Nienor Posted August 10, 2011 Share Posted August 10, 2011 Εδώ είμαι μωρέεεε... (εγώ γιατί οι -μάλλον- 2-3 σελίδες μου είναι στο pc μου στην Αθήνα ) Δε μπορώ να σου πω λέξεις, αλλά ναι, ο καιρός φεύγει εύκολα (ακόμα ευκολότερα όταν είναι πολύς) οπότε κι εγώ θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω ότι έχεις να δώσεις από μέρες γιατί επί του παρόντος προσπαθώ να κάνω και κάνα μπάνιο (λέμε τώρα...) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted August 10, 2011 Author Share Posted August 10, 2011 Εδώ είμαι μωρέεεε... (εγώ γιατί οι -μάλλον- 2-3 σελίδες μου είναι στο pc μου στην Αθήνα ) Δε μπορώ να σου πω λέξεις, αλλά ναι, ο καιρός φεύγει εύκολα (ακόμα ευκολότερα όταν είναι πολύς) οπότε κι εγώ θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω ότι έχεις να δώσεις από μέρες γιατί επί του παρόντος προσπαθώ να κάνω και κάνα μπάνιο (λέμε τώρα...) Καλά, παράταση λοιπόν. Θα ξαπλώσω εδώ, στις πέτρες της ερήμου, κάτω από τον καυτό ήλιο, με τους σκορπιούς και τα φίδια να σουλατσάρουν γύρω μου, και θα σας περιμένω. 10 μέρες σας αρέσουν; Δηλαδή προθεσμία κατάθεσης 25 Αυγούστου; ΠΑΡΑΤΑΣΗ - ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΙΣΤΟΡΙΩΝ 25 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naroualis Posted August 10, 2011 Share Posted August 10, 2011 Χμ. Υπάρχει μια πιθανότητα να γράψω κι εγώ τότε, αλλά δεν υπόσχομαι τίποτε. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eugenia Rose Posted August 10, 2011 Share Posted August 10, 2011 Κύριε κύριε κύριε εγω που είμαι καλή μαθήτρια και έχω τελειώσει ήδη τα μαθήματά μου και έχω κάνει και λίγα περισσότερα να κρατήσω καμια λέξη παραπάνω? (αστειάκι ήταν μην βαράτε) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lady Nina Posted August 10, 2011 Share Posted August 10, 2011 Ω, τι σπλαχνικός βεζύρης που είστε, κύριε Χατζηγιώργη! Ευχαριστούμε πολύ για την παράταση! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cassandra Gotha Posted August 10, 2011 Share Posted August 10, 2011 You ROCK, man! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nienor Posted August 10, 2011 Share Posted August 10, 2011 *τοποθετώντας μια τέντα κι ένα παγωμένο τσάι δίπλα στο διοργανωτή* Ευχαριστούμε Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lady Nina Posted August 19, 2011 Share Posted August 19, 2011 Bad news, guys... Χάλασε η οθόνη του laptop μου σήμερα το απόγευμα, με την ιστορία για τις Ερινύες μισοτελειωμένη. Δεν ξέρω πότε θα φτιαχτεί κι αν θα προλάβω να την τελειώσω και να τη διορθώσω, οπότε είναι πολύ πιθανό να μην καταφέρω να λάβω μέρος. Την ιστορία πάντως, θα την ανεβάσω όταν την τελειώσω. Όπως και να'χει, σ'ευχαριστώ πολύ, Ντίνο, για την πανέμορφη εισαγωγή κι εύχομαι καλή επιτυχία σε όλες τις κοπέλες! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted August 19, 2011 Author Share Posted August 19, 2011 Bad news, guys... Χάλασε η οθόνη του laptop μου σήμερα το απόγευμα, με την ιστορία για τις Ερινύες μισοτελειωμένη. Δεν ξέρω πότε θα φτιαχτεί κι αν θα προλάβω να την τελειώσω και να τη διορθώσω, οπότε είναι πολύ πιθανό να μην καταφέρω να λάβω μέρος. Την ιστορία πάντως, θα την ανεβάσω όταν την τελειώσω. Όπως και να'χει, σ'ευχαριστώ πολύ, Ντίνο, για την πανέμορφη εισαγωγή κι εύχομαι καλή επιτυχία σε όλες τις κοπέλες! Κοιτάξτε, η ιδιαιτερότητα αυτού του διαγωνισμού επιτρέπει κάποιες καινοτομίες. Οι συμμετοχές και η άνεση χρόνου για την ανάγνωση των ιστοριών είναι πιο συμαντικά από την ψηφοφορία. Από αυτή τη στιγμή, όποια έχει τελειώσει την ιστορία της, όποια πιστεύει ότι η ιστορία της είναι έτοιμη, την ανεβάζει στη Βιβλιοθήκη Fantasy. Μπορούμε να περιμένουμε και όποια μας έρθει καθυστερημένα, όσο καθυστερημένα και να είναι αυτό. Θα κηρύξω περίοδο ψηφοφορίας μόλις σας έχω όλες τις κάργιες εδώ! Γράφτε, κόψτε, σουλουπώστε, δεν την γλιτώνετε! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eugenia Rose Posted August 19, 2011 Share Posted August 19, 2011 Κάργιες; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted August 19, 2011 Author Share Posted August 19, 2011 Κάργιες; Λατρεμένες κάργιες. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihilio Posted August 19, 2011 Share Posted August 19, 2011 Bad news, guys... Χάλασε η οθόνη του laptop μου σήμερα το απόγευμα, με την ιστορία για τις Ερινύες μισοτελειωμένη. Δεν ξέρω πότε θα φτιαχτεί κι αν θα προλάβω να την τελειώσω και να τη διορθώσω, οπότε είναι πολύ πιθανό να μην καταφέρω να λάβω μέρος. Την ιστορία πάντως, θα την ανεβάσω όταν την τελειώσω. Όπως και να'χει, σ'ευχαριστώ πολύ, Ντίνο, για την πανέμορφη εισαγωγή κι εύχομαι καλή επιτυχία σε όλες τις κοπέλες! Σύνδεσε οθόνη υπολογιστή στον λάπτοπ για να τελειώσεις τη δουλειά σου ή να μεταφέρεις το κείμενο σε στικάκι/άλλο υπολογιστή μέχρι να την τελειώσεις. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eugenia Rose Posted August 19, 2011 Share Posted August 19, 2011 Άντε σε συγχωρώ γιατί είσαι γλυκούλης και γιατι εγω έχω τελειώσει την ιστορία και απλά κόβω... Και για να συνεχισω την σκέψη μου.. εν ευθέτω χρόνω έρχεται το... ΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ (BLACK ROSE) Σε δευτερη σκέψη μήπως να έβαζες και τους άντρες που λέγαμε να γράψουν; Έστω και με περούκες βρε αδερφέ.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sonya Posted August 20, 2011 Share Posted August 20, 2011 Απ' τις 25 του μηνού κι όποτε μου πείτε, θα έχω έτοιμη την ιστορία. Σύντομα σε μια γωνιά φαντασίας... Άρωμα λωτού Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cassandra Gotha Posted August 20, 2011 Share Posted August 20, 2011 Εγώ πάλι δυσκολεύομαι απίστευτα με την εισαγωγή σου Ντίνο. Δεν το περίμενα ότι δεν θα μπορούσα με τίποτα να συνδέσω όλα τα στοιχεία. Πέταξα δύο σκελετούς μέχρι τώρα, γιατί μου έβγαιναν τεράστιες, με πήγαιναν τελείως αλλού, και το πιο σημαντικό: δεν υπήρχε χώρος ούτε λόγος για την ύπαρξη της πρωταγωνίστριας και τα δωράκια της. Ήθελα να σου πω ότι τα παρατάω (γιατί έτσι κι αλλιώς δεν με νοιάζει ο πολυπόθητος τίτλος , ούτε νιώθω Ερινύα ούτε θέλω να είμαι, για τον χαβαλέ έλεγα να παίξω), αλλά τώρα βλέπω ότι θα σου κάνουμε την καρδιά πατσαβούρα αν δεν προσπαθήσουμε να την κάνουμε σουβλάκι. Τι να πω; Εύχομαι να μου έρθει η φώτιση και να ξεχυλίσει η οθόνη μου κλάμματα. Πάντως αν μαζευτούν οι ιστορίες των άλλων wanna-be-cruel κοριτσιών και δεν έχω ανεβάσει, παίξτε χωρίς εμένα. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eugenia Rose Posted August 20, 2011 Share Posted August 20, 2011 Αρα τελικά η ημερομηνία κατάθεσης δεν είναι μέχρι 25 Αυγούστου αλλά από 25 Αυγούστου. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sonya Posted August 20, 2011 Share Posted August 20, 2011 Επίσης, να προσθέσω ότι νιώθω πάρα πολύ άσχημα που η Ευγενία πρέπει να κάνει κοπτοραπτική κι ίσως να χαλάσει μια πολύ όμορφη ιστορία, οπότε, αν είναι οκ κι απ' τις υπόλοιπες κάργιες υποψήφιες Ερινύες (και τον διοργανωτή, βεβαίως βεβαίως), ας αφήσουμε πιο χαλαρό το όριο λέξεων για να βγουν οι ιστορίες όπως τις θέλει η καθεμιά. (Μ' αγαπάς ακόμα, Έρωτα Νο3; ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eugenia Rose Posted August 20, 2011 Share Posted August 20, 2011 Δεν το βλέπεις τώρα αλλα κόβω τις φλέβες μου κοιτάζοντας την φωτογραφία σου... αυτήν που με χουφτώνεις συγεκριμένα έρωτα Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sonya Posted August 20, 2011 Share Posted August 20, 2011 Αρρρρρρρρρρρρ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted August 20, 2011 Author Share Posted August 20, 2011 Επίσης, να προσθέσω ότι νιώθω πάρα πολύ άσχημα που η Ευγενία πρέπει να κάνει κοπτοραπτική κι ίσως να χαλάσει μια πολύ όμορφη ιστορία, οπότε, αν είναι οκ κι απ' τις υπόλοιπες κάργιες υποψήφιες Ερινύες (και τον διοργανωτή, βεβαίως βεβαίως), ας αφήσουμε πιο χαλαρό το όριο λέξεων για να βγουν οι ιστορίες όπως τις θέλει η καθεμιά. Εγώ θα την άφηνα να λάβει μέρος με τις λέξεις που είχε και... αλλά η αντίδραση σου Sonya ήταν που... και τώρα... χρρρ... γκκκκ... oh kill-kill-kill... :death: Ήθελα να σου πω ότι τα παρατάω (γιατί έτσι κι αλλιώς δεν με νοιάζει ο πολυπόθητος τίτλος , ούτε νιώθω Ερινύα ούτε θέλω να είμαι, για τον χαβαλέ έλεγα να παίξω), αλλά τώρα βλέπω ότι θα σου κάνουμε την καρδιά πατσαβούρα αν δεν προσπαθήσουμε να την κάνουμε σουβλάκι. Ήδη έκανες την καρδιά μου σουβλάκι Άννα. Πας να κερδίσεις τον τίτλο με πλάγιο τρόπο βλέπω... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drake Ramore Posted August 20, 2011 Share Posted August 20, 2011 Α ρε Ντινο, αυτο το καλοκαίρι σε έχουν ξετινάξει! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oberon Posted August 20, 2011 Share Posted August 20, 2011 (edited) Α ρε Ντινο, αυτο το καλοκαίρι σε έχουν ξετινάξει! Eμ, Ερινύες τις βάφτισε. Αυτές φταίνε που παίζουν το ρόλο τους τέλεια; Άντε, κορίτσια, να διαβάσουμε και καμμια καλή ιστορία τώρα προς το τέλος του καλοκαιριού! (Αν και με τα παραπάνω μηνύματα σήμερα, το τόπικ έγινε πιο hot κι από καύσωνα τον Ιούλιο) Edited August 20, 2011 by Oberon Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted August 25, 2011 Author Share Posted August 25, 2011 Μα πού'ντες; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eugenia Rose Posted August 25, 2011 Share Posted August 25, 2011 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eugenia Rose Posted August 25, 2011 Share Posted August 25, 2011 Πέρα από την πλάκα, το ανεβάζω αργότερα σήμερα. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts