Jump to content

Δήλωση πρόθεσης συμμετοχής στα Παιχνίδια του SFF.gr

aScannerDarkly
Φάντασμα
Message added by Φάντασμα,

Write-off
Διαβάστε τους κανόνες του συγγραφικού παιχνιδιού εδώ.

Ρακόρ

Πλοτς!

Ατάκα/εικόνα κι επί τόπου

Flash Fiction Live (FFL)

Recommended Posts

Πάνω από έναν μήνα μετά, κι αφού η απορία του Γγιάννη έμεινε αναπάντητη, νομίζω ότι ήρθε η ώρα σιγά σιγά να ξαναμπούμε σ' έναν ρυθμό, μέχρι τον διαγωνισμό τρόμου.

Χρωστάω ένα παιχνίδι στη Sonya, που μου κλαιγόταν κάθε βράδυ που ξάπλωνε και κάθε πρωί που ξυπνούσε: "Μα γιατί, Μορφέα, δεν με παίζεις; Τι έχει η Nienor που δεν το έχω εγώ;" Πέταξε εκεί κι ένα γαντάκι από ατσάλι στο τέλος, τάχα μου ότι ήταν τόσο άνετη και κουλ (ενώ η κίνησή της βρωμούσε εξαρχής ηττοπάθεια), κι εγώ δέχτηκα από οίκτο να παίξω μαζί της.

Το παιχνίδι έχει βρει μάνα, έχει βρει μάρκες και λογικά στο τέλος της βδομάδας θα ξεκινήσει.

Καιρός του ήταν.

• Like 4

Κάτσε και ονειρέψου ηττοπάθειες και οίκτους, γλυκό μου ταν'σανί. Πρόσεξε όμως όταν ξυπνήσεις να μην πνιγείς απ' την σκόνη που θα 'χεις φάει.

Bring. It. On.

• Like 3

Αν χρειάζεστε εισαγωγή, ατάκα ή εικόνα, dibs.

• Like 2

Αν το ξέραμε ότι υπήρχε στο τραπέζι και εισαγωγή από Ντίνο εκ Ξάνθης, μάλλον θα καταλήγαμε σε write off. :p

Θα πάμε, όμως, σε λιγότερο προφανή επιλογή παιχνιδιού, όπου μάλλον έχουμε βρει διοργανωτές (αν μας ακυρώσει κανείς τελευταία στιγμή, θα ενημερώσω :)).

Κατά τα άλλα, στα μεγάλα λόγια της αντιπάλου μου δεν θα αντιπαραβάλω τίποτα. Άλλωστε ο καθένας μας έχει ανάγκη πού και πού τις ψευδαισθήσεις του.

• Like 2

Άλλωστε ο καθένας μας έχει ανάγκη πού και πού τις ψευδαισθήσεις του.

Καταπώς διαφαίνεται απ' τον τρόπο που άνοιξε αυτή η μονομαχία... Trash-talking με το καλημέρα, έπρεπε να το περιμένω από κάτι σαν και του λόγου σου.

• Like 1

Περιμένετε τουλάχιστον να ανοίξει σχετικό τόπικ, καλέ, και το κάνετε μετά υπερπαραγωγή :p

• Like 2

• 4 weeks later...

Απλά υπενθυμίζω (στον Σπύρο που κρύβεται) ότι έχουμε υποσχεθεί ανταλλαγή προλόγων (μαντέψτε, μάλλον sword and sorcery θα πάει το πράγμα.) Πέρα από την πλάκα, το αναφέρω για να παίρνει σειρά. Ίσως να το τρέξουμε μετά τον τρομοδιαγωνισμό.

• Like 4

Απλά υπενθυμίζω (στον Σπύρο που κρύβεται) ότι έχουμε υποσχεθεί ανταλλαγή προλόγων (μαντέψτε, μάλλον sword and sorcery θα πάει το πράγμα.) Πέρα από την πλάκα, το αναφέρω για να παίρνει σειρά. Ίσως να το τρέξουμε μετά τον τρομοδιαγωνισμό.

Εδώ είμαι, δεν κρύβομαι, απλά τόσο καιρό στο περίμενε είπα να την πέσω λίγο πίσω από αυτόν τον θάμνο που κάνει ωραία σκιά. :p :D

Ανυπομονώ Ειρήνη, το περιμένω αλήθεια πολύ καιρό, όποτε θες είμαι στη διάθεσή σου. Και, Sword and Sorcery, ε; Χμ, δεν το περίμενα, πώς κι έτσι; :rose:

• Like 3

Λοιπόν βάρβαρε Σπύρο (δεν το περίμενα sword&sorcery τόλμησε και μου 'πε :ranting: :ranting: :ranting: ) λέω να το πιάσουμε με το που θα τελειώσει ο τρομοδιαγωνισμός.

Και μετά, σε περιμένω στη γωνία....

post-4496-0-34615300-1460716911.jpg

• Like 3

Αν χρειαστείτε βοήθεια με την οργάνωση, καμάρια μου, let me know :)

• Like 2

(Εννοείς εκτός από τα καταπότια, τις αλοιφές τις μαγικές και τα φαρμάκια που μου 'στειλες να περιλάβω το λεγάμενο -κρύβε λόγια;) Εννοείται βρε! Ευχαριστούμε κιόλας!

• Like 2

Ακούω ψαλμούς σε αφέγγαρες νύχτες, βλέπω φωτιές να καίνε κάτω από μαρμίτες ξέχειλες με φίλτρα και μαντζούνια, ξόρκια τυλίγουν σπαθιά και στιλέτα. Μαγείες, πφφ...! I 'm waiting...

2b544953a605762ca7ce0bc8053aef39.jpg

• Like 2

Kάτι να βοηθήσει στην έμπνευση...

"The black swords are singing their song of fighting

The black swords are singing for joy of blood letting
 The black swords are singing for they're back to battling
 The black swords are singing
 They are singing out loud the song of the swords..."

• Like 2

Σε έχω πολεμιστή...

..., είπε με ένα σκληρό χαμόγελο στριφογυρνώντας το λεπτό ελαφρύ σπαθί της με χάρη. Μόνο που το ανέκφραστο πρόσωπό του απέναντί της καθώς καθόταν ατάραχος, και το αδιάφορο σχεδόν παγωμένο βλέμμα του καθώς έφερνε πάλι την κούπα του στα χείλη του, την έκαναν να σφιχτεί από ένα ξαφνικό ρίγος που έτρεξε τη ραχοκοκκαλιά της. Όλα τα ένστικτά της τής φώναζαν πως αυτός δεν ήταν συνηθισμένος πολεμιστής, αλλά είχε επιλέξει να τα αγνοεί. Τώρα το συνειδητοποίησε αλλά ήταν πια αργά. Η πρόκλησή της είχε γίνει αποδεκτή, και μόνο οι θεοί θα μπορούσαν να τη σώσουν, αν δεν ήταν κι αυτοί με το μέρος του επειδή για χρόνια τους πρόσφερε απλόχερα το αίμα που ζητούσαν...

(Μάλλον πρέπει να ανοίξουμε δικό μας τόπικ, αλλιώς το βλέπω εδώ να γίνεται η χαρά του Κρομ! :) )

• Like 2

....Γρήγορα, είπε στις συντρόφισσές της. Ρίξτε το μαγικό. Οι λαιμοί των μπουκαλιών τσάκισαν μέσα στα δάχτυλα των κρυμμένων κοριτσιών. Εκείνη, ποτισμένη το αντίδοτο, έμεινε ανεπηρέαστη από τη μυρωδιά των σκούρων πράσινων ατμών, που ανέβαιναν ψηλά στροβιλιζόμενες κι έκαναν τα μάτια των ανθρώπων να γλαρώσουν. Ένα γρύλισμα βγήκε από τα χείλη του πολεμιστή. Πεισματερά, έσφιξε την κούπα του στο χέρι του ώσπου τη θρυμμάτισε. Δεν ήθελε να παραδοθεί στο μαγικό. Δεν ήθελε σε τίποτα να παραδοθεί. Δεν θα τον νικούσαν. Δεν θα- η κομματισμένη κούπα γλίστρησε από τη φούχτα του. Τα βλέφαρά του βάρυναν, και κύλησε κατόπιν στον άπλυτο πάγκο, παρασέρνοντας την πιατέλα με τα αποφάγια των ανδρών. Η γυναίκα γέλασε, ένα γελάκι καμπανιστό και παγωμένο. Το πρώτο μέρος του σχεδίου της είχε πετύχει...

Λοιπόν, έχεις δίκιο. Πρέπει να ανοίξει καινούρια αρένα για αυτό! (Αλλά δεν μπόρεσα να συγκρατηθώ..) :D

• Like 2

....Γρήγορα, είπε στις συντρόφισσές της. Ρίξτε το μαγικό. Οι λαιμοί των μπουκαλιών τσάκισαν μέσα στα δάχτυλα των κρυμμένων κοριτσιών. Εκείνη, ποτισμένη το αντίδοτο, έμεινε ανεπηρέαστη από τη μυρωδιά των σκούρων πράσινων ατμών, που ανέβαιναν ψηλά στροβιλιζόμενες κι έκαναν τα μάτια των ανθρώπων να γλαρώσουν. Ένα γρύλισμα βγήκε από τα χείλη του πολεμιστή. Πεισματερά, έσφιξε την κούπα του στο χέρι του ώσπου τη θρυμμάτισε. Δεν ήθελε να παραδοθεί στο μαγικό. Δεν ήθελε σε τίποτα να παραδοθεί. Δεν θα τον νικούσαν. Δεν θα- η κομματισμένη κούπα γλίστρησε από τη φούχτα του. Τα βλέφαρά του βάρυναν, και κύλησε κατόπιν στον άπλυτο πάγκο, παρασέρνοντας την πιατέλα με τα αποφάγια των ανδρών. Η γυναίκα γέλασε, ένα γελάκι καμπανιστό και παγωμένο. Το πρώτο μέρος του σχεδίου της είχε πετύχει...

Λοιπόν, έχεις δίκιο. Πρέπει να ανοίξει καινούρια αρένα για αυτό! (Αλλά δεν μπόρεσα να συγκρατηθώ..) :D

Πρέπει οπωσδήποτε, γιατί αυτό δεν μπορεί να μείνει έτσι, δε μπορεί να πιστεύεις πως ένα δήθεν μαγικό αρωματάκι είναι αρκετό για να νικηθεί ο πολεμιστής. Θα περιμένω όμως τον κατάλληλο τόπο για να δώσω τη συνέχεια, και τότε εκεί θα είναι η ώρα να μιλήσουν τα σπαθιά... :)

• Like 2

Δεν ανοίγετε ένα τόπικ για τα παραλειπόμενα κάθε παιχνιδιού; Γιατί βλέπω ότι πάει να καθιερωθεί σε κάθε συγγραφική μονομαχία η παράθεση και μιας παράπλευρής ιστορίας μεταξύ των μονομάχων.

• Like 2

Αυτό μπορεί να μας το ανοίξει η elgalla κάποια στιγμή, είτε αυτή την εβδομάδα είτε την επόμενη. Έτσι κι αλλιώς μετά το πέρας του 42ου θα πιαστούμε στα χέρια. (Ή στις πένες,) Όχι ότι βλάφτει να ακονίσουμε λιγάκι τα σπαθάκια μας (καλά, να ξύσουμε τα μολύβια μας) στο μεταξύ!

post-4496-0-25603400-1460884401.jpg

• Like 4

Περιμένω... 

images9865.jpg

( Όχι ότι βαριέμαι, αλλά ο σκύλος μου έχει 231504934900456 τρίχες στην πλάτη του.)

• Like 2

• 4 weeks later...

Και περνάει ο καιρός περιμένοντας ακόμα... :whistling:

skeleton-computer.jpg

Κι όχι τίποτ' άλλο, αλλά όταν περιμένω βαριέμαι, κι όταν βαριέμαι πεινάω, κι άνετα θα έτρωγα λέμε όλο το γύρο του κόσμου σε ογδόντα μέρες...

Edited by MadnJim
  • Like 1

skeleton-computer.jpg

Κι όχι τίποτ' άλλο, αλλά όταν περιμένω βαριέμαι, κι όταν βαριέμαι πεινάω, κι άνετα θα έτρωγα λέμε όλο το γύρο του κόσμου σε ογδόντα μέρες...

Α θες να κατατροπωθείς από τώρα; νόμιζα περιμέναμε να τελειώσει ο τρομοδιαγωνισμός!

• Like 1

skeleton-computer.jpg

Α θες να κατατροπωθείς από τώρα; νόμιζα περιμέναμε να τελειώσει ο τρομοδιαγωνισμός!

Απλά το θύμισα, μην νομίσεις ότι περνάει ο καιρός και θα γλιτώσεις έτσι εύκολα. Δεν έχω πρόβλημα, όποτε θες. Έτσι κι αλλιώς, σιγά την μεγάλη προσπάθεια που θα χρειαστώ για να κερδίσω... :p :)

• Like 1

Α, οκέυ, θα πάρω κι εγώ μόνο τα απαραίτητα όπλα τότε... :p

product_detailed_image_2414_1935.png

• Like 2