Jump to content

comics downloading


araquel
 Share

Recommended Posts

ok, σε αυτό το τοπίκ μπορούμε να ποστάρουμε τα links για comics που έχουν δημοσιευτεί και τυπωθεί κανονικά (όχι για comics στο internet). στα λινκς τα οποία παραθέτουμε θα μπορούμε να διαβάζουμε τα εν λόγω comics ή να τα αποθηκεύουμε στον υπολογιστή μας.

επειδή τα ευκόλως εννοούμενα δεν παραλείπονται, μιλάμε για comics που έχουν περάσει σε public domain, δεν έχουν copyrights ή δημοσιεύονται δωρεάν από τους δημιουργούς ή εκδοτικούς οίκους για διαφημιστικούς (ή άλλους) λόγους.

 

ξεκινάμε

1. golden age comics, τα οποία δεν έχουν πλέον copyrights, και για τα οποία comics και site έχει ανοίξει ο διονύσης ξεχωριστό τοπίκιο. πολλά comics, άπειρα gb με κόμικς για να κατεβάσετε και διαβάσετε.

2. εδώ μπορείτε να διαβάσετε και κατεβάσετε το πρώτο τεύχος του transmetropolitan (είναι σε μορφή .pdf).

 

3. από εδώ μπορείτε να διαβάσετε και να κατεβάσετε το πρώτο αλμπυμάκι με τα στριπάκια του μικρού κθούλου (είναι σε μορφή .cbr).

 

4. εδώ μπορείτε να διαβάσετε online διάφορα τεύχη manga που εκδίδονται από την viz media -thnx to guardian of the runering #1-

 

αν πετύχω άλλα τέτοια λινκς μέσα στο φόρουμ, θα τα παραθέσω, όπως μπορείτε να κάνετε και εσείς, και για ό,τι άλλο ανακαλύπτετε. αν οι εταιρείες χρησιμοποιούν το ίντερνετ και δίνουν δωρεάν τεύχη κόμικς για downloading, το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να το μαθαίνουμε, no?

[για όποιον δεν το κατάλαβε, μιλάμε για επίσημα ή διαφημιστικά online free releases, είτε από τις εταιρείες που τα εκδίδουν, είτε από τους ίδιους τους δημιουργούς. links σε sites και fora ανταλλαγής υλικού χωρίς δικαιώματα δικαιοχρησίας (ή όπως αλλιώς μεταφράζεται το copyrighted material) θα σβήνονται.]

 

*για τα αρχεία που είναι στη μορφή .cbr και .cbz, παίζουν 2 επιλογές.

η νούμερο ούνο είναι να κατεβάσετε το cdisplay comic reader, το οποίο αναγνωρίζει και ανοίγει αυτά τα αρχεία. το cdisplay comic reader το βρίσκετε εδώ. αφού εγκαταστήσετε το cdisplay, μπορείτε να ανοίξετε το αρχείο ακόμα και χωρίς να το αποθηκεύσετε στον υπολογιστή σας.

η νούμερο ντος επιλογή είναι να αλλάξετε την προέκταση του αρχείου από .cbr σε .rar (και αντίστοιχα από .cbz σε .zip). μετά, με το πρόγραμμα winrar αποσυμπιέζετε το αρχείο και έχετε ένα φάκελο με όλες τις εικόνες. για να το κάνετε αυτό, πρέπει να σώσετε το αρχείο στον υπολογιστή σας.

Edited by araquel
Link to comment
Share on other sites

Αυτό το εδώ δεν οδηγεί πουθενά. :(
fixed. είχα παραθέσει λάθος το λινκ.
Link to comment
Share on other sites

Βασικά, συνιστώ ούτως ή άλλως τη μετονομασία των αρχείων σε RAR και ZIP αντίστοιχα, αφού είναι ούτως ή άλλως μετονομασμένα RAR και ZIP αρχεία. Στην τελικά, μπορείτε να βάλετε να τ' ανοίγετε με το "Open With" από το context menu. :tongue2:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

You agree to the Terms of Use, Privacy Policy and Guidelines. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue..