Popular Post John Ernst Posted April 3, 2019 Popular Post Share Posted April 3, 2019 Βρίσκεται στο στάδιο ακόμα της επεξεργασίας, αλλά σύντομα θα εκδοθεί. Από τον εκδ οίκο συμπαντικές διαδρομές η πρώτη μου έκδοση. Ο τίτλος αυτού: «Όνομα Χρήστη: Οι Λαοί Της Θάλασσας». 11 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WILLIAM Posted April 3, 2019 Share Posted April 3, 2019 Όταν λέμε Λαοί της Θάλασσας έχει να κάνει με την Αρχαία Αίγυπτο και την εισβολή των Υξώς γνωστών ως Λαών της Θάλασσαςή απλή σύπτωση; 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
John Ernst Posted April 3, 2019 Share Posted April 3, 2019 (edited) Ναι με αυτό. Αλλά δεν έχει καμία σχέση η υπόθεση. (Αλληγορικά έχει). Οι πρωταγωνιστές μου είναι hackers σε ένα δυστοπικό μέλλον. Edited April 3, 2019 by John Ernst 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Mournblade Posted April 9, 2019 Popular Post Share Posted April 9, 2019 Ύστερα από έξι χρόνια συγγραφικής προσπάθειας, έφτασε επιτέλους η στιγμή να ανακοινώσω πως το πρώτο μέρος της τριλογίας η Εποχή των Θρύλων είναι έτοιμο να εκδοθεί από τις Πρότυπες Εκδόσεις Πηγή. Ευχαριστώ από καρδιάς όλα τα μέλη του sff.gr - αναγνώστες και συγγραφείς - που βοήθησαν με τον δικό τους τρόπο ώστε αυτό το όνειρο να γίνει πραγματικότητα. 15 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
John Ernst Posted May 18, 2019 Share Posted May 18, 2019 (edited) On 4/3/2019 at 12:14 PM, John Ernst said: Βρίσκεται στο στάδιο ακόμα της επεξεργασίας, αλλά σύντομα θα εκδοθεί. Από τον εκδ οίκο συμπαντικές διαδρομές η πρώτη μου έκδοση. Ο τίτλος αυτού: «Όνομα Χρήστη: Οι Λαοί Της Θάλασσας». Το βιβλίο είναι τυπωμένο. Edited May 18, 2019 by John Ernst 9 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dim Posted July 1, 2019 Share Posted July 1, 2019 (edited) On 1/19/2010 at 9:28 PM, Dim said: Κι άλλα νεότερα: 1. Το Μαύρο Βαλιτσάκι, στην ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ τεύχος 8 Νοέμ. – Δεκ. 1991. 2. Εφιάλτης, στο CYBORG τεύχος 5 Μάρτιος 1993. 3. Μην Ενοχλείτε..., στην ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ τεύχος 17 Μάιος – Ιούνιος 1993. 4. Λάθος, στο STRANGE τεύχος 29 Ιανουάριος 2001. 5. Άστεγος, στην ΚΟΣΜΙΚΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ τεύχος 5 Απρίλιος 2002. 6. Η Θυσία, στην ΚΟΣΜΙΚΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ τεύχος 6 Καλοκαίρι 2002. 7. Το Δέρμα, στο ΕΦ ΖΙΝ τεύχος 5 Ιούλιος 2004. 8. Το Δέρμα του Πυρετού – Η Σάρκα του Πόνου, στο ΕΦ ΖΙΝ τεύχος 6 Δεκ. 2004. 9. Σφαγή, στην ΚΟΣΜΙΚΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ τεύχος 8 Χειμώνας 2004-2005. 10. Καταδικασμένος, στην ΚΟΣΜΙΚΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ τεύχος 9 4/2005. 11. Νόσος, στις ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ τεύχος 1 Σεπτέμβριος 2005. 12. Δυσοίωνη Ομορφιά, στις ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ τεύχος 2 Δεκέμβριος 2005. 13. Αλυχτώντας, στο ΕΦ ΖΙΝ τεύχος 10 Ιαν. 2007. 14. Naked Flame, στο UNIVERSE PATHWAYS τεύχος 4 Jan. 2007, έκδοση στα Αγγλικά. 15. Το Ποτάμι του Θανάτου (Α' μέρος), στις ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ τεύχος 7 Μάρτιος 2007. 16. Το Ποτάμι του Θανάτου (B' μέρος), στις ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ τεύχος 8 Ιούνιος 2007. 17. Llama Desnuda (Naked Flame) στο ηλ. περιοδικό της Αργεντινής, AXXON #177, September 2007. 18. Διάφορα ποιήματά μου (ΤΡΟΜΟΥ φυσικά) στο Βρετανικό περιοδικό THE HORROR EXPRESS #6 που μόλις κυκλοφόρησε, στην Αγγλία! http://www.lulu.com/...zoom_627318.jpg 19. El Sacrificio (The Sacrifice) στο ηλ. περιοδικό της Αργεντινής, AXXON #184, April 2008. 20. Flamme Nue (Naked Flame) στη Γαλλική ιστοσελίδα INFINI της ένωσης των γαλλόφωνων συγγραφέων του φανταστικού. Η διεύθυνση είναι: http://perso.orange..../Flamme_nue.htm 21. Τελευταία Προβολή. Ολοκαίνουριο διήγημα στο ΕΦ ΖΙΝ τεύχος 16 Ιαν. 2010. Αυτά προς το παρόν... Τα λέμε, Dim Edited July 1, 2019 by Dim 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dim Posted July 1, 2019 Share Posted July 1, 2019 Κι άλλα νεότερα: 1. Το Μαύρο Βαλιτσάκι, στην ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ τεύχος 8 Νοέμ. – Δεκ. 1991. 2. Εφιάλτης, στο CYBORG τεύχος 5 Μάρτιος 1993. 3. Μην Ενοχλείτε..., στην ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ τεύχος 17 Μάιος – Ιούνιος 1993. 4. Λάθος, στο STRANGE τεύχος 29 Ιανουάριος 2001. 5. Άστεγος, στην ΚΟΣΜΙΚΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ τεύχος 5 Απρίλιος 2002. 6. Η Θυσία, στην ΚΟΣΜΙΚΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ τεύχος 6 Καλοκαίρι 2002. 7. Το Δέρμα, στο ΕΦ ΖΙΝ τεύχος 5 Ιούλιος 2004. 8. Το Δέρμα του Πυρετού – Η Σάρκα του Πόνου, στο ΕΦ ΖΙΝ τεύχος 6 Δεκ. 2004. 9. Σφαγή, στην ΚΟΣΜΙΚΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ τεύχος 8 Χειμώνας 2004-2005. 10. Καταδικασμένος, στην ΚΟΣΜΙΚΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ τεύχος 9 4/2005. 11. Νόσος, στις ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ τεύχος 1 Σεπτέμβριος 2005. 12. Δυσοίωνη Ομορφιά, στις ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ τεύχος 2 Δεκέμβριος 2005. 13. Αλυχτώντας, στο ΕΦ ΖΙΝ τεύχος 10 Ιαν. 2007. 14. Naked Flame, στο UNIVERSE PATHWAYS τεύχος 4 Jan. 2007, έκδοση στα Αγγλικά. 15. Το Ποτάμι του Θανάτου (Α' μέρος), στις ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ τεύχος 7 Μάρτιος 2007. 16. Το Ποτάμι του Θανάτου (B' μέρος), στις ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ τεύχος 8 Ιούνιος 2007. 17. Llama Desnuda (Naked Flame) στο ηλ. περιοδικό της Αργεντινής, AXXON #177, September 2007. 18. Διάφορα ποιήματά μου (ΤΡΟΜΟΥ φυσικά) στο Βρετανικό περιοδικό THE HORROR EXPRESS #6 που μόλις κυκλοφόρησε, στην Αγγλία! http://www.lulu.com/...zoom_627318.jpg 19. El Sacrificio (The Sacrifice) στο ηλ. περιοδικό της Αργεντινής, AXXON #184, April 2008. 20. Flamme Nue (Naked Flame) στη Γαλλική ιστοσελίδα INFINI της ένωσης των γαλλόφωνων συγγραφέων του φανταστικού. Η διεύθυνση είναι: http://perso.orange..../Flamme_nue.htm 21. Τελευταία Προβολή. Ολοκαίνουριο διήγημα στο ΕΦ ΖΙΝ τεύχος 16 Ιαν. 2010. 22. Νυχτερινό / Nocturnal. Νέα ιστοριούλα (μετά από πολύ καιρό) στο ΕΦ ΖΙΝ τεύχος #35 Ιούνιος 2019. Αυτά προς το παρόν... Τα λέμε, Dim 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dagoncult Posted September 17, 2019 Share Posted September 17, 2019 Έχασα την παρουσίαση λόγω διακοπών, το βιβλίο δεν το έχω για να πω γνώμη, αλλά όπως και να 'χει βρίσκομαι κι εγώ εκεί, με τη Μαριώ https://weirdsides.com/the-weird-side-tales/ 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Alexz Posted February 16, 2020 Popular Post Share Posted February 16, 2020 Πέρα από τα αγγλόφωνα βιβλία μου, έγραψα και το πρώτο μου διήγημα στα Ελληνικά, στην παρακάτω Ανθολογία. 11 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μπόρχες Posted February 21, 2020 Share Posted February 21, 2020 Καλησπέρα, παιδιά και από εμένα. Έλειψα καιρό. Ελπίζω να είμαι πιο τακτικός από εδώ και πέρα. Διήγημα μου πρωτοδημοσιευμένο στο fractalart. https://www.fractalart.gr/ena-mikro-vrachykykloma/ Ελπίζω να το απολαύσετε. Παρατήρησα εκ των υστέρων κάποια θέματα με την επιμέλεια, αλλά έστω κι έτσι, σας το παραδίδω. Σας ευχαριστώ πολύ. Γιάννης. 8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post AlienBill Posted March 7, 2020 Popular Post Share Posted March 7, 2020 (edited) Το διήγημά μου Σράνκεν θα δημοσιευτεί στην ανθολογία Κοσμικό Έρεβος από τις εκδόσεις AllBooks. Χθες μου το έστειλαν οι επιμελητές προκειμένου να συζητήσουμε για δυο λεξούλες που έπρεπε να αλλάξουν/τροποποιηθούν, γεγονός που με εξέπληξε ευχάριστα, διότι σημαίνει ότι γίνεται σοβαρή δουλειά στην έκδοση. Τους ευχαριστώ θερμά και ανυπομονώ να πάρω την ανθολογία, ώστε να διαβάσω τα υπόλοιπα 9. Edited March 7, 2020 by AlienBill 12 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Mournblade Posted March 7, 2020 Popular Post Share Posted March 7, 2020 (edited) Επιπρόσθετα, θα ήθελα κι εγώ να συμπληρώσω πως στην πρώτη ανθολογία της AllBooks με τίτλο Στα Όνειρα της Φαντασίας: Πολεμικές Ιαχές συμμετέχουν τουλάχιστον έξι μέλη του forum (απ' όσο γνωρίζω τουλάχιστον). Δάμτσιος Γιώργος – Ντάλγκραθ (Περιπέτειες του Τάλικ #1) Δεσποτάκη Ε. Ευθυμία – Λόγχη από Κόκαλο, Λόγχη από Κεντρί Δημακόπουλος Γρηγόρης – Ερήμωση Δημητριάδης Μάριος – Οι Στοές του Τέλμορ Ζαμποπούλου Χριστίνα (Christina Lucas) – Σε Μαρμαρένια Αλώνια Ζαφειρκος Κωνσταντίνος – Ιστορίες της Φωτιάς Κεραμίδας Ελευθέριος – Εστεμμένος Μπελαούρης Γιώργος- Για την Λώρελαϊ Τσιάρας Ηλίας – Οπτίωνας Χατζηγιώργης Ντίνος – Κόκκινο Αίμα Edited March 7, 2020 by Mournblade 17 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post WILLIAM Posted May 13, 2020 Popular Post Share Posted May 13, 2020 Κυρίες και κύριοι, είμαι πραγματικά περήφανος, και συγκινημένος (δεν κάνω πλάκα), να σας αναγγείλω ότι το όνειρο πολλών χρόνων επιτέλους έγινε πραγματικότητα. Το πρώτο βιβλίο μου και πρώτο των Χρονικών είναι πλέον εκεί έξω. Από την πλατφόρμα smashwords λοιπόν κυκλοφορεί (σε κάμποσα φορμάτ για όλα τα γούστα): Οι Ιππότες Του Όρκου, Τα Χρονικά Της Έρεμορ, Βιβλίο Πρώτο. 21 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Naroualis Posted June 10, 2020 Popular Post Share Posted June 10, 2020 Μετά από πρόσκληση των Nyctophilia.gr και Trivia Obscura, βγήκε και η συλλογή διηγημάτων Pandemia. Διανέμεται δωρεάν σε ebook (http://nyctophilia.gr/book/pandemia/) από την Nyctophilia και κάπου εκεί ανάμεσα στους άλλους, θα βρείτε κι εμένα. Danse Macabre - Δημήτρης Γαλατόπουλος Για δέσιμο - Ευθυμία ε. Δεσποτάκη Έβηξα - Ηλίας Ιακωβάκης Η ρωγμή - Δημήτρης John Ράπτης Μέδουσα - Μπάμπης Δρουκόπουλος Ο πρώτος - Γιώργος Πούλος Ο υιός της λήθης - Γιώργος Σκαγιάκος Οδηγίες εκκαθάρισης - Μιχάλης Γεωργοστάθης Οι δυο μας - Αναστάσιος Βρόσγος Οι μάσκες του θανάτου - Αλέξανδρος Τριανταφύλλου Πανδημία - Εύα Αλεξανδροπούλου Σιωπή, ένας μύθος - Σοφία Μπαρμπαγιάννη Τα πτηνά - Πέτρος Τσαλιαγκός Το τελευταίο ρολόι της γης - Δημήτρης Δελαρούδης Το χάδι του Θεού - Γρηγόρης Φεϊζατίδης 17 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post AlienBill Posted September 16, 2020 Popular Post Share Posted September 16, 2020 Με πολύ χαρά και ενθουσιασμό, σας ανακοινώνω το νέο μου πόνημα, από εκδόσεις 24 Γράμματα. Σήμερα βγήκε από το τυπογραφείο. 10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlienBill Posted October 12, 2020 Share Posted October 12, 2020 Στα πλαίσια της προώθησης του παραπάνω πονήματος, έχω δημοσιεύσει δύο διηγήματα σε διαδικτυακά περιοδικά. Τα διηγήματα αυτά δεν περιέχονται στις "αφώτιστες περιοχές" και δεν έχουν τυπωθεί στο χαρτί μέχρι στιγμής. - Στο φρούριο της λήθης του Ιωάννη Μπαχα, φιλοξενείται το διήγημα "αλλόκοτοι συγκάτοικοι". https://thecastleofoblivion.blogspot.com/2020/10/blog-post_11.html?fbclid=IwAR2Ll855tpj0n5IzxKJmZGUM-rZ-wv00THy0TFADlNdrnj6MBELJ8FMoQsk - Στο περιοδικό "Cartel" και στα πλαίσια του αφιερώματος για τα ζόμπι, φιλοξενείται το διήγημα "για ένα χρυσό ρολόι". https://www.cartel-mag.com/για-ένα-χρυσό-ρολόι Στις "Αφώτιστες περιοχές" περιλαμβάνεται ένα ακόμη διήγημα με ζόμπι. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post dagoncult Posted November 24, 2020 Popular Post Share Posted November 24, 2020 Από ένα διήγημα στις ανθολογίες Εσχάτη Πανδημία και Θρύλοι του Σύμπαντος ΙΧ (εκδόσεις Συμπαντικές Διαδρομές). 13 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Ιρμάντα Posted December 23, 2020 Popular Post Share Posted December 23, 2020 Συμμετοχή στο συλλογικό έργο EVERLY #1 – Η Επόμενη Μέρα. Feeling happy! 12 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post John Ernst Posted April 7, 2021 Popular Post Share Posted April 7, 2021 Στο δρόμο για το τυπογραφείο το νέο μου μυθιστόρημα επιστημονικής φαντασίας με τίτλο "Μηνύματα από τα Ηλύσια Πεδία" εκδόσεις πηγή. 13 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Mournblade Posted April 23, 2021 Popular Post Share Posted April 23, 2021 Η συνέχεια της τριλογίας μου, η Εποχή των Θρύλων, από τις εκδόσεις Πηγή. Περιττό να σας πω πόσο χαρούμενος νιώθω! 19 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post WILLIAM Posted May 12, 2021 Popular Post Share Posted May 12, 2021 Ήρθε η ώρα για τη συνέχεια των Χρονικών Της Έρεμορ. Το Δεύτερο Βιβλίο με τίτλο Το Δάκρυ Του Ουρανού κυκλοφορεί από σήμερα από την πλατφόρμα smasswords σε φορμάτ για όλες τις προτιμήσεις. Spoiler Και το ανάλογο λινκ: https://www.smashwords.com/books/view/1083885 16 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nargathrod Posted August 10, 2021 Share Posted August 10, 2021 (edited) Το νέο μου βιβλίο εδώ. Edited August 10, 2021 by Nargathrod 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Roubiliana Posted August 10, 2021 Popular Post Share Posted August 10, 2021 Συμμετοχή στο συλλογικό έργο Το φώς στις ρωγμές, εκδόσεις Αρχέτυπο, με το διήγημα Σπασμένο παιχνίδι. 11 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post gismofbi Posted November 7, 2021 Popular Post Share Posted November 7, 2021 Είμαι πολύ χαρούμενος που πρώτη φορά εκδίδεται κάτι δικό μου σε έντυπο μέσο. Η συμμετοχή μου στο συλλογικό έργο των εκδόσεων πηγή ''Αναζητώντας μιαν άλλη Γη'' είναι το διήγημα ''Μήνυμα σε μπουκάλι''. 14 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post andreas_m Posted December 10, 2021 Popular Post Share Posted December 10, 2021 Καλησπέρα σε όλες κι όλους! Η πρώτη μου συγγραφική προσπάθεια κυκλοφόρησε μόλις από τις εκδόσεις Πνοή. Έχει τίτλο "Λύσσα" κι είναι μια ιστορία/περιπέτεια τρόμου σε μια post zombie apocalyptic Αθήνα. 12 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts