Popular Post Naroualis Posted March 1, 2017 Popular Post Share Posted March 1, 2017 Και μετά από αρκετό καιρό πίσω από τα ντεκ των διαγωνισμών, επιστρέφω με άγριες διαθέσεις. Στο συλλογικό έργο του διαγωνισμού του Fantasmagoria, κάπου εκεί στη μέση, μαζί με αρκετά ακόμα ονόματα συφφορουμιτών, κυκλοφορεί το φάνταζι διήγημα "Γιατί οι Κοςς ταξιδεύουν πάντα προς της Δύση". Θα το πάρουμε στα χέρια μας την Πρωταπριλιά. 18 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Nihilio Posted March 2, 2017 Author Popular Post Share Posted March 2, 2017 Και μετά από αρκετό καιρό πίσω από τα ντεκ των διαγωνισμών, επιστρέφω με άγριες διαθέσεις. Στο συλλογικό έργο του διαγωνισμού του Fantasmagoria, κάπου εκεί στη μέση, μαζί με αρκετά ακόμα ονόματα συφφορουμιτών, κυκλοφορεί το φάνταζι διήγημα "Γιατί οι Κοςς ταξιδεύουν πάντα προς της Δύση". Θα το πάρουμε στα χέρια μας την Πρωταπριλιά. Κι εγώ στην ίδια ανθολογία, Βολή κατά βολή λέγεται η ιστορία μου και είναι ζομποτρόμος. 15 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Ballerond Posted March 2, 2017 Popular Post Share Posted March 2, 2017 Ελπίζω να μην σπαμμάρουμε, κι εγώ συμμετέχω μαζί με τα παιδιά στην συλλογή με το διήγημα "Πορφυρές αλυσίδες" (το οποίο και αγαπώ πολύ). 15 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post AlienBill Posted March 3, 2017 Popular Post Share Posted March 3, 2017 Κι εγώ συμμετέχω με το διήγημα "η σύναξη των κλόουν". Στο fantasmagoria θα παρουσιαστεί και συλλογικό έργο με νουβέλες από τις εκδόσεις ανάτυπο, όπου συμμετέχω με τη νουβέλα "μια επίσκεψη στον λαβύρινθο" 13 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Alucard Posted March 3, 2017 Popular Post Share Posted March 3, 2017 Κι εγώ μια από τα ίδια με το "Η Θέληση του Κενταύρου", εμπνευσμένο από το trailer του Passengers. Το λες και λογοκλοπή! 12 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alucard Posted March 10, 2017 Share Posted March 10, 2017 Και μιας και πήρα φόρα, συμμετέχω στο e-book που θα κυκλοφορήσει σε μερικές μέρες με διηγήματα εμπνευσμένα από τον κόσμο του World of Darkness. "Νυχτερινοί Επισκέπτες", μια μικρή ωδή στο Vampire the Masquerade από πλευράς μου. 9 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post GeorgeDamtsios Posted March 21, 2017 Popular Post Share Posted March 21, 2017 (edited) Από τις Πρότυπες Εκδόσεις Πηγή, κυκλοφορεί το δεύτερο βιβλίο μου με τίτλο ''Το Τρίπτυχο των Ευχών'' Είναι μόλις το δεύτερο βιβλίο του εν λόγω εκδότη που κυκλοφορεί ως ''κανονική έκδοση'' και όχι αυτοέκδοση, και εύχομαι να τον δικαιώσω. (Και το προηγούμενο πάντως βιβλίο που είχε βγει με παρόμοιο τρόπο εκεί, είναι από άτομο που έχει account στο sff!). Αν είναι κάτι που με προβληματίζει, είναι ότι δεν ταιριάζει απόλυτα σε καμία από τις βιβλιοθήκες του forum. Είναι κυρίως ''μεταφυσικού μυστηρίου'', (θρίλερ έστω), οπότε μάλλον θα πάει στη ''horror library''. Ξαναλέω όμως, δεν του ταιριάζει απόλυτα... Edited March 21, 2017 by GeorgeDamtsios 16 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Daethania Posted March 24, 2017 Popular Post Share Posted March 24, 2017 Όλα μαζεμένα και νοικοκυρεμένα (ναι, τα πολλά που είναι, λολ): - Το Μενταγιόν του Μαύρου Ρόδου (e-book "Ψίθυροι μέσα στη Νύχτα", Nyctophilia, συλλογικό)- Ζαλθόρ ("Στα Σύνορα του Τρόμου", εκδ. Άλλωστε, συλλογικό)- Ο Τελευταίος Υπνωτισμός ("Κόκκινος Θάνατος: Ιστορίες Εμπνευσμένες από το έργο του Ε.Α.Poe", εκδ. Συμπαντικές Διαδρομές, συλλογικό) - Το Τίμημα του Ειδώλου (θα κυκλοφορήσει στην συλλογή του Fantasmagoria από τις εκδ. iwrite μαζί με πολύ κόσμο από εδώ και χαίρομαι σαν στρουμφάκι on lsd <3) και διάφορα άρθρα και μεταφράσεις εδώ, εκεί, παραπέρα 11 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Ad Noctum Posted March 30, 2017 Popular Post Share Posted March 30, 2017 Άργησα να το αναφέρω εδώ, αλλά από τον Δεκέμβριο έχει εκδοθεί το πρώτο βιβλίο μου, η συλλογή διηγημάτων "Χτύποι της Νύχτας" στο οποίο περιλλαμβάνονται πολλά διηγήματα που έχουν συμπεριληφθεί και στο φόρουμ μας. Εκδόσεις i-write.gr 13 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Mesmer Posted September 27, 2017 Popular Post Share Posted September 27, 2017 Το διήγημά μου Αυτά τα λέσια συμμετέχει στην ανθολογία διηγημάτων Zombie στην Ελλάδα, που μόλις κυκλοφόρησε. Επίσης, με περισσή περηφάνια, να πω ότι το διήγημα αναδείχτηκε πρώτο στον ομότιτλο διαγωνισμό των εκδόσεων iwrite. Στην ανθολογία συμμετέχουν διηγήματα κι άλλων συμφορουμιτών. Συγχαρητήρια σε όλους! 21 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post elgalla Posted October 5, 2017 Popular Post Share Posted October 5, 2017 Δύο ποιήματά μου φιλοξενούνται πλέον στο Φρέαρ, το Ορφικό και ο Γρανίτης. Μπορείτε να τα διαβάσετε εδώ. 14 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Ιρμάντα Posted October 18, 2017 Popular Post Share Posted October 18, 2017 (edited) Από τις εκδόσεις ΆΛΛΩΣΤΕ θα κυκλοφορήσει η συλλογή Στο Δρόμο για τις Πλειάδες, όπου φιλοξενούνται μεταξύ των έργων άλλων 11 συγγραφέων τα εξής δύο διηγήματά μου: Το Κουτί (ελαφρώς αλλαγμένο) και το Μια Βροχερή Μέρα (Αλλαγμένο μέχρι μη αναγνωρίσεως). Η συλλογή θα κυκλοφορήσει 5 Νοέμβρη σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση που είχα. Remember, remember, the 5th of November... Edited October 28, 2017 by Ιρμάντα 15 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Eugenia Rose Posted October 27, 2017 Popular Post Share Posted October 27, 2017 (edited) Μιας και το θυμήθηκα να το ποστάρω εδώ πριν το ξαναξεχάσω. Η ιστορία μου με τίτλο "The Heart is a Lonesome Hunter" είναι δωρεάν προς ανάγνωση στο διαδικτυακό περιοδικό Liminal Stories παρέα με μερικές πολύ ωραίες ιστορίες που διάλεξαν οι editors για το τεύχος του Οκτωβρίου. Επίσης αν και πέρασε λίγος καιρός να πω και για το τεύχος #56 του έντυπου Βρετανικού περιοδικού Black Static που φιλοξενεί την ιστορία μου "What We Are Molded After" που νομίζω είχε πάρει εδώ μέρος σε κάποιο Write Off. Edited October 27, 2017 by Eugenia Rose 14 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Ιρμάντα Posted December 1, 2017 Popular Post Share Posted December 1, 2017 Στη συλλογή, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ARS Libri, συμμετέχει ο δικός μας Ballerond (Γιάννης Σιδέρης) και περιλαμβάνονται διηγήματα από τους 4 κύκλους σεμιναρίων δημιουργικής γραφής που παρέδωσε ο Αντώνης Κρύσιλας. 10 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post elgalla Posted January 18, 2018 Popular Post Share Posted January 18, 2018 Ένα ακόμη ποίημά μου στο Φρέαρ, εντελώς καινούριο (που σημαίνει δεν το έχετε διαβάσει εδώ), με τίτλο "Ιός". 12 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ιρμάντα Posted January 27, 2018 Share Posted January 27, 2018 Από τις εκδόσεις Nightread, συμμετοχή στη συλλογή: Σκιές & Αντανακλάσεις με το διήγημα που συμμετείχε σε παιχνίδι του φόρουμ Το άφτερο παιδί. Θα βρείτε στη συλλογή και τον αγαπητό Nihilio btw. Και ίσως κι άλλο sff. 8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post AlienBill Posted March 6, 2018 Popular Post Share Posted March 6, 2018 (edited) Το διήγημά μου "ταχεία σήψη", διακρίθηκε στο διαγωνισμό της fantasmagoria που έχει θέμα Resurrection. Είναι η δεύτερη φορά που συμμετέχω σε αυτή την ανθολογία. Την περασμένη χρονιά συμμετείχα με το διήγημα "η σύναξη των κλόουν". Φέτος δεν έχω βγάλει κάτι προσωπικό, αλλά επίκειται και μια ακόμη συμμετοχή μου σε συλλογικά έργα, που θα την αναφέρω σύντομα, όταν θα έχει οριστικοποιηθεί. Εντωμεταξύ κάποια στιγμή στο μέλλον φιλοδοξώ να συγκεντρώσω όλες τις διακριθείσες ιστορίες που έχουν εκδοθεί εδω κι εκεί σε μία ενιαία συλλογή διηγημάτων και νουβελών. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι πρέπει να περιμένω να λήξουν κάποια δικαιώματα για να το κάνω αυτό. Edited March 6, 2018 by AlienBill 12 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post elgalla Posted March 7, 2018 Popular Post Share Posted March 7, 2018 16 hours ago, AlienBill said: Το διήγημά μου "ταχεία σήψη", διακρίθηκε στο διαγωνισμό της fantasmagoria που έχει θέμα Resurrection. Είναι η δεύτερη φορά που συμμετέχω σε αυτή την ανθολογία. Την περασμένη χρονιά συμμετείχα με το διήγημα "η σύναξη των κλόουν". Φέτος δεν έχω βγάλει κάτι προσωπικό, αλλά επίκειται και μια ακόμη συμμετοχή μου σε συλλογικά έργα, που θα την αναφέρω σύντομα, όταν θα έχει οριστικοποιηθεί. Εντωμεταξύ κάποια στιγμή στο μέλλον φιλοδοξώ να συγκεντρώσω όλες τις διακριθείσες ιστορίες που έχουν εκδοθεί εδω κι εκεί σε μία ενιαία συλλογή διηγημάτων και νουβελών. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι πρέπει να περιμένω να λήξουν κάποια δικαιώματα για να το κάνω αυτό. Στην ίδια ανθολογία θα συμμετέχουν επίσης και οι @Ballerond, @Mournblade και @Γιώργος77 απ' ό,τι πήρε το μάτι μου. Αν ξέχασα κανέναν, είμαι και γριά γυναίκα, σχωράτε με. Συγχαρητήρια, παιδιά! 13 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post panagiotis Posted March 7, 2018 Popular Post Share Posted March 7, 2018 (edited) Από τις εκδόσεις Λιβάνη, κυκλοφορεί αύριο το βιβλίο μου Ο Στόχος Ημερολόγιο Edited March 7, 2018 by panagiotis 10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post necromayhem Posted March 7, 2018 Popular Post Share Posted March 7, 2018 Τα συγχαρητήριά μου στα παιδιά από πάνω για τις επιτυχίες τους! Στην ίδια ανθολογία του διαγωνισμού από την Fantasmagoria, θα συμμετάσχω κι εγώ για πρώτη φορά, με το διήγημα "Θλιβερή Μπαλάντα"! 9 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post elgalla Posted June 12, 2018 Popular Post Share Posted June 12, 2018 Καινούριο ποίημα στο Φρέαρ. Αποκριάς Ρουτίνα 9 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Cassandra Gotha Posted September 23, 2018 Popular Post Share Posted September 23, 2018 Το πρώτο μου βιβλίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις mamaya και την ομάδα Άρπη σε λίγες μέρες (θα είμαστε στο ΦantastiCon! ) και έχει τίτλο «Η Βίλκα». 23 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΧΘΩΝ Posted November 16, 2018 Share Posted November 16, 2018 Καλημέρα και καλώς σας βρήκα. Πρώτο ποστ, και να ενημερώσω πως έχω ήδη κυκλοφορήσει μέσω του προσωπικού μου εκδοτικού οίκου τα δύο πρώτα μου βιβλία (μία συλλογή διηγημάτων και μία συλλογή ποιημάτων). Το προφίλ μου στο Goodreads είναι εδώ, για όποιον ή όποια ενδιαφέρεται να δει/μάθει περισσότερα. Θα προσπαθήσω να είμαι ενεργός σε αυτό το φόρουμ, αν και γενικά με φόρα δεν τα πάω καλά τώρα τελευταία. Χαιρετισμούς. 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Omikron_Mi Posted December 10, 2018 Share Posted December 10, 2018 Λοιπόν τα σχετικά με τη θεματολογία του φόρουμ που έχω δημοσιεύσει κατόπιν σχετικών διαγωνισμών/ καλεσμάτων είναι τα εξής: Cyborg X στην ανθολογία 1ος Διαγωνισμός Sci-Fi των Εκδόσεων Ανάτυπο. Ιπτάμενος Ναυτίλος στην ανθολογία Από τη Γη στο Φεγγάρι : Ιστορίες εμπνευσμένες από το έργο του Ιούλιου Βερν των εκδόσεων Συμπαντικές Διαδρομές. Η μάγισσα από το μέλλον στην ανθολογία Μαγικοί χοροί : Η πρώτη ανθολογία ελληνικού διηγήματος με μάγισσες των εκδόσεων Συμπαντικές Διαδρομές. Νόμος ΑΖ 099 στην ανθολογία Έπος της Φαντασίας ΙΙ, Ανάσταση των Εκδόσεων iWrite. Υπάρχουν ακόμη στη σελίδα τα διηγήματα μου Επιστροφή στη Γη, και το Ο κλώνος του έρωτα. Επίσης έχω γράψει το σενάριο για δυο κόμικ που έχουν εκδοθεί ως αυτοέκδοση το 2015: Το Σκήπτρο της Επιλογής #1 : Αναδυόμενος Φοίνικας / Θεράποντας Ήλιος Το Σκήπτρο της Επιλογής #2 : Εχθροί και Εφιάλτες / Σε Υδάτινο Κλοιό 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlienBill Posted February 27, 2019 Share Posted February 27, 2019 Το διήγημά μου "Η δεύτερη επαλήθευση" θα δημοσιευτεί στην ανθολογία του fantasmagoria με θέμα "χρησμός" 8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts