nikosal Posted March 28, 2009 Share Posted March 28, 2009 Γιατί; Ο χρόνος πιέζει, οι υποχρεώσεις πολλές, γίνεται όμως να μην το κάνουμε; Ποιος ακούει μετά το Ντίνο; Τι; Πολλές καινούργιες ιδέες για το καλύτερο φεστιβάλ που έγινε ποτέ (από τα δικά μας, εννοώ). Stay tuned. Πού; Στην... Ερμούπολη. Το όνειρό μου να το διοργανώσει κάποιος άλλος, κάπου αλλού, και εγώ να είμαι χαλαρός θεατής, το αφήνω για το μέλλον. Πότε; Θα ήθελα πολύ να γίνει την Άνοιξη. Δεν αλλάζω με τίποτα τη συνάντηση στο νταϊντάντι. Είναι αδύνατο όμως. Πολλοί πρακτικοί λόγοι με εμπόδισαν να ξεκινήσω την προετοιμασία του νωρίτερα. Πάμε λοιπόν για το πρώτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου, που ο καιρός είναι ακόμα καλοκαιρινός και το... παγωτό διαθέσιμο. Και πάλι θα περάσουμε καλά, σας το υπόσχομαι. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiKei Posted March 28, 2009 Share Posted March 28, 2009 @ Nikosal: Ο Ντίνος δεν είναι τίποτα. :whistling: Σε ενημερώνω πως έχει ανοίξει μυστική λίστα χορηγών (κοινώς ρεφενές) για να πληρωθεί διακεκριμένος ελεύθερος σκοπευτής με εξαιρετικό βιογραφικό έτσι και δεν γίνει το Φεστιβάλ... :whistling: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spock Posted March 28, 2009 Share Posted March 28, 2009 Ααα, χαίρομαι πολύ που θα γίνει Οκτώβριο, αυξάνονται αρκετά οι πιθανότητες να μπορέσω να έρθω! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiessa Posted March 28, 2009 Share Posted March 28, 2009 Καλύτερη επιλογή από τις αρχές του Φθινοπώρου, δεν υπάρχει για μένα. Τώρα δεν έχω καμιά δικαιολογία να μην έρθω! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tetartos Posted March 28, 2009 Share Posted March 28, 2009 Πράγματι, είναι πολύ ευχάριστη είδηση και αυξάνει και τις δικές μου πιθανότητες! (Αν ήταν Σεπτέμβριο θα ήταν ακόμα καλύτερα!) Μπράβο, Νίκο! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mman Posted March 28, 2009 Share Posted March 28, 2009 Χαίρομαι τρελά που θα γίνει! Αυτό είναι το μόνο που μετράει! Δεν πα' να τό 'κανες και 32 Φεβρουαρίου; Εμείς οι άρρωστοι πειραγμένοι φανατικοί λάτρεις της ΕΦ πάλι εκεί θα ήμασταν. Δεν βλέπω την ώρα για το καλύτερο από τα 5! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naroualis Posted March 28, 2009 Share Posted March 28, 2009 Θενκ γιου. Αντικαθιστώ μια κοπέλα στη δουλειά μέχρι και τον Ιούλιο κι ε΄ναι δύσκολο έως ακατόρθωτο να πάρω άδεια την άνοιξη. (Συν το ότι μπορεί να είμαι άνεργη τον Οκτώβρη, οπότε περισσότερος χρόνος... ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darkchilde Posted March 28, 2009 Share Posted March 28, 2009 Οκτώβριο δεν ξέρω αν θα μπορέσω μιας και είναι οι ημερομηνίες για τις εξετάσεις στο Open University. Μέχρι να βγεί η ημερομηνία εξεταστικής για το μάθημα, και οι ημερομηνίες για το φεστιβάλ δεν μπορώ να υποσχεθώ ότι θα μπορέσω. Εαν οι ημερομηνίες του φεστιβάλ είναι μετά από την εξεταστική θα έρθω. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted March 28, 2009 Share Posted March 28, 2009 Πάμε λοιπόν για το πρώτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου. Gulp...! Τέλος σταθερότητας...αρχή παρακμής; Ας γίνει αιτία να έρθουν περισσότεροι, και του sff, και τότε θα πω χαλάλι! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted March 28, 2009 Share Posted March 28, 2009 Ώστε αυτή είναι η Σύρος; Έπεσα στο σωστό νησί; Θα έρθει και ο Κθούλου! Το ΦΕΦΕ... τον Οκτώβριο; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
heiron Posted March 28, 2009 Share Posted March 28, 2009 Μια εκστρατεία για τόνωση του τουρισμού του νησιού κατά τη χειμερινή περίοδο?!? Όπως και να'χει είναι νωρίς...δεν ξέρω που θα είμαι και τι θα κάνω τότε. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted March 28, 2009 Share Posted March 28, 2009 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiKei Posted March 28, 2009 Share Posted March 28, 2009 Ωραία, παρατηρώ πως όλοι αντιμετωπίζουμε με τον σωστό τρόπο το ζήτημα... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted March 28, 2009 Share Posted March 28, 2009 6 ΜΗΝΕΣ... 6 ΜΗΝΕΣ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hombre Posted March 28, 2009 Share Posted March 28, 2009 OK, Οκτώβριο!!! Και είχα αρχίσει να ανησυχώ...!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mistseeker Posted March 29, 2009 Share Posted March 29, 2009 Μια χαρούλα είναι τον Οκτώβριο! Way to go, Νίκο! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikosal Posted April 2, 2009 Author Share Posted April 2, 2009 Τώρα κοντά Να μην στεναχωρηθούν πολύ οι φίλοι της space opera, έχει ο καιρός γυρίσματα. Το θέμα του 5ου ΦΕΦΕ θα είναι «τώρα κοντά» και οι περισσότερες εκδηλώσεις / δραστηριότητες θα επικεντρωθούν στην επιστημονική φαντασία του κοντινού μέλλοντος. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted April 2, 2009 Share Posted April 2, 2009 Τώρα κοντά Να μην στεναχωρηθούν πολύ οι φίλοι της space opera, έχει ο καιρός γυρίσματα. Το θέμα του 5ου ΦΕΦΕ θα είναι «τώρα κοντά» και οι περισσότερες εκδηλώσεις / δραστηριότητες θα επικεντρωθούν στην επιστημονική φαντασία του κοντινού μέλλοντος. - Τα νέα... "κοφ" ...γίνονται όλο και καλύτερα... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikosal Posted April 3, 2009 Author Share Posted April 3, 2009 κοφ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted April 3, 2009 Share Posted April 3, 2009 κοφ? Cough. Αγγλιστί, "γκουχ". (Στην περίπτωση, επιθανάτιος ρόγχος). Σαν την τελευταία ταινία Star Trek ένα πράμα, είναι στο χέρι σου να ρίξεις τόσο marketing στους επόμενους 6 μήνες, να κάνεις το 5ο ΦΕΦΕ το ΦΕΦΕ που δεν θα θέλει να χάσει κανένας. Εγώ είμαι πολύ γκρινιάρης για να βοηθήσω θετικά. ΦΕΦΕ του κοντινού μέλλοντος; Κοντινό μέλλον είναι...περιβάλλον, η σημερινή κυβέρνηση, η οικονομική κρίση... Oh God! Θα γίνει του PiKei και του Παπαδόπουλου το συμπόσιο! Πρόσεξε όμως. Έχουμε και τους μετανάστες. Θα γίνει και του Στάγκου! Τον...Οκτώβριο... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
khar Posted April 4, 2009 Share Posted April 4, 2009 (edited) Cough. Αγγλιστί, "γκουχ". (Στην περίπτωση, επιθανάτιος ρόγχος). Σαν την τελευταία ταινία Star Trek ένα πράμα, είναι στο χέρι σου να ρίξεις τόσο marketing στους επόμενους 6 μήνες, να κάνεις το 5ο ΦΕΦΕ το ΦΕΦΕ που δεν θα θέλει να χάσει κανένας. Εγώ είμαι πολύ γκρινιάρης για να βοηθήσω θετικά. ΦΕΦΕ του κοντινού μέλλοντος; Κοντινό μέλλον είναι...περιβάλλον, η σημερινή κυβέρνηση, η οικονομική κρίση Έλα ρε Ντίνο. Ξέρουμε ότι έχεις αρκετή φαντασία για να αποδείξεις ότι κοντινό μέλλον δεν είναι μόνο αυτά. ... Oh God! Θα γίνει του PiKei και του Παπαδόπουλου το συμπόσιο! Μόλις αποκάλυψες τη συνομωσία που έγινε στο παρασκήνι. Καλά ο PiKei,αλλά ο Παπαδόπουλος είναι σίγουρα κοντινό μέλλον; Διατηρώ σοβαρές αμφιβολίες. Edited April 4, 2009 by khar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted April 4, 2009 Share Posted April 4, 2009 Καλά ο PiKei,αλλά ο Παπαδόπουλος είναι σίγουρα κοντινό μέλλον; Διατηρώ σοβαρές αμφιβολίες. Αν ο nikosal του αφαιρέσει το space opera, ο Παπαδόπουλος έχει ταλέντο να "εκδώσει" το "Χρηματιστήριο του Άρη" που θα είναι για μένα τόσο ενδιαφέρον όσο το άλλο, εκείνο της Σοφοκλέους! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
heiron Posted April 4, 2009 Share Posted April 4, 2009 Τουλάχιστον να έχει ιπτάμενα αυτοκίνητα και ομιλούσες συσκευές-σαν τον Ντικ δηλαδή.Αλλιώς δε λέει... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiKei Posted April 4, 2009 Share Posted April 4, 2009 Έχω να προτείνω διάφορους ύπουλους τρόπους παράκαμψης του "Τώρα Κοντά", αλλά λέω να μην ξεκινήσω να τους διαδίδω από τώρα γιατί θα μας πάρει χαμπάρι ο ο διοργανωτής και θα αλλάξει θέμα. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikosal Posted April 4, 2009 Author Share Posted April 4, 2009 Κοντινό μέλλον είναι...περιβάλλον, η σημερινή κυβέρνηση, η οικονομική κρίση... H σημερινή κυβέρνηση, μέλλον; Έλα ρε φίλε, επιστημονική φαντασία είπαμε, όχι τρόμο και σπλάτερ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts