aScannerDarkly Posted June 11, 2011 Share Posted June 11, 2011 Ωραία ιδέα, αν μαζευτούν πολλοί σερνικοί, αλλά το Κέρβερος παραπέμπει περισσότερο σε αγριότητα. Μμμ δεν ξέρω. τι θα ταίριαζε καλύτερα. Και οι banshees είναι θηλυκές ρε γαμώτο. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mesmer Posted June 11, 2011 Share Posted June 11, 2011 Εγώ πάλι προτείνω, ταυτόχρονα με τον διαγωνισμό για τις Ερινύες, να τρέχει παράλληλα κι ένας διαγωνισμός για τις αρσενικές πένες, ονόματι... "Κάλεσμα σε Κέρβερους"! Τι λέτε; Εγώ θα πρότεινα ένα «Κάλεσμα σε Σάτυρους», έτσι για να ευθυμήσουμε. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eugenia Rose Posted June 11, 2011 Share Posted June 11, 2011 (edited) "Οι Μάγοι", "Οι Βάρδοι" "Οι Μύστες" Edited June 11, 2011 by Eugenia Rose Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanley Posted June 11, 2011 Share Posted June 11, 2011 Κατ'αρχήν να πω ότι, φυσικά, έχω φάει funny browny. Μετριότατο. Οι Κέρβεροι μου αρέσουν εμένα. Μέσα, μέσα. Ως αντιπροτάσεις: Προμηθείς, Σίσυφοι, και-θα-σκεφτώ-κι-άλλα-γιατί-τώρα-είμαι-στη-δουλειά. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aScannerDarkly Posted June 11, 2011 Share Posted June 11, 2011 Οι... Ορφείς; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanley Posted June 11, 2011 Share Posted June 11, 2011 Τι Ορφείς και Βάρδοι, ρε παιδιά; Τραγούδια θα γράψουμε για καντάδες;;;; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eugenia Rose Posted June 11, 2011 Share Posted June 11, 2011 (edited) Οχι θα γαβγίζετε τον ταχυδρόμο Κέρβεροι Edited June 11, 2011 by Eugenia Rose Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lady Nina Posted June 11, 2011 Share Posted June 11, 2011 Στόχος των συγγραφέων, το σημείο που θα τους κρίνει: Το τραγικό φινάλε, χωρίς όμως να δείχνει βεβιασμένο. Θέλουμε την καρδιά του αναγνώστη στο παλούκι. Ή στα δόντια του Κέρβερου... Με αυτή την έννοια το είπα. Και είναι και τρία κεφάλια! Αλλά... των σερνικών είναι ο διαγωνισμός, ας αποφασίσουν αυτοί! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sonya Posted June 11, 2011 Share Posted June 11, 2011 That is the point, stan. Να γράψετε σπαραξικάρδιες ΦΑΝΤΑΣΙ ιστορίες. :Ρ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanley Posted June 11, 2011 Share Posted June 11, 2011 That is the point, stan. Να γράψετε σπαραξικάρδιες ΦΑΝΤΑΣΙ ιστορίες. :Ρ Φάντασι; Δηλαδή, κάτσε, πώς το ορίζεις τώρα το φαντ- Ωχ, deja vu! Πάντως, ούτε ο Βάρδος ούτε ο Ορφέας μου βγάζει σπαραγμό εμένα. Πιο πολύ για γκεουλιές προδιαθέτουν, με λουλούδια και λοιπές σάχλες. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eugenia Rose Posted June 11, 2011 Share Posted June 11, 2011 (edited) That is the point, stan. Να γράψετε σπαραξικάρδιες ΦΑΝΤΑΣΙ ιστορίες. :Ρ Φάντασι; Δηλαδή, κάτσε, πώς το ορίζεις τώρα το φαντ- Ωχ, deja vu! Πάντως, ούτε ο Βάρδος ούτε ο Ορφέας μου βγάζει σπαραγμό εμένα. Πιο πολύ για γκεουλιές προδιαθέτουν, με λουλούδια και λοιπές σάχλες. Ομοφοβικ.. γκουχ γκουχ αψού! Edited June 11, 2011 by Eugenia Rose Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanley Posted June 11, 2011 Share Posted June 11, 2011 That is the point, stan. Να γράψετε σπαραξικάρδιες ΦΑΝΤΑΣΙ ιστορίες. :Ρ Φάντασι; Δηλαδή, κάτσε, πώς το ορίζεις τώρα το φαντ- Ωχ, deja vu! Πάντως, ούτε ο Βάρδος ούτε ο Ορφέας μου βγάζει σπαραγμό εμένα. Πιο πολύ για γκεουλιές προδιαθέτουν, με λουλούδια και λοιπές σάχλες. Ομοφοβηκ.. γκουχ γκουχ αψού! Αν θες να πεις "ομοφοβικός" γράφεται με "Ι". Και δέν είμαι! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eugenia Rose Posted June 11, 2011 Share Posted June 11, 2011 (edited) Αν θες να πεις "ομοφοβικός" γράφεται με "Ι". Και δέν είμαι! Σε ευχαριστώ που με διορθώνεις ο ύψηστε Βάρδε! Τεχνίτη των λέξεων και της ποιήσης εδιτ: Το βρήκα "Οι Λυρικοί Μονομάχοι" Edited June 11, 2011 by Eugenia Rose Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aScannerDarkly Posted June 11, 2011 Share Posted June 11, 2011 ο ύψηστε Βάρδε! Τώρα, επίτηδες το κάνεις; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eugenia Rose Posted June 11, 2011 Share Posted June 11, 2011 ο ύψηστε Βάρδε! Τώρα, επίτηδες το κάνεις; Εσυ τι λές? Ασε ξέρω τι κάνω λέγεται "ομοιοπαθητική" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanley Posted June 11, 2011 Share Posted June 11, 2011 Αν θες να πεις "ομοφοβικός" γράφεται με "Ι". Και δέν είμαι! Σε ευχαριστώ που με διορθώνεις ο ύψηστε Βάρδε! Τεχνίτη των λέξεων και της ποιήσης εδιτ: Το βρήκα "Οι Λυρικοί Μονομάχοι" Δεν χρειάζεται να με γλείφεις, βρε. Όχι, να το κάνουμε οι 3 Καμπαλλέρος. Είναι και ο Ντόναλντ μέσα, θα έχω πλεονέκτημα. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihilio Posted June 11, 2011 Share Posted June 11, 2011 Ο Βάρδος και ο Ορφέας καλά είναι εκεί που είναι, αφήστε τους ήσυχους. Επίσης οι κύριοι μπορούμε άνετα να κάνουμε έναν διαγωνισμό Τζον ΜακΛέην για να περάσουμε καλά και ας αφήσουμε στον Ντίνο τα σόφτεξ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naroualis Posted June 11, 2011 Share Posted June 11, 2011 Τζον ΜακΛέην ή Μπραν ΜακΜορν; Αυτός κι αν είναι σπαραξικάρδιος. Αν και ο πλέον σπαραξικάρδιος όλων είναι ο γκουχ-γκέουλας-γκουχ Έλρικ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihilio Posted June 11, 2011 Share Posted June 11, 2011 Τζον ΜακΛέην ή Μπραν ΜακΜορν; Αυτός κι αν είναι σπαραξικάρδιος. Αν και ο πλέον σπαραξικάρδιος όλων είναι ο γκουχ-γκέουλας-γκουχ Έλρικ. Μπορούμε να τον κάνουμε και διαγωνισμό Κόναν, που είναι και ρομαντικό παλικάρι. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cassandra Gotha Posted June 11, 2011 Share Posted June 11, 2011 Δεν ξέρω τι θα τον κάνετε, αλλά αδειάστε μας τη γωνιά, ζηλιάρηδες! Να πάτε να παίξετε σε δικό σας τόπικ! Και η μαγειρική κομμένη, εντάξει; Τι το κάναμεδω, της κατίνας τα γιουβαρλάκια; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aScannerDarkly Posted June 11, 2011 Share Posted June 11, 2011 (edited) Ας ανοίξει λοιπόν, ωσάν θηλυκός Χατζηγιώργης, κάποια το ανάλογο τόπικ για τον αντίθετο διαγωνισμό. Edited June 11, 2011 by aScannerDarkly Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanley Posted June 11, 2011 Share Posted June 11, 2011 Ποια θα είναι η τυχερή; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cassandra Gotha Posted June 11, 2011 Share Posted June 11, 2011 ΠΑΙΔΙΑ! Μπήκε η Nienor! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aScannerDarkly Posted June 11, 2011 Share Posted June 11, 2011 Άκουσε τις Ερινύες να καλούν Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nienor Posted June 11, 2011 Share Posted June 11, 2011 Χαχ, και λέει να προσπαθήσει για την έταιρ_η όρθια, την πιο σεμνή λίγο (που δεν φαίνονται τα μεμέ της) με τα μακριά πόδια (Η αλήθεια είναι ότι εισαγωγή του Ντίνου θα είναι αυτή, κι αν τη χάσω θα κλαίω λογικά ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts