MadnJim Posted February 25, 2019 Share Posted February 25, 2019 Έχω γράψει χθες τη μισή ιστορία, έχω καλύψει την εισαγωγή ώστε να μπορώ να κινηθώ πιο ελεύθερα στη συνέχεια, αλλά σταμάτησα σε μια συγκεκριμένη σκηνή που θέλω να συμβεί κάτι σημαντικό για την πλοκή, γιατί μου έβγαινε αυθόρμητα funny (η συγκεκριμένη σκηνή, όχι ή ιστορία) και δεν το θέλω αυτό να συμβεί. Οπότε ναι, γράφω, θα είμαι απολύτως μέσα στα χρονικά όρια και, ελπίζω, θα βάλω και υποψηφιότητα για τον τίτλο του Ερινύου με το τέλος που σκέφτομαι να δώσω. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
John Ernst Posted February 25, 2019 Author Share Posted February 25, 2019 Εντάξει μετά το πρώτο τιζεράκι πείστηκα. Επειδή όλων οι καθημερινές είναι δύσκολες, δικαιούμαστε και 2ο Σαββατοκύριακο. Αν μας το επιτρέπουν οι υπεύθυνοι του επόμενου διαγωνισμού, καθώς πλησιάζει κι αυτός, να δοθεί παράταση ως το βράδυ της Κυριακής. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elgalla Posted February 25, 2019 Share Posted February 25, 2019 Ο διαγωνισμός ξεκινάει 15 Μαρτίου, άρα ο χρόνος είναι άφθονος! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cassandra Gotha Posted February 25, 2019 Share Posted February 25, 2019 Παιδιά, τέλεια! Ζηλεύω, αλλά είμαι με τα μυαλά πάνω απ' το κεφάλι, τελευταία... Γράψιμο, δεν. Διάβασμα, πωσοδήποτε. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
John Ernst Posted February 25, 2019 Author Share Posted February 25, 2019 2 hours ago, elgalla said: Ο διαγωνισμός ξεκινάει 15 Μαρτίου, άρα ο χρόνος είναι άφθονος! Ωραία, έχετε διορία μέχρι την Καθαρά Δευτέρα... μήπως το παράκανα; ΥΓ εντάξει, παράταση 2 μέρες. Κυριακή 11:59 παραδίνετε κόλλες 1 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted February 27, 2019 Share Posted February 27, 2019 Μια λέξη; Ένας τίτλος; Ένα "είμαι στα μισά"; Ούτε ένα ίχνος από teaserάκι; 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
John Ernst Posted February 27, 2019 Author Share Posted February 27, 2019 @DinoHajiyorgi ησυχία στην αίθουσα, οι συμμαθητές σου γράφουν! 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ιρμάντα Posted February 27, 2019 Share Posted February 27, 2019 Σας το φυλάμε μια και καλή. Για μπαμ. Εκτός και σκάσει στη μούρη μας πριν το σερβίρουμε. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MadnJim Posted February 27, 2019 Share Posted February 27, 2019 Teaserάκι, ε; Οκέι, seatbelts please: Spoiler Στο Μάνθεϊμ, στο πυκνό πευκόδασος στα δυτικά της Βαρού, της πρωτεύουσας της χώρας, στις όχθες της Μπονάρις, της Μαύρης Λίμνης, εκεί είπε στον Τζέφρι ο μάντης του πως θα βρει την Μπλέντα. Όλη η χώρα γνώριζε τη μάγισσα σαν μύθο, μα πάνε αιώνες που κανείς δεν την είχε δει ή ακούσει. Έκανε το σταυρό του στο άκουσμα του ονόματός της και γύρισε να φύγει, δεν ήθελε να έχει καμία σχέση με παγανιστικές λατρείες και δαιμονικά πλάσματα όπως οι μάγισσες. Κοντοστάθηκε όμως στην τελευταία κουβέντα του υπεραιωνόβιου μάντη. «Εκείνη ξέρει πως να φέρει πίσω τους νεκρούς, αφέντη. Εκείνη ξέρει, αλλά πρόσεχε, δεν κάνει ποτέ της τίποτα χωρίς αντάλλαγμα και πάντα εκείνη στο τέλος κερδίζει σ' ότι έχει σχεδιάσει» Stay tuned... 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WILLIAM Posted February 27, 2019 Share Posted February 27, 2019 Μου άρεσε το μεζεδάκι, περιμένω τώρα το κυρίως πιάτο! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ιρμάντα Posted February 27, 2019 Share Posted February 27, 2019 Μόνο στο δικό μου τρώει τα μισά φωνήεντα Σπυρέτο; 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MadnJim Posted February 27, 2019 Share Posted February 27, 2019 16 minutes ago, Ιρμάντα said: Μόνο στο δικό μου τρώει τα μισά φωνήεντα Σπυρέτο; Εγώ το βλέπω κανονικά, ίσως δεν έχεις την Comic Sans MS γραμματοσειρά που χρησιμοποιώ. Στο σπόιλερ ξανά, αυτή τη φορά σε κλασική Times New Roman: Spoiler Στο Μάνθεϊμ, στο πυκνό πευκόδασος στα δυτικά της Βαρού, της πρωτεύουσας της χώρας, στις όχθες της Μπονάρις, της Μαύρης Λίμνης, εκεί είπε στον Τζέφρι ο μάντης του πως θα βρει την Μπλέντα. Όλη η χώρα γνώριζε τη μάγισσα σαν μύθο, μα πάνε αιώνες που κανείς δεν την είχε δει ή ακούσει. Έκανε το σταυρό του στο άκουσμα του ονόματός της και γύρισε να φύγει, δεν ήθελε να έχει καμία σχέση με παγανιστικές λατρείες και δαιμονικά πλάσματα όπως οι μάγισσες. Κοντοστάθηκε όμως στην τελευταία κουβέντα του υπεραιωνόβιου μάντη. «Εκείνη ξέρει πως να φέρει πίσω τους νεκρούς, αφέντη. Εκείνη ξέρει, αλλά πρόσεχε, δεν κάνει ποτέ της τίποτα χωρίς αντάλλαγμα και πάντα εκείνη στο τέλος κερδίζει σ' ότι έχει σχεδιάσει» 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ιρμάντα Posted February 27, 2019 Share Posted February 27, 2019 Ευχαριστώ για τη ρύθμιση! Καλό μεζεδάκι! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MadnJim Posted February 28, 2019 Share Posted February 28, 2019 Τελείωσα χθες βράδυ. Το ξενύχτησα λίγο και να δω πως θα δουλέψω σήμερα που τα μάτια μου τα νιώθω βαριά σαν να μου κρεμάσαν βαρίδια στα βλέφαρα. Ονόματα αλλάχτηκαν, η ροή μαζεύτηκε, η μαυρίλα παρέμεινε. Θα την ξαναδώ αύριο και θα την ανεβάσω εντός των αρχικών ορίων. Ελπίζω να έκανα κάτι, είχα καιρό να γράψω σ' αυτό το ύφος. Ένα μικρό, τόσο δα, ακόμη μεζεδάκι, έτσι για το καλό: Spoiler Ο Μίλτον είδε τον Έντουαρντ να σηκώνεται αργά και να τραβάει το σπαθί του. Έδειχνε σαν υπνωτισμένος. Κάρφωσε τον όρθιο άντρα στην πλάτη με δύναμη τόση που τον τρύπησε πέρα ως πέρα και η ατσάλινη λάμα βγήκε από το στήθος του στάζοντας παντού ζεστό αίμα. Πώς τα πάτε συμπαίκτες μονομάχοι; Η αρένα θα κοκκινήσει; Η γαλέρα θα γεμίσει νέα χέρια στα κουπιά της; 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted February 28, 2019 Share Posted February 28, 2019 Σύντομα, θα χυθεί... Μαύρο Αίμα Απόσπασμα: Spoiler Κάποια στιγμή το δάσος έδωσε τη θέση του σε αποκαΐδια και συνάντησαν τους πρώτους ιππότες. Μια ουρά από σπασμένες πανοπλίες, τσακισμένο ηθικό και κομμένα άκρα, βάδιζαν μακριά από το θανατικό, υποχωρούσαν κουτσαίνοντας και μπουσουλώντας. Μαύρα, καψαλισμένα πρόσωπα τον κοίταζαν με νεκρά μάτια. Μπροστά ο ορίζοντας φλεγόταν και τα σύννεφα κοκκίνιζαν σαν πυρακτωμένα. Άκουσε από πίσω του τον υπηρέτη να ξεστομίζει ένα ξόρκι τρομοκρατημένος. Ο ίδιος δεν ένιωθε ίχνος φόβου. Ήταν ήδη νεκρός και θαμμένος δίπλα στην αγαπημένη του. Όταν έφτασαν στα χαρακώματα, η φρουρά τον αναγνώρισε και τον άφησε να περάσει. Στις κόκκινες ανταύγειες πρόσεξε τα μάτια κάτω από τα ραγισμένα τους κράνη. Είδε τον απόλυτο τρόμο. Περικεφαλαίες, ασπίδες και λάβαρα είχαν το σύμβολο του σταυρού, όπως φαίνεται όμως κανείς τους δεν είχε ακόμα εμπιστοσύνη στο καινούργιο σύμβολο. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elgalla Posted February 28, 2019 Share Posted February 28, 2019 Εγώ δεν έχω γράψει λέξη, αλλά έχω μια ψιλό-ιδέα. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WILLIAM Posted February 28, 2019 Share Posted February 28, 2019 Και τρεις ημέρες για να τη γράψεις, δεν υπάρχει πρόβλημα έχεις άφθονο χρόνο. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elgalla Posted February 28, 2019 Share Posted February 28, 2019 30 minutes ago, WILLIAM said: Και τρεις ημέρες για να τη γράψεις, δεν υπάρχει πρόβλημα έχεις άφθονο χρόνο. Όποτε θα ξεκινήσω να τη γράφω Κυριακή κατά τις 9 το βράδυ! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WILLIAM Posted February 28, 2019 Share Posted February 28, 2019 Και δεν αμφιβάλλω ότι θα καταφέρεις να την γράψεις μέσα στα επόμενα 179 λεπτά! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ιρμάντα Posted February 28, 2019 Share Posted February 28, 2019 43 minutes ago, elgalla said: Εγώ δεν έχω γράψει λέξη, αλλά έχω μια ψιλό-ιδέα. Ομοίως. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WILLIAM Posted February 28, 2019 Share Posted February 28, 2019 41 minutes ago, WILLIAM said: Και τρεις ημέρες για να τη γράψεις, δεν υπάρχει πρόβλημα έχεις άφθονο χρόνο. Ομοίως! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted February 28, 2019 Share Posted February 28, 2019 8 hours ago, Ιρμάντα said: 9 hours ago, elgalla said: Εγώ δεν έχω γράψει λέξη, αλλά έχω μια ψιλό-ιδέα. Ομοίως. Ιρμάντα και elgalla... τα δύο επίσημα ονόματα του παρόντος Write-off! Αιδώς Αργείοι! Ντροπή! ? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Featured Comment DinoHajiyorgi Posted February 28, 2019 Featured Comment Share Posted February 28, 2019 Μαύρο Αίμα 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ballerond Posted March 1, 2019 Share Posted March 1, 2019 Έχω άδεια, ξεκίνησα να γράφω, γουστάρω, για πάμε! 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MadnJim Posted March 1, 2019 Share Posted March 1, 2019 (edited) Έτοιμος κι εγώ, "Η Ντουναχάσα φλέγεται" στη βιβλιοθήκη Fantasy. Ελπίζω να περάσετε όμορφα τον χρόνο σας διαβάζοντάς την. Edited March 1, 2019 by MadnJim 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Posted by DinoHajiyorgi,
Νικήτρια ιστορία στο Write off #91
Recommended by Φάντασμα
4 reactions
Go to this post