trillian Posted May 31, 2008 Share Posted May 31, 2008 Πρέπει τουλάχιστον να παραδεχτείτε ότι ένα νησί Ε.Φ. είναι το καλύτερο μέρος για να κρυφτεί ένα βαμπίρ :tongue: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mman Posted June 4, 2008 Share Posted June 4, 2008 ...(και έχω κάπου 150-160 φωτογραφίες από το Φεστιβάλ.) ?? Λοιπόν ?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darkchilde Posted June 4, 2008 Share Posted June 4, 2008 Λοιπόν, λοιπόν... Απλά δεν έχω προλάβει, ο Μάϊος ήταν μήνας με πολλή δουλειά και έχω και ένα σωρό άλλες υποχρεώσεις να τελειώσω... και θα περιμένετε λιγάκι ακόμα να μπώ σε μιά σειρά αυτές τις μέρες, και να συνεχίσω με τα των δύο εκδηλώσεων. Και το ΦΕΦΕ και το Terraformers. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eroviana Posted June 12, 2008 Share Posted June 12, 2008 Είδα κάτι σουφουφίτικες φατσούλες στο αφιέρωμα του "9" για το φεστιβάλ την περασμένη Τετάρτη. Πρώτη μούρη το φόρουμ, ε; Μπράβο παιδάκια! Άντε, και του χρόνου ελπίζω να σας συνοδεύσω κι εγώ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted June 13, 2008 Share Posted June 13, 2008 Ταφόπλακα. Κλειδώστε το να πάει... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oberon Posted June 13, 2008 Share Posted June 13, 2008 Και γω το είδα τοι "9" και ομολογώ πως κουφάθηκα. Ωραία παρουσίαση του Φεστιβάλ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts