Spock Posted January 14, 2013 Share Posted January 14, 2013 Σε ευχαριστώ για το νέο τεύχος, ω Μέγα Λογιώτατε! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cassandra Gotha Posted January 14, 2013 Share Posted January 14, 2013 (edited) Έλαβα κι εγώ το ΕΦ ΖΙΝ μου, το οποίο θα διαβάσω σύντομα και με μεγάλο κέφι (ωραίο το ασπρόμαυρο στυλ - να μείνει! να μείνει! ). Έλυσα και την απορία της ξανθιάς φίλης μου (και μπροστά της τη λέω έτσι, δεν είναι πισώπλατη κουβέντα ), που είδε το εξώφυλλο και ρώτησε "Α, έτσι το γράφει το Ευ;" Της απάντησα, βεβαίως, ότι είναι Ε.Φ. και όχι ευ. Πάλι δεν κατάλαβε, καμία φαντασία στα προφορικά, κι έτσι αναγκάστηκα να της πω "Επιστημονική Φαντασία", για να αναφωνίσει "Ααα". Κατόπιν έπρεπε να της εξηγήσω και το ΖΙΝ. (Δύο φορές έγραψα εφώφυλλο: μία αρχικά, και όταν πήγα να το διορθώσω, πάλι το ίδιο έγραψα! ΕΦόφυλλο: ανακάλυψα κάποιον καινούργιο όρο; ) Edited January 14, 2013 by Cassandra Gotha 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikosal Posted January 15, 2013 Share Posted January 15, 2013 Μα δεν το ανακάλυψες, εφώφυλλο λέγεται το εξώφυλλο των περιοδικών επιστημονικής φαντασίας. Όπως επίσης είναι γνωστό ότι οι ημερίδες γύρω από την επιστημονική φαντασία λέγονται ΕΦημερίδες. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiessa Posted January 17, 2013 Share Posted January 17, 2013 Το έλαβα κι εγώ. Ευχαριστώ πολύ! Δεν έχω προλάβει να διαβάσω ακόμη, αλλά τα καλά ξεκίνησαν από το συνοδευτικό γραμματάκι! Πολύ καλή η λίστα! (Και επίκαιρη) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nienor Posted January 17, 2013 Share Posted January 17, 2013 Το έλαβα, Φανταστικέ Λογιότατε, η γιαγιά το διαβάζει ήδη για να δει πόσες ιστορίες επιτρέπεται να διαβάσω κι εγώ Ευχαριστούμε Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosK Posted January 17, 2013 Share Posted January 17, 2013 Κι εγώ το έλαβα και ευχαριστώ! Αργά ή γρήγορα θα το διαβάσω κιόλας Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spock Posted July 16, 2013 Share Posted July 16, 2013 Μόλις έλαβα το νέο τεύχος! Σε ευχαριστώ, Λογιώτατε! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted July 16, 2013 Author Share Posted July 16, 2013 Μόλις έλαβα το νέο τεύχος! Σε ευχαριστώ, Λογιώτατε! Έλαβα κι εγώ το καλοκαιρινό τεύχος! Ευχαριστώ κύριε Εκδότα, με Δύναμη ενάντια στην κρίση! Άξιο για θερινές αποδράσεις! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cassandra Gotha Posted July 16, 2013 Share Posted July 16, 2013 Κι εγώ το πήρα, ευχαριστώ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikosal Posted July 16, 2013 Share Posted July 16, 2013 Ναι, αλλά άλλο να το παίρνεις από τα χεράκια του τα ίδια... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cassandra Gotha Posted July 16, 2013 Share Posted July 16, 2013 Ναι, αλλά άλλο να το παίρνεις από τα χεράκια του τα ίδια... Εγώ του είπα: "Άστο", του λέω, "μην μου το στέλνεις, να έρθω να το παραλάβω ιδιοχείρως, να πάρουμε και ένα ρόφημα." "Όχι", μου απαντάει, "αφού τα στέλνω μαζικώς, δεν υπάρχει ρόφημα πρόβλημα." Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikosal Posted July 16, 2013 Share Posted July 16, 2013 (edited) Δεν έχασες κάτι. Κρύο νερό σε πλαστικό ποτηράκι ήταν το ρόφημα. Edited July 16, 2013 by nikosal Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hombre Posted July 17, 2013 Share Posted July 17, 2013 Χε, χε... δεν ήταν νερό, ήταν απλώς διαφανές! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hombre Posted July 17, 2013 Share Posted July 17, 2013 Ναι, αλλά άλλο να το παίρνεις από τα χεράκια του τα ίδια...Εγώ του είπα: "Άστο", του λέω, "μην μου το στέλνεις, να έρθω να το παραλάβω ιδιοχείρως, να πάρουμε και ένα ρόφημα." "Όχι", μου απαντάει, "αφού τα στέλνω μαζικώς, δεν υπάρχει ρόφημα πρόβλημα." Ok, για ένα (1) ρόφημα, δεν υπάρχει πρόβλημα. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
abuno Posted July 27, 2013 Share Posted July 27, 2013 Μόλις μου το έφεραν από Θεσσαλονίκη. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tetartos Posted July 29, 2013 Share Posted July 29, 2013 Ας είναι καλά το ΕΦ ΖΙΝ που έχω και μια υποτυπώδη αλληλεπίδραση με το χώρο... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nienor Posted July 29, 2013 Share Posted July 29, 2013 Το έχω λάβει κι εγώ, με ενημέρωσαν από το σπίτι Ευχαριστούμε Λογιότατε Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiessa Posted July 30, 2013 Share Posted July 30, 2013 Το έχω λάβει και το έχω ήδη διαβάσει κι εγώ. Και πάλι ευχαριστούμε πολύ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts