hombre Posted July 16, 2010 Share Posted July 16, 2010 Απίστευτο, αλλά το ΕΦ-ΖΙΝ στέλνει προσωποποιημένα cover letters! Αυτό θα πει εξυπηρέτηση! Ευχαριστώ Λογιώτατε, έχεις χαιρετίσματα από την Πέννυ (η οποία μάλιστα στην πραγματικότητα είναι έγκυος αυτή την εποχή -ε, μα πήγαινε γυρεύοντας ...). Φυσικά και στέλνουμε προσωποποιημένα cover letters, απλά ο δαίμων του τυπογραφείου διατήρησε το "Penny?" από το προηγούμενο... Πάντα ευπρόσδεκτοι οι χαιρετισμοί από την αξιολάτρευτη (όσο και απρόσεκτη) Πέννυ, και της ευχόμαστε συγχαρητήρια για το ευτυχές γεγονός και καλή δύναμη. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joliet Jake Blues Posted July 17, 2010 Share Posted July 17, 2010 Καλό το νέο ΕΦ ΖΙΝ Dino, φυσικά αν απουσίαζαν τα δικά μου σκίτσα - εκτρώματα, θα ήταν καλύτερο. Στο επόμενο περιμένω κάτι δικό σου! Καλά να είμαστε! Elvis Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nienor Posted July 17, 2010 Share Posted July 17, 2010 Παρέλαβα, έδωσα τα χαιρετίσματα στη γιαγιά, ευχαριστώ θερμά Λογιότατε Elvis, για το όνομα της Μύστρα! Τα σκίτσα σου είναι υπέροχα. Ειδικά ο φακίρης τα σπάει... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joliet Jake Blues Posted July 19, 2010 Share Posted July 19, 2010 Nienor είσαι πάντα καλή, μα ας είμαστε ειλικρινείς... τα συγκεκριμένα σκίτσα ήταν ΤΡΑΓΙΚΑ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cassandra Gotha Posted July 19, 2010 Share Posted July 19, 2010 Elvis, διανύουμε την εποχή της απόρριψης. Γενικά. Απορρίπτω = ξέρω. Το συναντώ παντού. Συγνώμη που επεμβαίνω στην κουβέντα κιόλας, αλλά γιατί δεν μπορείς να δεχτείς εναν καλό λόγο; Και αφού ήταν τραγικά, γιατί τα έδωσες; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joliet Jake Blues Posted July 19, 2010 Share Posted July 19, 2010 Δεν ήθελα να πληγώσω τα αισθήματα του αγαπητού μου Hompre... δε μπορείς να του αρνηθείς αυτού του ανθρώπου... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cassandra Gotha Posted July 19, 2010 Share Posted July 19, 2010 Εντάξει, με καλύπτει αυτή η απάντηση! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiKei Posted July 24, 2010 Share Posted July 24, 2010 Έλαβα τεύχος και ευχαριστώ. Επανέρχομαι μετά την ανάγνωση... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rodonaura Posted December 8, 2010 Share Posted December 8, 2010 Παίδες, αδύνατο να μην το μοιραστώ: το εξώφυλλο για το χειμωνιάτικο τεύχος είναι γένους θηλυκού και είναι ε κ π λ η κ τ ι κ ό! Το έκανε πάλι ο καλλιτέχνης το θαύμα του! Ας ελπίσουμε ότι ο αξιότιμος Λογιώτατος θα μεριμνήσει να το έχουμε στα χέρια μας το συντομότερο, αν και πληροφορούμαι από έγκυρες πηγές ότι το έχει ρίξει στην dolce vita τελευταία! χιχιχι! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikosal Posted December 9, 2010 Share Posted December 9, 2010 Δεν είμαστε καλά. Δουλειά, γυναίκα και παιδιά δεν έχει; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rodonaura Posted December 9, 2010 Share Posted December 9, 2010 Δεν είμαστε καλά. Δουλειά, γυναίκα και παιδιά δεν έχει; Δεν ξέρω για γυναίκα και παιδιά, αλλά οι συνάδελφοί του έχουν κάνει μαύρα μάτια... Οι ψίθυροι πυκνώνουν, οι φήμες οργιάζουν. Παίζει, ωστόσο, ο αξιότιμος Λογιώτατος σκόπιμα να καλλιεργεί αυτό το κλίμα φημολογίας γύρω από το πρόσωπό του, καθώς είναι συνήθης μαρκετίστικη πρακτική η δημιουργία ντόρου για την προώθηση προϊόντων κι εν προκειμένω του φανζίν... Εξάλλου, οι καιροί που διανύουμε είναι δύσκολοι, η τιμή του τεύχους παραμένει απαράδεκτα υψηλή και αποθαρρυντική για το αναγνωστικό κοινό, που βάλλεται πανταχόθεν και δύσκολα αποφασίζει να διαθέσει το αντίτιμο για την απόκτησή του, παρά την απαράμμιλης ποιότητας ύλη του... Τι να πω; Κι εγώ δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι απαντάται συχνά πυκνά σε καταγώγια της πόλης πλαισιωμένος με υπόπτου προελεύσεως και αμφιβόλου ήθους ευπαρουσίαστες υπάρξεις... Από την άλλη, άβυσσος η ψυχή του εκδότη... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hombre Posted December 14, 2010 Share Posted December 14, 2010 Νομίζω πως έχω πέσει θύμα μιας μικρής παρεξηγήσεως! Δηλώνω ευθαρσώς πως με τις αιθέριες υπάρξεις μας συνδέει καθαρά ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΧΕΣΗ!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naroualis Posted December 14, 2010 Share Posted December 14, 2010 (Αχούμ-χουμ, μήπως, φίλτατε Λογιώτατε, έπρεπε να κόψεις το δεξιό κομμάτι; Διότι η εκ δεξιών αιθέρια ύπαρξη φέρει μύστακα ωσάν του Κατσαντώνη...) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hombre Posted December 15, 2010 Share Posted December 15, 2010 Αυτός είναι για να προσέχει τα κορίτσια βρε! Και, επι τη ευκαιρία, να δηλώσω ότι το ΕΦ ΖΙΝ θα έρθει μαζί με την 3η δόση του Δ.Ν.Τ., τις πρώτες μέρες του Ιανουαρίου. Τα τυπογραφεία με τις υπεραυτόματες εκτυπωτικές μηχανές δουλεύουν ήδη στο φουλ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spock Posted January 10, 2011 Share Posted January 10, 2011 Μόλις έλαβα το 18ο τεύχος! Σ' ευχαριστώ πολύ, Λογιώτατε! Πέφτω στο διάβασμα! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiessa Posted January 10, 2011 Share Posted January 10, 2011 Έφτασεεεε! Μόλις το έλαβα κι εγώ. Ευχαριστώ και ξεκινάω . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naroualis Posted January 10, 2011 Share Posted January 10, 2011 Το πήρα κι εγώ κι ε΄ναι τέλειο. Ευχαριστούμε ω Τρισμέγιστε των Παμπονηροδεστάτων Εκδοτοσυντακτών! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted January 10, 2011 Author Share Posted January 10, 2011 (edited) Νο #18 – Ιανουάριος 2011 Εξώφυλλο του Λευτέρη Παπαθανάση Εκδυτ-όριαλ από τον Λογιώτατο Δημήτρη Σπυρίδωνος «Μάθαμε Από Έγκυρες Πηγές», οι ταινίες που μας έρχονται, από τον Κώστα Γεωργοκίτσο Και Διηγήματα: Ντίνος Χατζηγιώργης «Σειρά Συμβάντων Επιστημονικής Φαντασίας» (σκίτσα Γιάννη Κατσούλη) Ευθυμία Δεσποτάκη «Η Τελεβιζιόν της Μάντρας» Γιάννης Στάγκος «Το Πρώτο Κρούσμα» Φρανκ Ρότζερ «Το αγόρι που, μόλις και με τα βίας, δραπέτευσε από έναν τρόμο πέρα από κάθε περιγραφή» και «Ο άνθρωπος που είχε κολλήσει» (σε μετάφραση Γιάννη Κατσούλη) Αλέξανδρος Ζωχιός «Χαμένα Ρολόγια» (σκίτσο Γιάννη Κατσούλη) Θανάσης Μάργαρης «Στη Δίνη του Χρόνου (Η μοναξιά της ουτοπίας)» Γιάννης Κατσούλης «Νύχτα Ανάλυψης» (σκίτσα Γιάννη Κατσούλη) Edited January 14, 2011 by DinoHajiyorgi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solonor Posted January 17, 2011 Share Posted January 17, 2011 i got it i got it! ορμάω στην ανάγνωση! Θενξ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Διγέλαδος Posted January 17, 2011 Share Posted January 17, 2011 κι εγώ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cassandra Gotha Posted January 17, 2011 Share Posted January 17, 2011 Ευχαριστώ για το ΕΦ ΖΙΝ, εύχομαι Ευ Ζεν. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosK Posted January 17, 2011 Share Posted January 17, 2011 Τι είναι αυτό το ΕΦ-ΖΙΝ πια που κάνετε τόση φασαρία; Κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosK Posted January 27, 2011 Share Posted January 27, 2011 ΟΚ, μόλις έμαθα κι εγώ!: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tetartos Posted January 27, 2011 Share Posted January 27, 2011 Να δηλώσω ότι το πήρα κι εγώ (thanks!) και ανυπομονώ να το ξεζουμίσω! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spock Posted July 5, 2011 Share Posted July 5, 2011 Ευχαριστώ για το νέο τεύχος, ω Λογιώτατε! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts