θα πει "ξεΐγκλωτο"?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darkchilde Posted April 16, 2007 Author Share Posted April 16, 2007 Αγαπητή Naroualis, έχω και μία άλλη φωτογραφία όπου φαίνεται όλο το ταλέντο του μικρού... μπορεί να είναι μικρός αλλά κάτι λέει. Λοιπόν πίσω στα βιβλία for moi. Φωτογραφίες αργότερα. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mort13 Posted April 16, 2007 Share Posted April 16, 2007 Zardoz. Τα σχόλια είναι περιττά Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morgana Posted April 16, 2007 Share Posted April 16, 2007 Val Kilmer στο Willow... Απλά Θεϊκός.... Η τελευταία φωτό δεν έχω ιδέα από που είναι αλλά είναι τοοοοσοοο χαριτωμένος!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morgana Posted April 16, 2007 Share Posted April 16, 2007 Γιατί από αυτό το post λείπει ο Wolverine???????????????????????????????? Θα το διορθώσω αμέσως όμως!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morgana Posted April 16, 2007 Share Posted April 16, 2007 Πάντως εμένα από το Mummy μου άρεσε ο "μούμιας"!!!!! Arnold Vosloo λοιπόν και ο άλλος που δεν έχω ιδέα πως τον λεν!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naroualis Posted April 16, 2007 Share Posted April 16, 2007 @ Dark: Κι εγώ την έχω αλλά εξακολουθώ να μην εντυπωσιάζομαι. Αν μου μιλήσεις για ανάλογες φώτο των διδύμων, ή του Ρον, κάτι γίνεται. Και πάλι θα το εξετάσω λεπτομερώς πριν απαντήσω... @ Dain: Ξεΐγκλωτός είναι μια πανάρχαια βρισιά που την αναφέρουν τα χρονικά των Καρουτών Δωρίδος. Πάει να πει ο Ξεσαμάρωτος και χρησημοποιείται συνήθως από γιαγιάδες όταν στις ταινίες εμφανίζεται ο μπάτλερ και λοιπές υπηρετικές δυνάμεις. (Εκ του ίγκλα=σαμάρι) @Morgana: Πρέπει κάπου να υπάρχει εκείνο το snapshot που βγαίνει γυμνός στην Άλκαλάιν Λέικ. Πού θα μου πάει, θα κάνω κι εγώ την έφοδό μου στα φωτο άλμπουμ. Και το baby με τα τατουάζ και το γεράκι... μπορώ να το έχω σε γιαγαντοαφίσα παρακαλώ; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darkchilde Posted April 16, 2007 Author Share Posted April 16, 2007 Αγαπητή Morgana, με βρίσκεις απολύτως σύμφωνη με τις τελευταίες επιλογές σου. Ο Μούμιας κι εμένα μου άρεσε... Συνεχίζω με Lord of the Rings: Aragorn, κατά κόσμον Viggo Mortensen: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oberon Posted April 16, 2007 Share Posted April 16, 2007 A, μάλιστα. Thanks, Ναρουάλις! Έμαθα και μια νέα λέξη! Δεσποινίδες, ξεσαλώστε όσο θέλετε, αλλά αν πρόκειται για φώτος που φαίνονται *όλες* οι "κρυφές χάρες" των νεαρών- και ουχί μόνον νεαρών - κυρίων, βάλτε λινκς με warning και όχι τις φώτος. Όχι τίποτ'άλλο μη μας πουν και σεξοπορνοδιαστροφικούς μαζί με όλα τα άλλα που μας σούρνουν διάφοροι! ;) (Aυτό δεν ισχύει μόνο για το παρόν τοπικ των Οιστρογόνων αλλα και για το άλλο της Τεστοστερόνης!) :tongue: Είμαστε "οικογενειακό" φόρουμ...τρόπον τινα...ας πούμε....πάνω-κάτω....όσο πατάει η γάτα... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naroualis Posted April 16, 2007 Share Posted April 16, 2007 Έλα, ξεκινάω! Ολίγος Χάρισσον, έτσι για οντέβρ(μου αρέσει όταν χρειάζεται να ρουφάει λίγο το μπυρόκοιλο, ναι!) Και τα δίδυμα που λέγαμε άλλος ένας ντάρλινγκ και τέλος, ο Ενας, ο Μοναδικός, ο πλέον Ερωτεύσιμος κι Ερωτικός ήρωας φαντασίας: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morgana Posted April 16, 2007 Share Posted April 16, 2007 Κι εσύ τέκνον Βρούτε??? εεε Darkchilde :tongue: Γιατί βρε πουλάκι μου τον Viggo??? Ένας είναι ο υπέρτατος θεογκόμενος στον Άρχοντα.. Σας τον παραθέτω ευθύς αμέσως!!!!!!!!! Αχχχχχ!!!!!!!!!!!! Εικονοστάσι θα του κάνω!!!!! Βωμό, έστω!!!!!!! Αδριάντα!!!!!!!!!!!!!!!!!! untitled.bmp Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oberon Posted April 16, 2007 Share Posted April 16, 2007 Για να πω τη μαύρη αλήθεια, πιο καλός μου φαινόταν ως Καίσαρας στη Ζήνα o Karl Urban. (Kαλά, μη βαράτε! Μαινάδες!) :tongue: Mια ερώτηση, βρε κορίτσια. Καλά οι περισσότεροι. Ο ένας είναι τυπάς, ο άλλος έχει ωραία μάτια, ο τρίτος έχει τη γοητεία της "ωριμότητητας", ο τέταρτος έχει κρυφές γοητείες και πάει λέγοντας. Αλλά στο Snape, τι του βρίσκετε, για όνομα δηλαδή??? Απορία το έχω πια! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naroualis Posted April 16, 2007 Share Posted April 16, 2007 Δεν έχεις ακούσει που λένε "απ' όλα τα καθάρματα που ξέρω, είσαι το πιο τραβηχτικό"; Ναι 'ναι η μαύρη φορεσιά με τα μακρυά μανίκια; Νά 'ναι το μαλλί το κορακάτο; Νά 'ναι που νομίζεις δε θα σκάσει χαμόγελο ποτέ; Ή να 'ναι το ανομολόγητο που θες του πεις: "Αχ, κ. καθηγητά, δεν πρόλαβα να κάνω την εργασία μου, θα πρέπει να υποστώ κυρώσεις;" (Ου, έχω ξεφύγει εντελώς. Συμμαζέψτε με όσο προλαβαίνετε... ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deodonus Posted April 16, 2007 Share Posted April 16, 2007 (edited) Οκ, τώρα θα με πείτε ξενέρωτο κλπ, αλλά εγώ θα τον βάλω, γιατί είναι ο αγαπημένος μου! Jeremy Irons! Έμπορας της Βενετίας (από τις καλύτερες ταινίες του) Dungeons and Dragons (καλά ντε, μην βαράτε!) Time Machine (ή αλλιώς: το Θαύμα του Μακιγιάζ...) Εννοείται πώς τρελλένομαι κυρίως για την φωνή του, που μου'χει αποτυπωθεί από πολύ νωρής, από τον Scar (Lion King). Αλλά έχει μία άγρια γοητία ή μάλλον καλύτερα, κάτι το σκοταδιστικό πάνω του που το γουστάρω! Τώρα για τίποτα πιο... "ορμονικό"...σόρρυ βρε παιδιά, αλλά να, τα καλύτερα "κομμάτια" τα έχω δει σε ταινίες άσχετες (μη-sff).... Τώρα θημίθικα και τον Chris Evans, που παίζει στους Fantastic Four, αν και δεν βρίκα καλά στιγμιότυπα από την ταινία. Φέρνει λίγο προς το χαζογκομενίστικο, αλλά τέλος πάντων... ήταν μία ευχάριστη έκλπηξη (being totaly naked) στην ταινία: Αυτά προς το παρών... Υ.Γ.: Sean Connery rulez! Edited April 16, 2007 by Deodonus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
D'Ailleurs Posted April 16, 2007 Share Posted April 16, 2007 Λυσάξτε τσαούσες με τον... Dark Helmet Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nienor Posted April 16, 2007 Share Posted April 16, 2007 (edited) Αφού ασχολείστε που ασχολείστε, δε μου βρίσκει μια από όλες σας τον Μπαντέρας, εκεί που εμφανίζεται για πρώτη φορά στο συνέντευξη με ένα βρυκόλακα με τη μαύρη -και απίστευτα μακριά- περούκα και το κόκκινο παλτό??? Ανήκει στη συλλογή έτσι κι αλλιώς, δεν ανήκει? edit: Α! και το αστέρι -τον Έομερ ντε- τον λένε Karl Urban χεχεχεχε Edited April 16, 2007 by Nienor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted April 16, 2007 Share Posted April 16, 2007 Η γοητεία των tattoo. Λίγο στον Robert Beltran (από το Voyager). Και πολύ στον Wentworth Miller (από το Dinotopia). Τελικά...μετράει το μέγεθος; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darkchilde Posted April 17, 2007 Author Share Posted April 17, 2007 Jeremy Irons: ω ναί! ΑΠίστευτη φωνή, πολύ γοητευτικός... Όσο για τον Alan Rickman, είναι γοητευτικός (τον έχω δεί και αλλού) και επίσης έχει καταπληκτική φωνή (Marvin π.χ.) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naroualis Posted April 17, 2007 Share Posted April 17, 2007 Όχι τατουάζ για μένα, ευχαριστώ. Μόνο αν είναι επί Πολυνήσιου ή Μαορί. Εκεί ναι. Παράδοση rules. Half Lycan, half Vampyre, είναι φυσιολογικό που μ' αρέσει γιατρέ μου; Και λίγος Χάρρισον ακόμη για να μην ξεχνιόμαστε Η σκηνή από το Temple of the Doom, γνωστή και με τον τίτλο No Gun (εκεί με τους δύο γιαταγανοφόρους). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts