Jump to content

Τρεκικός Καναπές

DinoHajiyorgi

Recommended Posts

Έχεις απόλυτο δίκιο. (Θα βελτιωθούν όμως τα πράγματα.)

χεχε έχει πλάκα που προσπαθούμε να πείσουμε την Τιέσα «...υπομονή... έρχονται τα καλύτερα... αρχή είναι...»

χεχε έχει πλάκα που προσπαθούμε να πείσουμε την Τιέσα «...υπομονή... έρχονται τα καλύτερα... αρχή είναι...»

Ε καλά, λίγες πατάτες είχε το TNG; Μερίδες από πατατοσαλάτα για να χορτάσουν ούλοι! Ακόμα και οι τρεις πρώτοι κύκλοι του Deep Space Nine έχουν τα διαμάντια τους: Duet, Paradise, Shadowplay, Blood Oath, Crossover, Second Skin, Defiant, Past Tense, Explorers κλπ. Καθώς επίσης παρουσιάζονται τα πολιτικοϊερατικά του Μπέιτζορ, οι Μακί, αναπτύσσονται οι Φερένγκοι, και δύο επεισόδια όπου μετά τον Πικάρ, ένας από τους χαρακτήρες του σταθμού γίνεται αντικείμενο προσοχής στο φλερτ της Λοξάνα Τρόι. Α, και οι Τζεμ Χαντάρ. Χμμ, τελικά η Βάσω δεν θα περιμένει πολύ, ούτε θα υποφέρει στην αναμονή.

Έχεις απόλυτο δίκιο. (Θα βελτιωθούν όμως τα πράγματα.)

:rofl: !

Μην ανησυχείτε! Έχω ακούσει και τα καλύτερα και τα χειρότερα γι αυτή τη σειρά. Αφού αρχίσαμε, θα προχωρήσουμε.

Εξάλλου, η Τiessa είναι ένα σπασικλάκι με φρικτή αλλεργία στα ανολοκλήρωτα πράγματα. Που σημαίνει ότι θα τα δει όλα τα επεισόδια για να βάλει ένα μεγάλο τικ και να πει ΟΚ, πάμε παρακάτω. Άρα, πού θα πάει, θα τα δει και τα καλά...

Υ.Γ. Στο μεταξύ, εμείς Δευτέρα πάλι στον καναπέ, επειδή έχουμε διάφορα εκτός σπιτιού το Σαββατοκύριακο.

Στο μεταξύ, εμείς Δευτέρα πάλι στον καναπέ, επειδή έχουμε διάφορα εκτός σπιτιού το Σαββατοκύριακο.

Δευτέρα, 22:00, Move Along Home.

Αυτό θα το δω μόνο αν έχω ρεύμα στο σπίτι τη Δευτέρα.

Oυ, ως τη Δευτέρα δεν θα δούμε επεισόδιο; Καλά, ας διαβάσουμε λίγο παραπάνω...

Μάλλον κλέψαμε (pun intended) λιγάκι και αρχίσαμε κανένα δεκάλεπτο νωρίτερα!

Χεχε! Ναι, πλάκα είχε. Μου θύμισε και λίγο το Zathura σε κάποια στιγμή, αν και δεν ήταν ακριβώς έτσι.

Tο στυλ και τα σκηνικά του παχνιδιού κάπως έφεραν στο μυαλό μου παλιότερο sf .

Πάντως, παρά τα αστειάκια, η ιδέα να είσαι πιόνι σ' ένα παιχνίδι έχει και πολύ περισσότερο βάθος απ' αυτό που είδαμε διασκεδαζοντας.

Edit: Ίσως να μπορούμε να δούμε και αύριο.

Edited by Tiessa

Tο στυλ και τα σκηνικά του παχνιδιού κάπως έφεραν στο μυαλό μου παλιότερο sf .

Πάντως, παρά τα αστειάκια, η ιδέα να είσαι πιόνι σ' ένα παιχνίδι έχει και πολύ περισσότερο βάθος απ' αυτό που είδαμε διασκεδαζοντας.

Edit: Ίσως να μπορούμε να δούμε και αύριο.

Ένας σεναριογράφος με μυαλό ξυράφι, και ειδικός σε γρίφους και παιχνίδια, θα απογείωνε αυτό το επεισόδιο σε αριστούργημα. Ξεκινάει έξυπνα με το κοριτσάκι και το κουτσό, αλλά από εκεί και μετά... κι εγώ θα μπορούσα να το γράψω αυτό. Μια σπηλιά που καταρρέει; Δεν ήταν καν "ξεμείναμε από ιδέες" ήταν "δεν είχαμε ούτε μία καλή ιδέα." Και ναι, θυμίζει ΤΟS εποχής ε.φ. αλλά κάπως ανέμπνευστο.

Τρίτη, 22:00, The Nagus και μαθαίνουμε καλύτερα τους Φερένγκι. Διασκεδαστικό επεισόδιο.

Edited by DinoHajiyorgi

Ως συνήθως με πήρε ο ύπνος στα δύο τρίτα -θα το τελειώσω ίδια ώρα απόψε το βράδυ.

Βρε παιδιά, δεν μπορούσε κάποιος να με σκουντήσει;

Ως συνήθως με πήρε ο ύπνος στα δύο τρίτα -θα το τελειώσω ίδια ώρα απόψε το βράδυ.

Βρε παιδιά, δεν μπορούσε κάποιος να με σκουντήσει;

Σχολιάζεις φωναχτά και μας ενοχλείς. :p

The Nagus

Είναι ένα σύμπαν "Σκρουτζ Μακ Ντακ" αυτό των Φερένγκι. Και ο Wallace Shawn πάντα υπέροχος ως Nagus.

post-1004-0-49051100-1328648119_thumb.jpg

Wallace Shawn

Ένας σεναριογράφος με μυαλό ξυράφι, και ειδικός σε γρίφους και παιχνίδια, θα απογείωνε αυτό το επεισόδιο σε αριστούργημα. Ξεκινάει έξυπνα με το κοριτσάκι και το κουτσό, αλλά από εκεί και μετά... κι εγώ θα μπορούσα να το γράψω αυτό. Μια σπηλιά που καταρρέει; Δεν ήταν καν "ξεμείναμε από ιδέες" ήταν "δεν είχαμε ούτε μία καλή ιδέα."

Καλό ήταν χεχε. Και κυρίως επειδή το είχα ξεχάσει τελείως. Και ωραίο στο τέλος:

-Δηλαδή δεν κινδυνεύσαμε ποτέ στα αλήθεια;

-Χρυσή μου (ισοδύναμη γκριμάτσα, χειρονομία...), ήταν μόνο ένα παιχνίδι!

Ο Νάγκους είναι μια καταπληκτική φιγούρα, η μητέρα των Κουάρκ / Νογκ το ίδιο, αν και νομίζω την έπαιζαν δύο γυναίκες ηθοποιοί εκ των οποίων η μια ήταν καλύτερη. Ωραία, χαίρομαι που θα δω ξανά εκείνο το πρώτο επεισόδιο με το Νάγκους, το οποίο έχω επίσης ξεχάσει.

Edited by nikosal

Καλό ήταν χεχε. Και κυρίως επειδή το είχα ξεχάσει τελείως. Και ωραίο στο τέλος:

-Δηλαδή δεν κινδυνεύσαμε ποτέ στα αλήθεια;

-Χρυσή μου (ισοδύναμη γκριμάτσα, χειρονομία...), ήταν μόνο ένα παιχνίδι!

Σοβαρά τώρα, πόσο συναρπαστικό ήταν το εξωγήινο παιχνίδι; Άντε εμείς οι θεατές το διασκεδάζαμε γιατί βλέπαμε τι τρέχει με τον Σίσκο και τους άλλους. Οι καθεαυτού παίχτες; Δεν είχαν ούτε μια οθόνη. Μέχρι να έρθει ο Όντο, ο Κουάρκ δεν ήξερε καν σε ποιον αντιστοιχούν τα πιόνια. Άρα, για έναν παρατηρητή στο τραπέζι του παιχνιδιού...που ή ποια είναι η έλξη;

Ο Νάγκους είναι μια καταπληκτική φιγούρα, η μητέρα των Κουάρκ / Νογκ το ίδιο, αν και νομίζω την έπαιζαν δύο γυναίκες ηθοποιοί εκ των οποίων η μια ήταν καλύτερη. Ωραία, χαίρομαι που θα δω ξανά εκείνο το πρώτο επεισόδιο με το Νάγκους, το οποίο έχω επίσης ξεχάσει.

Προτρέχεις. Ποια μητέρα του Κουάρκ; Έχουμε ακόμα.

Πολύ Quark-dominated τα δυο τελευταία επεισόδια.

Φερέγγυα πράγματα, έτσι ;:lol:

Αύριο πάλι; Προλαβαίνουμε;

Αύριο πάλι; Προλαβαίνουμε;

Τι να προλάβουμε; Εμένα ρωτάτε; Εγώ εδώ είμαι. Πάμε για το Vortex λοιπόν, Τετάρτη.

Προτρέχεις. Ποια μητέρα του Κουάρκ; Έχουμε ακόμα.

To ξέρω, για αργότερα μιλάω. Για να... εκνευρίζουμε τη Βάσω.

Edited by nikosal

Vortex

Μου είχε αρέσει αυτό το επεισόδιο και το είχα ξεχάσει. Καλό, με ενδιαφέρουσα πλοκή και σημαντική εστίαση στο ζήτημα "Όντο". Ναι, θα απαντηθούν μια μέρα οι ερωτήσεις του, και θ'ανοίξει το κουτί της Πανδώρας. Σε αυτό το στάδιο όμως ούτε οι σεναριογράφοι δεν ήξεραν ακόμα.

Vortex

[...]ι σημαντική εστίαση στο ζήτημα "Όντο". Ναι, θα απαντηθούν μια μέρα οι ερωτήσεις του, και θ'ανοίξει το κουτί της Πανδώρας. Σε αυτό το στάδιο όμως ούτε οι σεναριογράφοι δεν ήξεραν ακόμα.

Χμμ... ναι. Είχε Όντο το μενού σήμερα. Χαίρομαι που λες ότι θα μάθουμε κι άλλα, γιατί τα σημερινά δεν ήταν χορταστικά.

Θα δούμε σήμερα, που βρέθηκε και άλλο απόγευμα εντός ο Κώστας;

Edited by Tiessa

Θα δούμε σήμερα, που που βρέθηκε και άλλο απόγευμα εντός ο Κώστας;

Hurrah-Hurrah-Hurrah!!! :yahoo:

Battle Lines λοιπόν σήμερα!

Οκ, θα είμαι στη μικρή τηλεόραση της κουζίνας να δω το βόρτεξ. Μόλις τελειώσουμε πίνουμε όλοι μαζί ένα λικεράκι.

Οκ, θα είμαι στη μικρή τηλεόραση της κουζίνας να δω το βόρτεξ. Μόλις τελειώσουμε πίνουμε όλοι μαζί ένα λικεράκι.

Νίκο, σε ποιο χωροχρονικό καναπεπίπεδο βρίσκεσαι; :awacko: