Μοναχος Posted January 24, 2013 Share Posted January 24, 2013 http://kokkinakerasia.blogspot.gr/ Καλημέρα η παραπάνω συλλογή αποτελεί την πρώτη προσπάθεια των εκδόσεων Μηδέν συν Ένα. Είναι η πρώτη μου συλλογή Το όνομα της είναι κόκκινα κεράσια από το ομώνυμο διήγημα που θα βρείτε μέσα αλλά και από το Γαλλικό Ερωτικό και στρατευμένο ποίημα <<ο Καιρός των Κόκκινων Κερασιών>>. Αποτελείται από διηγήματα και ποιήματα που τα περισσότερα γράφτηκαν μέσα στο 2011 με 2013 και χωρίζεται σε τέσσερεις ενότητες. Τα μαύρα φτερά του Έρωτα που εξερευνεί με διάφορους τρόπους την σκοτεινή ,συχνά φονική πλευρά του Έρωτα. Τα κόκκινα κεράσια που ασχολούνται με την απλή ,την θετική πλευρά του Έρωτα ,όχι ιδεατή αλλά ανθρώπινη. Η Σάλπιγμα ασχολείται με τον αγώνα του ανθρώπου για έναν καλύτερο κόσμο. Τέλος η αστική κόλαση είναι μια περιπλάνηση στην Πόλη και την βία που γενάει η αποξένωση ,η αλλοτρίωση και η αποκτήνωση. Η συλλογή προέκυψε μέσα από επιδράσεις που άσκησαν διάφορα γεγονότα η ερεθίσματα προσωπικά η κοινωνικά τα δύο χρόνια που πέρασαν. Θα χαρώ για κάθε κριτική που θα βοηθήσει στην βελτίωση μου αφού η ζωή είναι μια συνεχής πορεία 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kafka Posted January 25, 2013 Share Posted January 25, 2013 Καλή επιτυχία και καλώς ήρθες Δημοσίευση του διηγήματός μου "Ο πρώτος ήχος" στο νέο τεύχος του περιοδικού Χίμαιρες. 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andkand Posted February 4, 2013 Share Posted February 4, 2013 Kapandreou, Andreas. Dodelijke droom. [μετάφραση του διηγήματος "Θανάσιμο όνειρο" στα Ολλανδικά]. Kluger Hans, #16, Dec. 2012, pp. 13-17. Καπανδρέου, Ανδρέας. Χριστούγεννα 5 μ.Χ. Βιβλιοδείκτης, τχ. 15, 21 Δεκ. 2012. Καπανδρέου, Ανδρέας. Νεκρικά έθιμα στον πλανήτη Ογκλ. Στο Θρύλοι του Σύμπαντος ΙΙ: ανθολογία ελληνικού διηγήματος φανταστικής λογοτεχνίας. Θεσσαλονίκη: Συμπαντικές Διαδρομές, 2012. 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post DinMacXanthi Posted February 13, 2013 Popular Post Share Posted February 13, 2013 Το διήγημα "Lights Out" θα δημοσιευτεί στο spring issue του 3μηνιαίου περιοδικού Dark Fiction "Lamplight". Στο τέλος της χρονιάς θα εκδοθεί στην ανθολογία του οίκου με τα τέσσερα αντίτυπα της χρονιάς 18 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post dagoncult Posted February 16, 2013 Popular Post Share Posted February 16, 2013 Το διήγημα Αηχία, στην ανθολογία Στοιχειωμένη Πόλη, από τις εκδόσεις Ars Nocturna (έσπασα κι εγώ το ρόδι ). 20 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
katakalwn Posted February 18, 2013 Share Posted February 18, 2013 Σε μερικές μέρες θα κυκλοφορήσει το νέο μου μυθιστόρημα επικής φαντασίας με τίτλο «Το Διαμάντι των Θεών» από τις εκδόσεις andy’s. Να και λεπτομέρειες για το βιβλίο: http://skilimantzos8...μάντι-των-θεών/ 8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
abuno Posted March 6, 2013 Share Posted March 6, 2013 Το διήγημα Κάποτε στο Νέο Μεξικό στην Πύλη του Φανταστικού. http://fantasia-portal.blogspot.co.uk/2013/03/blog-post.html 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Ayu Posted March 23, 2013 Popular Post Share Posted March 23, 2013 1. Το διήγημά μου, 'The Shadow and the Snake' θα συμπεριληφθεί στον τόμο σκοτεινών παραμυθιών Black Apples από την Belladonna Publishing. Η αγγλική έκδοση θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο του 2013, ενώ αναμένονται η νορβηγική και η σουηδική. 2. Επίσης αναμένεται ο τόμος από τις εκδόσεις Ελευθερουδάκη με τα διηγήματα που επιλέχθηκαν στον 5ο διαγωνισμό του diavasame.gr. Θα συμπεριλαμβάνει το διήγημά μου 'Πρώτο Πρόσωπο (ή Το Όνειρο του Γέρου).' 3. ‘Στη Θήβα’, Μανδραγόρας τ. 47 (2012). 4. ‘Ο Τελευταίος Δείπνος’, Ένεκεν τ. 24 (2012). (Ευχαριστώ για τις διορθώσεις, συμφορουμίτισσες και συμφορουμίτες!) Δυο δράματα: ‘Το Σιωπηλό Κορίτσι’. Η Τέχνη του Δράματος στην Εκπαίδευση. Α. Aυδή και M. Χατζηγεωργίου, επιμ. Αθήνα: Μεταίχμιο, 2007: 214-23. και ‘Οι Λωτοφάγοι’ (συνεργασία με Γδούντου, Ζαχαρούλη, Κρυσταλλίδου, Λαζαρίδου). Η Τέχνη του Δράματος στην Εκπαίδευση. Α. Aυδή και M. Χατζηγεωργίου, επιμ. Αθήνα: Μεταίχμιο, 2007: 272-75. Τα ακαδημαϊκά να τα βάλω; Τα βάζω καλού κακού, μήπως ενδιαφέρουν κανέναν στην έρευνά του. 1. ‘How do we Approach a Foreign Culture? The Problems of Representation’, in Suardiana and Astawan (eds), Kearifan Lokal dan Pendidikan Karakter, Conference Proceedings IKIP PGRI Bali: 2012, 24-34. 2. ‘Κατανοώντας την Εποχή του Αισχύλου. Βιβλιοπαρουσίαση-Κριτική: David Wiles, Το Αρχαίο Ελληνικό Δράμα ως Παράσταση. Μια Εισαγωγή’, The Books’ Journal 3 (2011). 3. ‘Overflowing Vessels’, Performance Research 14.4 (2009), 125-128. 4. ‘Hysteria and Trance: Performative Synergies’, Contemporary Theatre Review 19.2 (2009), 195-203. 5. ‘A Queer Reading of Euripides’ Bacchae’, Platform 3.1 (2008): 73-89. 21 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
abuno Posted April 6, 2013 Share Posted April 6, 2013 Ο Αυτόχειρας στο διαδυκτιακό περιοδικό Artcore http://www.artcoremagazine.gr/logos-texni/word-palette/o-aitoxeiras#.UUmvqPrhIaA.facebook Και τα ποιήματα Σπήλαιο και Ο τρελός του χωριού στο διαδυκτιακό περιοδικό Στάχτες http://networkedblogs.com/JUxRW 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post northerain Posted April 25, 2013 Popular Post Share Posted April 25, 2013 Πουλησα την πρώτη μου ιστορία στο Kazka Press. Κατά τα άλλα: Black Heroin - Αποκάλυψη (ανθολογία) Blackbird Lullaby - SkullCandy <---I made this. 10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andkand Posted April 26, 2013 Share Posted April 26, 2013 Einstein’s scary secret: bizarre stories [e-book] / Andreas Kapandreou, [translator Dimitris Thanasoulas], 2013. 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snowghoul Posted May 14, 2013 Share Posted May 14, 2013 Γεια σας και από μένα Έχω εκδώσει δύο μυθιστορήματα στον ευρύτερο χώρο της λογοτεχνίας του φανταστικού: "Χιόνι τον Αύγουστο", εκδόσεις iWrite.gr (2011) "Σερκλ", εκδόσεις Συμπαντικές Διαδρομές (2012) 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Eugenia Rose Posted May 14, 2013 Popular Post Share Posted May 14, 2013 (edited) Το διήγημα μου "Let down your hair" θα δημοσιευτεί στην ανθολογία "Fairly wicked tales" του εκδοτικού Angelic Knight Press. Η ανθολογία θα βγεί τον Σεπτέμβριο. Cheers! Edited May 14, 2013 by Eugenia Rose 17 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
abuno Posted May 28, 2013 Share Posted May 28, 2013 (edited) Δυο ποιήματα στο Ιδεόστατο: http://www.ideostato.gr/2013/05/blog-post_8653.html και http://www.ideostato.gr/2013/05/blog-post_7412.html και ένα διήγημα στο Artcore: http://www.artcoremagazine.gr/logos-texni/word-palette/to-kalesma Edited May 28, 2013 by abuno 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Ayu Posted June 3, 2013 Popular Post Share Posted June 3, 2013 Ένα φλασάκι μου μόλις ανέβηκε στο Kazka Press: The Bleeding Game. 13 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μπόρχες Posted June 6, 2013 Share Posted June 6, 2013 Το διήγημα μου, Αίθουσα Αναμονής, στο Fantasygate. http://fantasia-portal.blogspot.gr/2013/06/blog-post_3.html?m=1 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post wordsmith Posted June 16, 2013 Popular Post Share Posted June 16, 2013 Ένα διήγημά μου στη συλλογή αυτή: 17 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
odesseo Posted June 18, 2013 Share Posted June 18, 2013 Στο περιοδικό TheNewerYork: http://theneweryork.com/many-worlds-wikipedia-by-panayotis-pakos/ 9 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eanorel Posted June 27, 2013 Share Posted June 27, 2013 Δημοσιεύθηκε από τις εκδόσεις iwrite το βιβλίο μου "Βολέγκαροι". (manteli.iwrite.gr) "Δύο δημοσιογράφοι από την Αγγλία ταξιδεύουν στη Σερβία για να καλύψουν μια ελληνική αρχαιολογική αποστολή. Προορισμός τους, μια παλιά ορθόδοξη εκκλησία που σχετίζεται με μια σειρά από θρύλους και περίεργα περιστατικά. Οι ντόπιοι ισχυρίζονται ότι κάθε χρόνο, κατά τη διάρκεια του χειμερινού ηλιοστασίου, από την εκκλησία αυτή βγαίνουν οι μυστηριώδεις Βολέγκαροι, οι απεσταλμένοι του Αγίου Βλάσιου, που φέρνουν τον θάνατο και την αναγέννηση. Καθώς οι ήρωες επιχειρούν να ρίξουν φως στην υπόθεση των περίεργων αυτών πλασμάτων, παλιά μυστικά έρχονται στην επιφάνεια, που τους αναγκάζουν να αντιμετωπίσουν το παρελθόν τους και όλα εκείνα που προσπαθούσαν να αποφύγουν μια ολόκληρη ζωή." 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Tiessa Posted June 27, 2013 Popular Post Share Posted June 27, 2013 Νωρίτερα έλαβα mail ότι η συλλογή 40 διηγημάτων 11 λέξεις από τις Εκδόσεις Καλέντη, όπου βρίσκεται και το διήγημά μου Τρυπημένη Σκιά, που είχε διακριθεί στο Διαγωνισμό Λόγω Τέχνης, κυκλοφορεί πλέον στα βιβλιοπωλεία και πολύ σύντομα θα λάβω το δωρεάν αντίγραφό μου. 16 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Ροη Posted July 16, 2013 Popular Post Share Posted July 16, 2013 Έρχεται τον Οκτώβριο. Συλλογή τρόμου απο τη Villipede publications και με μια δική μου ιστορία! 15 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Ροη Posted September 3, 2013 Popular Post Share Posted September 3, 2013 (edited) Το 'Zero Sum', μια ιστορία για δαίμονες και πόκερ που πρωτοαναρτήθηκε στο sff, τώρα και στο τεύχος 6 του Dark EdificeΗ mystery/horror ιστορία 'the cave at Black Hill', διατίθεται στο τεύχος 12 του Sanitarium magazineΜια ανθολογία 52 μικρών ιστοριών τρόμου και με μια δική μου συμμετοχή, μόλις έγινε διαθέσιμη στο Smashwords: Dark Bits, QuickLII Edited September 3, 2013 by Ροη 10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Λιμβρός Posted September 12, 2013 Share Posted September 12, 2013 Έναρξη ψηφιακής δημοσίευσης της συλλογής διηγημάτων τρόμου "Δημώδη ή Δειμώδη;" στο περιοδικό Dubium. 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post DinMacXanthi Posted October 1, 2013 Popular Post Share Posted October 1, 2013 Λοιπόν, αγαπητοί, με το πέσιμο των υπογραφών, έφτασε η ώρα για τις ανακοινώσεις: "Το Φως Μέσα μου", η πρώτη προσωπική μου συλλογή διηγημάτων Τρόμου, σύντομα σε κάποιο βιβλιοπωλείο κοντά σας από τις εκδόσεις Momentum!Περισσότερες πληροφορίες, για την ώρα, στη σελίδα του βιβλίου στο Facebook 28 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Μπόρχες Posted October 4, 2013 Popular Post Share Posted October 4, 2013 (edited) Να ανακοινώσω κι εγώ με την σειρά μου ότι υπόγραψαμε συμβόλαιο συνεργασίας με τον εκδοτικό οίκο Momentum, επίσης. Πράγμα που σημαίνει ότι εντός σύντομου χρονικού διαστήματος θα εκδοθεί το δεύτερο κατά σειρά βιβλίο μου. Τίτλος του βιβλίου, Σε Ξένο Κόσμο, και το σώμα του θα αποτελείται από μια νουβέλα και τρία διηγήματα, όλα στον χώρο του φανταστικού και όχι μόνο! Υπάρχει πλέον και μια αντίστοιχη σελίδα για το βιβλίο μου και στο Facebook στην παρακάτω διεύθυνση https://www.facebook.com/Giannis.Margetis.Xenos.Kosmos Υ.Γ.: Το εξώφυλλο της σελίδας είναι προσωρινό. Μόλις φτάσει στα χέρια μου το εξώφυλλο της έκδοσης θα το αναρτήσω αμέσως! Edited October 5, 2013 by aScannerDarkly 19 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts