Nihilio Posted August 29, 2009 Share Posted August 29, 2009 Πρίν λίγο καιρό, σε αυτό το τόπικ κάποιος Ντίνος εκ Χαλκίδας έγραψε το εξής: Κι ενώ η Επιστημονική Φαντασία απογοητεύει, είναι έκπληξη του πόσο απογοητεύει ο Τρόμος (κι ας είναι οι εδώ εκπρόσωποι του οι πιο φωνακλάδες όλων!) Αγαπώ την Ε.Φ., αγαπώ όμως και τον Τρόμο. Πιστεύω λοιπόν πως πρέπει να ενισχυθεί δεόντως. Να σκεφτούμε περισσότερες ευκαιρίες για συγγραφές, πέραν των καθιερωμένων διαγωνισμών. Χρειαζόμαστε ένα είδος Δέκαθλον Τρόμου. Ένα είδος Σπλατερολυμπιάδας! Γκουχ, παρατρέχω όμως... Και με το γάντι που μας πετάει ο φίλτατος Ντίνος, ανακυρήσω το μήνα Σεπτέμβρη ως μήνα τρόμου και θέτω την εξής πρόκληση σε όλους τους χοροράδες εδώ μέσα: μπορείτε να γεμίσετε τη βιβλιοθήκη τρόμου με άφθονο, αγνό, ζεστό σπλάττερ; Με παγωμένες ατμόσφαιρες καθάριου τρόμου; Με προαιώνια κακά και φριχτά τέρατα με ανθρώπινη μορφή; Θέτω λοιπόν την εξής πρόκληση: πόσοι από εσάς θα μπορέσετε να έχετε μία νέα ιστορία στη βιβλιοθήκη τρόμου για κάθε εβδομάδα του Σεπτέμβρη; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted August 29, 2009 Share Posted August 29, 2009 Θέτω λοιπόν την εξής πρόκληση: πόσοι από εσάς θα μπορέσετε να έχετε μία νέα ιστορία στη βιβλιοθήκη τρόμου για κάθε εβδομάδα του Σεπτέμβρη; Απαντώ πρώτος (ως υπεύθυνος)και αποδέχομαι με χαρά την πρόκληση! Που να ξεχειλίσει το οστεοφυλάκιο μου στα αιματοβαμμένα σας ματάκια! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παρατηρητής Posted August 29, 2009 Share Posted August 29, 2009 Έχω ένα μυθιστόρημα. Να το ανεβάσω ολόκληρο; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nienor Posted August 30, 2009 Share Posted August 30, 2009 Του Σεπτέμβρη???????????? Καλά.... μέσα κι εγώ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naroualis Posted August 30, 2009 Share Posted August 30, 2009 Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω, αλλά σίγουρα θα το προσπαθήσω. Ούτως ή άλλως με έχουν φάει τα μεγάλα κείμενα, να θυμηθώ λιγάκι την τέχνη μου, το μικροσκοπικό δηγηματάκι... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted September 1, 2009 Share Posted September 1, 2009 Ανέβασα το πρώτο διήγημα φιλόπτωχου τρόμου προς ενίσχυσην της βιβλιοθήκης μας. "Τέρατα". Εδώ το λινκ: http://community.sff.gr/index.php?showtopic=9001&pid=126022&st=0entry126022 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
synodoiporos Posted September 1, 2009 Share Posted September 1, 2009 Ένα κάθε βδομάδα ; Ε, είστε τελείως τρελοί. Πάντως, μάλλον θα προλάβω να σας εκπλήξω κι εγώ μ' ένα διήγημα... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihilio Posted September 1, 2009 Author Share Posted September 1, 2009 Ένα κάθε βδομάδα ; Ε, είστε τελείως τρελοί. The horror! The horror! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eric Draven Posted September 2, 2009 Share Posted September 2, 2009 Καλή φάση, ήδη γράφω ένα και είμαι στη μέση. Για Σπτέμβριο deadline? Its a deal! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nienor Posted September 2, 2009 Share Posted September 2, 2009 Έχω το πρώτο σχεδόν έτοιμο, μισό στο χαρτί μισό στο μυαλό μου. Και πέρα για πέρα αληθινό μέχρι εκεί που το έχω γράψει... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cassandra Gotha Posted September 3, 2009 Share Posted September 3, 2009 Και πέρα για πέρα αληθινό μέχρι εκεί που το έχω γράψει... Έλα, μην μας τρομάζεις... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
northerain Posted September 3, 2009 Share Posted September 3, 2009 Τώρα που γύρισα και εγώ μέσα. Παρακαλώ να μου ρίξετε ban αν δεν ποσταρω ιστορία έως την Κυριακή. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nienor Posted September 3, 2009 Share Posted September 3, 2009 Έλα, μην μας τρομάζεις... Και που να σου πω πόσο τρομαχτικό ήταν στην πραγματικότητα Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin Ocelotl Posted September 3, 2009 Share Posted September 3, 2009 έχω κάτι στο νου μου... count me in ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted September 6, 2009 Share Posted September 6, 2009 (edited) Παρακαλώ να μου ρίξετε ban αν δεν ποσταρω ιστορία έως την Κυριακή. Το ban είναι έτοιμο. Το διήγημα έρχεται; Για τους υπόλοιπους που ίσως διάβασαν το πρώτο ποστ λίγο βιαστικά. Ένα διήγημα τρόμου την εβδομάδα! Έτσι; Μέχρι τα μεσάνυχτα ποστάρετε ιστορία και αρχίζετε να γράφετε την επόμενη. [ο pinhead ως emoticon πάνω από τις πληγιασμένες σας πλάτες.] Edited September 6, 2009 by DinoHajiyorgi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin Ocelotl Posted September 6, 2009 Share Posted September 6, 2009 Ένα τη βδομάδα!!! άκυρη η συμμετοχή μου.... Δεν είχα διαβάσει προσεκτικά το πρώτο ποστ, μου είναι αδύνατον να το καταφέρω... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted September 6, 2009 Share Posted September 6, 2009 Ένα τη βδομάδα!!! άκυρη η συμμετοχή μου.... Δεν είχα διαβάσει προσεκτικά το πρώτο ποστ, μου είναι αδύνατον να το καταφέρω... Εντάξει, όχι και άκυρη! Τα 4 διηγήματα είναι ο μέγιστος στόχος, και μπράβο σε αυτόν που θα το κατορθώσει. Εδώ όμως δεν υπάρχει θέμα βραβείου! Ζητούμενο η αύξηση των ιστοριών στη Βιβλιοθήκη Τρόμου. Μια συνεισφορά στο φιλότρομο ταμείο, ό,τι μπορείτε. Γι αυτό συγνώμη, δεν ήθελα να...τρομάξω κανέναν. Αν έχετε έστω και μία ιστορία, καλοδεχούμενη! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Count Baltar Posted September 6, 2009 Share Posted September 6, 2009 Όπως έχω αναφέρει πολλάκις, μου είναι αδύνατον να γράψω οτιδήποτε, μικρό ή μεγάλο. Ως εκ τούτου, δεν υπάρχει περίπτωση να συνεισφέρω κάτι δικό μου εδώ ή αλλού στο φόρουμ. Η ερώτησή μου, λοιπόν, είναι η εξής: είναι πρέπον να γράψω την κριτική μου για όσα διαβάσω ή θα θεωρηθεί προπέτεια; Σημειωτέον πως ό,τι γράψω θα είναι η άποψή μου αποκλειστικά ως αναγνώστη, μιας και είπαμε, ομότεχνός των γραφόντων δεν είμαι, ούτε κατά διάνοια. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted September 6, 2009 Share Posted September 6, 2009 Όπως έχω αναφέρει πολλάκις, μου είναι αδύνατον να γράψω οτιδήποτε, μικρό ή μεγάλο. Ως εκ τούτου, δεν υπάρχει περίπτωση να συνεισφέρω κάτι δικό μου εδώ ή αλλού στο φόρουμ. Η ερώτησή μου, λοιπόν, είναι η εξής: είναι πρέπον να γράψω την κριτική μου για όσα διαβάσω ή θα θεωρηθεί προπέτεια; Σημειωτέον πως ό,τι γράψω θα είναι η άποψή μου αποκλειστικά ως αναγνώστη, μιας και είπαμε, ομότεχνός των γραφόντων δεν είμαι, ούτε κατά διάνοια. Μα θέλει ρώτημα; Εμείς όλοι που πάμε σινεμά και βλέπουμε ταινίες, πρέπει και να φτιάχνουμε δικές μας για να έχουμε άποψη; Αν κλαίω τα λεφτά που έδωσα για εισιτήριο, για να δω μια πατάτα, δεν έχω καν το δικαίωμα να πω πως δεν μου άρεσε επειδή δεν είμαι σκηνοθέτης; Έχεις κάθε δικαίωμα να γράψεις κριτική. Είναι το δικαίωμα της γνώμης σου. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihilio Posted September 6, 2009 Author Share Posted September 6, 2009 Όπως έχω αναφέρει πολλάκις, μου είναι αδύνατον να γράψω οτιδήποτε, μικρό ή μεγάλο. Ως εκ τούτου, δεν υπάρχει περίπτωση να συνεισφέρω κάτι δικό μου εδώ ή αλλού στο φόρουμ. Η ερώτησή μου, λοιπόν, είναι η εξής: είναι πρέπον να γράψω την κριτική μου για όσα διαβάσω ή θα θεωρηθεί προπέτεια; Σημειωτέον πως ό,τι γράψω θα είναι η άποψή μου αποκλειστικά ως αναγνώστη, μιας και είπαμε, ομότεχνός των γραφόντων δεν είμαι, ούτε κατά διάνοια. Γενικότερα, όταν η κριτική δεν είναι πρέπουσα τότε αυτό δηλώνεται ξεκάθαρα από την αρχή. Όπου δεν βλέπεις κάτι σχετικό δικαιούσαι να πεις τη γνώμη σου ακόμα κι αν δεν ξέρεις καν να διαβάσεις αλλά σου έδωσε μια περίληψη ο κολλητός σου (λέμε τώρα) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Count Baltar Posted September 6, 2009 Share Posted September 6, 2009 Μα θέλει ρώτημα; Εμείς όλοι που πάμε σινεμά και βλέπουμε ταινίες, πρέπει και να φτιάχνουμε δικές μας για να έχουμε άποψη; Αν κλαίω τα λεφτά που έδωσα για εισιτήριο, για να δω μια πατάτα, δεν έχω καν το δικαίωμα να πω πως δεν μου άρεσε επειδή δεν είμαι σκηνοθέτης; Έχεις κάθε δικαίωμα να γράψεις κριτική. Είναι το δικαίωμα της γνώμης σου. Απλώς το λέω επειδή εξ ορισμού η ανταπάντηση "δηλαδή, εσύ ρε έξυπνε, τι θα έκανες;" είναι άκυρη στην περίπτωσή μου, γεγονός που με "προστατεύει" κάπως, αν καταλαβαίνετε τι θέλω να πω. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted September 7, 2009 Share Posted September 7, 2009 2η εβδομάδα, η 2η μου συμβολή στην πρόκληση: Inhumani και το link: http://community.sff.gr/index.php?showtopic=9014 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
northerain Posted September 7, 2009 Share Posted September 7, 2009 Ζητώ ταπεινά συγνώμη από τα πλήθη των fan μου, αλλά μόλις γύρισα από ταξίδι και το πηγάδι στέρεψε. Θα γράψω δύο αυτήν την βδομάδα, μιας και έλαβα τόσο fanmail. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted September 7, 2009 Share Posted September 7, 2009 Ζητώ ταπεινά συγνώμη από τα πλήθη των fan μου, αλλά μόλις γύρισα από ταξίδι και το πηγάδι στέρεψε. Θα γράψω δύο αυτήν την βδομάδα, μιας και έλαβα τόσο fanmail. Είσαι τυχερός που έχουμε ανάγκη από ιστορίες τρόμου. Αλλιώς, και για λόγους τιμής, που εσύ ο ίδιος έθεσες, θα σου ζητούσα να πράξεις sepuku-ban. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
northerain Posted September 7, 2009 Share Posted September 7, 2009 Είσαι τυχερός που έχουμε ανάγκη από ιστορίες τρόμου. Αλλιώς, και για λόγους τιμής, που εσύ ο ίδιος έθεσες, θα σου ζητούσα να πράξεις sepuku-ban. Δε φταίω εγώ, ήπια μια μπουκάλα Bacardi χτες και δεν την πάλευα...έχω και αποδείξεις. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts